Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 🙂 tie nase poklady v brusku asi nieco nacvicuju alebo si robia diskoteku 🙂 ja citim stuchance vacsinou na lavom boku, takze asi je priecne? naposledy som tiez citila kopanceky vlavo a na UTZ lekar povedal ze je hlavickou hore, tak neviem ako je tam poskrucana ;) zavidim, ze uz dnes ides k lekarovi, ja si este pockam :(
@kubkomatko ja kupujem bazanta stale ale niekdy ma pali inokedy zas nie 😕 tak mne na stastie to az tak nevadi 🙂
@nelustek hi no my sme este obydvaja v pyzame 😀 a este sa len chystam pospratovat,potom do sprchy a k dr. inak vcera som bola na kupku aj s mirkou,je u svokry......aj so svagrovou bola,ze deti na kupku boli len raz tak to tiez chcela vyuzit 🙂
@nelynka18 ...nech sa pekne tlacia, ale postupne...este par tyzdnov nech vydrzia 🙂 Boze ani sa mi nechce dnes z postele vyliezt, ked si predstavim, ze mi treba zehlit v tomto teple...asi sa na to vybodnem, ved to mi neutecie nie? 🙂
@bv_alexandra no to ti neviem povedat.....ale skor asi nie, lebo ked som sa tam bola predtym pytat co potrebujem, tak len mna sa pytala ci som rozvedena!!!!!!
@bv_alexandra neboj zvladnes hodis spchu a je 🙂 aj ja by som sla dnes len idem k tomu dr.a potom budem varit 😒
@zuzinka_26 no veru co tu tie deti robia s nami 😀 ja neviem ,som zvedava ci je teda dolu hlavou ci ako ale asi ano.....no ja som cakala 5 tyzdnou na dalsiu poradnu,takze konecne som sa dockala 😉
baby ja sa už teším na budúci rok, keď pôjdeme už spoločne traja na dovolenku... Tento rok sme sa jej museli vzdať, kvôli tehu, a aj preto lebo mm mení prácu...
@nelynka18 ...tak to si cakala este dlhsie ako ja...som myslela, ze tie poradne byvaju tak kazde 3 tyzdne, predtym som tusim aj tak mala...teraz ma tak neskor objednal - ale mozno ze aj preto, lebo mali dovolenky. Tento tyzden tam idem, ale len na krv na protilatky, kedze ja som negativna a priatel pozitivny.
@zuzinka_26 no dlho mal aj dovolenku a ze ked som druhorodicka tak viem co a ako 😕
@nelustek a co nejdete?no spominala,ze ste spolu volali a ze sa mate stretnut 🙂
@zuzinka_26 neboj neostanes tu sama posledna, ja mam TP 22.okt. a ked sa aj maly bude tak dlho chystat ako Sonicka, tak este 11dni + a to budem uz novembrovka potom 😀 😀 😀
@misic 🙂 tak snad prenasat nebudeme 🙂 uz nech su drobci s nami.
@andy.v az teraz som sa dostala k pocitacu,neviem,ci ti uz odpisala,ale ma dovolenku, pritomnost manzela nie je potrebna,len potom,ak ho budes chciet mat pri porode,budete musiet spolu ist k nej na take mini skolenie,ale na uvodnu hodinu k jandovej ho nepotrebujes mat pri sebe
@noemik moj maly vazil 31tt+2 / 1523g...31.8. idem do poradne, tak vtedy bude merat maleho, brat mi krv, stery na kultivaciu...dufam, ze uz konecne bude vsetko ok...a kedy sa chystas znova do poradne?...ja chodim uz kazde 2 tyzdne....robili ti uz prietoky, lebo mne nic lekar nespominal
ahojte,uf tak dnes je riadne horuco 😝 tiez sa mi chladi radler v chladnicke a pre istotu aj nejake nanuky v mrazaku 🙂 juj tak by som isla dakde na kupko a asi by som len pod sprchou stala 🙂
ozaj baby,vcera som pozerala na nete na fusaky a neviem s rozhodnut aky kupit? uvazujem nad tym zimnym od emitexu combi 3v1. nemate ho niektora?
@bibi13 tak to ti fakt nezavidim s tymi oblickami, mne to pripada este horsie ako porod, lebo ked ma chytila kolika, tak az do placu mi bolo...no ja som to mala prvy krat v zivote v 4 mesiaci, brala som atb, potom v 6 mes. som bola v nemocnici dva tyzdne na infuziach, co sa mi pridruzil zapal oblicky, stoji mi moc v tej oblicke, uz ju mam vacsiu a proste cela je tymi kamenmi roztiahnuta...inac najma v noci mavam uz mensie bolesti, ked sa zobudim na wc, alebo ze spim na tom boku, je to neprijemna bolest, som z toho nervozna...len verim, ze uz nedostanem koliku do konca tehu, lebo v nemocke na infuziach nechcem byt....snazim sa vela pit a ked nahodou pozabudnem hned to citim, ze je zle...pijem zihlavovy caj a asi pomaha.....a odkedy ta to trapi?...mala si to aj pred tehu?....
@viviem Ja som bola naposledy v poradni 1.8. a teraz idem az 5.9., tiez mi bude este malinku vazit, tak som zvedava, lebo mi vravel, ze to bude malinke babatko... Tak preto som sa pytala na vahu... Prietoky ani mne nespominal, takktiez mi budu brat krv a aj protilatky, lebo mam negativnu krvnu skupinu.. Este vladzes?
tak som si trúfla na žehlenie a asi po piatom kuse som to hned aj zabalila. V tomto teple sa ani tej žehličke nechce, 😀
Co ste vsetky nebodaj vonku v tom teple? Ja som bola s Nelkou doobeda a zas pojdem von az okolo 17-tej 🙂
hlasim prichod z poradne a z prietokov.....no poviem vam,ze ma chyta strach 😒 takze hlavicka velmi nalieha,mam byt vklude,nech este aspon 2 tyzdne vydrzime 😕 porodne cesty drzia LTT 😕 a prietoky su fajn,mame dost zivin 🙂 boze baby ked som bola na tych pritokoch,to je v nemocke na porodnici a videla som tie zeny cakajuce na porod a porodnu salu,no veru som si tam predstavovala seba a zacina ma chytat strach,co a ako bude ako to bude prebiehat....och jaaaj musim mysliet na nieco krasne lebo pohlad na porodnu postel kde som pred 4 rokmi rodila bol dost neprijemny 😅 😒
ahojte baby, podlhšej dobe sa hlásim ale nemám šancu vás dočítať lebo ste toľko popísali 🙂 konečne už máme tú dlažbu, tri dni sme boli u našich lebo tu sa nedalo bývať a včera večer sme sa vrátili, keď som zbadala tú prachovú spúšť tak mi do smiechu nebolo 🙄 dnes som začala riadiť tak už je tu aspon obyvateľne 😉 Teraz som unavená ako koník 😝 keby aspoň to teplo nebolo - hruza.
@nelynka18 super že prietoky sú vporiadku, ale radšej fakt oddychuj nech tie dva týždne vydržíte 2 v 1 ale sranda že prvého si prenášala a teraz ti hrozí predčasný, je fakt že každe bábo je iné
@nelustek my tiež pojdeme von až tak okolo 17 - 18tej lebo v tomto teple sa nedá 😖

@nelynka18 ja tiež bez kávy nemožem. ideme dnes ukecala ma Saška a celkom ju chápem tiež ani vonku nechce ist v tom teple. snad to tam nejak vydržim. schovám sa niekam pod strom. 🙂