icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
25. feb 2011

@klajosa chudatko....jaj nezavidimm ti ale ono to prejde v niakom mesiaci nie??? 😅

klajosa
25. feb 2011

@lea1333 no mne prešlo presne v 12.tt pri dcérke, tak dúfam že aj teraz to tak bude.... 😉 kým som doma tak mi to nevadí ale v soboty chodím na celý deň do školy, tak neviem ako to prežijem tam 😒 a tebe je ako???

annie626
25. feb 2011

Ahoj kočky. keď som už začala 7 tt a cítim že niečo na mna lezie, môžem si dať homeopatiká oscilococcinum? Poradte prosíííím 🙂

heveri35
25. feb 2011

cawte babenky,tak pomaly by som sa k vam pridala,ked mozem🙂 dnes som bola u lekarky,tak podla ms by som mala byt 5+1,ale doktorka videla len gestacny vacok,fazulku este nie:( U vas v ktorom tyzdni videli fazulku?

annie626
25. feb 2011

@heveri35 Ahoj! Mne v šiestom ešte nevideli fazuľku, ale HCG ak máš vysoké a vačok vidieť, tak by to malo byť ok 🙂 Neboj, mne najskôr nevideli ani vačok a vystrašili ma že je to mimomaternicové, ale to záleží len od prístupu lekára... a všetko je ok 😀 Takže pohodička, počkaj si na ďalšiu návštevu a teš sa! 😀

nellynka
25. feb 2011

@heveri35 ahojko, vitame ta!!! no ja som videla miminco aj so srdieckom v 6+2 tt. tak len treba byt trpezliva a aj ty budes mat krasne srdiecko.
@annie626 ja by som si dala kludne, podla mna to nie je skodlive. Dnes mala dostala teplotu, tak tiez cakam co bude a mna to zatial klop, klop obchadza, len sa bojim, ze ide vikend a keby bolo horsie, tak na pohotovosti to bude fuska.

heveri35
25. feb 2011

@annie626 krv ani nebrali,takze neviem ake vysoke mam hcg,ale vacok bol pekne vidiet🙂 tak ja verim,ze to bude v poriadku,len sa pravda aj bojim,lebo v septembri som mala MA:( Ale teraz to uz musi vyjst!🙂

heveri35
25. feb 2011

@nellynka ahoj tak mozno som mala pockat este tyzden a az potom ist k lekarke,len ked som uz bola taka netrpezliva 🙂

katy2
25. feb 2011

@annie626 a uz si bola teraz niekdy na uzv? srdiecko ti uz videli? Ja mam ist na uzv 4.3, tak neviem, ci uz bude.... ale aspon fazulku(fazulky) snad najde....

nellynka
25. feb 2011

@heveri35
@annie626

kocky , ale to vsetko zavisi aj od cyklu, aky je. Ja mam taky 29-30 dnovy a uz som videla babo. Ale je to rozne, hlavne pri tychto zaciatkoch je to u kazdej ine, lebo kazdy tyzden sa vsetko dost rychlo meni, takze pred troma dnami si nemusela mat nic a teraz uz moze byt vidno babo.

annie626
25. feb 2011

@heveri35 Nechápem prečo ti nezobrali aj krv... Mne ešte pred sonom zobral krv na hcg, aj na všeličo ostatné. Ale držím veľmi veľmi palce aby to dopadlo dobre 🙂 Hlavne sa zbytočne nevystraš, lebo ja som dve noci preplakala a zbytočne 😀

nellynka
25. feb 2011

@heveri35 joj, no to som bola aj ja. Ale viem podla prveho tehu, ze skor sa neoplati ist, lebo potom zbytocne stresujeme, tak ja som sa objednala az takto. Ale bola som aj tak nervozna, ale to asi kazda🙂 Neboj vsetko dobre dopadne.

annie626
25. feb 2011

@katy2 Mne videli len ten vačok a niečo strašne mini mini, ale vraj by to malo byť ok, takže srdiečko ešte nie. Ja začínam 7 tt len dnes... A lekár povedal že to bude menej, ale asi sa to u mna opozdilo tým, že sme len minulý mesiac vysadili HAK, tak je to domiešané 🙂 Ale viem že je všetko ok!!! teda musí byť 😀

nellynka
25. feb 2011

@annie626 hmmm, vies, nie v kazdej ambulancii je zauzivane brat krv. Niekde ti len urobia ultrazvuk a inde kde ho nemaju alebo nerobia (az od 10 tt) tak beru krv. Mam kamosku, ktorej len zobrali krv a ma sa objednat az okolo 10 tt na ultrazvuk, takze tak.

heveri35
25. feb 2011

@nellynka tak ano,ukludnujem sa aj tym,ze som mohla mat posunutu ovulku 🙂
@annie626 nechapem ani ja:( Dakujem,dozviem sa to az 16.3,vtedy mam ist na kontrolu,dala mi este aj duphaston pre istotu.

jani74
25. feb 2011

@klajosa Ahoj, no to máš nadané detičky 😀 Ja sa smejem, že Matejkovi to zostalo ako som študovala s ním - obľubuje veľmi knihy, písať a PC 😀

annie626
25. feb 2011

@nellynka ďakujem! Už som si dala homeopatiká, nechcem zobrať ani jednu jedinú tabletku v tomto období... Inokedy ma často bolieva hlava, ale teraz ma už 3 týždne ani nebolela, nechápem to, ale teším sa tomu 🙂 Ty keď máš už bábo, skôr všeličo nachytáš... A ak ešte chodí do škôlky, tak koniec 🙂 Držím palce aby ťa nič nechytilo. Inak, môže byť že ráno a cez den mi je úplne super a každý večer mi je zle od žalúdka a je mi zima??? Ale fakt strašná zima?

heveri35
25. feb 2011

@annie626 urcite bude vsetko ok,drzim tiez palce 🙂

annie626
25. feb 2011

@heveri35 Mne zatiaľ nič nadal lekár, ale beriem calibrum babyplan, tak asi to bude stačiť. Potom sa ozvi keď budeš mať krásnu veľkú fazulku 😀

heveri35
25. feb 2011

@annie626 duphaston mi dala pre istotu,lebo som v septembri mala MA.Inak beriem len kyselinu listovu.Ozvem sa este skor 😀

jani74
25. feb 2011

Ahojte, ufff, mne je dnes poriadne blivne aj s vracaním 😝počítam minutky keď pôjdeme na poobedňajší spánok, teraz sme si pustili No počkaj zajac.

jani74
25. feb 2011

@heveri35 Ahoj a vitaj medzi nami 😉 Gratulujem k tehu a hlavne nech je bezproblémové 😉

heveri35
25. feb 2011

@jani74 ahoj,dakujem 🙂 tiez mi nejako blivne 🙂 skor tak tazko na zaludku,nastastie zatial bez vracania.a som unavena,stale by som v praci driemala🙂

heveri35
25. feb 2011

a ozaj záha vas nepali ? mna niekedy,ale vtedy tak silno az mi je zle z toho.

klajosa
25. feb 2011

@jani74 no tak jednu šikovnicu doma mám.. tiež počítač je jej najobľúbenejšia hračka, a knihy zbožňuje asi ešte viac...a začala aj kresliť a celkom pekne jej to ide.... a spieva od kedy otvorí oči až kým ich večer nezavrie... 😀 toto má po manželovi lebo on je kantor v kostole, a vie hrať na všetkom možnom 😀

lea1333
25. feb 2011

😀 kocky uz sa aj natierate??? viete mi poradit niaky dobry krem?a ja beriem cistu kyselinu listovu mam brat aj nieco ine?? 😨

blackie26
25. feb 2011

lea kyselina je nej lepsi doporucujou ji i pred o tehotnenim...ja jsempouzivala cele prvni tehotenstvi RILASTL podle mne je nejlepsi...je to primo na smagliatury nemela sem nastesti sani jednu... nebo kdyz ne tak je do brej man dlovy olej....
jak to bude rsit s kocerkama? my mame uz asi 4 ale ted budem muset asikoupit ten pro ty sourozence 😒

zuzanazuzana
25. feb 2011

@heveri35 ahoj...gartulujem....som rada, ze je tu aj nejaka moja rovesnicka, lebo si potom pripadam moc stara....hihi

lea1333
25. feb 2011

@blackie26 no kyselinu beriem uz asi rok...a z kocarom?no ja sa zatial len rozkukavam neviem ani aky je dobry ani nic a zase nechcem investovat do kocika miliony tak vobec netusim...

bettyx
25. feb 2011

@chavallee ahoj, asi se budeme pohybovat kolem 7tt -poslední ms byla 5.1. ... Dr si nás na poprvé pozval na březen.. takže uvidíme za týden 😎

@klajosa ahoj, přesně tak.. též do sebe peru normální jídla, žádné polotovary, pěkně pestrý na vitamíny a hodně ovoce a zeleniny... vitamíny v tabletách už nechci ani vidět.. natoš pak cítit 😅