Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzaxa ahoj,bol spln?no tak mozno lebo na mna tiez vplyva spln a vzdy v zlom 😒 no baldachyn neni po zem a tieto z hrubej latky tam ani po zem nemali iba take ako zaves take priesvitne tie boli az po zem 🙂 tak a kocar uz mas,uz si vyskusala?pokocikovala si?ja som s nim pobehala cely byt 😀 pises o prutenych kosoch a co nekuknes tu na bazare su tam od 30€ hore....
@nelynka18 Však pozerala som a muž chodí do takého skladu do Rakúska, taký bazár, ale s novými vecami, a ten chlapík povedal, že má také dva, len ich musí priniesť, tak ešte vyčkávam, ale pozerám aj tu, jeden tu pri Nitre sa mi predal, som neskoro zareagovala. No pokočíkovala som aj malá,ale doma ho nemám, nechala som ho na firme zatiaľ, a najkrajší je asi z vaničkou hlbokou. Jáj vytešená som veľmi, po 8 rokoch zase kočík, uau!!! Krásny pocit! A ešte aký bude s malým chrúsťom!!!! Už sa neviem dočkať! Píšeš, že by mohlo byť malé aj skôr, no ja som zvedavá, keď bude cisársky, že kedy asi. Teraz idem 25.8. na poradňu, a to už ma aj na materskú vypíše od 22.8. Idem zaviesť malú idú s kamoškou a jej mamou na kupko, tak aspoň má program, mne sa do toho slnka veru nechce, idem jej vyraďovať veci a hračky..... No a pekne mi mala pomáhať a nie ja jej program vymýšľam 😠 , ale keď je tak pekne nebudem ju držať doma!!! 😀 A ty čo dnes porábaš? Ten baldachýn, práveže ten švagrinej nie je sieťkový, on je taký bavlnený ako plachtička, čiže je tenký a nepriesvitný, len tú predajňu už zrušili, ale mali vtedy aj modrý!!! Ale tak kto vedel pred dvomi rokmi....Pôjdem pozrieť tento týždeň tú látku.
@zuzaxa ja som tiez chcela povodne ho kupit lebo sme sa mali stahovat ale este to odkladame,tak aj kos som zrusila 🙂 no ja sa tiez hrozne tesim,ze zase bude u nas rozvoniavat baby 😵 a ked pojdeme vsetci styria na prechadzku uz sa neviem dockat 🙂 ked pridem z porodnice muz bude doma tyzden a pomoze mi lebo si musim neako zvyknut,vies aj riska zapratat do skolky a tak....sice mam doma auto ale aj tak sa budem musiet dostat do toho....som hrozne zvedava ake to je mat dve deti 🙂 ved jasne,kym je takto pekne treba to vyuzit lebo zas bude onedlho isto prsat..... 😠 no my sme boli doobeda na hodku na piesku,risko ma novy bager,tak skusal 🙂 teraz sme sa naobedovali a dali sme si zlty melon a teraz kukame caspera a lenosime 😎 no a okolo tretej pojdeme na detske ihrisko za kamosami 🙂 no ja mam tiez taky baldachyn,je bavlneny a neprepusti svetlo....este mi mammian kupi madracku a taku hracku na postielku,nie kolotoc ale to sa dava na bocnu stenu a hra to neake melodie a svieti to,neviem ci vies 😕 tak uz bude hotovo.....na zaciatok mam toho dost 🙂 a este co pride navsteva ked prideme z porodnice kazdy donesie neake to oblecko a zas bude toho viac 😀
@nelynka18 ahoj, kontrakcie neboli silné ale boli presne také ako keď sa to začalo pri riškovi, presne si pamätám ako sme kukali titanic keď to začalo 🙂 takže ma to riadne teraz vyplašilo 😕 ale naštastie odvtedy už nič, iba pichanie zo spodu ale to sa mi nezdá nejaké vážne - no však v stredu idem do poradne a na prietoky tak som zvedavá že čo povie dr. zatiaľ som mala to cervix skóre 4 tak som zvedavá či sa to pohlo dopredu, čítam že ti bolo zle dúfam že už je všetko ok. inak mne býva na zvracanie keď sa preťažím, to si hneď musím sadnúť a predýchať, a darček ste vymysleli super ja som zvedavá čo mu kúpime v decembri a ešte vianoce do toho 😝 a plná izba hračiek
@zuzkazv ahoj.... hm teda takyto poslickovia 😉 no ja som tiez hrozne zvedava co mne povie dr.ale ja idem az na druhy tyzden v utorok.....diky,dnes sme ten bager boli uz aj vyskusat na piesku,tak bol rad 🙂 o izbe plnej hraciek mi ani nehovor....aj nas ma hraciek akoby sme mali 3 deti 😀 ano uz je mi dobre,neviem co sa mi stalo 😕 ja ked som pretazena tiez to musim troska predychat ale toto bolo akoby som zjedla 3 vecere a z toho mi prislo zle a pritom som nic extra nezjedla,len tak ako vzdy 😒 a tak uz je dobre,tak ok 🙂
@verinka100 ahoj ano konecne tecie vcera sa mi podarilo konecne upratat celu kupelku a dneska prisiel plynar a narobil neporiadok a potom prisiel dalsi co robil kupelku a zase narobil spuinu ja sa snad nikdy nedoupratujem ale najdolezitejsie je ze mame teplu vodicku 😉 clovek az ked nieco nema zbad a ake mu je to vzacne 🙂 my sme nakoniec nikam nesli lebo do obeda som bola nejaka unavena a potom ked uz maly spal som sa dala na tu kupelku a do vecera som mala co na praci,ale dneska sme uz boli konecne trochu vonku ale je na skapanie tieklo zomna ako z vola 😀 ..aspon vy ste si to tam uzili urcite tam bolo super ..a skoda ze ma dievca ale mozno druhe budes mat aj ty dievca a potom to vyuzijes 😉 idem hodit sprchu a poriadne si ju vychutnam
@misic no nevím.. zase si holky sednete v mhd a nikdo vás nebuzeruje že jste mladé a sedíte..
@marikac tobě závidim já... mě to moje přijde totiž kapku směšný jak je malý.. a třeba už ti tolik neporoste 🙂... zase se má miminko dobře jaký má domek.. to moje musí trpět klaustrofobií
@zuzkazv njn 🙂 .. to je ale jediná výhoda.. určitě má u mě málo místa, tak ty pohyby tak bolí -rozdíl mezi velkým a malým pupíkem neznám, tak nevím jestli i vy máte pocit že musíte být samá modřina a celkově vás to bříško bolí a máte pocit že se vám ta kůže roztrhne...
@nelynka18 Viem čo myslíš, také naboku to je aj zrkadielko tam je, aspoň to čo som ja videla, že bábo sa na seba pozerá. Však áno, kolotoč je nanič ak tam je baldachýn, my sme aj mali nejaký pri Lenke, ale určite som to niekomu požičala. No aj mne môj sľúbil, že bude doma, tak som zvedavá, a chce si dať ten prst spraviť na jeseň, tak vraj si tak aj robotu naplánuje, ale tomu neverím, lebo on naberie zákazky a dá si to spraviť až na Vianoce. Ale fakt mu vadí ten konček, má ho totálne mimo, krivý, a zboku mu trčí kosť, no hrozné, a naráža s ním stále, a potom mu ofialovie, akoby to má hneď také prekrvené. Tak si ho stále zaväzuje. Ja sa hrozne bojím, po cisárskom a tiež dve deti hneď, aj sa učiť s Lenkou, a krúžky, že ako sa do toho dostaneme, mám z toho paniku. Uvidíme! A ešte aj to kojenie, veľmi by som chcela, ale ak budem zo všetkého na nervy tak neviem.... A tie návštevy, ani nevrav teším sa na moje kamošky, že slobodné, alebo také čo majú deti v Lenkinom veku , ale z mužovej strany , že svokrovci, a švagriná s 3 deťmi.... a jeseň, a tie jej decká aj teraz sú sopľavé a brali aj minulý týždeň ATB. No ani nato nechcem pomyslieť sa sem nasáčkujú, a oni často chodia do Nitry doktorom, bývame kúsok od polikliniky.... Som povedala, že ja s malým prídem k svokrovcom až na Vianoce!!! 😀 😀 😀 Pri malej sa dosypali všetci na druhý deň a trčali u nás nejakých 5 hodín. 😠 Ale vtedy som si ústa neotvorila, vieš mladučká a tak, ale teraz si otvorím. Švagriná v novembri išla rovno z pôrodnice k svokrovcom na návštevu 😕 😕 😕 že čistá psychiatria!!! No som strašne zvedavá ako to u nás všetko dopadne!!! Zamknem a nepustím nikoho!
Ahojte dievcata, pozeram kolko ste toho dnes uz stihli popisat...citam ze niektorym bolo vcera zle - no ja som mala najhorsi vecer a noc za cele tehu...som zacala vecer vracat (co som doteraz v tehu vobec nepoznala) a drzalo ma to v pravidelnych intervaloch az do rana ☹ do toho ma zacalo prehanat takze som uz ani nevladala pomaly na to wc chodit...nastastie sa to rano trochu ukludnilo, tak som doteraz lezala a uz sa zacinam citit ok - myslite ze na to fakt mohol mat vplyv ten spln? ocividne mi nieco vecer nesadlo, ale preco mi bolo az takto zle to fakt netusim...
@nelynka18 krasna suprava, aj ja sa tesim kedy uz konecne nacancam postielku...
@zuzaxa moj mm mi vcera vydrazil kosik pre babatko na Ebay-i (postielku budeme mat v spalni, tak som do obyvacky chcela kosik), som sa z toho vytesovala lebo je to presne ten co som chcela - Jola z Kiky, ale zase 129,- eur za novy sa mi zdalo vela...tak ho mame teraz za 31,- ideme vo stvrtok pre neho 🙂

tady je fotka jak vypadám.. se zasmějete 😅
je to deset minut starý