Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahoj kočky. keď som už začala 7 tt a cítim že niečo na mna lezie, môžem si dať homeopatiká oscilococcinum? Poradte prosíííím 🙂
cawte babenky,tak pomaly by som sa k vam pridala,ked mozem🙂 dnes som bola u lekarky,tak podla ms by som mala byt 5+1,ale doktorka videla len gestacny vacok,fazulku este nie:( U vas v ktorom tyzdni videli fazulku?
@heveri35 Ahoj! Mne v šiestom ešte nevideli fazuľku, ale HCG ak máš vysoké a vačok vidieť, tak by to malo byť ok 🙂 Neboj, mne najskôr nevideli ani vačok a vystrašili ma že je to mimomaternicové, ale to záleží len od prístupu lekára... a všetko je ok 😀 Takže pohodička, počkaj si na ďalšiu návštevu a teš sa! 😀
@heveri35 ahojko, vitame ta!!! no ja som videla miminco aj so srdieckom v 6+2 tt. tak len treba byt trpezliva a aj ty budes mat krasne srdiecko.
@annie626 ja by som si dala kludne, podla mna to nie je skodlive. Dnes mala dostala teplotu, tak tiez cakam co bude a mna to zatial klop, klop obchadza, len sa bojim, ze ide vikend a keby bolo horsie, tak na pohotovosti to bude fuska.
kocky , ale to vsetko zavisi aj od cyklu, aky je. Ja mam taky 29-30 dnovy a uz som videla babo. Ale je to rozne, hlavne pri tychto zaciatkoch je to u kazdej ine, lebo kazdy tyzden sa vsetko dost rychlo meni, takze pred troma dnami si nemusela mat nic a teraz uz moze byt vidno babo.
@katy2 Mne videli len ten vačok a niečo strašne mini mini, ale vraj by to malo byť ok, takže srdiečko ešte nie. Ja začínam 7 tt len dnes... A lekár povedal že to bude menej, ale asi sa to u mna opozdilo tým, že sme len minulý mesiac vysadili HAK, tak je to domiešané 🙂 Ale viem že je všetko ok!!! teda musí byť 😀
@nellynka ďakujem! Už som si dala homeopatiká, nechcem zobrať ani jednu jedinú tabletku v tomto období... Inokedy ma často bolieva hlava, ale teraz ma už 3 týždne ani nebolela, nechápem to, ale teším sa tomu 🙂 Ty keď máš už bábo, skôr všeličo nachytáš... A ak ešte chodí do škôlky, tak koniec 🙂 Držím palce aby ťa nič nechytilo. Inak, môže byť že ráno a cez den mi je úplne super a každý večer mi je zle od žalúdka a je mi zima??? Ale fakt strašná zima?
Ahojte, ufff, mne je dnes poriadne blivne aj s vracaním 😝počítam minutky keď pôjdeme na poobedňajší spánok, teraz sme si pustili No počkaj zajac.
a ozaj záha vas nepali ? mna niekedy,ale vtedy tak silno az mi je zle z toho.
@jani74 no tak jednu šikovnicu doma mám.. tiež počítač je jej najobľúbenejšia hračka, a knihy zbožňuje asi ešte viac...a začala aj kresliť a celkom pekne jej to ide.... a spieva od kedy otvorí oči až kým ich večer nezavrie... 😀 toto má po manželovi lebo on je kantor v kostole, a vie hrať na všetkom možnom 😀
😀 kocky uz sa aj natierate??? viete mi poradit niaky dobry krem?a ja beriem cistu kyselinu listovu mam brat aj nieco ine?? 😨
lea kyselina je nej lepsi doporucujou ji i pred o tehotnenim...ja jsempouzivala cele prvni tehotenstvi RILASTL podle mne je nejlepsi...je to primo na smagliatury nemela sem nastesti sani jednu... nebo kdyz ne tak je do brej man dlovy olej....
jak to bude rsit s kocerkama? my mame uz asi 4 ale ted budem muset asikoupit ten pro ty sourozence 😒
@heveri35 ahoj...gartulujem....som rada, ze je tu aj nejaka moja rovesnicka, lebo si potom pripadam moc stara....hihi
@chavallee ahoj, asi se budeme pohybovat kolem 7tt -poslední ms byla 5.1. ... Dr si nás na poprvé pozval na březen.. takže uvidíme za týden 😎
@klajosa ahoj, přesně tak.. též do sebe peru normální jídla, žádné polotovary, pěkně pestrý na vitamíny a hodně ovoce a zeleniny... vitamíny v tabletách už nechci ani vidět.. natoš pak cítit 😅

@klajosa chudatko....jaj nezavidimm ti ale ono to prejde v niakom mesiaci nie??? 😅