icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bv_alexandra
25. aug 2011

Keby nebolo môjho drahého ani mi by sme ju ešte dlho nemali, ja také náročné jedlá nevarím 😀 to len on 🙂
@nelynka18
aj ja som rada že je drobec ok. za tri týždne prírastok 800g čo som bola až prekvapená.a tiež dr vyslovil spokojnosť s tým ako moj krátky krčok drží 🙂 😉

nelynka18
25. aug 2011

@bv_alexandra tak to je super 😉 joooj keby aj moj drahy sem-tam navaril takuto dobrotu....on pripravuje len ranajky alebo veceru aj to len sem-tam....ked ma nachystat obed zbehne do restiky a nieco donesie 😀

anita12
25. aug 2011

@bv_alexandra ...skvelé ako drobček narástol a na nedeľu varím sviečkovú 😀

bv_alexandra
25. aug 2011

@nelynka18 no v tomto mam veru výhodu, že jeho varenie baví, 🙂

@anita12 určite si pochutnáte, ono preto asi každý lubi sviečkovu lebo sa nevarí tak často 🙂 🙂 🙂

nelynka18
25. aug 2011

@bv_alexandra no to hej....mala som si najst kuchara 😀 😀 keby ma teraz pocul 😅

misickab3
25. aug 2011

no, uf...dožehlené, popratané....ale vysávať už nebudem...to urobí asi mužíček, keď príde z roboty...dnes sa nejako necítim na vysávanie ☹ malá ma tak nejako bolestivo kope a do toho celé podbruško ma bolí...čo už....dám si teraz veget...

luciah
25. aug 2011

@natalii6 tak ja nemusím ísť nikde, som si to overovala, za mňa všetko vybaví zamestnávateľ, ja pôjdem až po pôrode vybavovať rodný list, prípsevky,...
@zuzanamolnarova ahoj, ano, už viem, ďakujem, písala som to aj @natalli6, lebo ma úplne zmiatla

tun1ska
25. aug 2011

@nelynka18 ja som už otvorená od 6. mesica na špičku a krček mám skrátený na 2,5 cm....asi mu je to už jedno :-/// 😝

tun1ska
25. aug 2011

@misickab3 tak ty si teda riadna hrdinka...v takomto pekle žehliť ...ja sa tomu vyhýbam, radšej ležím pred ventilátorom...a pred rokom som si kúpila robotický vysávač....ten práve vysáva za mň...žienky, úúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasný vynález, na nezaplatenie 😉 😉

misickab3
25. aug 2011

@tun1ska my máme v byte chladno- teda ako tak, kým neotvorím okná. Ale je pravda, že aj tak to žehlenie je fuška... 😉 našťastie toho nebolo veľa. Ale musela som to urobiť dnes, lebo zase máme cez víkend návštevu- budú u nás od piatku manželov brat s manželkou a v nedeľu pribudne aj manželova sestra...teraz skoro každý týždeň nejaká návšteva 🙂 len to potom dá zabrať navariť, poprať a vymeniť stále prádlo posteľné....

tun1ska
25. aug 2011

@misickab3 tak to máš teda blbé...tiež sa snažím návštevám nejak vyhovoriť...a mali by na nás aj brať ohľad, hlavne v týchto horúčavách...inteligentný človek pochopí, že máme v tak vysokom štádiu čo robiť so sebou a nieto ešte obskakovať ich....V sobotu sa ponúkli aj naši, že prídu grilovať, lebo Samko má zajtra meniny- ale je to dokopy zo 10 ľudí- musím sa vyhovoriť----skús aj ty 😉 😉

jani74
25. aug 2011

Ja som si teraz pospala asi hodinku pri ventilátore aspoň som sa nepotila tak ale nemôžem ho mať zapnutý lebo ma potom bolia kĺby. Idem si dať kafčo a ďalej leňošiť 😎
@zuzanazuzana fakt asi to bude tým vekom 😀 ale popravde toto tehu je lepšie ako prvé, pri prvom som nespávala niekoľko mesiacov a na WC chodila asi stále teraz tak 2X. 37 budem mať 6.12. takže stíham 😀 a ty máš kedy?
@nelynka18 ja doma vôbec nenosím podprdu - prídem dom a už i vadí tak ako aj prstene 😕
@elannor ja som malú dnes kŕmila, hroznom, uhorkami, vineou, keksíkom aby sa zobudila a nič, až teraz má štikútku 😀

nelynka18
25. aug 2011

@jani74 joooj zeby si dam aj ja kavu 🙂 ja tiez aj nohavicky si musim dat niekedy dole co mi vadia 😅

elannor
25. aug 2011

@bv_alexandra a na UPSVaR si niečo poriešila? 🙂

@jani74 tak to si jej dala 😀 môjho chytila štikútka niekedy okolo polnoci a to je teda iná sranda, ani zaspať, ani nič 🙂

zuzanazuzana
25. aug 2011

@jani74 esteze sa ti da pospat aspon takto......mne ani teraz....vcera sme boli na dve hodinky sa osviezit na plavke a teraz sa idem hodit bratovi do bazena........ale ma taky mensi, ale aj to pomoze......doma mam taky bordel, ale fakt v tomto teple je to o nicom, vyupratujem si na bud.tyzden......ja mam narodky 15.9., takze rodit uz budem ako 37 rocna!!!!!

katulka74
25. aug 2011

Ako vas tak citam,tak vy si papate co len chcete,ja mam hroznu kyselinu,uz neviem co zjest...☹

katulka74
25. aug 2011

zuzanazuzana,aj ja uz budem rodit ako 37 rocna!!!!!!!!!

katulka74
25. aug 2011

tun1sk,ja som mala poradnu v utorok,urobil mi vyter a 20 sa vracia z dovolenky,tak mi povedal ze mam prist do poradne,dame urobit predoperacne,nesmu byt starsie ako 2 tyz a ze si dohodneme termin sekcie.

kucminka
25. aug 2011

baby,koľko ste doteraz pribrali?ja zatiaľ 8kg,ale za posledný mesiac asi najviac,teraz to ide samo nejako hore. 🙂

katulka74
25. aug 2011

Viete mi niektora poradit,ak mam nastup na MD od 1.9.,zamestnavatel to musi do kedy odovzdat na socialke?do toho datumu alebo moze aj neskor?

kubkomatko
25. aug 2011

@kucminka no ja som zo začiatku tehu začala priberať, celkovo 4 kg, a od 27.týždňa som nepribrala ani gram... 😉

kubkomatko
25. aug 2011

@katulka74 asi by to mal urobiť čo najskôr, ja neviem, ja som si žiadosť o materské zanášala sama, ale to preto, že nerobím...

kucminka
25. aug 2011

@kubkomatko fúha,tak to sa čudujem,asi má tvoje mimi dobré spaľovanie 🙂 mne sa ani nezdá,žeby som tak veľa jedla,oni tie kilá idú sami hore 😉

nelynka18
25. aug 2011

baby budme stastne,ze taketo nemame kuk

https://www.youtube.com/watch?v=peN1UnneAQg

myslite,ze je to mozne??? 😕 😨

kubkomatko
25. aug 2011

@kucminka ja papám každú 2 hodiny, dakedy aj skôr, ale asi mi to dobre spaľuje. Ale nikdy som nebola najštíhlejšia, takže som rada, že sa to na mňa nelepí... 😀

kubkomatko
25. aug 2011

@nelynka18 fúúúha, no som šťastná že mám "len" štvrtinkové bruško... Ale nechce sa mi veriť, že je možné mať také brušisko...

kucminka
25. aug 2011

@nelynka18 tak to je teda fakt extrém.No to ani ja také určite nemám,a všetci mi hovoria,že neni ani vidno že som tehotná,tak ja neviem,kde sa mi tie kilečká ukladajú 🙂 ale hlavne že bábatko sa má dobre,nie 😉

katy2
25. aug 2011

@nelynka18
@kubkomatko ale ona porodila osemtorcata 😉

iwky
25. aug 2011

@kucminka
8kg 🙂 celkom závidím ... ja už 14 😀 ale snáď to je v pohode, doktor ma nevyhrešil zatiaľ.... veľa som pribrala v druhom trimestri a po celý ten čas som brala femibion vitamíny ... akonáhle som ich vysadila, váha sa mi nepohla 😕 tak sa celkom teším...
pri bábätkách budeme mať aktívnejší spôsob života tak snáď dáme dole všetky zvyšné kg 🙂

nelynka18
25. aug 2011

@kubkomatko
@kucminka
@katy2 riadne no....neporodila 5 deti? 😕