icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

wera.g
31. aug 2011

@jani74 to sa dá, zazmluvniť si anesteziológa? a to ako funguje, on príde keď budeš rodiť, nech to je kedy chce? tak aspoň že ťa nebude rodiť ten tvoj.. strašné ako sa niektorí doktori chovajú... 😖

tun1ska
31. aug 2011

@jana0706 Mne dnes došiel z Eniki beniki perfektný prebaľovací pult s vaničko, cca 70eur...už sme ho aj pred chvíľou s 1/2-kou poskladali a je v čerstvo vymaľovanej spálni 😉
max spokojnosť 🙂

nelynka18
31. aug 2011

@dadusa26 to ma mrzi 😔 ale verim,ze budu v poriadku.....nasemu riskovi museli dat na 10 minut kyslik ked sa narodil lebo bol priskrteny.....ale ziadne nasledky nastastie 🙂 verim,ze su ok 🙂
@wera.g ale potom prisla o stvrtej mama vzala riska a na pol hodku som si zdriemla 🙂
@zuzinka_26 ja mam tiez 56 menej ako 62 hlavne take hrubsie vecicky mam vacsie.....takze dozehlene,super 🙂 ja mam zas na zehelenie zopar veci,ja este v piatok dozehlim a tiez nech uz nikto nic nenosi 😀 si myslim,ze urcite ti aspon stery bude robit.....ja uz na sebe citim ze mam nedostatok zeleza,som hrooozne unavena,snad sa to tymi tabletkami napravi a ja tiez sem-tam zabudnem uzit 😉

wera.g
31. aug 2011

@natalii6 fíííha, no pekne, dosť si toho pokupovala 😀

ja som normálne baby teraz v strese, že nakoniec náš Tobi nebude Tobi, ale Laura 😕 my už máme samé chlapčenské veci pokupované, tííí brďo, to by bol prúúúúser 😀 A ešte, už si neviem predstaviť, volať ho inak než Tobiasko, teda... bude musieť mať už pinďúra, videli sme ho viac krát na vlastné oči a bol to pinďúr, tak inak to už byť nemôže 😅 😀

jana0706
31. aug 2011

@natalii6 ja ked som isla prat tiez som mala taku predstavu ze to budu dve-tri pracky a zrazu som to postupne prala tri dni a brat si robil srandu ze ci sa chystam obliekat trojicky 😀 (som to prala u mamy aby sa to mohlo susit na slniecku, my nemame balkon) ale je pravda ze ma nenapadlo ze jedna pracka budu len plienky, jedna deky a prikryvky, dalsia suprava do postielky atd...

katy31
31. aug 2011

Ahojte dievčatá, tak my sme sa už vrátili zo dovolenky, bolo fajn, akurát horúco veľmi. Cítim sa ako medveď, už začínam mať nejaké bolesti dolu.. Môj doki dovolenkuje, tak nemám ani šajnu, ako prietoky, musím ešte vydržať.. Čo tu máte nové? Idem si prečítať, čo ste za dva týždne popísali..

wera.g
31. aug 2011

@nelynka18 super potom, aspoň chvíľku 🙂 mňa mama vytiahla na vzduch trocha, tak sme sa prešli a mala som strašnú chuť na kofolu, tak sme si išli na kofču 🙂

jana0706
31. aug 2011

@tun1ska tak super, ved aj mne sa na ich stranke toho viac pozdavalo, len z tej petrzalskej predajne som bola trosku sklamana (asi som cakala nieco vacsie 😉 ) a mozno som mala aj smolu na personal, predavacky posobili dojmom akokeby tam robili prvy den...ale dobre ze hovoris, ja si musim ist konecne pre taky pult s vanickou ku kamoske, budeme ho mat pozicany...ale ja to chcem pouzivat len ako vanicku, prebalovaci pult budem mat na komode, pri kupani si to pekne nachystam vedla aj s osuskou...a hned ako si budem verit v drzani babatka ho chcem zacat kupat vo vedierku, od mnohych znamych mam na to super referencie, aj som videla ake boli babenka spokojne ked sa v tom kupali 🙂

zuzinka_26
31. aug 2011

@jana0706 my sme tam presne objednali Teutoniu 🙂 a tiez sa mi pacilo, ze vedeli o vyrobkoch porozpravat, my sme tam pri vybere stravili snad 2 hodiny a stale bolo o com hovorit.

nelynka18
31. aug 2011

@wera.g este ze mame tie nase mamy 😵 ja som sla tiez chvilku po piatej sa prejst a, s malym a ze chce ist pozriet do dracika.....tak ja som kukla do takka a do kik a kupila som si krasny kabatik na jesen a malickemu capicku a risko si vybral taky maly anglicak,tak sme sa troska potesili 🙂 lebo dnesok je fakt divny vsetko ma boli hlavne hlava a citim sa ako po flame 🙄 a co sa tyka toho pohlavia.....stava sa 😉 ja som teda este naseho pipika nevidela 😕 tak ak nahodou nenahnevam 😀 ale nie toto je jasny chalan,mam take spicate brucho 😀

jani74
31. aug 2011

@natalii6 a do akej veľkosti perieš?Ja som oprala len do 3. mes.

No a dnes poobedie som bola v Hypertesco a to čo tam aké majú zľavy 😀 keby som tam sama tak chúďa kreditka 😀 😀 😀 ale neodola som jedným dupkám 😀

@zuzinr hmm, on je taký už dlhšie, čo ma veľmi mrzí 😖 Kedy ideš na prietoky?Asi ešte nevieš? Ja chodím piatky - teraz možno už naposledy 😎

jani74
31. aug 2011

@wera.g nie nedá oficiálne 😉 psssst 😉 ale po skúsenosti pri prvom, keď ma nevedeli prebrať a následky silnej zlej narkózy kedy ma anesteziolog nepočúval mi odchádzalo srdce som si vybavila (no dúfam, že ma nesklame!)hrozitánsky sa bojím, že sa nezobudém

jana0706
31. aug 2011

@nelynka18 ako to ze ti neukazali pipika? 😀 nam ked lekarka potvrdila na morfologickom/3D ze budeme mat chlapca, tak nam priblizila obrazok pipika cez cely monitor 😀 asi aby sme nemali pochybnosti 🙂

zuzinr
31. aug 2011

@zuzinka_26 no vidis tak uz mas doktorku vybavenu, ja idem v utorok. 🙂 No my sme nausnicky vybrali este pred narodenim ale nekupovali sme, predsa co keby nahodou to bol chlapec? 🙂 No a potom ked sa Natalka narodila tak muz ich isiel kupit hned na druhy den.

zuzinr
31. aug 2011

@jani74 no este neviem kedy ale predpokladam ze ten posledny mesiac asi od 36tt. Pri Natalke som chodila v den kedy som si ja vybrala, doki povedal ze jemu to je jedno len aby som tam 1x za tyzden isla. Tak sa mozno aj stretneme 🙂 Ty uz mam termin CS? Vacsinou tusim davaju tyzden pred predpokladanym terminom porodu. A nestras ze sa nezobudis 🙂 Ja ked som bola 2x na operacii tiez v celkovej narkoze tak hned som im povedala uz ked ma isli uspavat len nech ma poriadne uspia a nech ma zobudia🙂 No a ked som isla na 2 som cakala uz na voziku pred oper. salou a predo mnou tiez mali problem jednu starsiu pani prebrat tak si tiez vies predstavit aky som mala strach, normalne som rozmyslala ci mam utiect alebo co ale tie oblbovaky asi zabrali🙂 Neboj teraz to uz bude ok.

wera.g
31. aug 2011

@jani74 jasné, nič som nepočula, o ničom neviem 😉 🙂 jejda, tak to máš veľmi zlé skúsenosti, to ti verím, že sa chceš radšej poistiť.. ale neboj, určite to dobre dopadne 😉 a nad spinálom si nerozmýšľala? či chceš radšej celkovú?
@jana0706 @nelynka18 nám tiež ukázali pipíka na celý monitor, ešte nám ho aj zvlášť pofotili, aby sme vraj mali dôkaz pre babičky 😀

wera.g
31. aug 2011

@nelynka18 tak tak, niekedy ma síce tá moja riadne štve, ale zase na druhej strane, čo by som robila bez nej? 😉 a ako si si veľkosť kabátika skúšala? ja si radšej teraz ani nič nekupujem s tým mojim balónikom, budem potrebovať zimnú bundu, ale nechám to až po pôrode, už si nepamätám ako som vlastne bez bruška vyzerala 😀 teda ste si spravili radosť všetci traja, pekná prechádzka 🙂 a to ti žiadny doktor neukázal pipíka, len ti povedali? 😨

bv_alexandra
31. aug 2011

@zuzinka_26 no v piatok pôjdeme niečo kuknúť. to enikibeniki je kusok odo mna. tak uvidim. vdaka za postrehy. 😉
@nelynka18 hm tak som zvedavá, ale vravim keby to bola baba asi by nebolo šťastnejšieho chlapa na planéte v ten deň. 🙂

nelynka18
1. sep 2011

@wera.g ani nevrav,niekedy ma ta moja tiez poriadne stve 😠 ale na druhej strane mama je mama 😉 viesco to je take sako s kapucou,cierne a material taka mikina a je len na jeden gombik...teraz ho sice cez brucho nezapnem 😀 ale inak sedi,takze velkost tu istu co pred tehu M.....sa tesim ked si k nemu kupim aj riflicky a pekne uzke slimky a cizmicky jesenne......nec h uz porodim a schudnem 😀 no nam sice dr.na monitore ukazoval pipika so slovami ze :"vidite tu ciarku taku schovanu?" a my ze nie 😀 som si to predstavovala tak,ze uvidim normalne pipika a vajka ako maju niektore maminy v albumoch,take pekne vididtelne foto ale my sme tam nic nevideli 😕 a na pritokoch sa ma dr.pyta co mate doma a ze chalana a ona ze hmmm.....a ja ze dr.povedal,ze je to chlapec....a ona zase len hmmm.....som jej povedala,nech cestrasi,ze mam viac modreho a ona sa len zasmiala.....no ale ja si myslim,ze je to chlap 😉

baby v noci som sa 2x zobudila na bolest v brusku a v krizoch,total tvrde brucho 😕 a rano sa zobudim a zas mam ten syndrom hniezdenia 😀 a zas mi vsetko vadi a uz mi pracka perie 😠 periny v okne este ich obleciem.....mam na seba nervy lebo vobec sa mi to nechce robit a v podstate ani nemusim len ten syndrooom 😀 😠

nelynka18
1. sep 2011

@jana0706 nam to sice ukazal ale my s muzom sme pipika nevideli 😕 ja som fakt nic nevidela....som si myslela,ze ked je to 4D,ze budem pekne a zretelne vidiet pohlavie,tak ako niektore baby maju fotky v albumoch a je tam normalne vidiet pipika a vaja ale my nic len machula 😕 tak ale verim doktorovi a ak sa pomylil,tak kupi on dievcensku vybavu 😀

bettina
1. sep 2011

ahojte mamicky. dlho som sa neozvala, ale priebezne vas citam. pomaly finisujeme, uz sa neviem dockat. neviem si uz poriadne najst miesto, puchnu mi nohy, a aj dnes od 4h buntosim. tak som si sadla ku zehlicke. aspon vyuzity cas 😉 este september zvladnut a cakat ktory den sa nam deticky prihlasia 😵

tun1ska
1. sep 2011

@nelynka18 aký syndrom? 🙂

natalii6
1. sep 2011

pekne sviatocne rano 😉 dnesna noc nic moc stale ma otravovali komare akonahle som jedneho zabila a ako tak zaspala bzucal dalsi 😠 potom som nasla na stene pavuka proste hotova zoo tak som zaspala ako tak az o polnoci a o 3h som sa zase zobudila na komara 😠 a vcera som skoro 3 hodiny zehlila ma islo porazit kolko tych detskych veci je a to mam este dneska 2 pracky a 4 varky zehlenia a potom uz hadam svaty pokoj 😉 este chcem poprat veci z kocika ale to mam este cas 😉 a cely dne som mala nenormalnu zahu skoncila az ked sa mi podarilo zaspat a nic mi nanu nepomahalo ☹ teraz cakam kedy sa drobec zobudi lebo vcera isiel spat neskorsie a ideme von ..prajem vam krasny den 😉

natalii6
1. sep 2011

@jani74 ahoj ja perem vsetky vecicky od malickych az tak do roka tie vatsie necham na neskor alebo mozno sa nato vykaslem a mam uz toho plne zuby 😀

nelynka18
1. sep 2011

@tun1ska "syndrom hniezdenia" 😀 to sa tak nazyva,niektore mamicky(ako mna)pred porodom chyti poriadne upratovanie,vsetko treba nachystat na prichod babetka 😉 inak ja som toto mavala aj take 4 dni pred menstruaciou....proste som vydezinfikovala byt 😀 tak aj teraz uz mam prezlecene periny,oprane,pozametane a utreny prach....no nech uz je cisto a nech mi nic nevadi 😀

natalii6
1. sep 2011

@jana0706 ty ja ani neviem kde sa toho tolko vzalo 😀 aj ja som to tak spravila ze som si podelila na biele, tmave, overaly a tak ale na druhej strane to budeme mat uz spravene a uz cakat len na prichod babatka kedze som pozerala ze to uz mam len za 21 dni 😉

natalii6
1. sep 2011

@wera.g tak nieco som aj podostavala a ja koza som aj teraz nieco nakupovala ale uz stym koncim lebo je toho naozaj vela 😀 len tak zo zaujimavosti spocitam kolko mame ciapok lebo sa mi zda ze ich je neurekom...citam ze sa bojis aby to nebolo nakoniec dievcatko preco sa ti nieco nepozdava? 😉

natalii6
1. sep 2011

@zuzinr ahoj aj som ti zabudla napisat 😠 ale vidim ze si si to precitala..ano nieco sa mi podarilo vybavit v piatok budem mudrejsia potom ti dam vediet co mi konkretne povedali..len clovek musi tolko chodit jedine stastie mam ze to mam vsetko tak v strede a nie niekde od ruky 😉

natalii6
1. sep 2011

@masinka tak mi povedala uctovnicka ze moja kolegyna tolko teraz zarobi tak neviem 😠 a nic som nepodpisovala a ani by som nepodpisla a podla toho co mi vraveli ze to ide dole vodou tak sa obavam ze ma po rodicovskej ani naspat nezoberu

natalii6
1. sep 2011

@katulka74 dakujem niekedy sa tam pojdem pozriet