Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
inak my sme mali v 29tt 1300 g 🙂
Och dievcence,vcera sme isli s muzom ku jeho rodicom nech sa mala okupe v bazeniku.Cestou som volala s kamoskou co sa jej narodil syncek,mala hrozny porod.Mala ist na cisarsky ale sa rozhodli tam ty dementi,ze ju naskor nechaju rodit normalne.Tak jej to vyvolali a cakali a cakali... ked nic po hodinach neprislo,urobili jej cisarsky a zistili ze mali mal kratku pupocnu snuru.Tak by ho ani normalne neporodila.Hruzaa
Ale co sa mi stalo ukazala som muzovi fotku maleho a to uz sme sedeli u svokry a on na mna rev ze jeho nezaujima cudzie decko ze vsetky su aj tak rovnake a tie muzske reci.. Ja som odtial usla s placom do kupelne.. az ked zistil ze revem sa mi ospravedlnil. Hrozne ako sa zachoval ☹
caute baby,dnes to tu zije... 🙂 ja idem dnes na poradnu a potom na prietoky som zvedava kolko sme pribrali 🙂 risko ide zase s babkou a sesternicou na kupko,tak ked sa vrartim z nemocky dam sprchu a lahnem k ventilatoru....dnes idem peso do nemocky,mam to asi 10 minut a potom musim kupit granule pre psa neake obycajne lebo teraz ma kuracie a hroooozne z nich prdi 😕 😀 bavite sa o vahe nas prcek vazil v 30tt 1335g a uvidime co teraz.....a spanie?ja spavam hoci ako len nie na bruchu,co je moja oblubena poloha....takze to,ze by sa nemalo spat na pravom boku a na chrbte je pravda ale to sa len odporuca....a asi malo kto to i robi 🙂
Ahojte dobré ránko vidím že to tu žije už od rána. ja som v noci z toho tepla nevedela zaspať. a teraz je tu tiež dusno.uff. dnes určite to kupko ale poobede. 🙂 😉
Dobré ránko všetkým, tento týždeň ide byť zabijak čo sa týka tepla, túto noc som toho veľa nenaspala, strašné teplo, po celom dome máme pootvárané okná, no necítiť to... Ale Radlerík sa už chladí v chladničke, dnes určite padne 😎
@wera.g 🙂 odpisujem troska oneskorene - super, ze sa maly rozkopkal, treba to obcas asi nechat na chlapsku debatu 🙂 🙂 🙂 nasa mala od toho dna, co som ju necitila, sa ukazkovo predvadza, vkuse ma stucha, robi hrbolceky...netusim v akej je polohe, lebo to citim vsade 🙂
@nelynka18
@bv_alexandra Nastastie ja byvam v starom dome s hrubymi murmi, takze ak si stiahnem zaluzky dnu sa slnko nedostane a mne ostane celkom ok chladok... tak sa tesim, ale narocne je ked musim ist po malu do skolky po tom upeku, cesta trva tak 15-20min a s malou naspat aj pol hodka uff 😝
@bv_alexandra
@kubkomatko kocky to vam tak teplo vadi 😕 ja sa z neho tesim,mne sa dobre spalo a ani teraz mi to nevadi 🙂 jedine co by som nechcela absolvovat je preplneny bus 😝 tak to by som radsej sla hodku peso 😀 aj tebe tak chuti radller??aj ja by som ho vypila za litre 😅 mna z neho ale obcas pali zaha 😕
@nelynka18 strašne mi vadi to teplo. ☹ veru. sedim pijem kávu a už som komplet upotená. ja som neni typ človeka na takéto horúčavy. Pre mna by bol ideál tak 25 stupnov 🙂
@zuzinka_26 presne tento "problem" mam aj ja....ja vobec netusim v akej je polohe 😕 mne sa zda,ze ma hlavu na lavom bedrovom klbe a nozky pod pravym rebrom lebo tak ho citim najcastejsie.... 😕 no dufam,ze je hlavkou dolu...uvidime dnes 🙂
@nelynka18 ...to som zvedava, co povie Dr. - inak o tej zatke pocujem prvykrat, som nevedela, ze aj take nieco vypadava pred porodom 🙂 inak ja mam brusko vraj tiez dost nizko, ale uz dlhsie, viaceri mi to hovoria...neviem, mne sa nezda. Hadam je vsetko OK, poradnu mam az 2.9., pride mi to cakanie ako vecnost, naposledy som bola 3.8.
...inak ste sa zase riadne rozpisali, mala som co robit, aby som vas docitala 🙂 my sme mali na konci 29tt len 1100 g, mne sa to zdalo velmi malinko, ale vraj OK. Co sa tyka spania, tak ja najviac spim na pravom boku - na chrbte nevydrzim, lebo ma zacne boliet, na lavom boku sa zase malej nepaci.
A neprovokujte, ze viacere to budete mat za sebou uz v septembri - dufam, ze tu neostanem posledna, do 20.10. je este tak dalekooooo :(
A s tym pohlavim - nam uz 2 krat povedali ze chlapcek a 2 krat ze dievcatko - posledna verzia z 3D UTZ je dievcatko, mam vela ruzovych veciciek, tak dufam, ze sa to uz menit nebude 🙂 - aj ked priatel by sa isto potesil 🙂 🙂 🙂 pekny slnecny den vam prajem, snad tu horucavu zvladneme v pohode - hlavne pitny rezim 🙂
@bv_alexandra hi aj ja som akurat dopila kavu...pri riskovi som kavu vobec nepila a teraz si neviem predstavit aky tlak by som mala keby si aspon jednu nedam 😨 ako ja by som tiez takto teploty nevydrzala dlho ale velmi ma tesi,ze sa na konci prazdnin aspon vycasilo a maly tak je aspon stale na kupku kedze sme tento rok ani na dofce neboli....ale za to je vyopalovany ako maly cigan 🙂 aj vy idete dnes?
@nelynka18 no ja som zistila, že z bažants.radlera ma nepáli, ale ked si kúpim v lidli, z toho ma zvykne páliť... 🙂 Ja rada teplo, ale ako som tehotná a hlavne v tomto 3.trimestri, je to pre mňa utrpenie, hlavne v noci... Mm sa zo mňa už smeje, že teraz som ako radiator, a v zime bude so mňa chladnička, čo mi zase bude zima 😀
Tak upratane je,uz len periny vyzliect hodit do pradla poobede sa operu.Noo a mozeme ist von,ak prehovorim tuto princeznu nech sa prezlecie z pyzama 😀
@zuzinka_26 no aj ja 🙂 no vypadava ale pri riskovi som ani len nevedela,ze mi nieco vypadlo ak vypadlo....niektore to maju a ine zase nie,moc tomu nerozumiem 😕 no ja mam vyse mesiaca nizko brucho co mi tak ako si razom padlo....neboj isto je vsetko ok to len,ze sa nam deturence tlacia dolu 🙂 aj tebe pekny dnik 🙂

@nikolka4 dobre ranko u nas bolo ine teplo,nemohla som zaspat.Ale my mame uz z rana doma v byte 27 stupnou. 🙂