Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra vraj 1500g, strasne sa mi to zda malo
@peta_k moj malý vážil v 28tt 1,20 a tiež dr povedal že je to ok tak si myslím že to nie je málo. 😉
Baby chodite ešte na kupko? ak áno aj vojdete do vody či niei? moja malá vyplákava že chce na kupko no ja si neviem predstaviť ako to tam vydržím bez toho aby som sa namočila ☹
@nelustek ahoj, teda si mala divokú noc 🙂) my sme mali noc pokojnú, ešte večer sa zamrvil ale potom už sme zaľahli a spali bezproblémov - hoci tiež som sa asi 3x zobudila na tvrdé bruško, ale to už som pomaly zvykla 😀
Dnes som bola u doktora, mala som v čakárni kŕče v bruchu a brucho mi vždy tvrdlo ako kameň, asi 6x každých 15 minút, ale že je našťastie všetko v poriadku, krčok sa neotvára, teda môžu to byť tie cvičné kontrakcie 🙂
Aaaaaa, pán doktor mi povedal, že Tobi určite nepríde v októbri na svet - že to bude určite september 😀 Tak sa tešííííííííím 😀
@wera.g len sa neteš dopredu aby si náhodu spomedzi nas nebola posledná 😀 ja by som to tiež mala najradšej už aspon v septembri za sebou. 🙂
@bv_alexandra my sme boli na kupku túto sobotu a kúpala som sa aj ja...najprv som len sedela na deke, ale neodolala som 😉 a ešte keď som videla prosebné pohľady mojich detí a môjho manžela...no tak to sa nedalo 😀 ale fakt mi to dobre padlo a určite aj malému v brušku 😵
@motylik08 držím palce aby ste čo najviac vydržali, hlavne ako doktori povedali, ležať a byť v kľude. 🙂 sa potom teším na foto baldachýnku, akú ste vybrali farbu? My by sme už mali mať najneskôr v stredu doma konečne postieľku aj s baldachýnkovou súpravičkou, tak sa tiež moc teším už na to 🙂
@bv_alexandra aaaaa nerob nerob 😀 ale zajtra ideme ešte na ultrazvuk, doktor chce vidieť malého a asi nám povie aj presnejší termín, ale už podľa toho ako ma pohmatal na bruchu povedal, že to určite október nebude - tak snáď mi nerobil plané nádeje 😅 a snáď tu budem môcť zostať s vami, aj keby som bola náhodou septembrovka 😅
@wera.g no neviem neviem či si ťa tu necháme. Sa nám budeš všetkým posmievať 😀
Kocky ako casto sa pije ten caj z ostruziny malinovej???? Fuuu to teplo ma totalne zabija, dnes uz 3x studena sprcha a mam pocit ze by som kludne aj spala v tej sprche.
Ja sa kupat chodim normalne aj na kupalisko ale len do madarska tam je voda cistejsia, ale vzdy pouzivam ten tampon pre tehulky co je. Aj lekarka mi to dovolila ale len s tym tamponom tak sa vytesujem. 😀 😀 😀
@tun1ska a co sa tyka tych hormonov, to je fakt, clovek sa rozplace aj pre mozno bezvyznamne veci. Mna dnes velmi rozplakall fakt, ze som sa dozvedela, ze moja malá bude od sept. preradená do inej triedy a k iným pani ucitelkám... malá mozno v pohode, ona je taka, ze sa zahra s hocikym, ale ja to asi horsie prezivam... a stale mi je do placu z toho... uz som na seba aj nahnevana, ze to tak prezivam, ale nemozem si pomoct 😢
co to znamena placenta ulozena vo funde, je to v hornej casti maternice?
caute kocky 😉 tak ale mame nechutne teplo 😠 ..dnes som si bola pre vysledky toho vyteru a krvi ale moj doki ma dovolenku tak mi to podali len z inej ambulancie takze nicomu sa nerozumiem jedine co som pochopila je ze vyter je negativny 😉 a vo Stvrtok uz do poradne do nemocky comu som neni moc nedsena bo tam uz musim skoro rano aby som potom necakala cele doobedie
@natalii6 no ja som sa zas dozvedela že môj gyndoš odchádza z Probiosu. Tento týžden idem do poradne dúfam že je posledná a potom že budem chodiť do nemocnice. A pak až po pôrode budem riešiť či ostanem pri ňom, alebo ostanem v Probiose. Moc ma to neteší lebo som s nim bola spokojná, to bol dr. ktorý mi naozaj sadol. hm 😒
@bv_alexandra nieeee, nie, ja do inej témy nechcem 😀 sa vás budem držať zubami nechtami 😀
jedine ak ma do pôrodnice v septembri zoberieš zo sebou 😀 😀 😀
@wera.g
ahojte, dnes som sa rozpravala s kamoskou co rodila minuly rok v septembri, stale sa dozvedam nove veci, az sa cudujem...inac ona bola od 4 mesiaca otvorena na 4 prsty a nakoniec prenasala tyzden...mala rodit cisarskym, aj predoperacne vysetrenia mala porobene, lebo ma moc uzku panvu, coby som vobec nepovedala, ale nakoniec rodila klasicky a to maly mal 3500g / dopadlo to tak ze ani nastrih nepomohol a cela ostala dotrhana, mesiac nemohla poriadne chodit a robili sa jej krvne zrazeniny....nechapem tych lekarov
@wera.g Ďakujem moja, budeme silní a bude ako bude a bude len dobre.....
ja som na klasiku, mne sa veľmi páči modrá, takže baldachýn máme bledo modrý sieťkový, ach nádherný je 🙂 a jasné dám aj fotky, ale ešte nie, veď všetko je v krabiciach ešte, ale pomaly začneme chystať a skladať a pripravovať sa, keby sa ten štupel rozhodne predsa skôr a vy budete mať akej farby?

@peta_k a kolko váži?