icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzanazuzana
6. sep 2011

@jana0706 no dala by som si aj nieco take......ale zrovna mi isiel priatel kupit cokoladovu kocku do mc donaldu.....mnam mnam mnam....uz sa tesim!!!!

jana0706
6. sep 2011

@tun1ska ooo melon je dobry napad, my sme cez leto casto jedli ale teraz sme uz dlhsie nemali, neviem ci u nas skoncila sezona alebo co..
@zuzinka_26 ja pijem jednu salku malinikoveho caju denne, a tie lanove semiacka si drvene sypem do jogurtu alebo do cerealii...ale vsade odporucaju inak, niekde pisu ze idealne je zaliat vodou aby vznikol taky sliz a to potom vypit (na to som sa este neodvazila 😀 )...v kazdom pripade ak si si kupila cele tak vraj je dobre si ich vzdy pred pouzitim rozdrvit (napriklad v mlynceku na mak ci kavu alebo kuchynskym valcekom)...

bv_alexandra
6. sep 2011

@zuzanazuzana
@wera.g ja som dojedla tyčinky, arašidy Milu 😀 a idem si rýchlo šupnúť talcid lebo tá moja žáha neviem neviem 🙂

zuzanazuzana
6. sep 2011

@tun1ska podla fotky aj ja tam vidim skor dievcatko......ja som mala taketo prekvapenie pri synovi....kedysi neboli ani take sona a povedali mi ze to bude na 100% dievcatko.....moja mama ustrikovala same ruzove svetriky.....na tu dobu krasne s mickey mousom, s kvetinkami atd atd.....no a v 9.mesiaci, ze vyzera to na chlapceka.....neverila som tomu, este aj ked sa narodil som nemala pripravene meno pre chlapca!!!!!!! a veru je z neho aj taky kubo kubovaty!!!!! hihi.......mnam melon....este aj ten som dnes mala:

zuzanazuzana
6. sep 2011

@bv_alexandra tak mna bude v noci palit este raz tak viac po tom co som dnes pojedla....zrovna som uz dorazila aj kolacik z mc donaldu!!!!!!!

wera.g
6. sep 2011

@zuzanazuzana @bv_alexandra baby, ja som si práve spravila krupicovú kašu z 3/4 l mlieka :D a už si na ňu brúsim zuby, len musí trošku vychladnúť :D

jana86
6. sep 2011

@wera.g ja som prave zjedla horalku a tiez si idem urobit krupicu,uz na nu mam chut cely den 🙂

wera.g
6. sep 2011

@jana86 tak dobrú chuť prajem 🙂)) mňa síce napadla krupička až keď som vliezla do chladničky, že čo by som zjedla, ale radšej neskoro ako nikdy, vychutnávam si každý hlt, mňam :D :D :D

zuzanazuzana
6. sep 2011

@wera.g tak krupicku jedavam teraz casto.....mnam....tu veru milujem

nikolka4
6. sep 2011

@jana86 hehe to na tu krupicu mame všetky tehotné chuť či ako ja som ju práve dojedla 🙂 🙂 🙂 🙂

luckaprima
6. sep 2011

dnes je krupicový deň či čo? aj my sme mali na raňajky 😉 a o tých sladkostiach by sme sa tiež mohli pobaviť, ja uplne šrotujem, celé tehu, v robote sa mi už smejú, stále mám na stole zásoby, nestačí jedna deli alebo bueno aspon 5 kuskov tam musim mat a este zhanam co kto ma, z obeda mi uz automaticky nosia magnum 😝

wera.g
6. sep 2011

@zuzanazuzana @nikolka4 @luckaprima sranda, fakt asi krupicový deň 😀

luckaprima
6. sep 2011

@wera.g ale z 3/4 l mlieka t nemozes zjest 😝 ci?? my sme dnes krupicu z 3/4 l rano jedli doma traja a nezjedli sme ju, či sme boli ešte prispatí ? 🙂

wera.g
6. sep 2011

@luckaprima nemôžem? huups, tak potom neviem kam zmizla 😀 😀 😀 ale tak... vlastne aj my sme ju jedli 2 - ja a jeden veľký chlap 😀 😵

kucminka
6. sep 2011

@luckaprima no moj manžel nemá s tým vobec problém zjesť krupicu aj z litra mlieka.On si pekne začne papkať s grankom na vrchu,a pomaly odjedá a dosýpa Granko 😉 nemožem sa na neho pozerať 🙂

kucminka
6. sep 2011

baby,ale ste mi narobili chute s tou krupicou,len kto by mi ju išiel asi tak spraviť 😉 Nechám to asi až na ráno,len či dovtedy vydržím 🙂

wera.g
6. sep 2011

@kucminka tak tak s grankom najlepšia 🙂 hmm, no ja by som do rána nevydržala, ja najradšej krupicu večer, a myslím že aj zajtra budeme robiť - drahému keď som spomenula, že som si spravila (dnes je v práci), tak už mu slinky začali tiecť 😀

kucminka
6. sep 2011

@wera.g no veď to aj mne,baby jedny,narobíte mi chute 😉

wera.g
6. sep 2011

@kucminka prepááč, ale tak pridaj sa k nám, možno dnes padne aj rekord 😀

nelynka18
6. sep 2011

vy co tu krupicujete 😀 😀 😀 som sa zasmiala ked som si pozrela tuto stranu 😉 veru krupica mnaaam ja som ju nemala asi 100 rokov a veru minuly tyzden som si ju urobila 🙂 baby teraz mam na nu chut vy ste teda 😀 dam otazocku....co zajtra varite?ja som hotova nic ma nenaapada ☹ muz ze pizzu domacu ale ja neviem nie vzdy sa mi vydari....ako robievate vy?

nelynka18
6. sep 2011

kaslem na to idem si ju urobit 😀

zuzaxa
6. sep 2011

Ahojte! 🙂
Tak dnešná poradňa, vyštartovala som o 8 z Nitry ani som sa nenaraňajkovala tak som po ceste zjedla také kekse z Hypernovy, že holandské wafle plnené asi javorovým sirupom, mňááááááám 😝 neskutočné. No robili mi dnes aj tie ctg pásy, a že malý má veľa miesta ešte, lebo sa stále mrvil, tak mi kázala sestrička stáť, že možno to bude lepšie, a ona, že doktor Vás pošle zjesť niečo sladké , aby sa malý upokojil, a ja som zožrala po ceste to celé balenie tých sladkých keksov 😀 😀 😀 , akože a jemu to nestačilo!!!! No pozrel aj prietoky na sone, všetko OK , a teraz o týždeň, že ešte je skoro hovoriť o termíne cisárskeho, že postupne, že dopredu sa nechce vyjadrovať, podľa situácie, ale týždeň pred termínom najneskôr. Tak som zvedavá o týždeň, už by som mala asi poprať tie vecičky 😀 😀 😀 , lebo nakoniec to bude muž prať ako budem v nemocke. Zajtra sa pomaly do toho pustím. Písali ste o žravosti -ja neviem, mne nejako moc nechutí, cestou domov som si dala hrozno, doma cornflakes s mliekom a večer jeden toast. A poobede som zalomila spať na tri hodiny, vstanem a malá, že písali si na zošity mená v škole, také nervy som chytila naškrábala to jak kocúr, a že Čanakyová s mäkkým i a jedno, že Čanakyový a prečiarknuté na á, odzajtra píše každý deň diktát!!!!! 😠 😠 😠 😠
Všetko som jej prelepila a dala prepísať, a to som ju ráno prosila, že Leni prosím ťa pekne to napíš a píš gumovacím perom, no a že ona zabudla a písala to negumovacím.... vrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠 tie prázdniny boli asi fakt dlhé.

luckaprima
6. sep 2011

@kucminka ty sa nemôžeš na neho pozerať.. 😉 a ja zas môjho najdrahšieho nemôžem počúvať keď začne šrotovať 😀

luckaprima
6. sep 2011

@zuzaxa ale nooo, nedavaj jej kezdy den diktatik, budes z toho unavenejsia ako malicka 🙂 ja mam doma presne take iste cislo, pevne nervy este budes potrebovat 🙂 a preco ides na sekciu?

nikolka4
6. sep 2011

no ako krupicové maminy ešte varíte či už papáte?hehe

amisa
6. sep 2011

baby vy tu robite chute, hlavne mne teraz ked musim obmedzovat cukry..ze krupica s grankom.. a wafle s javorovym sirupom.. budem slintatako bernardin..ale aj som teraz zhresila..mlieko s cajovou lyzickou medu 😠 ale radsej ho cele nevypijem.

@zuzaxa ze zla gramatika z toho si nic nerob..ja som dokonca napisala raz kykyriki lebo K je tvrda spoluhlaska..moja logika bola neoblomna.. 😀 😀 ved preto som nakoniec vystudovala radsej techniku 😝 a ak smiem vediet preco ides an cisarsky?

iank su tu baby co im hrozia deticky viac ako 4 kg?

nelynka18
6. sep 2011

hotovo,zjedene 😀
@zuzaxa ahoj nas prcek tiez na CTG nie a nie sa hybat,sestricka do neho stale pichala nech sa zobudi 🙂 no ale tak snaha bola nie??nechaj ju nech sa zregeneruje po tych prazdninach 😀
@amisa no moj prvy mal 4 kila,tak pevne verim,ze tento druhy snad nebude tazsi .... 😕

luckaprima
6. sep 2011

@amisa ano su tu take 🙂 ale vies co? na tie merania z bruska sa nespoliehaj, kamoske pred mesiacom lekarka tvrdila ze drobec ma takmer 4 kg, vlastne cele tehu sa jej zdal nadpriemerny, vysadila jej aj vitaminy v siestom mesiaci a v piatok sa jej narodil drobcek 2900 g 😉 a to mal este za posledny mesiac kolko pribrat.. v brusku sa to neda presne "odvazit" iba podla dlzky stehienka a obvodu hlavicky

amisa
6. sep 2011

@nelynka18 aj moja mala..ale teraz to vyzera na viac.. 😖
@luckaprima no minule mi to gyn odhadol dost presne..hlava hrudnicek vetsie o dva tyzdne a kosticka bola akurat na termin..ale pevne dufam ze sa da seknut aj o pol kila 🙂 Ale mam vela cukru v krvy takze si krpec taha ako z plnej spajzy
viete co by som si este dala..taky steak..a k tomu tiramisu

jana0706
6. sep 2011

@wera.g jaaaj krupica, ja o nej uz snivam tyzden, som ju nejedla ani napamätam (ako decko som ju zboznovala), najradsej so skoricou - ale ta sa v tehotenstve nema, tak si dam s grankom, to je tiez super...len ju vzdy zabudnem kupit ked som v obchode, musim na to zajtra mysliet, uz teraz sa tesim 🙂 nastastie som prave dojedla fantasticku mliecnu jahodovu zmrzlinu, takze vydrzim s tou krupicou do zajtra 😀 ale skvele ze ste mi to pripomenuli..