Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra tak to je super 😉 joooj keby aj moj drahy sem-tam navaril takuto dobrotu....on pripravuje len ranajky alebo veceru aj to len sem-tam....ked ma nachystat obed zbehne do restiky a nieco donesie 😀
@bv_alexandra ...skvelé ako drobček narástol a na nedeľu varím sviečkovú 😀
@bv_alexandra no to hej....mala som si najst kuchara 😀 😀 keby ma teraz pocul 😅
no, uf...dožehlené, popratané....ale vysávať už nebudem...to urobí asi mužíček, keď príde z roboty...dnes sa nejako necítim na vysávanie ☹ malá ma tak nejako bolestivo kope a do toho celé podbruško ma bolí...čo už....dám si teraz veget...
@natalii6 tak ja nemusím ísť nikde, som si to overovala, za mňa všetko vybaví zamestnávateľ, ja pôjdem až po pôrode vybavovať rodný list, prípsevky,...
@zuzanamolnarova ahoj, ano, už viem, ďakujem, písala som to aj @natalli6, lebo ma úplne zmiatla
@tun1ska my máme v byte chladno- teda ako tak, kým neotvorím okná. Ale je pravda, že aj tak to žehlenie je fuška... 😉 našťastie toho nebolo veľa. Ale musela som to urobiť dnes, lebo zase máme cez víkend návštevu- budú u nás od piatku manželov brat s manželkou a v nedeľu pribudne aj manželova sestra...teraz skoro každý týždeň nejaká návšteva 🙂 len to potom dá zabrať navariť, poprať a vymeniť stále prádlo posteľné....
@misickab3 tak to máš teda blbé...tiež sa snažím návštevám nejak vyhovoriť...a mali by na nás aj brať ohľad, hlavne v týchto horúčavách...inteligentný človek pochopí, že máme v tak vysokom štádiu čo robiť so sebou a nieto ešte obskakovať ich....V sobotu sa ponúkli aj naši, že prídu grilovať, lebo Samko má zajtra meniny- ale je to dokopy zo 10 ľudí- musím sa vyhovoriť----skús aj ty 😉 😉
Ja som si teraz pospala asi hodinku pri ventilátore aspoň som sa nepotila tak ale nemôžem ho mať zapnutý lebo ma potom bolia kĺby. Idem si dať kafčo a ďalej leňošiť 😎
@zuzanazuzana fakt asi to bude tým vekom 😀 ale popravde toto tehu je lepšie ako prvé, pri prvom som nespávala niekoľko mesiacov a na WC chodila asi stále teraz tak 2X. 37 budem mať 6.12. takže stíham 😀 a ty máš kedy?
@nelynka18 ja doma vôbec nenosím podprdu - prídem dom a už i vadí tak ako aj prstene 😕
@elannor ja som malú dnes kŕmila, hroznom, uhorkami, vineou, keksíkom aby sa zobudila a nič, až teraz má štikútku 😀
@bv_alexandra a na UPSVaR si niečo poriešila? 🙂
@jani74 tak to si jej dala 😀 môjho chytila štikútka niekedy okolo polnoci a to je teda iná sranda, ani zaspať, ani nič 🙂
@jani74 esteze sa ti da pospat aspon takto......mne ani teraz....vcera sme boli na dve hodinky sa osviezit na plavke a teraz sa idem hodit bratovi do bazena........ale ma taky mensi, ale aj to pomoze......doma mam taky bordel, ale fakt v tomto teple je to o nicom, vyupratujem si na bud.tyzden......ja mam narodky 15.9., takze rodit uz budem ako 37 rocna!!!!!
Ako vas tak citam,tak vy si papate co len chcete,ja mam hroznu kyselinu,uz neviem co zjest...☹
zuzanazuzana,aj ja uz budem rodit ako 37 rocna!!!!!!!!!
tun1sk,ja som mala poradnu v utorok,urobil mi vyter a 20 sa vracia z dovolenky,tak mi povedal ze mam prist do poradne,dame urobit predoperacne,nesmu byt starsie ako 2 tyz a ze si dohodneme termin sekcie.
baby,koľko ste doteraz pribrali?ja zatiaľ 8kg,ale za posledný mesiac asi najviac,teraz to ide samo nejako hore. 🙂
Viete mi niektora poradit,ak mam nastup na MD od 1.9.,zamestnavatel to musi do kedy odovzdat na socialke?do toho datumu alebo moze aj neskor?
@kucminka no ja som zo začiatku tehu začala priberať, celkovo 4 kg, a od 27.týždňa som nepribrala ani gram... 😉
@katulka74 asi by to mal urobiť čo najskôr, ja neviem, ja som si žiadosť o materské zanášala sama, ale to preto, že nerobím...
@kubkomatko fúha,tak to sa čudujem,asi má tvoje mimi dobré spaľovanie 🙂 mne sa ani nezdá,žeby som tak veľa jedla,oni tie kilá idú sami hore 😉
baby budme stastne,ze taketo nemame kuk
https://www.youtube.com/watch?v=peN1UnneAQgmyslite,ze je to mozne??? 😕 😨
@kucminka ja papám každú 2 hodiny, dakedy aj skôr, ale asi mi to dobre spaľuje. Ale nikdy som nebola najštíhlejšia, takže som rada, že sa to na mňa nelepí... 😀
@nelynka18 fúúúha, no som šťastná že mám "len" štvrtinkové bruško... Ale nechce sa mi veriť, že je možné mať také brušisko...
@nelynka18
@kubkomatko ale ona porodila osemtorcata 😉
@kucminka
8kg 🙂 celkom závidím ... ja už 14 😀 ale snáď to je v pohode, doktor ma nevyhrešil zatiaľ.... veľa som pribrala v druhom trimestri a po celý ten čas som brala femibion vitamíny ... akonáhle som ich vysadila, váha sa mi nepohla 😕 tak sa celkom teším...
pri bábätkách budeme mať aktívnejší spôsob života tak snáď dáme dole všetky zvyšné kg 🙂
@kubkomatko
@kucminka
@katy2 riadne no....neporodila 5 deti? 😕

Keby nebolo môjho drahého ani mi by sme ju ešte dlho nemali, ja také náročné jedlá nevarím 😀 to len on 🙂
@nelynka18
aj ja som rada že je drobec ok. za tri týždne prírastok 800g čo som bola až prekvapená.a tiež dr vyslovil spokojnosť s tým ako moj krátky krčok drží 🙂 😉