icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
7. sep 2011

@katuska_za my sme platili 26,40€ a bolo mi povedane ze by som si musela davat ziadost o vratenie tych penazi co by som zaplatila naviac.. tak som tam bola nech mi vypocita kolko ma byt ta posledna splatka.A ty si si to aj zrusila ci nie? Ja nie ale uz to platit pocas MD nemusim ked som to nerusila,ze?

Ze ked umyvas okna a kruzis tou handrou ze sa tym kruzivym pohybom omotava pup.snura okolo krku.Mne sa nelka narodila v januari a to som sa bala umyt okna pred Vianocami 😀

lucy56
7. sep 2011

@katuska_za tak to mam podobne veci nachystane, tiez to neberiem do porodky, donesie manzel, tak som mu tam viac kombinacii nachystala a tiez deku,mam taku co sa da ako zavinovacka dat a dufam ze vojde aj do autosedacky
@gianni no musela som to pobalit lebo muz otravuje uz druhy tt ze on ma balit v tom strese potom nebude

katuska_za
7. sep 2011

@nelustek no pocas MD sa to paltit nemusi.. ja som to tiez nerusila a od 25.4.2012 kedy mi konci materska a uz budem dostavat len ten rodicovsky prispevok tak si to zas platit zacnem, alebo si to vtedy musis zrusit ak to nechces platit, ale kedze som ja studentka a pracujem len na dohodu je rpe mna vyhodne si to platit aj kvoli amrodke s krpcom keby nahodou, pripadne moja PN...

nelustek
7. sep 2011

@katuska_za ved to ano ja som to tiez vyuzila na malu ked bola chora.. tak to zrusim ked pojdem malu nahlasit,aby som potom nezabudla 🙂

katuska_za
7. sep 2011

@lucy56 aj som rpemyslal ci kupit taku tu deku do autosedacky, ale zas to vajko clovek vyuzije len kratko a zabambusim drobca aj do normalnej deky ked ho budeme prenasat na kontorlu k lekarke a podobne..

nelustek
7. sep 2011

budete si chystat veci aj pre seba aby vam muz doniesol? Coja viem co mi bude dobre po porode? Teraz nic neobleciem a kolko pojde dole porodom neviem..mam dilemu.. ako ste na tom vy?

lucy56
7. sep 2011

@nikolka4 este ma napadlo,ked sa dietatko narodi tak kam,na ktory obecny urad sa chodi ziadat o rodny list, lebo ja som citala ze tam kde patri nemocnica, to znamena ze do partizanskeho?netusim a musim to muzovi zistit on tam pojde,lebo byvame v Oslanoch, rodim v Partizanskom

katuska_za
7. sep 2011

@nelustek uff to ma ani nenapadlo ze aj pre seba... sak si obleciem v com dojdem do porodnice 😀 snad mi nebudu nohavice padat 😀

renatkas
7. sep 2011

@lucy56 malo by to byt tak ze matrikarka aj bez vyzvania pride do porodnice ked sa babo narodi a spisete udaje a potom ti povie kedy a kde sa zastavis pre RD, ja som to tak mala pri Lukaskovi

renatkas
7. sep 2011

@nelustek ja pojdem domov v tom v com som prisla, nemusis sa bat ze by ti to nebolo dobre, tym porodom zasa az tak neschudnes 😀

gianni
7. sep 2011

@lucy56 vidíš u nás to je opačne ja môjho straším že potom bude veci zhánať a prať a žehliť sám lebo teraz chodí na týždnovky ani teraz doma neni a on má čas aj postielku poskladať....lebo niektoré veci mám ešte na povale

nelustek
7. sep 2011

@katuska_za Lebo ked som isla do porodnice,mama mi brala veci v kt.som prisla domov.Tak mi museli zobrat aby som nesla s holou ritou 😀 lenze to sme byvali u nich tak to nebol problem aby vysla ku nam do skrine a zobrala daco.Teraz to nemozem nechat na manzela,ten by nevedel co vziat 😀 jooj ten by ma doobliekal

nelustek
7. sep 2011

@renatkas ale ja budem z porodnice vychadzat ako modelka..ty nie??? 😀 😀 😀

katuska_za
7. sep 2011

@nelustek juj jake plany ze modelka 😀 😀 ale aj ja v to dufam.. sak ejdine co mi pribudlo je brusko a ked drobec z neho vyleze tak by malo zmiznut a ja budem sexi kocka 😀 😀 😀 ... a o tom doobliekani manzelom si to viem zivo predstavit 😀 😀

lucy56
7. sep 2011

@renatkas hej tak to som nevedela ze je to takto, to by bolo najlepsie asi, aspon by to nemusel mat muz na starosti
@nelustek ja tiez idem v tehu nohaviciach, tricka nosim take volnejsie netehu, takze to mam jedno a urcite sa do povodnych rifli nezmestim
@gianni tak ty uz cakas druhe, viete co a ako, moj sa asi zacina bat, ze ako zvladne odvoz a tak...

lucy56
7. sep 2011

@nelustek ako veresova, komplet nalicena, nacesana a chuda ako predtym, to by sa aj mne pacilo... 😀

katuska_za
7. sep 2011

@lucy56 moj manzel tiez stresuje a nerad odchadza odomna co i len do prace, ze co ak by nestihol dobehnut domov ak by ma to chytilo 😀 😀 ten sa fakt boji viac ako ja a hlavne ked mu poviem ze nech nestresuje ze do porodnice aj peso zajdem keby cosi sak to je 10 min peso z bytu 😀

nelustek
7. sep 2011

@katuska_za
@lucy56
presne sexi kocky budeme nic ine ani neocakavam 😀 ziadne kruhy pod ocami popraskane od tlacenia a kade co..
Tak teda necham si tam v com pojdem..uvidime

katuska_za
7. sep 2011

Ktore este chodite do prace, skoly alebo podobne? ci ste uz vsetky doma a uzivate si "dovolenku" ???

jana0706
7. sep 2011

@zuzkazv @katuska_za s tou skoricou som to ja pisala...moze vyvolat kontrakcie, treba ju jest opatrne...je vraj super ked uz chces vyvolat porod 🙂 tu je link ohladom byliniek v tehotenstve, je tam aj ta skorica spomenuta: http://www.tehotenstvo.snadno.eu/Bylinky-v-teho...

katuska_za
7. sep 2011

@jana0706 uff tam je poriadne byliniek co by sa nemali.... no mala som si to asi precitat skvor 😀 ale asi az tak skodlive v malom mnoztve nie su lebo sme preziliiii 😅

anita12
7. sep 2011

@tun1ska ...ja začínam 34tt a odvčera stále tvrdne veľmi často, ale dnes som bola na poradni a všetko ok, krčok polotuhy, neotváram sa, tak som rada , lebo na každý pohyb malého uplne tvrdé brucho ..

gianni
7. sep 2011

@lucy56
@katuska_za to môj drahý ešte chcel ísť teraz 19.9 na 3 týždne do Talianska na brigádu,tak to som mu hned zakázala že asi neni normálny
ja tiež idem v tehu nohaviciach do nemocnice a aj späť domov

tun1ska
7. sep 2011

@anita12 je to veľmi nepríjemné, to je pravda...no musíme vydržať...

renatkas
7. sep 2011

@nelustek jasneeee budeme jak modelky 🙂 ja som inak nikde nepribrala ani gram len do brucha, takze snad mi opasok tie tehu nohavice udrzi

@anita12 aj mne tvrdne brucho cely den uz asi mesiac ale fakt ze nonstop pri kazdom pohybe a vsetko je ok, lekar mi na to povedal ze to je reakcia na pohyb babatka.

katuska_za
7. sep 2011

@gianni ja by som svojho draheho asi nevyhnala aj keby chcem 😀, akurat mi pisal ci moze ist o 2 tyzdne v piatok do BA pracovne len na otocoku lebo ho posielaju zo skoly.. a ja kukam ze rpeco sa ma pyta sak ked musi a potrebuje tak ako samozrejme staci oznamit... a on chudacik cakal ze mu to zakazem aby mal dvovod neist 😀😀

anita12
7. sep 2011

@renatkas ..aj mne tak povedal a že maternica trénuje 😉

nelustek
7. sep 2011

@renatkas no tak to ja som pribrala hadam vsade.. cez boky som mala pred tehu 90 a teraz ze 102cm.

lolko_lenka
7. sep 2011

Ahojte, tak dnes som vyskúšala ten čaj z ostružiny malinovej a keď bol taký úplne vlažný, tak mi aj chutil 🙂 Inak, po včerajšej poradni všetko ok, aj streptokok bol negativny, aj protilatky boli negativne a dokonca krčok drží jak ďas...

@nelustek ja pôjdem domov v dvoch verziách 🙂 buď v tom, v čom pôjdem aj do nemocnice alebo v nohaviciach, ktoré som nosila do 6. mesiaca... 🙂 ja som ale tiež viac-menej pribrala len do bruška, možno trošku do zadku a bokov....

nelynka18
7. sep 2011

@zuzaxa no veru snad su ok 😔 ale co si ved to zvladnes lavou-zadnou 😉 no ma to sice vystupenejsie nez baba ale nemaj strach nic ho tlacit nebude 😀 no veru...ked je chlapec taky maly usmrkancek,tak je to niekedy horsie nez baba 😀 nas maly bol do asi roka a pol taky cecek ale potom ho to preslo a teraz je nastasie chlap 😀 i ked nieked mi chyba to jeho tulkanie 😒
@tun1ska hej na 3 casti....do obdlznika....najskor napoly,potom napoly do kocky a potom napoly do obdlznika.....chapeme sa 😕 😀
@nelustek joj ani nevrav to bude asi tym pocasim....ja by som tiez spala 🙄 no pekne mne tiez materska vychadza na 660€...mne prisiel domov aj papier,skoro neakych 22€ na den....super 🙂