Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@tun1ska ooo melon je dobry napad, my sme cez leto casto jedli ale teraz sme uz dlhsie nemali, neviem ci u nas skoncila sezona alebo co..
@zuzinka_26 ja pijem jednu salku malinikoveho caju denne, a tie lanove semiacka si drvene sypem do jogurtu alebo do cerealii...ale vsade odporucaju inak, niekde pisu ze idealne je zaliat vodou aby vznikol taky sliz a to potom vypit (na to som sa este neodvazila 😀 )...v kazdom pripade ak si si kupila cele tak vraj je dobre si ich vzdy pred pouzitim rozdrvit (napriklad v mlynceku na mak ci kavu alebo kuchynskym valcekom)...
@zuzanazuzana
@wera.g ja som dojedla tyčinky, arašidy Milu 😀 a idem si rýchlo šupnúť talcid lebo tá moja žáha neviem neviem 🙂
@tun1ska podla fotky aj ja tam vidim skor dievcatko......ja som mala taketo prekvapenie pri synovi....kedysi neboli ani take sona a povedali mi ze to bude na 100% dievcatko.....moja mama ustrikovala same ruzove svetriky.....na tu dobu krasne s mickey mousom, s kvetinkami atd atd.....no a v 9.mesiaci, ze vyzera to na chlapceka.....neverila som tomu, este aj ked sa narodil som nemala pripravene meno pre chlapca!!!!!!! a veru je z neho aj taky kubo kubovaty!!!!! hihi.......mnam melon....este aj ten som dnes mala:
@bv_alexandra tak mna bude v noci palit este raz tak viac po tom co som dnes pojedla....zrovna som uz dorazila aj kolacik z mc donaldu!!!!!!!
@zuzanazuzana @bv_alexandra baby, ja som si práve spravila krupicovú kašu z 3/4 l mlieka :D a už si na ňu brúsim zuby, len musí trošku vychladnúť :D
@wera.g tak krupicku jedavam teraz casto.....mnam....tu veru milujem
dnes je krupicový deň či čo? aj my sme mali na raňajky 😉 a o tých sladkostiach by sme sa tiež mohli pobaviť, ja uplne šrotujem, celé tehu, v robote sa mi už smejú, stále mám na stole zásoby, nestačí jedna deli alebo bueno aspon 5 kuskov tam musim mat a este zhanam co kto ma, z obeda mi uz automaticky nosia magnum 😝
@zuzanazuzana @nikolka4 @luckaprima sranda, fakt asi krupicový deň 😀
@wera.g ale z 3/4 l mlieka t nemozes zjest 😝 ci?? my sme dnes krupicu z 3/4 l rano jedli doma traja a nezjedli sme ju, či sme boli ešte prispatí ? 🙂
@luckaprima nemôžem? huups, tak potom neviem kam zmizla 😀 😀 😀 ale tak... vlastne aj my sme ju jedli 2 - ja a jeden veľký chlap 😀 😵
@luckaprima no moj manžel nemá s tým vobec problém zjesť krupicu aj z litra mlieka.On si pekne začne papkať s grankom na vrchu,a pomaly odjedá a dosýpa Granko 😉 nemožem sa na neho pozerať 🙂
baby,ale ste mi narobili chute s tou krupicou,len kto by mi ju išiel asi tak spraviť 😉 Nechám to asi až na ráno,len či dovtedy vydržím 🙂
vy co tu krupicujete 😀 😀 😀 som sa zasmiala ked som si pozrela tuto stranu 😉 veru krupica mnaaam ja som ju nemala asi 100 rokov a veru minuly tyzden som si ju urobila 🙂 baby teraz mam na nu chut vy ste teda 😀 dam otazocku....co zajtra varite?ja som hotova nic ma nenaapada ☹ muz ze pizzu domacu ale ja neviem nie vzdy sa mi vydari....ako robievate vy?
kaslem na to idem si ju urobit 😀
Ahojte! 🙂
Tak dnešná poradňa, vyštartovala som o 8 z Nitry ani som sa nenaraňajkovala tak som po ceste zjedla také kekse z Hypernovy, že holandské wafle plnené asi javorovým sirupom, mňááááááám 😝 neskutočné. No robili mi dnes aj tie ctg pásy, a že malý má veľa miesta ešte, lebo sa stále mrvil, tak mi kázala sestrička stáť, že možno to bude lepšie, a ona, že doktor Vás pošle zjesť niečo sladké , aby sa malý upokojil, a ja som zožrala po ceste to celé balenie tých sladkých keksov 😀 😀 😀 , akože a jemu to nestačilo!!!! No pozrel aj prietoky na sone, všetko OK , a teraz o týždeň, že ešte je skoro hovoriť o termíne cisárskeho, že postupne, že dopredu sa nechce vyjadrovať, podľa situácie, ale týždeň pred termínom najneskôr. Tak som zvedavá o týždeň, už by som mala asi poprať tie vecičky 😀 😀 😀 , lebo nakoniec to bude muž prať ako budem v nemocke. Zajtra sa pomaly do toho pustím. Písali ste o žravosti -ja neviem, mne nejako moc nechutí, cestou domov som si dala hrozno, doma cornflakes s mliekom a večer jeden toast. A poobede som zalomila spať na tri hodiny, vstanem a malá, že písali si na zošity mená v škole, také nervy som chytila naškrábala to jak kocúr, a že Čanakyová s mäkkým i a jedno, že Čanakyový a prečiarknuté na á, odzajtra píše každý deň diktát!!!!! 😠 😠 😠 😠
Všetko som jej prelepila a dala prepísať, a to som ju ráno prosila, že Leni prosím ťa pekne to napíš a píš gumovacím perom, no a že ona zabudla a písala to negumovacím.... vrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠 tie prázdniny boli asi fakt dlhé.
@kucminka ty sa nemôžeš na neho pozerať.. 😉 a ja zas môjho najdrahšieho nemôžem počúvať keď začne šrotovať 😀
@zuzaxa ale nooo, nedavaj jej kezdy den diktatik, budes z toho unavenejsia ako malicka 🙂 ja mam doma presne take iste cislo, pevne nervy este budes potrebovat 🙂 a preco ides na sekciu?
no ako krupicové maminy ešte varíte či už papáte?hehe
baby vy tu robite chute, hlavne mne teraz ked musim obmedzovat cukry..ze krupica s grankom.. a wafle s javorovym sirupom.. budem slintatako bernardin..ale aj som teraz zhresila..mlieko s cajovou lyzickou medu 😠 ale radsej ho cele nevypijem.
@zuzaxa ze zla gramatika z toho si nic nerob..ja som dokonca napisala raz kykyriki lebo K je tvrda spoluhlaska..moja logika bola neoblomna.. 😀 😀 ved preto som nakoniec vystudovala radsej techniku 😝 a ak smiem vediet preco ides an cisarsky?
iank su tu baby co im hrozia deticky viac ako 4 kg?
@amisa ano su tu take 🙂 ale vies co? na tie merania z bruska sa nespoliehaj, kamoske pred mesiacom lekarka tvrdila ze drobec ma takmer 4 kg, vlastne cele tehu sa jej zdal nadpriemerny, vysadila jej aj vitaminy v siestom mesiaci a v piatok sa jej narodil drobcek 2900 g 😉 a to mal este za posledny mesiac kolko pribrat.. v brusku sa to neda presne "odvazit" iba podla dlzky stehienka a obvodu hlavicky
@nelynka18 aj moja mala..ale teraz to vyzera na viac.. 😖
@luckaprima no minule mi to gyn odhadol dost presne..hlava hrudnicek vetsie o dva tyzdne a kosticka bola akurat na termin..ale pevne dufam ze sa da seknut aj o pol kila 🙂 Ale mam vela cukru v krvy takze si krpec taha ako z plnej spajzy
viete co by som si este dala..taky steak..a k tomu tiramisu
@wera.g jaaaj krupica, ja o nej uz snivam tyzden, som ju nejedla ani napamätam (ako decko som ju zboznovala), najradsej so skoricou - ale ta sa v tehotenstve nema, tak si dam s grankom, to je tiez super...len ju vzdy zabudnem kupit ked som v obchode, musim na to zajtra mysliet, uz teraz sa tesim 🙂 nastastie som prave dojedla fantasticku mliecnu jahodovu zmrzlinu, takze vydrzim s tou krupicou do zajtra 😀 ale skvele ze ste mi to pripomenuli..

@jana0706 no dala by som si aj nieco take......ale zrovna mi isiel priatel kupit cokoladovu kocku do mc donaldu.....mnam mnam mnam....uz sa tesim!!!!