icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
4. sep 2011

Dobre rano, zapnem Pc a ozvala sa mi jedna zenska a okomentovala mi fotku ze sa jej nepaci ze sa predvadzam s bruskom.To co ma znamenat?Ved nech si take fotky nepozera ked jej to vadi...ci som tu jedina co si foti brusko??? Som total vytocena

zuzkazv
4. sep 2011

@luckaprima viem kde myslíš, ani som nevedela že tam je taký obchod 😕 určite tam zájdem, dakujem možno mi tam padne do oka aj niečo iné 😉 , malé ťa tak kope aj v noci? moje našťastie sa vyjaší večer a v noci už len tak zlatučko kopká, ale večer vie riadne kopať až ma vystiera mm sa smeje že už teraz ma dáva do pozoru 😉

zuzkazv
4. sep 2011

@nelustek z toho si nič nerob máš krásne bruško a možno závidí alebo čo, fotky máš krásne 🙂

nikolka4
4. sep 2011

@nelustek ahoj nič si z nej nerob asi zavidi že ina také nemá alebo načo si to vlastne pozerala trápna 😝

bv_alexandra
4. sep 2011

@zuzaxa moja saška ma 12. Veru teší sa. Uvidíme dokedy jej to vydrží. 🙂
Ale ona má rada deti. Tak si myslím že nebude problém. A aj to s nimi akosi vie 🙂
No mne ten dreft vonia nádherne. Ja to mam rada ked prádlo voní. 🙂
Pripájam fotku zo Zoo jedno je moja malá a na drujej som ja tehulka 🙂
Zajtra idem po prvý krát na Antolskú, dúfam že tam nepoblúdim. Baby ktoré chodíte na Antolskú treba tam isť skoro ráno?

nelynka18
4. sep 2011

@wera.g no aj tu koumetiku som mala....dakujem 😉 veri pofot bo za chvilku budes fotit uz len krpca 🙂
@bettyx no tak tomu ani my nerozumieme.....povedali jej,ze si ma poziadat na SR...ale preco?ved maly sa narodil v CR a trvale bydlisko maju v CR co ma SR s tym spolocne 😕
@luckaprima jo presne myslim uz len s kludnou hlavou....akosi som sa dost ukludnila a citim vo vnutri taky pokoj....takze usmev a mozme ist na to 😉

nelynka18
4. sep 2011

@nelustek to je len zavist,zakomplexovana koza,ktora take brusko nema...to si nevsimaj 😉

nelustek
4. sep 2011

@zuzkazv
@nikolka4
@nelynka18 Ste zlate 🙂

luckaprima
4. sep 2011

@nelustek zaujimave, asi prihodim aj ja nejake bruskove foto 😉 inac baby dali ste sa niektora fotit z bruskom tak profi v atelieri? su to riadne krasne fotocky vyretusovane a pekne vo fotoknihe, ja na to asi nemam gule lebo su moc odvazne, vyretusuju vam prec este aj nohavicky, to su len take pre vas a mm, ale je to riadne krasne 🙂

nelynka18
4. sep 2011

@luckaprima ja som chcela a mal ma nafotit moj bratranec v prirode...len sme nestihli,odisiel mimo SR 😒 tak kaslem na to my sme si len tak cierno-bielo pofotili brusko 🙂 ze ti stopli album? ti admini su niekedy cudni 😒

luckaprima
4. sep 2011

@nelynka18 nech maju radost, asi tam vadili nase steniatka a kocurik alebo co netusim.. tak super ze aspon mate zdokumentovane brusko na pamiatku, ja sa cim dalej viac zamyslam nad tym fotenim tiez, mozno mi este prepne a stihnem to, uzasne su tie fotky 🙂

nelynka18
4. sep 2011

@luckaprima no asi 😕 hi tiez som videla vela fotiek,ktore boli uzasne krasne a umelecke ale co ja viem..neako sa mi do toho nechce...inak by to bola krasna pamiatka 🙂

wera.g
4. sep 2011

@bv_alexandra dobre ranko 🙂 a ktoremu doktorovi zajtra ides? Aj ja totiz idem, tak sa tam niekde mozno uvidime 🙂 my ideme cim skor, lebo rano to tam je hroza des s parkovanim, minule sme len miesto hladali asi 20 minut..
@nelustek nechapem, kokso, tak naco na to pozera, ked s tym ma problem..ved mas krasne brusko, nic si z toho nerob, zavidi 😉
@nelynka18 a bola si s nim spokojna? Noo nejaku foto spravime asi teda, na pamiatku 🙂) uz teraz viem, ze mi brusko bude chybat 🙂)

nelynka18
4. sep 2011

@wera.g ano bola len vtedy bola dost draha,tak radsej niveu....no mne chybat nebude 😉 tie kopanceky su zlate ale nikedy dost bolia 🙂

bv_alexandra
4. sep 2011

@wera.g ja ani neviem ty ideš ku komu. ja ich totiž vôbec nepoznám 🙂

wera.g
4. sep 2011

@nelynka18 noo tak to aj ja budem rada, ked uz Tobi bude na svete, a ked uz budem bez bruska, minimalne budem mobilnejsia 😀 ale aj tak, je to take ine, teraz z bruskom, ked sa Tobinko mrvi 🙂)

wera.g
4. sep 2011

@bv_alexandra ja chodim k MUDr. Scholtzovi, teda k nemu idem 🙂) teda este nemas vybraneho?

zuzkazv
4. sep 2011

@wera.g @nelynka18 ani mne bruško chýbať nebude tých 9mesiacov je tak akurát 😉 ja sa už tesím na drobca 🙂

bv_alexandra
4. sep 2011

@wera.g nie ja nebudem zazmluvnovať pravdepodobne. Ešte ani nad epi som neni rozhodnutá.
U mna prevláda strach z tej ihly 😀

katulka74
4. sep 2011

Dobre ranko,vcera mi vecer tvrdlo brucho az s takym krcom,mala som to asi 6 krat za vecer a ked som isla na toaletu,tak som mala pocit ze mi maly vypadne,myslite si ze je to normalne?Do poradne idem v stredu,ale svojho doktora tam mam az po 20 ☹,mozem si kupit magnesium a nasadit si ho sama?
bv_alexandra,tak pred 9 aby si tam bola,skor som tam doktora nevidela,ale su tam sestricky v ambulanciach od 7,tie zvyknu zatial odmerat tlak,pozriet moc a ty uz len potom cakas na dokiho.

bv_alexandra
4. sep 2011

Babulky idem kupovať plienky cez net. Kedysi som používala malé a velké teraz mám pocit že je len jeden rozmer teda tie menšie sa mi nedarí nájsť. Našla som plienky 70*80 kolko plienok mám kupit ked plánujem používať pampersky. 🙂

nelynka18
4. sep 2011

@wera.g
@zuzkazv je pekne mat babo v brusku a ked kopka a mrvi sa ale presne 9 mesiacov je akurat 😉

zuzkazv
4. sep 2011

@bv_alexandra ahoj ja mám len jeden rozmer plienok ešte po nás 🙂 a mám ich asi 20 - 25, a pri riškovi mi to stačilo, používala som ich len na balenie naširoko a pod hlavičku do vankúša

jana86
4. sep 2011

ahojte,kde kupim ten malinovy caj a lanove semienka?

kenya83
4. sep 2011

@jana86 ľanové semienko kúpiš aj v DM drogérii 🙂 a na čo je dobré piť ten malinový čaj a to semienko?

engellka
4. sep 2011

@jana86 Čaj z listov ostružiny malinovej kúpiš v každej lekárni

jana86
4. sep 2011

@kenya83 no baby tu pisali,ze to posilnuje maternicu,tak asi skusim aj ja 🙂

engellka
4. sep 2011

@kenya83 Od 34.,niektorí doporučujú od 36. týždňa sa začína príprava na pôrod, aby sa uvoľnilo hladké svalstvo malej panvy, zlepšila činnosť čriev a tonizovala maternica pred pôrodom. A na to sú najlepšie ostružina malinová má sa piť 2-krát denne 2,5 dl až do pôrodu a ľanové semienka, 1čajová lyžička semienok sa zapije 0,25 – 0,5 l vody večer pred spaním nalačno. mne to doporučila jedna známa, ktorá to robila pri 3.dieťatku, ktoré sa pýtalo na svet po 15 rokoch po jeho súrodencoch a vravela, že ani nevie ako ho porodila, mala veľmi dobrý, rýchly a ľahký pôrod, aj keď už bola v rokoch. Ja to tiež praktizujem, takže dúfam, že môj druhý pôrod bude mať podobný priebeh

duska88
4. sep 2011

Dobré ránko 🙂
@nelynka18 ahoj..no ano máme sa fajn, aj keď som sa túto noc vôbec nevyspala.. ☹ , mala som nejaké zvláštne tlaky v brušku..a včera sa mi snívalo, že už som rodila..aj vám sa niektorej snívalo?? znamená to niečo??..rozmýšľam, že tú ostružinu malinovú začnem piť tiež..kde ju dostať?

14petulka88
4. sep 2011

@duska88 Mne sa dost casto sniva ze idem rodit 🙂 a aj tlaky zvyknem mat vseliake ale podla mna to sa len telo pripravuje na porod, a tie sny to budu asi tym ze sa nevieme dockat miminka 😝