Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@berus222 jj presne mam tam z poradne zaznam o tlaku moja hmotnost, moc, a ci citim pohyby alebo nie.. viac nic:(
Hadam ked mi ju merali pri porode v nemocnici a rodila som normalne tak aj teraz to bude v poriadku.Ci co si myslite?
baby, sirka panvy neni velkost bokov a zadku. ja mam rit ako armadny bubon a aj ked mam siroku panvu, poznam aj chude co maju siroku.
Nelka stale spi,som zvedava kedy pojde vecer 🙂
@erzulik ..ja to vždy vravím môjmu lekárovi a to chodím na poradne častejšie, zhruba každé 3týždne. Vždy mi vyšetruje aj krčok, ale zatia bolo všetko v poriadku, krčok drží. Mne ale tvrdnutie vždy trvá len chvíľku a necítim pri tom nejaké krče alebo bolesť ... Magnézium užívam asi od 20 tt. Dal mi na to aj Guajacuran, ale to nechcem užívať moc. Vraj niektorá maternica je citlivejšia a aj na pohyby bábätka a takto reaguje. Hlavne to treba hovoriť lekárovi.
@katuska_za Kati, tak mate riadnu guraz a pevne nervy, budem Vam drzat palceky aby bolo malicke OK, zdrave a krasnucke, tak ako v to dufame vsetci. Zatial Ti zostava len hlavku hore, aj ked je to isto tazke. Budem na vas mysliet a verit s Vami ze vsetko dobre dopadne 😉
@katuska_za treba zmenit lekara, pri dalsom tehu....to nie je zodpovedny lekar, zanedbava svoje povinnosti a ukracuje ta o tvoje prava
@katuska_za tak to v podstate nemas nic co je dolezite, som zvedava co povedia ked pojdes rodit do nemocnice 😒
@viviem ...náš kurz je na 6 stretnutí po 1,5hod., posledné stretnutie aj s oteckami 😉, dnes nám počúvala tým načúvatkom ozvy aj ako sú otočené - nahmatávala brušká, naš drobček už je hlavičkou dolu a že mám veľmi veľa plodovej vody mi hovorila a to isté mi povedal lekár ešte v 23tt, keď som bola na 4D sono, že veľmi veľa vody...
@luckaprima dakujeme, chce to veru velku davku viery, aj ekd navonok sa tvarim hrdina a viac menej sa o tom uz nehovori ako keby to uz bolo uzavrete s tym ze je vsetko ok... ale castokrat mi vyhrknu slzy pri myslienke ze sa mylim a ze by nemuselo byt nase drobatko ok ☹
@viviem a co je dvolezite a malo by tam byt?? mozno mi to este len bude robit vsetko... ona je zas dost velky odbornik len asi na "papierovacky" moc neni ☹
@anita12 http://najmama.aktuality.sk/clanok/226860/nemat...
http://referaty.atlas.sk/prakticke-pomocky/prot...
to meradlo/pelvimeter priklada lekar ku kostiam panvy a zistuje tie rozmery podla jednotlivych kosti...ja som bola v nohavickach ked to robil...odmeral a povedal mozete rodit prorodzene

@nelustek no a mas vyriesene 🙂
@berus222 no mne panvu tiez nemeral teraz....a v prvom to neviem 😕 ale na mna sa staci pozriet a hned kazdy vie,ze ju mam siroku 😉 😀