icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

wera.g
18. aug 2011

@14petulka88 mňa objednala doktorka teraz o 2 tt, ale ak by som sa cítila inak než normálne, mám hneď prísť..

14petulka88
18. aug 2011

@marikac
@wera.g no super mna stale objednava od zaciatku kazde 5tyzdne
no tak som velmi zvedava co mi povie teraz v pondelok 🙂

marikac
18. aug 2011

@14petulka88 ja som na rizikovom, mozno preto takto,...ale kamosky co nie su rizik.chodia tiez kazde 3t, ale maju inych dr.

wera.g
18. aug 2011

@14petulka88 už ťa snáď nebude až za 5tt objednávať, to je veľmi dlhá doba 😅 tak v pondelok držím palce 🙂

tepka
18. aug 2011

@zuzanazuzana aj ja začínam mať paniku pomaly 😒

nelynka18
18. aug 2011

@natalii6 no nekojila som dlho ale tak co uz narobis 😉 teraz sa nam to vydari 🙂 jezis mna caka vysavanie zajtra ale mna pri tom neskutocne bolieva chrbat aj pri zehleni ☹ neviem ci s tym nepockam na muza 😀 boli ste na ihrisku?my sme boli chvilku a potom prisiel muz tak sme sa sli prejst a ku koncu som chodila nasiroko a rychlostou ako slimak 😀 no ale aspon sme prijemne unaveni 🙂

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek uz som si potom precitala...chuda a coze jej zostala zima 😕 v takychto horucavach 🙂

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 neviem,co sa blaznila tak sa zacala triast.Som ju hned poobliekala.Dnes sa stazovala ze ju boli brusko a medzi prsiami mi ukazovala.Zajtra pojdem k dr.

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek no blizi sa skolka a uz sa to zacina tie choroby 😠 ja striekam riskovi homeopatika co nam odporucila nosno-usno-krcna lebo mu casto tieklo z nosa ako zacal chodit do skolky a ako sme zacali pouzivat toto mam pokoj 🙂 hmmm no aby nemala neakeho brusneho bacila 😒

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 ona mi tvrdila ze to ju z kakania ze ked sa vykaka tak prestane boliet.Ale krici kazdy den, som zufala najskor som nevedela,vies pri takom malom dietati.Moze si aj vymyslat ,ale kazdy den by si hadam nevymyslala.Aby som nieco nezanedbala

nelynka18
18. aug 2011

@zuzanazuzana no moja nie si sama....aj mna dobieha strach a tiez nie z tej bolesti ale zo vsetkeho,ako to bude prebiehat,aky personal vychytam,dufam ze ma to nechyti v noci(pre mna by to bolo deprimujuce 😀 ) a ako dlho to bude a vsetko okolo toho a hlavne ci vsetko bude tak ako ma 😔 v co pevne verim 😉 ja som tiez uvazovala nad zazmluvnenim ale odhovorila baby....co to mali,je ich vacsina 🙂

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek ved jasne skoc s nou,dr. jej urobi vyteri a budes si ista a nakoniec to mozno nic nebude,co by bolo super 🙂

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 striha o sto sest,uz tu je tolko papierikov.. bolo jej treba noznice 😀 Risko uz striha sam?

jani74
18. aug 2011

@viviem ale ale kam sa ponáhľaš?? 😀 ešte som tu ja ale neboj musíme vydržať ešte zopár týždňov! Pekne nohy vyložiť a oddychovať! - tá pravá to hovorí 😀

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek jeeemine no jasne aj on len striha....ze ich to tak bavi 😀 😀 ale risko uz spi,zaspal po 5 minutach 😀

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 aj ja by som mala dat uz malu,skusim ju dat do izby.Lebo zas spavala s nami ale to kvoli mne.Uz musi sama lebo ma dnes v noci kopkala do bruska a hrozne sa na mna tlaci 🙂

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek no klobuk dolu,ze sa spolu vsetci vyspite....mne hrozne vadi ked sa len muz na mna tlaci 😀 tak ze jej prajem dobru noc 😉

14petulka88
18. aug 2011

@marikac no praveze sranda je ze ja by som mala bit tiez na rizikovom

katulka74
18. aug 2011

Ahojte,dlho som tu nebola,ale prerabame ten byt a hroza,vsade prach a bordel,ale zajtra uz len malovka a koncia,mozem upratovat do nekonecna,tiez ma chyta panika ze nemam nic pripravene ani oprane,snad to stihnem...zacali mi opuchat nohy a hlavne prava ,nestiham vas citat,pisete o dusu....🙂

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 no este sa jej nechce.. ale ma prazdniny.. nebudem sa s nou natahovat.
To mi cosi hovor,bud sa tlaci hlavou na mna a to sa jej vzdy uhnem tak ze sa zosunem nizsie.Alebo si vyklada na mna nohy a to stilom ze ich vykopne na brucho

14petulka88
18. aug 2011

@wera.dakujem pekne ;)

viviem
18. aug 2011

@jani74 @wera.g @nelustek @anita12 dakujem, dufam, ze sa prekonam a zacnem relaxovat 🙂 ...no som zvedava ako budeme rodit oktobrovky, kolke budeme skor ci neskor?...

wera.g
18. aug 2011

baby, vy už máte všetky poprané vecičky a požehlené, či nie som sama, kto ešte ani nezačal? 😅

nelustek
18. aug 2011

@wera.g ja som myslela ze uz mam ,ale zabudla som na overaliky a veci zavesene v skrini 😀

natalii6
18. aug 2011

@wera.g neboj nie si sama ja som mala tolko inej prace ze nato nebolo cas a si myslim ze mi kludne staci prat az o tyzden aj ked najprv musim vsetky vecicky prebrat lebo tie vecicky co mam po malom su pomiesane tak nezufaj a ty mas este viac casu ako ja 😀

marikac
18. aug 2011

@jani74 takze aukcia uspesne ukoncena 😀 no nekupim to???
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=3766444 😀 😀

marikac
18. aug 2011

@wera.g nie si sama, ja to nechavam na neviem kedy 😀

natalii6
18. aug 2011

@katulka74 ahoj tak uprimnu sustrast ☹ presne viem ako to u vas prebieha ja som dneska konecne doupratovala cely byt kedze aj my sme ho prerabali huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale neboj ked to budes mat zasebou budes sa vytesovat z noveho 😉

marikac
18. aug 2011

@natalii6 aj my prerabame, muzovi som dala definit. termin koniec augusta...a on si robi posmesky z toho...ze to ma este vela casu...a ako ho poznam, ani v polovci septem. to nebude hotove...a to budem s nervami v koncoch, nutim ho do toho uz pol roka

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek ved jasne 🙂 no risko sa na mna vecne tlaci cely 🙂 boze tak by som s nim sla na kupko,len ked sa mi uz strasne zle sedi,uz by som tam asi s nim nevydrzala 😒
@wera.g no ja som cite zacala a co to uz mam nachystane ale este neake vecicky mi zostali na zehlenie 😒