icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jani74
31. aug 2011

Ahojte, tak ja mám po poradni u svojho dr. a som z neho sklamaná 😒zobral mi stery, popočúval malej srdiečko, skonštatoval, že mám tvrdé bruško a keď ma zbadal tak len povedal, "vy ste ešte neporodili?" a opýtal sa ako sa cítim. Objednal ma o 2 týždne akože pre istotu 😒žiadne pozretie ani sono.

@zuzinr vďaka za info o papapí po pôrode, hneď som si na veľa vecí spomenula 😉
@michaela18 mne len raz za celé tehu povedali koľko malá váži aj to som musela ťahať z dr. 😒 meranie som mala naosledy pred 3tt.

bv_alexandra
31. aug 2011

@jani74 a nemas to v knižke napísané? ja mam každé váženie v knižke. 😉

jana0706
31. aug 2011

@zuzinr @nelynka18 ja mam zase chodit v poslednom mesiaci 1x za tyzden do nemocnice na tie pasy - myslite ze popritom robia aj tie prietoky? lebo Dr. mi ich podla mna este nerobil...

wera.g
31. aug 2011

Dobré ránko 🙂 Ako sa dnes máte? Ja som sa dnes po dllhej dobe konečne lepšie vyspala, hoci som sa každú chvíľku budila, ale cítim sa vyspatá ako už dlho nie 🙂

@jani74 jejda tak to čo je za prístup doktora? ☹ a budeš ho mať aj ako pôrodníka? A od tohto týždňa by si nemala každý tt chodiť na poradne?

zuzinr
31. aug 2011

@jana0706 no na pasoch prietoky nerobia, u nas to bolo tak (ked som chodila pred 2 rokmi) tak najprv som isla na pasy v nemocnici a potom na sono na prietoky (tiez v nemocnici) a vysledky som potom zaniesla svojmu dr. , niektore maminy uz posledny mesiac chodili aj do rizikovej ambulancie tiez v nemocnici ale kedze moj dr. robi aj v nemocnici tak som ho tam viac krat zastihla (teda lepsie povedane on prisiel dole ked som tam bola) a pozrel si vysledky, takze som nemusela chodit k nikomu inemu. Ale co tu niektore maminy pisali tak prietoky im robi aj ich gynekolog, neviem od coho to zavisi ci od sona alebo od coho.

zuzinr
31. aug 2011

@jani74 no super a co on zabudol ze by si mala rodit cisarskym? (nemylim sa?) a komu to vlastne chodis? K truskovi ci k turbovi? uz som zabudla 🙂

nelustek
31. aug 2011

@bettyx to mal vahu ale akosi malu..nie? ved moja mala v 32 tt skoro 1800g

misic
31. aug 2011

@zuzinka_26 nie oni ti ziadne nausnicky nedaju, ked oprepichujes u dr. abo v nemocke. Donesies svoje a nechas ich aspon 24h v alkohole. Ale ak by si dala prestrelovat, tak to ti daju najprv z chirurgickej ocele a potom jej das uz normalne nausnicky... 😉

misic
31. aug 2011

@bettyx chudatko malinke, hadam bude ok a daju ho do poriadku.... ☹

nelynka18
31. aug 2011

@jani74 a preco sa to opytal?co tak vyzeras,ze by si mala mat uz odrodene? 😕 a nemas rodit CR? ani mne uzv nerobil,to sa uz nerobi,akrat na tych prietokoch...
@jana0706 hm neviem....moj dr.tiez nerobi prietoky,robia ich len v nemocnici...nechapem preco to vsade nerobia rovnako 😠
co robite baby?ja som tu mala svagrovu doniesla dominikovi darcek,peknucke teplucke dupacky 🙂 teraz kukme rozpravku a mne sa chce akosi spat 🙄

jana0706
31. aug 2011

@nelustek presne, aj mne sa zdala vaha toho babatka mala, nas mal na prelome 32 a 33 tt vraj nieco cez 1900 g... ale mohol mat zlu vyzivu alebo nieco take - to bol kamoskin pripad, dcerka jej velmi malo priberala v brusku ale inak vsetko vyzeralo ok, rodila cisarskym...dieta malo len 1500 g pri narodeni ale inak bola uplne zdrava, uz ma teraz rok a vyvija sa presne ako ostatne deticky, akurat je stale viditelne mensia...ked je 1500 gramove dieta inak zdrave tak v dnesnej dobe to uz nie je problem...

natalii6
31. aug 2011

@katuska_no mozno ked si si platila to DNP tak na ten upsvar asi netreba ..a ty si bola kde iba na socialke?

bv_alexandra
31. aug 2011

Babuľky ktoré ste z Ba kam by som mohla ist do obchodu dokupit čo nam ešte chýba plienky, flašky a tak. Najlepšie by mi vyhovoval obchod kde majú všetko pod jednou strechou a nie nejaký predražený. Odporučte. 🙂 😉

katulka74
31. aug 2011

bv_alexandra,ja som nakupovala na Kosickej-je tam obchodik Pre deti a v Petrzalke za TPD-Eniky Beniky.

natalii6
31. aug 2011

caute tak som konecne doma a unavena ako kon 😀 rano poradna bolo nas tam az 5 😉 dako dlho ma vysetrovala uz som si myslela ze je nieco zle ale nic nepovedala a o tyzden zase poradna..sestricka ako mi merala tlak sa ma pytala ze ci uz som bola na pouceni o epiduralke a ja ze nie a ze ani nepojdem a ona ze preco mala by som ist a ja ze myslim si ze budem mat cisarak a ona ze tak to potom nemusim a ze pride primar a ze sa ma bude pytat aku mam predstavu o porode no ale nic take sa nekonalo ziadny primar neprisiel asi dal vypoved 😀 potom som prisla domov dala pradlo susit a dalsi vyrku prat a isla na nakup a potom som volala na podnik a ze mam tam prist tak mi dali novy papier a zaniesla som si ho na socialku kde samozrejme pani uradnicka bola na obede a dako nechodila cakala som tak skoro hodinu a tak som to nechala u jej kolegyne kedze dako nechodila..po ceste domov mi pani uradnicka vola ze jej mam doniest to prve rozhodnutie takze v Piatok mozem zase naklusat na upsvar a potom zase na socialku a zase na upsvar 😠 ach nachodim sa ako taky kon a pritom ledva chodim co ma stale nieco pycha alebo ma tlaci babo 😠 tak ale pre peniaze aj pol zemegule prejdem no nie 😀
pisete o zahe ja ju mam uz 3 den ale iba na vecer a pomahaju mi homeopatika ale dneska ju mam od rana a uz mi to lezie na nervy ako ma pali 😠 idem si ja pospat bo som musela vstavat o5rano potom vas docitam 🙂

natalii6
31. aug 2011

@bv_alexandra ja som bola tiez dneska v tom Pre deti ale sa mi zda ze je to tam drahsie ale kedze to nema daleko tak tam chodim obcas alebo este poznam Brandon ale ten je az v Raci ale je tam dobry vyber a je tam lacnejsie ako v Pre deti 😉

wera.g
31. aug 2011

@nelynka18 super, tak ste dostali krásny darček 🙂 tak potom dobrú noc prajem, treba si odpočinúť 🙂
Ja som dnes sama doma, drahý je v práci, tak čítam knihu, periem a chystám sa na žehlenie, nech aspoň niečo spravím 🙂

nelynka18
31. aug 2011

@wera.g
@wera.g no keby mozem 😒 richard spat nechce a tak som hore lebo on je hrozne hlucny.....takze trpiiiiim ale tak aspon som si polezala 🙂 juj co by som dala za to byt teraz sama 🙂

katulka74
31. aug 2011

natalii6,praveze ten Brandon sa mi zda najdrahsi

peta_k
31. aug 2011

Caute kocky, tak si predstavte, ze kamaratkinej sestre sa vcera narodilo dievcatko, a to boli az do konca presvedceni, ze idu mat chlapca... 🙂. Dufam, ze u nas lekari nekopli, lebo mam plnu skrinu ruzovej. Chcela som sa spytat, ked sa bavite o nausnickach pre dievcatka, nemate nejake dobre stranky, kde sa daju zohnat nausnicky z bieleho zlata? A ako mam trafit nausnicky pre take male babo?

jana86
31. aug 2011

@nelynka18 no hej vsetko bolo v poriadku,ale som myslela,ze ma bude aj pozerat alebo co.ja som mala posl.poradnu u svojho dokyho pred 2tyzdnami a uz mi kazal chodit do nemocnice kde budem rodit,ze tam mam chodit kazdy tazden na kontroly.a ty chodis este do poradne ku svojemu ci uz chodis do nemocnice na kontroly?

slniecka
31. aug 2011

mam falosne kontrakcie uz od rana, bolia ma krize a v podbrusku a sem tam mi tvrdne brucho. mate/mali ste niektora taku skusenost? Mne sa to uz zda dlho, nestupnuje sa to, ani to velmi neodchadza. 😒

lucy56
31. aug 2011

@slniecka ja som mala tiez tento tt uz poslickou ale trvalo to tak zo dve hodinky, ked som si polezala preslo to,skus si dat teply kupel,ak to po nom prejde je to ok,ak nie tak mozno...

misic
31. aug 2011

@peta_k pre babatka su take malnke, dievcatkam tak vydrzia neviem ako dlho, ale asi kym idu do skoly minimalne, mozno aj dlhsie..

bv_alexandra
31. aug 2011

@peta_k to fakt je možné????? ja som mala túto noc sen a podla snára vraj porodíte dievčatko tak som sa tomu zasmiala 🙂 podla môjho dr je to čistý chlapec. 🙂 🙂 🙂 im na utzv povedali že budú mať chlapca?

bv_alexandra
31. aug 2011

@peta_k my už mame tiež všetko chlapčenské ale môj drahý by bol najšťastnejší muž na planéte keby to bolo dievčatko 🙂 😉

peta_k
31. aug 2011

@bv_alexandra no vazne, cely cas im tvrdili, ze to bude chlapec

jana86
31. aug 2011

@slniecka ahoj,ja sedim na gauci a tiez mi tvrdne brusko ale to tak,ze chvilu je tvrde,chilu mekke,neboli ma inak nic tak neviem 😒

bettyx
31. aug 2011

@nelustek jo, to jsem řikala hned... 1,5kg je strašně málo...

bettyx
31. aug 2011

@misic no snad jo.. jako dýlku neznám, ale teda na to že měla být min. ve 33tt, tak je to fakt slabý