icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

viviem
22. aug 2011

@wera.g hm tak to som este nepocula ze sa nemoze spat na pravom boku....ja spavam na lavom boku, ale len kvoli tomu ze mam kamene a piesok v pravej oblicke a mam to zakazane...ale vzdy ked sa zobudim v noci alebo rano som na pravej strane a hrozne ma boli oblicka, ale iny dovod na nespanie na pravom boku neviem...kde sa tato informacia uvadza?...vsak ak ti spanok na pravom boku robi dobre a maly je tiez spokojny tak pokojne tak spi 🙂 ...zalezi len na vas

bv_alexandra
22. aug 2011

Som si hodinku schrupla, a som viac dobita ako ked som išla lahnúť 😀 a ani nevravím aká spotená som sa zobudila. Ako len závidim môjmu drahému že je pri vode na Mare. Tam je ta klíma veru omnoho lepšia 🙂

nikolka4
22. aug 2011

vytešujem sa dnes som objednala kočík Graco symbio a do týždna ho mam doma 🙂 kuk foto

bv_alexandra
22. aug 2011

@viviem ja to počujem tiež prvý krát. ja sa v noci prehadzujem z jedneho boku na druhy a veru niekedy sa pristihnem aj na chrbte

motylik08
22. aug 2011

@wera.g no mojka my sme kupili postielku v takom malom obchodiku u nas za cca 55€, ja mam nervy na toto objednavanie dlho sa caka na nich a nikto neda vediet ze ako to vyzera s tovarom.....velmi sa tesim na mamickovanie 🙂
a s tym spanim....ja spavam najcastejsie na chrbte no a boky striedam.....netreba zase verit vsetkemu co pisu 😉

viviem
22. aug 2011

@bv_alexandra ja som pocula len o chrbte, ze sa nema lezat, ale niekedy mi je na chrbte naj 🙂 ...ja sa prisposobujem malemu, lebo je velmi narocny a stale ziada nieco ine 🙂

nelustek
22. aug 2011

@wera.g no tak super,len bol nejaky unaveny vcera.V septembri? A to ako na to prisiel ked je vsetko v poriadku?

viviem
22. aug 2011

@motylik08 no ja sa tiez neriadim co kto hovori a co sa pise, riadim sa svojimi pocitmi a malym co mu vyhovuje...predsa kazdy sme ini a nie nejaki roboti co sa riadia podla nariadeni inych 😀

katy2
22. aug 2011

Ja mam prikaz od porodnika lezat a spat striktne, pokial sa mi da, len na pravom boku, lebo maly je v priecnej polohe, aby sa otocil 🙂

motylik08
22. aug 2011

@viviem no pripravovali ma na to ze mozno porodim...bolo to strasne.....ale tak zmierila som sa s tym a verila som ze to cele prejde a ze vsetko sa dostane do normalu.....tento tyzden si dam aktivny oddych a potom budem trosku aj uzitocna.....neda sa fungovat len z postele...si velmi zlata, tiez verim ze krv bude oka 😉
a to slnko....ach ake horucavy..tazko to zvladam potim sa ako nikdy predtym, vlasy si musim umyvat kazdy den no presne ako pises nech je teplo potom ked uz budeme mat stuplikov pri sebe

motylik08
22. aug 2011

@viviem presne tak, úplne súhlasím 😉

noemik
22. aug 2011

Ahojte, chcem sa Vas opytat, v 32 tyzdni moja malička važila 1750 gramov, co myslite, je to dobra vaha?

viviem
22. aug 2011

@noemik uplne tabulkova 🙂

viviem
22. aug 2011

@motylik08 tak to je sila jpsychiky, telepatia s tvojim malinkym funguje a radsej bude pekne rast v maminke 🙂 ...nastastie sa nepotim, ale tento tyzden ma byt poriadne teplo, najlepsie riesenie byt doma 🙂

kubkomatko
22. aug 2011

ahojte, @viviem ja tiež rada ležím na chrbte, lebo ked som na boku, drobinka ma štuchá,kopká...

lolko_lenka
22. aug 2011

ja spávam najčastejšie na ľavom boku, tak automaticky, aj malá ma vtedy menej tlačí a keď kopká, tak sa skôr ukľudní, na pravý sa pretočím až keď mi už tŕpne ľavá noha, ale tam dlho nevydržím, lebo vtedy začne malá vystrájať a lepšie sa jej triafa moje pravé rebro 🙂 na chrbte vydržím asi tak max. minútu-dve, dosť ma už tlačí na chrbát...

noemik
22. aug 2011

@viviem Dakujem...

noemik
22. aug 2011

@viviem Vy kolko vazite?

motylik08
22. aug 2011

@viviem tak asi to konecne pochopil, po tych vsetkych stresoch z nemocnicy, no nebolo by odveci 🙂
idem ja uz off, ide panelak a akosi ma berie spanok, zajtra sa tu urcite vidime 😉 a riesime dalsie tehotenske zalezitosti 😎
krasny vecer prajem

wera.g
22. aug 2011

@kucminka @natalii6 @viviem jooooj baby asi už moc čítam blbosti, našla som to niekde na nete a aj v knihe 9 mesiacov otázok a odpovedí, tak už asi 2 mesiace neležím na inom boku - babyyy, ja sa možno túto noc konečne vyspíííím 😀 ďakujem, ukľudnili ste ma 🙂

@nelustek no vďaka tej váhe a veľkosti - robil mi vyšetrenie hmatom bruška a hneď ako malého ucítil povedal, že to október určite nebude 😅 veď aj keď tu čítam vaše váhy - všetci tak cca 1700g a náš Tobi cez 2700g - to je obrovský rozdiel 😕

natalii6
23. aug 2011

@bv_alexandra a o inych lekaroch co tam pracuju si nepocula aky su?ze by si preslak inemu 😉 a ako dlho tam chodis?

nelustek
23. aug 2011

@wera.g no ano to mas velky rozdiel od nas 😀 ak nechce byt patkilovy nech sa radsej vypyta na svet skor 😀

bibi13
23. aug 2011

dobré ranko..

@viviem ja mám presne ten istý problém s obličkami.. kamene mám na obidvoch, ale na pravej je väčší a mám moč v obličkách.. ako zvládaš tie bolesti?? mne to zase chytilo asi týžden dozadu a no fuj.. ☹

natalii6
23. aug 2011

pekne ranko vsetkym 😉jedna horuca noc za nami len dufam ze dalsie budu chladnejsie 😠
@wera.g sa ti cudujem ze ako si to vydrzala lezat len na jednom boku 😉 ja sa prehadzujem kazdu chvilu uz sa neviem dockat kedy budem moct lezat na bruchu 😉

nelustek
23. aug 2011

@noemik moja mala tiez vazila v 32 tt 1750g 🙂

nikolka4
23. aug 2011

Dobré ránko všetkým noc celkom v pohode za mnou 🙂 🙂 dalo sa spinkať až také teplo nebolo

noemik
23. aug 2011

@nelustek Jeeej 🙂 Kedy mas presny termin?

nelustek
23. aug 2011

@noemik 10-teho, vite co cakate?

misic
23. aug 2011

Dobre ranko vsetkym 🙂

No ja na chrbte nelezim, pamatam sa ako som bla este pri malej na pásy v nemocke a sestricka sa ma pytala, ci budem lezat na chrbte a ja ze, mozem.... (ma neupozornila, ze by mi mohlo byt zle )A ked som tam lezala, prve minuty ok, potom mi uz zacalo byt dost blbo, oblieval ma studeny pot a bolo mi na odpadnutie riadne. Strasne neprijemne ☹ a ta mudra odisla a vobec sa tam dalsich 15-20 min neukazala. Najprv som sa to snazila predychavat a potom ked to uz neslo, ta som sa dajako prevalila na bok, jak taka velryba na suchu a samozrejme, tie pasy sa mi zosuchli.... no aspon ze potom prisla. Tak uz viem, ze na chrbte nie, lebo to som prilahla tu tepnu.... 😖
A teraz ked spim, ani neviem prco, vacsinou spim na lavom obcas vynimocne na pravom... 😉