Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek no tak aka sikula z teba 🙂 joj moja muz dnes musel zostat doma necitim sa dobre a este k tomu som volala o vysledky z krvi a sterov a vraj mam oba zle a mam prist....idem hodit sprchu,na postu a pojdem na gyndu....som zvedav,ze co sa deje....dufam,ze nic vazne bo mi do telefonu nechcela povedat,ze mam prist mi povedia a daju recept ☹
@natalii6 ale tu sumu co pises to neni materska ale rodicovsky prispevok. Cize ty si asi nemala narok na matersku ani pri prvom dietati ked si mala od zaciatku tych 256 eur, ano rodicovska je zmenena na 190 po novom, mamicky s dietatom do 20 mesiacov maju narok na rodicovsky prispevok 256 tak ako to bolo po starom a pri starsom dietati alebo ked sa ti narodi druhe tak uz len 190.
ahojte baby. ste tu niektora taka, ktorej skoncil PP cez prvu matersku a prechadzate z rodicovskeho na matersku? dnes som bola po uradoch a na kazdom mi hovorili, ze nieco ine potrebuju, tak sa chcem popytat.
@berus222 ja som presne ten pripad.... lenze bola som zle informovana, ze automaticky budem mat narok na dalsiu matersku, tak som to neriesila a neskor (ked uz bolo neskoro) som zistila, ze som si mala platit DNP, takze tentokrat na matersku narok nemam.... Len neviem, ci potrebujem tlacivo od mojej gyn. na matersku a mam ju dat na socialku a cakat na zamietnutie materskej a potom s tym ist na UPSVAR 😖
Ahojte,nech uz skoncia tieto horucavy,uvarim sa vo vlastnej stave 😒 ....Vcera sme boli v Auparku,kupila som si tam tehotensku podprsenku v C&A ,dufam ze mi bude dobra po porode,boli sme v kine na ceskom filme Muzi v nadeji,som sa nasmiala,dobry film,fakt odporucam 🙂,ja uz ledva chodim,za posledne 2 tyz som sa uplne spomalila a kyselina ma asi zozerie ☹
zuzanazuzana,najhorsie obdobie mame dufam za sebou,este mladsiu to obcas hadze,ale da sa to vydrzat 🙂
@zuzanazuzana no tak to si sa teda mohla,lebo to som ozaj bola ja aj s dcérou.To je náhodička 🙂 Škoda,že si ma nepostrčila,mohli sme pokecať.
@zuzanazuzana pri detskom som nebola,tá prvá som ja 😉 a kde ste mali deku?Ja som tam teda ozaj žiadnu tehuľku nevidela,škoda.Ale asi by ma ani nenapadlo,že to možeš byť ty.
Ahojte, ja už chcem tak 25st ☹ prišla som z poradne a okamžite do sprchy totálne všetko mokré. Robil mi dr. zase len prietoky, malú som videla len asi sekundu hlavičku a nožičku. Ďalšia poradňa bude o týždeň posledná a dáme termín sekcie. Idem papať
@bv_alexandra robotickom, ktorý vysáva sám, bez pomoci a ked dovysáva, sám sa pôjde nabiť...irobot roomba 😉
jani74,aj ja ti zavidim 🙂)))) nelynka18 som zvedava co ti nasli,asi nejaky zapal alebo co.
Ahojte tak dnes som už nevydržala to teplo išla do obchodu a kupila ventilátor joj to je lahodička už nech je vonku aj dvesto
Chcela by som poradit.....mame overal,myslite si ze budem potrebovat do autosedacky aj fusak alebo ho len nejak prekrijem dekou? Fakt neviem ☹
ahojte baby tak som koneeeecne doma.....krpcek paradne tlaci ani sedet ani stat a konecne lezim pri ventilatore 🙂 takze krv to bolo len nedostatok zeleza dal mi tabletky ale vyter ukazal neaku hnusnu bakteriu(pritom ma nic nesvrbi,nepali a ani vytok neaky iny nemam) vraj keby teraz rodim moze maly chytit neaku infekciu 😒 takze mi dal neake vaginalne tabletky a ideme sa liecit....hned sa dr.na mna pozrel aj zospodu a vraj za tych par dni zase maly viac klesol 😒 a mam mäkky krcok a na prst otvorena....joj len nech este vydrzi krpec kam sa nahli 😕
nelynka18 super ze nemas nic take strasne,bala si sa ze budes prenasat a maly sa ti nejak ponahla 🙂
@nelustek @nelynka18
Ahojte BABULKY!!! 🙂
Konečne som dočítala čo ste popísali a to iba odvčera rána.... Tak moja poradňa včera bola taká rýchla, že zobrali mi krv, doktor mi išiel stery spraviť, a že mám výtok, nič necítim, a nemohol mi ani stery spraviť, tak mi dal tabletky vkladacie a o týždeň v piatok mám prísť zase. Jáj a ešte papiere na tú materskú mi dal. Kamoška s malou a mojou malou som zatiaľ vyložila tam na kupku v NZ, a ešte mi mamina nakázala ísť zameniť slovenské koruny do NBS a tam v Zámkoch je, už dlhšiu dobu nachádzala ešte v skrini a spolu 15 000 korún, 😀 😀 😀 bláznivá, ona vždy všetko poschováva, ešte určite nájde.... Potom som išla za nimi na to kupko a som myslela, že tam zdochnem a to som bola len v chládku, hrozná horúčava, som pod sprchu studenú chodila, a odtiaľ som išla s nohami jak lavóre večer a ešte som tak aj šoférovať musela. Leni poslali sme baby s 10 eurovkou kúpiť tú ľadovú drť a oni 4 pollitrové doniesli, sme sa smiali, že keby viac rúk majú ešte donesú!!! 😀 😀 😀 😀 Tak tú drť už ani vidieť nemôžem, ešte jej mi dala dopiť. Večer som odpadla už o desiatej, tým pádom som len 7 sršňov pozabíjala na balkóne sprejom cez sieťku. Dnes si musím kúpiť origoš na sršne, tento je na nich slabý, a už ho moc ani nemám. A som tak rozmýšľala, že čo mám muškáty na balkóne, že ich zanesiem do firmy, pre istotu, ako nie sú v nich, ale všetci naokolo len mudrujú, aj môj muž, že kvety a na čo mi sú 😠 😠 😠, akoby som si podala inzerát, že sršne ku mne!!! A pritom muškáty mávam každý rok!!! 😠 😠 😠 A ráno mu hovorím či mi ich zanesie on do firmy, a že cez víkend, no a to mi vravel, že dozajtra má dokončiť jednému pracháčovi detské ihrisko, že zajtra má ich malý 4 ročný párty detskú, aj veľký skákací hrad mu požičali. Niektorí ľudia nevedia čo zo sebou!!!! 😀 Tak som chytila nervy jak odišiel poplakala si od jedu, schmatla tie blbé muškáty a išli sme to s malou zaniesť. A to mi také skvelé kvetináče kúpil že jeden má meter dĺžku, tak len dva sme odniesli. A ešte som mu vravela, že tam jablká padajú, aby ich obral, tak aj tie sme obrali, kto bude na neho čakať!!! A potom mi volal, že večer jeden kamarát nás na opekačku volá, na to si už čas nájde a skončí robotu skôr, ale kvôli nám nie!!!! 😠 😠 😠 Tak som mu hneď šplechla, že som si odniesla kvety aj jablká obrala!!! Sa jedoval, noačo aj ja ráno!!! 😀 😀 😀
Teraz močím nohy v lavóre s ľadovou vodou....
baby,má niektorá z vás pobolievanie v podbrušku,skoro ešte nižšie?Ja keď chodím,tak ma tam bolí,nie stále,ale dnes som išla do obchodu,a tak ma tam začalo bolieť,potom to na chvílu ustúpilo,ale sem tam ma tam tak pichne,že musím ostať stáť,lebo neviem čo bude ďalej ☹ myslíte že je to niečo vážne? ☹
@katulka74 no som si aj myslela,ze nic vazne 🙂 no len nejdem hovorit hop,kym nepreskocim 😀 lebo budem sa tesit,ze maly snad do terminu sa narodi a nakoniec to bude 2 tyzdne po 😀 ma slahne.....
@zuzaxa ahoj,noooo tak to ju isto aj potesilo,ja keby nahodou najdem 15000 korun 😀 teda baby este ze boli len dve 😀 😀 mne pred vcerom muz tiez dopratal 0,5l drt....ale ja som sa jej este neprejedla 😀 chlapi hnusni....mna tak vcera nasral ten moj....nieco podobne ako tebe sa aj mne prihodilo....v skratke ked chcem cosi ja tak ma casu ale ked zavola kamos,tak cas ma hned 😠 a dnes zostal doma a je ako med 😀 rano upratal so slovami "lezkaj zlatko ja to spravim" a teraz vzal maleho na jazero a ze sa najedia vonku a ze podvecer skocime na drt.....a ze zatra ta da veci doporiadku co som mu kazala.....tak do zajtra musim byt este nasrana aby to aj dodrzal 😀 😀 no su horsi ako decka 😒
@nelynka18 áno,je to sem tam až nepríjemne bolestivé,až mám z toho strach.Pokiaľ sedím,tak je fajn,ale keď sa prejdem tak ma to pobolieva.Inak je to možné,že mi tam na niečo tlači,lebo ráno keď vstanem,tak ma bolí strašne lonová kosť,ale len na jedne strane.Tak dúfam,že to nebude nič vážne.

@nelynka18 dopadla dobre hned sa spapala,najblizsie sa chystam na slivkovy kolac 🙂
co dnes budete robit? bolesti sa uz nevratili?