Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzaxa ja v teniskach, ci v botaskach chodim stale... ani pri prvom mi nastastie nohy nepuchli, tak problem s tym nemam... samozrejme, ked boli vedra, tak som chodila v slapkach a tak,,, ale inak bezne botasky 😉
inak,,, aka som ja poctivka 😀 totizto ja som bola na rodicovskej v cechach, na 2rocnej variante... ta mi skoncila 5.8. a 6.8 som automaticky nastupila na matersku,,, tiez v cechach, kedze tam mam stale zamestnavatela... a za august mi prisli peniazky aj rodicak, aj materska 😉 holt... rodicak musim vratit naspat, lebo podla vysky materskej nemam narok,,, ale ozvala som sa sama,, 😀 a pani z UP mi aj dakovala za pochopenie ze urobili chybu,,, lebo im unikli nejake informacie... nejaka spolupraca medzi socialnym a uradom prace nezafungovala 🙂
@zuzanazuzana tak to je dobrý! 😀 ... to jste se dobře sešli 😉
Baby poculi ste uz spravu o tom havarovanom lietadle s hokejistami v Rusku? Ja teraz ked som tehotna taketo spravy nesiem este horsie ako normalne - a Demitra bol moj oblubeny hokejista, este k tomu ma male deti 😢
Boze, fakt je to pravda o tom Demitrovi...teraz to davali v spravach :( velka tragedia, je mi z toho smutno :(
@zuzinka_26
@nelynka18 a coze sa mu stalo? ja som zatial nic nevidela nepocula
@nelustek daj si www.topky.sk a tam najdes o tom clanky...spadlo lietadlo a on je medzi obetami :(
@zuzinka_26
@nelynka18 dali to akurat na jojke ved tam ze zomrelo 40ludi????hrozne
veru nesledujem spravy vobec
@zuzaxa to mi je luto s tym predchadzajucim babatkom ☹ poslednu dobu je okolo nejak vela smutnych koncov, zostava uz len dufat ze tentokrat to vsetko dopadne aj s drobcami aj s nami, ano do dvoch rokov po cisarskom ti tlacit nedovolia.. kamoska teraz rodila normalne tiez mala predchadzajuci cisarsky podobny ako ty, ale to uz je viac rockov, teraz ma krasneho zdraveho droceka, uz sa chystaju aj domov z porodnice 😎 tak prajem vsetko dobre
achojte včera ste mi narobili chute s tou krupicou tak si ju idem urobiť dnes na večeru. A tiež Vám budem robiť chúťky 🙂
baby,ja som z toho nešťastia hotová,plačem tu jak malé decko a nemožem tomu uveriť.Aký je ten život krutý. ☹
Dnes moja dcéra došla s papierikom že chce chodiť na HIP HOP. Na tom by nebolo nič zlé, ale ked som zistila cenu skoro ma prešla chuť aj na tú krupicu. Vraj 102 eur za 3 mesiace. To sa mi zdá veru dosť. Hm 😒
ahojte baby, uz sa nam to krati, nemozem ani uverit ze uz len par dni a budeme mat malicke pri sebe 🙂 ...doteraz som bola pokojna, ale uz zacinam mat aj trochu obavy z porodu...najradsej by som rodila, nechce sa mi cakat do oktobra 🙂 ...dufam, ze to vsetko doma postiham, lebo mame cely dom okrem obyvacky rozbity kvoli prerabke a mam z toho nervy, ze keby som prave rodila nemame sa kde s malinkym uchylit...ja spim v obyvacke na gauci a muz na zemi na matraci, telku som nevidela dva tyzdne, internet len sporadicky, odrezana od sveta...hroza, chcem mat poriadok a v klude odist do porodnice...mam z toho depky 😢 ...minuly tyzden som bola na poradni 35tt+2 maly vazil 2300g cize bude malicky, ale mne to nevadi, aspon dufam bude lahsi porod, robil prietoky, su uplne idealne... dnes som bola zase na poradni, uz chodim kazdy tyzden..som otvorena tak na jeden a pol prsta, krcok makky a dilatovany, uz to tam je pripravene na porod 🙂 len mi lekar prizvukoval, ze musim vydrzat dva tyzdne, hrozi predcasny porod, ze po 38tt+0 budem v norme...inac stale som mala zle vysledky krvi a aj tlak nizsi a dnes co mi brali krv pred tyzdnom uplne idealna aj tlak 120/80, moc v poriadku, len kultivacia este nebola...vcera ma hrozne bolelo brucho, uz som sa bala ze idem rodit, ale nastastie som zaspala a potom ok, v noci ma chytil strasny krc do lytka co ma boli cely den noha...lekar vravi ze ci som bola v piatok na pasoch a ja som nebola lebo mi nepovedal, tak idem teraz v piatok, kazdy tyzden, cize streda moj lekar a piatok nemocka...idem vas precitat co sa deje nove, kym mam este net...tiez som si spravila detsku krupicu, mnam 🙂 ...pekny vecer a nech drobci posluchaju aby sa maminky vyspali, kym sa zatial ako tak da 🙂
smutné televízne noviny 😢 ☹

@tun1ska huf no este doobre ze som volala na UPSVR..musim im tam zaniest kopiu nastupu na matersku ..sakra fix original som enchala v robote