icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
26. aug 2011

@lucy56 prosim??????? tak to mi dako uslo 😠 a to co vraveli ze sa pocita uz 60% to uz ako neplati ?este raz som si precitala co si mi napisala ale to tych 190eur to je rodicovysky prispevok ktory je pre vsetky mamicky rovnaky to ja viem ale materska pokial viem sa pocita po novom tych 60% z hrubej mzdy

natalii6
26. aug 2011

@renatkas nie nie urcite som mala matersku ved mam doma o tom aj papier a teraz mam zase narok na matersku vtedy som mala na den nieco cez 7,9 a teraz mi to vyslo okolo 6,4 a to ze je rodicak 190 to viem takze urcite mi z podniku poslali mensi zaklad ci z coho to posielaju lebo som volala aj z tou pani na socialke ze ako je to mozne ze mam mensiu matersku ako prvu a povedala mi ze to zalezi od toho co im poslali z mojho podniku 😠
@kucminka ahoj aj ja mavam take bolesti az musim ostat stat lebo ma to boli a neviem z coho to mam ☹

kucminka
26. aug 2011

@natalii6 tak ako vidím,neni som sama.Ja som sa toho troška zľakla,lebo pri prvom som nič také nemala.Ale jedna mamina mi tu písala a dodala odvahu,že to nieje nič vážne.tak dúfam.

tinika
26. aug 2011

@natalii6 ake bolesti?

lolko_lenka
26. aug 2011

Včerajšia poradňa dopadla ok, krčok drží, výsledky zo steru a krvi budem vedieť o dva týždne. A tých 36 dní....!? To uuuuž? :D

natalii6
26. aug 2011

@tinika ahoj mavam take bolesti niekedy ma zacne pichat tam dole to musim ostat stat lebo sa mi neda ani chodit alebo mam taky zvlastny tlak na panvovach kostiach alebo v podbrusku pri prvom synovi som nic take nemala ☹ no ale asi to nie je nic zavazne lebo ked som bola v poradni teraz vo stvrtok som to hovorila lekarke a nic mi nepovedala

natalii6
26. aug 2011

@kucminka ved to ani ja som pri prvom nic take nepoznala ..musime len vydrzat 😉

katulka74
26. aug 2011

jana0706dakujem za radu,tak som to mala v plane :--)

jani74
26. aug 2011

@bibi13 aj ja som zvedavá aký mi dajú termín, ale budem to mať o držku - Matej nastupuje 5.9. do škôlky 1X tak dúfam, že celý 1. týždeň budem s ním ja chodiť a nevivolám si pôrod tým, že budem revávať 😎
@katulka74 prečo mi závidíš?veď ma môžu objednať aj na neskôr ešte 🙂 najradšej by som chcela až po 21.9. aby bola v inom znamení ale to asi nedovolia tak dlho - hoci MALÁ SA PRETOČILA KP A NIE JE UŽ PRIEČNE 😀 Mne dnes prišla zavinovačka do autosedačky zn. EMITEX a je krásna mám tú prechodnúiem, že ju využijem lebo sa tak môžem autom dostať kam chcem, pri malom som nemala len deku a toto sa mi zdá lepšie.

katulka74
26. aug 2011

jani74 ja mam termin 13.10. a povedal mi ze tak o tyz skor asi 6,teda opytal sa ma,ci si chcem vybrat datum...

nelynka18
26. aug 2011

@natalii6 ahoj pocuj ty si mi narobila chute....lokse a k tomu pecenu hus,stavicku mnaaaam a teraz ja co?? 😀

nelynka18
26. aug 2011

@lolko_lenka super,ze ok....ti robili vyter a brali krv aj mne,je uz mam aj vysledky....neaka bakteria a malo zeleza....prave som si dala moju prvu davku liekov 😒 tak ty mas tiez termin 1.10.?tych 36 dni ubehne ako voda.... 🙂

lolko_lenka
26. aug 2011

@nelynka18 ja beriem železo už 2 mesiace, akurát pred mesiacom mi zvýšila dr. dávku na 2x denne, plus Fraxiparin + B12. Ale čo človek nespraví pre to maličké!? 🙂 Noooo, mám 1.10.2011, ale ja neviem, furt mám taký pocit, že to bude skôr, možno tak 15.-20.9., lebo mám pocit, že bruško sa už viac snád ani nenatiahne :D ale to je len môj pocit 🙂

tinika
26. aug 2011

@natalii6 lebo mna stasne picha uz 24h vkuse vedla pupka napravo cela čast a take pichanie v panve to mam bezne ked sa roztahuje panva

nelynka18
26. aug 2011

@lolko_lenka presne co clovek neurobi pre svoje deti 😵 radsej si hovor,ze to bude aspon na termin lebo potom sa nedockas 😉 viem o com hovorim....pri prvom som si tiez hovorila,ze skor a nakoniec tyzden po a to cakanie bolo hrozne 😢 teraz si hovorim,ze hadam do terminu to stihneme i ked doktor si mysli,ze skor ale ja mu neverim 😀

tinika
26. aug 2011

@nelynka18 sak sa prave smejem ze starsi siel o 10 dni skor a mladsi asi bude vačši a aby nahodou este nečakal dlhsie 🙂

nelynka18
26. aug 2011

@tinika no nas vyzera byt mensi ako prvy,tak snad pojde skor 😉 ale nebudem sa spoliehat 🙂

lolko_lenka
26. aug 2011

@nelynka18 nechám sa prekvapiť 🙂 čo iné mi zostáva!? 🙂

luckaprima
27. aug 2011

@natalii6 ahoj, ja chodim do prace lebo mam nad hlavou super klimatizaciu 😀 😀 kym neprejdu tieto horucavy .. ale nie, kolegyna "spoluekonomka" isla privyrabat do zahranicia a namiesto mna je tam teraz chalanisko co okolo ekonomiky ani nesiel, len vie co som ho stihla naucit, nemozem ho tam teraz nechat sameho na tie zveriny co sa tam denne riesia, takze este nejake dva tyzdne tam budem, ale skratila som si prac. dobu do 11,00 inac uz tri dni som oficko na materskej, ale aj nejaka korunka navyse sa zide, mam v plane pracovat aj z domu cely cas popri drobcovi, kolko sa mi bude dat, no a tieto horucavy ma uz tiez pekne seru 😉 snad sa to za daky tyzden umudri

raona
27. aug 2011

@renatkas ja som mala zmluvu len na rok, pocas toho som bola dlhodobo pn a nakoniec sla na matersku, a uz ked mala bola na svete mi skoncila zmluva, a dalej mi nepredlzili.. na to maju pravo.. ale dik za radu, skusim jej este napisat...

bv_alexandra
27. aug 2011

achojte spolu tehuľky. ja som mala včera tažký večer. tak strašne ma preháňalo, a zaspala som už o siedmej a s prestávkami spala až do rána. Hrúza ale dnes sa ma konečne na večer ochladiť, tak dúfam že sa nemýlia. už som vytiahla žehličku idem požehliť.

@nelynka18 nely aké si mala hodnoty železa? /hb/ ja tiež užívam železo, no niekedy mám pocit že mi robi horšie ako lepšie, aj to že mi bolo včera zle od žaludka si myslím že bolo zo sorbiferu.
Nepovedal ti dr ako ho užívať aby nezaťažovalo žalúdok? 😉

nelynka18
27. aug 2011

caute baby 🙂 a ja zase sama doma 😒 uz mi to aj vadi,ze stale ktosi berie riska aby som si oddychla a mna uz boli rit z toho sedenia 😀 zase sa sli kupat muz a risko....ale slubili,ze okolo jednej sa vratia 🙂 tak a co idem ja?tu nikoho,vonku horko a mamprisny zakaz od muza upratovat 😀 iddem aspon zem zotriet bo vcera moj sikovny chlap niesol melon a kvapkal od kuchyne az po obyvacku a teraz sa to tam lepi 😒
@bv_alexandra ahoj neviem hodonoty bo to tu nemam zaznacene.....ale ja neberiem tie tabletky co ty ale Ferretab....povedal mi,ze mam jednu tabletku uzit pred obedom tak pol hodku ale ze ked zabudne,tak to nevadi ked ju uzijem aj inak....ty kolko tabletiek denne jes?neviem teda ja som zatial mala len jednu tabletku,uvidim po yzdni ci sa nieco zmeni 🙂

nelustek
27. aug 2011

Dobre ranko, tak co dnes? Nic sa mi nechce vcera som zacala citat knizku,uz som na 12-stej strane 🙂
V pondelok by sme sa mali ist kupat na karolinku niekde na ceskej strane.Tak nech nezacne prsat v pondelok.Teraz by mohlo ale v pondelok nie 😉

nelustek
27. aug 2011

@nelynka18 sem tam padne dobre ked ti ho zoberu,Nelka nikam s nikym nechce ist bezo mna.Koli Linde ze jej bude smutno za Linduskou 😀

bv_alexandra
27. aug 2011

@nelynka18 ja mam sorbifer. hodnotu by si mala mať zapisanú v knižke. ja som mala 112 na začiatku tehu som mala 132 moja znama dr neurologička mi povedala že je to slabá anémia, som sa pre istotu ešte aj jej pýtala, lebo sa mi zdalo že to kleslo riadne. uživam jednu denne. ja si ju dávam ráno, ale skúsim cez obed ako píšeš ty. či to nebude náhodu lepšie. 🙂 😉

nelynka18
27. aug 2011

@nelustek no sem-tam ale ja som tento tyzden stale akosi sama 😕 muz v robote a babka chodila s riskom na kupko...vcera ze budeme doma spolu a ti moji chlapi sli na ryby a dnes zas na rudno 😖 no dufam,ze zajtra pojdeme niekde spolu.....aj by som s nimi sla len sa mi hrozne zle uz sedi v aute a na rudno to je hodina..... sa mi uz nechece cestovat.....idete sa kupat?a to je co kupko ci neaka vodna nadrz?

nelustek
27. aug 2011

@nelynka18 zevraj to tam vizera ako na plazi,neviem este sme tam neboli.. cize nejaka vodna nadrz ak vyjde pocko a pojdeme tak ti dam info 😉

nelynka18
27. aug 2011

@bv_alexandra a oznacuje sa to v kolonke Hb alebo Tromb?lebo tu mam neake take hodnoty .....lebo mam len v poznamke ze beriem tabletky na zelezo.....no skus mozno ti to pomoze 🙂

nelynka18
27. aug 2011

@nelustek hej?no dobre...potom to aj pofot,nech aj kuknem 🙂

nelustek
27. aug 2011

@nelynka18 O.K. pofotim, boze toto je hrozne teplo. Ja sa stale potim ksicht mam stale mokry 😠 a vlasy kazdy den musim umyvat co su mastne