icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

amisa
7. sep 2011

@tun1ska huf no este doobre ze som volala na UPSVR..musim im tam zaniest kopiu nastupu na matersku ..sakra fix original som enchala v robote

berus222
7. sep 2011

@zuzkazv ja som pri malom nejedla len cerstvy chlieb alebo pecivo a kyslu kapustu napr. v segedinskom. aj teraz tak planujem. jedla som vsetko aj pocas tehotenstva. malemu teraz vsetko chuti (okrem tej kyslej kapusty 😅 ) a na nic neni alergicky.

missy97231
7. sep 2011

@zuzaxa ja v teniskach, ci v botaskach chodim stale... ani pri prvom mi nastastie nohy nepuchli, tak problem s tym nemam... samozrejme, ked boli vedra, tak som chodila v slapkach a tak,,, ale inak bezne botasky 😉

missy97231
7. sep 2011

inak,,, aka som ja poctivka 😀 totizto ja som bola na rodicovskej v cechach, na 2rocnej variante... ta mi skoncila 5.8. a 6.8 som automaticky nastupila na matersku,,, tiez v cechach, kedze tam mam stale zamestnavatela... a za august mi prisli peniazky aj rodicak, aj materska 😉 holt... rodicak musim vratit naspat, lebo podla vysky materskej nemam narok,,, ale ozvala som sa sama,, 😀 a pani z UP mi aj dakovala za pochopenie ze urobili chybu,,, lebo im unikli nejake informacie... nejaka spolupraca medzi socialnym a uradom prace nezafungovala 🙂

tun1ska
7. sep 2011

@amisa dpo- DOBROVOLNE nemocensky poistená osoba...to je to, keby si chcela dostať max. materskú, platí sa pred nástupom cca 270 dní...ja to čerpám už 2 mesiace, odkedy som na PN a je to super vec

misic
7. sep 2011

@andelusik no neviem, opytaj sa svojho lekara, ale ak ti hrozi porod, asi by som ten caj nepila... 😲

bettyx
7. sep 2011

@zuzanazuzana tak to je dobrý! 😀 ... to jste se dobře sešli 😉

jana0706
7. sep 2011

@bettyx gratulujem ze sa ti podarilo odnaucit maleho od plienok 😉, super ze nebudes musiet prebalovat dvoch naraz...teraz ked maju deti pampersky tak su lenive sa oducat, som zvedava ako to nam potom pojde...

erzulik
7. sep 2011

@lucy56 a ja som este nebola v utorok idem na poradnu a uz koncim 37 tt

nelustek
7. sep 2011

@zuzaxa ja budem rodit v IL. a tam maju tiez oni oblecko pre babo.Inak tenisky nosim aj ja teraz ked sa ochladilo a v pohode 🙂 ale ked bolo teraz take teplo som si chcela dat balerinky a som ich neobula 😉 tak tiez cele leto v slapkach..najpohodlnejsie 😉

jana0706
7. sep 2011

Baby poculi ste uz spravu o tom havarovanom lietadle s hokejistami v Rusku? Ja teraz ked som tehotna taketo spravy nesiem este horsie ako normalne - a Demitra bol moj oblubeny hokejista, este k tomu ma male deti 😢

nelustek
7. sep 2011

@jana0706 to nasi hokejisti? a co sa im stalo,nepocula som nic

jana0706
7. sep 2011

@nelustek z nasich tam bol iba Demitra, plus traja ceski co hrali v tom ruskom klube...leteli na prvy zapas sezony ☹

gianni
7. sep 2011

@amisa aj tam treba odniesť papier? nespomínam si že som tam niečo pred 3 rokmi niesla,zajtra asi zavolám

nelynka18
7. sep 2011

@andelusik ja byt tebou ho zacnem pit az od 36tt,preistotu 😉
@zuzkazv no ja teda nad tym tiez uvazujem....lenze stale tu citam statusy,ze ked sa koji moze sa skoro vsetko ale s mierou...tak ja neviem ako to je s tym jedenim..... 😕

nelynka18
7. sep 2011

@jana0706 teraz sme to videli v ukazkach...cakame na televizne noviny,je to smutne ☹

zuzinka_26
7. sep 2011

Boze, fakt je to pravda o tom Demitrovi...teraz to davali v spravach :( velka tragedia, je mi z toho smutno :(

nelustek
7. sep 2011

@zuzinka_26
@nelynka18 a coze sa mu stalo? ja som zatial nic nevidela nepocula

nelynka18
7. sep 2011

@nelustek nekukas spravy 🙂 no padlo jeho lietadlo v rusku ☹

zuzinka_26
7. sep 2011

@nelustek daj si www.topky.sk a tam najdes o tom clanky...spadlo lietadlo a on je medzi obetami :(

nelustek
7. sep 2011

@zuzinka_26
@nelynka18 dali to akurat na jojke ved tam ze zomrelo 40ludi????hrozne
veru nesledujem spravy vobec

nelynka18
7. sep 2011

@nelustek hej cely hokejovy tim a posadka.....hrozne no...mylsim,ze on ma dve male deti,to musi byt strasne pre jeho zenu,takato sprava ☹

luckaprima
7. sep 2011

@zuzaxa to mi je luto s tym predchadzajucim babatkom ☹ poslednu dobu je okolo nejak vela smutnych koncov, zostava uz len dufat ze tentokrat to vsetko dopadne aj s drobcami aj s nami, ano do dvoch rokov po cisarskom ti tlacit nedovolia.. kamoska teraz rodila normalne tiez mala predchadzajuci cisarsky podobny ako ty, ale to uz je viac rockov, teraz ma krasneho zdraveho droceka, uz sa chystaju aj domov z porodnice 😎 tak prajem vsetko dobre

bv_alexandra
7. sep 2011

achojte včera ste mi narobili chute s tou krupicou tak si ju idem urobiť dnes na večeru. A tiež Vám budem robiť chúťky 🙂

amisa
7. sep 2011

@gianni no tetuse mi to tak na urade do telefonu povedali, hned bezim naspet k zamestnavatelovy na osobne okopcit to a kopiu im zaniest ..povedlai ze im staci kopia.
baby inak vidm ze ste uz poculi..strasne, boze moj ..chlapci , otcovia od rodin a deti

kucminka
7. sep 2011

baby,ja som z toho nešťastia hotová,plačem tu jak malé decko a nemožem tomu uveriť.Aký je ten život krutý. ☹

zuzkazv
7. sep 2011

@berus222 no ja som nemohla jesť všetko lebo malého hned bolelo bruško ja som musela postupne zavádzať potraviny, keď mal pol roka tak už som jedla všetko 🙂
@nelynka18 no ja neviem asi niektorým deťom nevadí žiadna potravina ale pri malom som si musela dávať pozor som zvedavá ako to bude teraz

bv_alexandra
7. sep 2011

Dnes moja dcéra došla s papierikom že chce chodiť na HIP HOP. Na tom by nebolo nič zlé, ale ked som zistila cenu skoro ma prešla chuť aj na tú krupicu. Vraj 102 eur za 3 mesiace. To sa mi zdá veru dosť. Hm 😒

viviem
7. sep 2011

ahojte baby, uz sa nam to krati, nemozem ani uverit ze uz len par dni a budeme mat malicke pri sebe 🙂 ...doteraz som bola pokojna, ale uz zacinam mat aj trochu obavy z porodu...najradsej by som rodila, nechce sa mi cakat do oktobra 🙂 ...dufam, ze to vsetko doma postiham, lebo mame cely dom okrem obyvacky rozbity kvoli prerabke a mam z toho nervy, ze keby som prave rodila nemame sa kde s malinkym uchylit...ja spim v obyvacke na gauci a muz na zemi na matraci, telku som nevidela dva tyzdne, internet len sporadicky, odrezana od sveta...hroza, chcem mat poriadok a v klude odist do porodnice...mam z toho depky 😢 ...minuly tyzden som bola na poradni 35tt+2 maly vazil 2300g cize bude malicky, ale mne to nevadi, aspon dufam bude lahsi porod, robil prietoky, su uplne idealne... dnes som bola zase na poradni, uz chodim kazdy tyzden..som otvorena tak na jeden a pol prsta, krcok makky a dilatovany, uz to tam je pripravene na porod 🙂 len mi lekar prizvukoval, ze musim vydrzat dva tyzdne, hrozi predcasny porod, ze po 38tt+0 budem v norme...inac stale som mala zle vysledky krvi a aj tlak nizsi a dnes co mi brali krv pred tyzdnom uplne idealna aj tlak 120/80, moc v poriadku, len kultivacia este nebola...vcera ma hrozne bolelo brucho, uz som sa bala ze idem rodit, ale nastastie som zaspala a potom ok, v noci ma chytil strasny krc do lytka co ma boli cely den noha...lekar vravi ze ci som bola v piatok na pasoch a ja som nebola lebo mi nepovedal, tak idem teraz v piatok, kazdy tyzden, cize streda moj lekar a piatok nemocka...idem vas precitat co sa deje nove, kym mam este net...tiez som si spravila detsku krupicu, mnam 🙂 ...pekny vecer a nech drobci posluchaju aby sa maminky vyspali, kym sa zatial ako tak da 🙂

zuzkazv
7. sep 2011

smutné televízne noviny 😢 ☹