Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@14petulka88 ja som na rizikovom, mozno preto takto,...ale kamosky co nie su rizik.chodia tiez kazde 3t, ale maju inych dr.
@14petulka88 už ťa snáď nebude až za 5tt objednávať, to je veľmi dlhá doba 😅 tak v pondelok držím palce 🙂
@zuzanazuzana aj ja začínam mať paniku pomaly 😒
@natalii6 no nekojila som dlho ale tak co uz narobis 😉 teraz sa nam to vydari 🙂 jezis mna caka vysavanie zajtra ale mna pri tom neskutocne bolieva chrbat aj pri zehleni ☹ neviem ci s tym nepockam na muza 😀 boli ste na ihrisku?my sme boli chvilku a potom prisiel muz tak sme sa sli prejst a ku koncu som chodila nasiroko a rychlostou ako slimak 😀 no ale aspon sme prijemne unaveni 🙂
@zuzanazuzana no moja nie si sama....aj mna dobieha strach a tiez nie z tej bolesti ale zo vsetkeho,ako to bude prebiehat,aky personal vychytam,dufam ze ma to nechyti v noci(pre mna by to bolo deprimujuce 😀 ) a ako dlho to bude a vsetko okolo toho a hlavne ci vsetko bude tak ako ma 😔 v co pevne verim 😉 ja som tiez uvazovala nad zazmluvnenim ale odhovorila baby....co to mali,je ich vacsina 🙂
@marikac no praveze sranda je ze ja by som mala bit tiez na rizikovom
Ahojte,dlho som tu nebola,ale prerabame ten byt a hroza,vsade prach a bordel,ale zajtra uz len malovka a koncia,mozem upratovat do nekonecna,tiez ma chyta panika ze nemam nic pripravene ani oprane,snad to stihnem...zacali mi opuchat nohy a hlavne prava ,nestiham vas citat,pisete o dusu....🙂
@wera.dakujem pekne ;)
baby, vy už máte všetky poprané vecičky a požehlené, či nie som sama, kto ešte ani nezačal? 😅
@jani74 takze aukcia uspesne ukoncena 😀 no nekupim to???
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=3766444 😀 😀

@14petulka88 mňa objednala doktorka teraz o 2 tt, ale ak by som sa cítila inak než normálne, mám hneď prísť..