Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@chavallee s tou migrenou mas pravdu....ja si to teraz uzivam, ked nemavam zachvaty, tak som zvedava ci sa mi to po porode vrati.......ako sa vsade pise s migrenou nie je plnohodnotny zivot
@tinika gratulujem
@zuzanazuzana vdaka
@klajosa a vdaka
@lea1333 No vidíš, tak si sa ukľudnila a ver že to tak, je srdiečko najbližšie už uvidíš biť a všetko bude v poriadku 🙂 Vraveli sme ti to, nemáš sa čoho báť 🙂
@bubenki Teraz beriem Calibrum Babyplan už mesiac a pri prvom som brala Femibion 800 neskôr 400ku s DHA. Ber vždy iba jedni vitamíny, nekombinuj viac naraz, jedna tabletka obsahuje presné množstvo toho čo máš za deň prijať, viac by mohlo bábätku poškodiť.
@tinika Gratulujem 🙂
@zabka1003 Žiaľ áno, dnes som si skúšala tehulkovské ryfle čo som mala pri prvom tehu a také pohodlie 🙂 takže pomaly ale iste prechádzam na tehulkovské oblečenie, na prvý pohľad to nevidieť a bruško nič netlačí a to je dôležité 😉
Tehulky, ak by ste si chceli sledovať týždeň po týždni ako drobček rastie tak tu je to krásne každý týždeň rozpísané, sledovala som to aj pri prvom tehu a stále si to pozerám aj teraz
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=17
tak ak budete mať čas kuknite, je to super popísané aj s fotkami drobčeka každý týždeň.
Ahojte,
dlho som sa tu nebola pozriet a vidim, ze uz mame stranu 38!
BTW, ja som bola na prve sono na Valentina, doktorka povedala, ze "je tam jeden zivy plod" a velkostou zodpoveda ukoncenemu 7. tyzdnu. Teraz som v 9. tyzdni a musim sa priznat, ze mi este ani raz nebolo zle (ani rano ani cez den) a menia sa mi iba chute. Dufam, ze mi to vydrzi.
Pozdravujem vsetky, nech ten oktober bude pre nas vsetky najlepsim mesiacom.
Ahojte, taky jsem se tu teď neukazovala... jestli můžu přidat svou zkušenost s vitamíny, tak já brala na doporučení gynekologa gs mamavit... a můžu říct že to bylo velký a docela to smrdělo.. tak jsem to brala jen první trimestr a pak se na to vykašlala.. navíc neumim polykat prášky -ani maličký! co jde, to rozpouštim!
možná teď vypadám že jsem svému děťátku nepřála a jsem nezodpovědná, ale já si radši dávala vitamíny v jiných a chutnějších verzích... pak jsem měla problém že mi malý zůstával v pánvi a tedy byl hrozně nízko (ale to mohla způsobit má velká účast na rekonstrukci našeho bydlení) a dr říkal že bude zázrak jestli mimi donosím alespoň do hraničního 26tt... napsal mi mangnesium a to jsem brala asi týden -prostě na to nejsem.... a co se stalo?? nic... rodila jsem ve 41tt a malý měl 52cm, 3650gr a byl a je zcela zdravý.. 😀
Baby, dobré ráno!
@lea1333 ja si stále počítam na www.tehotenstvo.academy.sk ... a pokiaľ mávaš dlhší cyklus, takmer určite bola ovulácia neskôr, aritmeticky by som si len pridala toľko dní k "ideálnemu dátumu ovu", o koľko mám dlhší cyklus...
dobre rano tehulky..prajem pekny den a co najmenej bolesti 🙂
dobbre ranko babizne....tak ranna kava za nami azase stravime den v posteli dnes som mala strasne zly sen ze mi gynekologicka povedala ze s toho nic nebude...ale ja si myslim ze to je dobre znamenie 😀 a vsetko bude dobre dnes mi zle nie je len ma hlavicka pobolieva....tak pekny dnik 😝
Mne tiez byva zle, alebo skor tak tazko na zaludku, ale vecer.... V prvom tehu mi bolo zle cely den....

@natalii6 dakujem si zlata uz sa tesim na ten termin 3.3. ako vam oznamim tu stastnu spravu...