icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
24. feb 2011

@natalii6 dakujem si zlata uz sa tesim na ten termin 3.3. ako vam oznamim tu stastnu spravu...

natalii6
24. feb 2011

@bubenki vitaj medzi nami a prajem krasne tehulkovanie 😉 co sa tyka tych tabletiek tak ja beriem femibion 800 ale myslim si ze ked som bola 1x tehotna brala som calibrum ale nie som si ista 😉 ale nejaka tehulka to tu urcite berie tak ti poradi

bubenki
24. feb 2011

@natalii6 tak ti dakujem .. a ty mas kedy presne termin?

katy2
24. feb 2011

@bubenki vitaj 🙂
ja som brala calibrum aj v prvom tehu aj teraz.... calibrum babyplan prvy trimester a calibrum mami druhy a treti trimester.... 🙂

bubenki
24. feb 2011

@katy2 dakujem za odpoved a brala si okrem calibrumu aj nieco ine ci uplne staci calibrum?

klajosa
24. feb 2011

@jani74 ďakujem si zlatá... dúfam že to zvládnem... bojím sa hlavne stresu či neublížim malinkému. Ale pri dcérke som štátnicovala na Bc. tak druhé bude už magister 😀 😀 😀

klajosa
24. feb 2011

@amisa keď sa darí tak sa darí.... 😖 ale zvládli ste to super 🙂 🙂

klajosa
24. feb 2011

@tinika Blahoželám..... ja sa chystám asi až o 2 týždne 🙂

zuzanazuzana
24. feb 2011

@chavallee s tou migrenou mas pravdu....ja si to teraz uzivam, ked nemavam zachvaty, tak som zvedava ci sa mi to po porode vrati.......ako sa vsade pise s migrenou nie je plnohodnotny zivot

zuzanazuzana
24. feb 2011

@tinika gratulujem

tinika
24. feb 2011

@klajosa ja asi tiez vydrzim to uz budeme 7tt

tinika
24. feb 2011

@zuzanazuzana vdaka

@klajosa a vdaka

zuzul1310
24. feb 2011

@lea1333 No vidíš, tak si sa ukľudnila a ver že to tak, je srdiečko najbližšie už uvidíš biť a všetko bude v poriadku 🙂 Vraveli sme ti to, nemáš sa čoho báť 🙂
@bubenki Teraz beriem Calibrum Babyplan už mesiac a pri prvom som brala Femibion 800 neskôr 400ku s DHA. Ber vždy iba jedni vitamíny, nekombinuj viac naraz, jedna tabletka obsahuje presné množstvo toho čo máš za deň prijať, viac by mohlo bábätku poškodiť.
@tinika Gratulujem 🙂
@zabka1003 Žiaľ áno, dnes som si skúšala tehulkovské ryfle čo som mala pri prvom tehu a také pohodlie 🙂 takže pomaly ale iste prechádzam na tehulkovské oblečenie, na prvý pohľad to nevidieť a bruško nič netlačí a to je dôležité 😉

tinika
24. feb 2011

@zuzul1310 vdaka
aj vam baby vsetkym prajem uspesne tehu 🙂) a potom uzlik stastia .)

zuzul1310
24. feb 2011

Tehulky, ak by ste si chceli sledovať týždeň po týždni ako drobček rastie tak tu je to krásne každý týždeň rozpísané, sledovala som to aj pri prvom tehu a stále si to pozerám aj teraz
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=17
tak ak budete mať čas kuknite, je to super popísané aj s fotkami drobčeka každý týždeň.

jkc3000
24. feb 2011

Ahojte,
dlho som sa tu nebola pozriet a vidim, ze uz mame stranu 38!

BTW, ja som bola na prve sono na Valentina, doktorka povedala, ze "je tam jeden zivy plod" a velkostou zodpoveda ukoncenemu 7. tyzdnu. Teraz som v 9. tyzdni a musim sa priznat, ze mi este ani raz nebolo zle (ani rano ani cez den) a menia sa mi iba chute. Dufam, ze mi to vydrzi.

Pozdravujem vsetky, nech ten oktober bude pre nas vsetky najlepsim mesiacom.

bettyx
24. feb 2011

Ahojte, taky jsem se tu teď neukazovala... jestli můžu přidat svou zkušenost s vitamíny, tak já brala na doporučení gynekologa gs mamavit... a můžu říct že to bylo velký a docela to smrdělo.. tak jsem to brala jen první trimestr a pak se na to vykašlala.. navíc neumim polykat prášky -ani maličký! co jde, to rozpouštim!
možná teď vypadám že jsem svému děťátku nepřála a jsem nezodpovědná, ale já si radši dávala vitamíny v jiných a chutnějších verzích... pak jsem měla problém že mi malý zůstával v pánvi a tedy byl hrozně nízko (ale to mohla způsobit má velká účast na rekonstrukci našeho bydlení) a dr říkal že bude zázrak jestli mimi donosím alespoň do hraničního 26tt... napsal mi mangnesium a to jsem brala asi týden -prostě na to nejsem.... a co se stalo?? nic... rodila jsem ve 41tt a malý měl 52cm, 3650gr a byl a je zcela zdravý.. 😀

katy2
25. feb 2011

@bubenki brala som a beriem aj kyselinu listovu....

chavallee
25. feb 2011

Baby, dobré ráno!
@lea1333 ja si stále počítam na www.tehotenstvo.academy.sk ... a pokiaľ mávaš dlhší cyklus, takmer určite bola ovulácia neskôr, aritmeticky by som si len pridala toľko dní k "ideálnemu dátumu ovu", o koľko mám dlhší cyklus...

natalii6
25. feb 2011

@bubenki ahoj ja presne neviem dozviem sa to 8.3 ked si idem pre tehotensku knizku ale podla kalkulacky mi vyslo 19.10 😉

natalii6
25. feb 2011

dobre rano tehulky..prajem pekny den a co najmenej bolesti 🙂

chavallee
25. feb 2011

@bettyx v ktorom si týždni? Janko je tiež februárový 🙂
A tých príbehov "jeden doktor povedal"... uf, to je na zvláštnu tému 🙂

lea1333
25. feb 2011

dobbre ranko babizne....tak ranna kava za nami azase stravime den v posteli dnes som mala strasne zly sen ze mi gynekologicka povedala ze s toho nic nebude...ale ja si myslim ze to je dobre znamenie 😀 a vsetko bude dobre dnes mi zle nie je len ma hlavicka pobolieva....tak pekny dnik 😝

lea1333
25. feb 2011

@chavallee ja som sa ukludnila uz a myslim ze bude vsetko ok ale dakujem si zlata!!!! 😀 😀 😀 😀 😀

klajosa
25. feb 2011

@katy2 aj ja beriem kyselinu listovú a v nej sú ešte nejaké vitamínky... 🙂

klajosa
25. feb 2011

@bettyx ahoj. Ja tiež nie som na také vitamíny v prášku. Snažím sa papať pestro a zdravo a myslím si že z každého trošku neuškodí 🙂 akurát beriem kyselinu listovú a to je všetko...

klajosa
25. feb 2011

@lea1333 tak len oddychuj ... mne je momentálne tak na grcku 😒 ale asi idem niečo spapať nech to prejde... 🙂

lea1333
25. feb 2011

@klajosa JEZISI KRISTE TO TI NEZAVIDIM ale ked sa napapas tak to prejde nie??? 😲 a nepomoze ti si lahnut?

klajosa
25. feb 2011

@lea1333 no ľahnúť ani nie 😒 ale keď jem tak mi je zle a ešte takých 5-10 minút kým sa mi to dostane do krvi a zvýšia sa mi hladiny tak potom už v pohode 😎

katy2
25. feb 2011

Mne tiez byva zle, alebo skor tak tazko na zaludku, ale vecer.... V prvom tehu mi bolo zle cely den....