Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzkazv normalne sa mi vratili spomienky spred vyse 2 tyzdnov ako sme prisli domov z dovolenky a vsade prach 😠 len my sme boli natom este horsie nemali sme teplu vodu ale uz je to zanami a nastastie sme nemali ani take tepla ako su teraz..viem si predstavit ako si unavena ale zaroven rada ze uz mas upratane 😉
Ahojte, veď nemám šancu Vás prečítať ako ste sa dnes rozpísali 😀To je des toto teplo a o noci ani nehovorím - my sme mali v spálni o 2h v noci 32st - chodím po dome ako bludička, raz pozerám z jedneho okna raz z druhého, potom vykrádam chladničku, ľahnem si a zase vstanem buď zas totálne mokrá alebo cikať. A moji chlapci tak krásne spinkajú okolo mňa a aj malá v brušku len ja buntoším 😨
Nemáte aj vy pocit nepokojných nôh v noci? Ja hlavne ľavú už veľmi dlho a to hlavne keď zaspím akurát a zrazu sa zobudím na ten hnusný pocit a potom už len buntoším 🙄
achojte tak sme s kupka doma. Nestíham vás prečítať 😀
baby ktorá máte info ohladom toho príplatku navyše k narodeniu dieťaťa. aké sú vlastne podmienky na jeho získanie okrem toho že bábo musí mať 28dní?
@jana0706 mam a urcite ju budem chciet 🙂 mne neako ani o tie bolesti nejde skor sa bojim ako to bude prebiehat celkovo.....hej hej to mi pomahalo ked som lezala na boku a na nic nemyslela akoby spala tak vtedy som skoro nic necitila ale to som najskor musela pouzit rozum,proste som si povedala,nahnevana sama na seba "lena ukludni sa,najdi si polohu,prestan vystrajat" 😀 takze tak som myslela pouzit rozum 😉 ale tento stav akoby spanok fakt pomaha 🙂
@natalii6 zajtra skor skus neotvarat do bytu to teplo a radsej len ten ventilator...aj ja to tak robim rano rychlo vyvetram a potom pozatvaram okna a len ventilator,vtedy je tu super 🙂 no ako nie zeby mi uplne nevadili ale nestazujem sa som rada.....je mi teplo ale nevadi mi to neako obzvlast.... 🙂 no asi tak ze radsej tehotna v lete ako tehotna cez zimu 🙂
@jani74 ahoj ten pocitnepokojnych noh mavam aj ja okolo 21hodine to zacne a trva az kym nezaspim,preto sa mi tazko zaspava ale ked zaspim,tak spim a zobudim sa tak 2krat na WC 🙂
@noemik tak to mas fakt neskoro poradnu az po mesiaci, tiez to vyzera, ze budem mat mensie babatko, ale mna by to aj potesilo, nebude problem pri porode, mam tiez negativnu krv. skupinu....no ja sa cudujem, ze sa citim tak fajn, lebo co pocuvam, tak vacsina tehotnych je na tom horsie...ak to bude takto do konca tak budem velmi stastna a mozem byt stale tehotna 😀 ...inac tie horucavy su hroza, dnes som bola na zahrade a myslela som ze sa upeciem...ty ako?
Ja mam cele tehotenstvo super, az na tie horucovy, neda sa to vydrzat.. V noci sa obcas zobudim na kopkanie malickej... Velmi neskoro ma dal do poradne...
@misic ano ano, prislo, prepac nebola som tu dako nestiham a ked pridem z prace tak sa mi uz PC protivi aj zapnut 😒 dakujem, prestudovala som to, aj na tom peluskove je dobry vyber, aj na ekoplienkach sa mi velmi paci tato: http://www.ekoplienky.sk/product/bitti-dC2B4lis... no len ta cena.. ale isto ich par objednam popri stvorcoch a nohavickach a este aj na hravozdravo.sk sa mi celkom paci vyber, ale neviem ci budem taka hrdinka a budeme vylucne na latkovych , urcite budem mat v zalohe aj pampersky, hlavne zo zaciatku ked babo kakusa 6-7 krat denne, vsak uvidime, kazda najdeme co nam najviac vyhovuje, ale tato myslienka latkovania sa mi velmi paci aj koli dietatku aj koli tejto planete na ktorej budu nase deticky zit, tak by sme ju uz nemuseli nicit 🙂
@natalii6 len sa neboj ziadneho ventilatora, ja sedim doobedu v praci pod klimou a poobede doma pod rovnakym ventilatorom ako ty, babo sa urcite len potesi ked sa trosku ochladite, toto teplo je fakt vrazedne, uz nec h su vianoce ze? 🙂
@jani74 ja mám len pocit nepokojného bruška v noci, drobec sa vystiera ked ja c hcem spat a na chladnicku som prilis leniva, musela by som zist po schodoch 🙂 tak len chodim medzi oknom a ventilatorom, este ze ho mame, moj najoblubenejsi kus nabytku tento tyzden 🙂
@natalii6 ok 😉 ja som cez zimu nezazila ale som radsej ked na seba hodim len neake tielko a kratasy a na nohy len slapky.....neviem si to predstavit 😨 moja kamosaka rodila vo februari a kym si zohnala bundu a cizmy nemohla obut bo mala opuchnute nohy.....akurat,ze teda v zime sa nespotis i ked zas z tej zimy do obchodu.....no nech je ako chce mne to takto vyhovuje 🙂
@luckaprima prave v spravach povedali ze padli 60r rekordy 😠 no neviem ako to cely tyzden vydrzim ☹ tak ten ventilator mam pusteny na najslabse obratky lebo predsa to bohviejak nie je zdrave ale ved zase to teplo sa neda vydrzat...ano ano Vianoceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 alebo staci ochladenie 😉
@bibi13 fuha tak to je fakt jebnuty pristup, este ze sa to neskomplikovalo a si ty aj maly ok, tiez som to mala tak v 24tt...dva dni som bola v bolestiach a nakoniec som sla na pohotovost, pristup nic moc, vraj ked som tehu tak nemozu nic robit, potom som sla na gyndu lezat a tam ma poriadne nalievali infuzkami a este k tomu som neskor dostala niekolkodnove 39 stupnove horucky, strasne som sa bala o zdravie malinkeho, keby nie jeho tak do nemocnice nejdem, lebo pristup nic moc, lekari ok ale sestricky nemam slov...inac tiez som myslela ze ma to ide zase chytit, minuly tyzden bol akysi rizikovy, tak verim, ze nas to uz obide...mna by nesrala ta bolest, len mne sa vdzy pridruzi zapal a infekcia, staza mocu v oblicke a to uz len tak doma nerozchodim...ja som nikdy nepila pivo, ale hned ako som sla z nemocnice som si kupila radlera a napodiv mi chutil, raz za cas si ho dam...hlavne pijem mineralky, ktore maju malo vapnika, lebo uz len voda z vodovodu je u nas riadne vapenata...aj teraz ked sedim pri notebooku, tak citim taku citlivost v oblicke...ty nemas tie oblicky stale citlive aj ked nebolia?
@nelynka18 jaj tak v tom obliekani to je bez debat..ako keby neboli tieto horucavy tak nepoviem ani slovo ale toto co je teraz to je peklo 😠 ale nepochybujem ze aj teketo teploty niektoryn ludom vyhovuju,a to mam este stastie ze nemusim chodit do prace 😉 a co Risko uzil si dneska kupko?
@nelynka18 tak on je taky typ co sa hned opali to je super 😉 a aky mu davas faktor?rozmyslam aj ja o kupku ale este uvidim lebo zajtra idem na UPSVAR a po obede je uz neskoro lebo kym sa Davidko zobudi je uz 17h ale dneska som mu dala na balkon bazen tak sa chvilu clapkal juj keby to nebol taky maly bazen hned by som sa tam nanominovala 😀
@natalii6 hej ale i ja i muz sa lahko a pekne opalime 🙂 tak to ma po nas 😉 mam 30 vodeodolny,snad staci.... ty prestupujes z rodicaku na matersku,ze?som tu cosi citala,ze budes mat mensiu matersku?to je hrozne...ked dnes nieco chces mat navyse aby si si za to platil alebo kde ako vybavoval....ako ja tiez som si platila dobrovolne poistenie len aby som mala co najvyssiu matersku....a to som sa o tom dozvedela nahodou 😕 urcite bol rad...ja keby dam riskovi na balkon bazenik,vytopi susedov 😀
Ahojte,dnes som mala poradnu,bola som objednana na 10.30 a do vnutra som sa dostala o o 13.00. ☹ Doktor ma pozrel,ze vsetko ok,odchadza na dovolenku,20.9. sa vrati,povedal ze spravime predoperacne a do 6 oktobra by mal byt maly na svete,cize asi o tyz skor ako mame termin....snad stihnem vsetko dovtedy pripravit 😉 tieto tepla ma nicia,upratujem po tej prerabke kazdy den nieco a este to nemam dokoncene,cakam na plastovy balkon a kuchynu ☹
@nelynka18 no ten stafylokok je velmi nebezpecny a nie tak pre teba ale pre babo... mala by si to mat v knizke lebo uz pocas porodu budes dostavat ATB a drobec hned po porode dalsie. AK by to lekary nevedeli a nedali mu lieky moze zomriet do niekolkych hodin.. jedna znama takto skoro prisla o malicke ☹ 😢
dobré ranko prajem..
@viviem presne, tie obličky mám stále citlivé.. ked ma tak riadne rozbolia, tak ma to bolí aj na dotyk.. ja len dufam, že po pôrode ten moč zmizne a tie kamene budeme vraj riešiť až po kojení, tak dufam, že ma to medzi tým ešte nechytí.. ja som naštastie teplotu nemala, len to vracanie a ked som to dostala 1x, tak som vyvrátila aj ATB.. ked som to bola na tej pohotovosti v ba, tak ma vyšetroval aj gynekolog.. večer potom volala segra jednej sestričke na gyn. oddelení a ona sa potom rozprávala s tým gyndošom čo ma vyšetroval a on povedal, že ked ma to tak bolí, mám prísť a že mi daju infuzku.. takže ak nemáš známeho doktora, môžeš ísť do prdele..
dobre ranko..dalsia tepla noc za nami 😉
@nelynka18 aj moj maly je celkom pekne opaleny ale nie az tak a ja sa ani poriadne neviem opalit nemam tolko pigmentu 😠 ja krpcovy davam 50ku 😉 ano prechadzam z rodicku na matersku a normalne ma sokovali aku sumu my vypocitali ale myslim si ze to zavisi od toho co im poslali z mojho podniku..ale ze dostanem menej ako 1x sa mi ani nesnivalo..ja som o to ze sa da to dobrovolne poistenie platit dozvedela uz neskoro ☹ no co uz hadam dako vijdeme financne
Dobre ranko prajem, vcera vecer ma chytili akesi slabe bolesti v podbrusku+pichanie.Ale preslo 🙂 nebolo mi vsetko jedno.
Dnes nas caka dalsi tepli den, uff . A dnes budeme mat to auticko 🙂

@nelynka18 ja na sebe neznesiem nic 😠 ja mam potvarany cely byt a aj tak je tu teplo ale mame lustrovy ventilator tak som ho zapla len sa bojim aby malemu nespravil zle..ale uz sa tesim na vecer ako si dam studeny melonik 😉 tak ti drzim palce aby si to co najdlhsie vydrzala..ja som dneska bola do obeda vonku a som si povedala ze uz nikdy v lete tehotna 😀 ale teba obdivujem ze tebe tieto teploty nevadia ja by som najradsej vytopila byt a pekne sa cvachtala vo vodicke 😀