Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
dnes rano som mala trocha hnedeho vytoku, som nikdy predtym nemala, to mi asi uz odisla ta hlienova zatka?....lekar mi povolil rodit po 38tt+0 cize po 20. septembri 🙂))
@viviem ja som spravy ani pozerat nemusela a placem 😔 staci ked si spomeniem na tohtorocne majstrovstva,,, ako skoncil v reprezentacii, ako mu bolo do placu a aj vyronil slzu 😔 a pritom som ho v zivote nestretla, nepoznala osobne... 😔 😔
@missy97231 uz som si poplakala 😔
babulky mám prosbu, chcela by som vyhrať pre sašku X BOX /to je hra/ ale je to podmienené najväčším počtom bodov. a napr. za každú odporučenu registráciu máme 6 bodov. Komu by sa chcelo zaregistrovať na www.bazbook.sk budem vdačná. je to inzertný server, takže vám nehrozia žiadne hromadné otravujúce maily ani nič podobné. Stačí sa zaregistrovať a v časti nepovinné položky je potrebné zadať bv_alexandra do kolonky odporučenie. budem vá vďačná ak to vyhráme. :* 🙂 😉
dobre ranko babulky, som tu dlhsie zase nebola a nestiham po vas vsetko citat 🙂 len tak zbezne som citala ze ste mali krupicovy den🙂 No tak ja krupicu varim kazdy vecer detom na veceru uz asi 2 roky, nic ine nechcu 🙂 Obcas s grankom a syn si obcas da so skor. cukrom. Ja ked som bola pri obidvoch tehu tak tak ku koncu tehotenstva som ju jedla kazdy den na veceru, tak mozno preto aj im chuti, neviem 😀 😀 No a to nehovorim ze kazdu sobotu (ked sme doma) mame bryndzove halusky - to je zase mm zvyknuty na to z domu a ked nahodou niekde ideme a nemame bryn. halusky tak syn je nestastny. To je jedina vec co moj mm vari 1x za tyzden 😀 😀
Inac od dnes som oficialne na materskej 🙂
ahojte baby....dens mam akysi pokoj v dusi 😔 som taka akasi kludna a vyrovnana....aky prijemny pocit to je 🙂 ako sa mate?ja od vcera beham na WC i na malu i na velku....no malicky je uz asi pekne tazky a tak tlaciiiiiii 🙂 vcera vecer sme s muzom mali ťuťumuťu 😉 a veru brusko tvrdlo a akesi mini kontrakcie boli 😲 no tak budeme cvicit kazdy vecer 😵
@viviem asi to bola ta zatka ale neboj kludne to moze trvat aj 2 tyzdne este....to mas dobre znamenie 😉
@nelustek tak dufam, ze vydrzim do toho 20.9., aby sme boli v norme...zacinam mat strach...uz sa mi aj tretiu noc sniva o malinkom...ja som len zvedava cim ten porod zacne, ci odtecenie plodovej vody alebo bolestami...myslis, ze mozem pit ten ostruzinovy caj?...v cajovni mi povedali, ze zeny ktore poznaju ze ho pili mali lahky porod a ani nastrih nemali
Ahojte!!!
mne je odvčera nejako divne, hlavne ma strašne bolia tie kosti dole akoby sa mi to rozťahovalo au, normálne som sa včera až zľakla, že či to náhodou nezačne aj skôr, tak dnes idem makať jak fredka. A asi mi včera aj to bruško stvrdlo pár krát, pri malej som to nezažila, tú mi týždeň vyvolávali a furt žiadne bolesti nič....
A vy ako sa cítitie? Všetko OK?
@zuzinr Jééé bryndzové halušky, môj tatino ich zbožňoval, aj ako bol chorý aj 3x do týždňa sme mu ich robili. Minule som si aj ja kúpila bryndzu, len som zaspala pred obedom a ako som sa zobudila som bola hladná jak vlk, tak som si len cestoviny vyvarila sa mi nechcelo halušky, ale dalo sa. 😀 Moja malá ani muž to nemusia, ale pomazánku zjedia. Ako malý, už je druhák, však? Tešil sa do školy?
@nikolka4 no som to pobalila, muz sa ukludnil,lebo vie ze mu staci chytit tasku a mozme ist, zatial dobre, sice mi tvrdne brucho, velakrat cez den ale to povazujem za normalne a netusim ci postupuje aj to otvaranie, bola by som rada keby sa to same spusti a nemusim na vyvolavanie,lebo ja nechcem a nemala by som koli cukrovke prenasat, tak uvidime, vsak sa snazim robit domace prace doma aby som to popohnala
@zuzaxa no u nas bryndzove halusky mozu vsetci, malej ale este bryndzu nedavam, jej robim s tvarohom a tiez sa nevie dockat kedy budu halusky 🙂 No Matusko je uz druhak, uz sa nevedel dockat kedy mu zacne skola aj tvoja mala sa tesila? Ale aj ja uz som ledva cakala kedy zacne skola, ze sa daju veci do normalu aj sa trocha skludni, ked boli doma spolu s Nati cely den, tak to bol stale len krik a pistanie a uz niekedy som to ani ja nevydrzala tak som na nich nakricala aj ja 🙂 Este ze byvame v dome ale aj tak ich museli pocut az neviem kde 🙂 A to este som zvedava o taky rok a pol ked k nim pribudne aj maly, to bude 😲 😀
@nelynka18 to si sa moc asi nenaspala ked behas na wcko...no pekne pomahate s muzom malemu na svet 🙂 ...mi sme naposledy s muzom pred mesiacom, kym mi lekar nepovedal, ze mi hrozy predcasny, ale nikdy nespomenul, ze to mam zakazane 🙂 ...muz mi robi v zahranici a dnes pride a bude doma kym sa maly nenarodi, stale sa pyta ci uz nerodim, taky je nedockavy...myslis, ze keby sme tutu mutu tak to nebude vadit?, rodit este nesmiem...tiez si myslim, ze to ta hlienova, ale brusko mam este vysoko, ale to kazdej vraj nepadne alebo len tesne pred porodom...tolko toho som uz pocula ze ani neviem co je pravda 😕
@viviem s tym cajom ti neporadim,ja pijem alchemilku zltozelenu,pila som ju aj pri Nelke.Veru porod ti moze zacat hocijako ja som tiez velmi zvedava ako.. Mna uz tri dni boli v podbrusku po bokoch.Zajtra idem na poradnu a prietoky tak som zvedava..A som sa aj zlakla vcera som isla do sprchy a ako som dala dole nohavicky tak mi nieco stieklo po stehnach 😨 som sa v momente zlakla ze voda
Dobre ranko vsetkym 🙂 uz zasa sedim v praci, uff premyslam dokedy este sa mi bude chciet chodit... tie slabiny a lonova kost stale boli a to som si myslela, ze mam len z nadmerneho chodenia cez vikend, ale asi nie ☹ dva dni po sebe som mala divny pocit jak keby mi "odtiekla plodova voda", ale divne ze som nemala ani nohavicky mokre len trosku vlhke ale pocit to bol fakt divny jak keby toho bolo viac... juj asi uz sa plasim kvoli blbostiam...
vcera ma stretla kamaratka a hned na mna uz z dialky volala: "Tak ako stale stav kinderko..???" juj som sa na tom pobavila..., ze kinderko heh a ked som to vravela manzelovi ten sa pousmial, ze uz sa tesi ked spapa cokoladku 😀 no napokon bol vecer tak unaveny ze zaspal skvor ako ja😀
@nelynka18 moj drahy ťuťu muťu nechce, sa boji ☹ ale som mu hovorila že teraz už môžeme. Lebo som to mala zakázané, tak mi povedal že to mi teraz povieš ked odchádzam na ryby 😀
@nelustek
@nelynka18 ja mám zas pocit že mi odchádza hlienová zátka, nasadila som intímky, a na každej mám trošičku ale nie vela. 😝
vcera som si kupila v cajovni sypany alchemilkovy caj a cajovinovu zmes s feniklom, anizom, sladkym drievkom aby som pomohla mliecku, tieto caje budem pit v nemocke uz...pani co tam predavali mi povedali, ze ked budem mesiac pred porodom mat pit ostruzinu, tu som si kupila uz davno, ale urobila som si ho iba 3x, bojim sa aby som este nerodila...no a ja im vravim, ze ved coskoro rodim, ostali v takom soku, ze az, vraj vyzeram ako v piatom mesiaci...vraj z porodnice odidem chuducka, takze ako modelka 😀 ....boli zlate, tak sme pokecali 🙂
@katuska_za ak sa v praci moc nenarobis..aj mna by mozno bavilo v praci si pisat na MK 😀 len ja som v praci makala ako fredka za tazkym strojom.. nuz kto sa za mlada nerad ucil tak aj dopadol 😎
Ja mavam dost vodovy vytok dufam ze je to vytok, a vcera ako som pisala hore mi to stieklo az po stehnach zajtra dr.povie co a ako
@zuzaxa ahoj,no i ja tak ako ty...mne maleho tiez vyvolavali a nic som pri nom necitila a terza stale tvrdnem az je to niekedy neprijemne ale som rada,snad to signalizuje to,ze sa pripravujeme na prord 🙂
@viviem no veru som taka nevyspana asi si aj schrupnem,mame tu take pochmurne pocasie vhodne na spanie 🙂 hej hej pomahame malemu.....no co ja viem tak samotny sex nevadi skor je to o muzskom ejakulate 😉 ten obsahuje oxytocin,ktory posilnuje kontrakcie....mne sa to stalo prvykrat vcera,ze som po tom citila take mini kontrakcie....takze asi sex mozte,len bacha na to semco 😉 to radsej az po tom 20.septembri 🙂 no mne tiez pri riskovi nepadlo brucho a teraz ho mam nizko uz vyse mesiaca 🙂
@nelustek
@viviem ja som dnes ráno tiež zostala na chvíľu v strehu, lebo som mala zase taký vodnatý výtok tak nárazovo, ale potom sa to upokojilo a viac toho nebolo, takže to bol pravdepodobne len z krčka taký nejaký výtok 🙂
@nelynka18 no, po sexe aj ja mávam kŕče, sťahy a bruško tvrdé ale po chvíli to vždy prejde...
Ale mávam teraz pri sexe trochu problémy- mám pocit, že je to vždy, keď mi berie lekár ster z vagíny. teraz tiež v pondelok bral a mala som ju potom takú- no museli sme proste sex odložiť...včera sa to už celkom dalo, ale aj tak cítim, že to nie je úplne v poho...tak neviem, či to fakt nie je nejaká reakcia na ten ster. Veď minulý týždeň som bola v poriadku... ☹ a potom zostanem taká sklamaná, že čo sa so mnou deje- mm je ok, on to chápe, ale mne je to ľúto ☹
@nelustek no ja v praci robim pri PC, sak som studovala poriadne na to aby som sa mohla takto flakat 😀 ja mavam vytok praveze taky husty az mliecny a dost vela... tak ma prekvapil ten pocit mokra a v obchodnom centre ... takze ine nervy mi sposobil och..
@nelustek ja idem zajtra na pasy...tak aby zajtra vsetko bolo ok...bude kontrolovat aj krcok? ktovie uz mozno aj ty si pripravena na porod ako mne vcera povedal lekar, ze to tam uz je pripravene 🙂 ...tiez sa mi to minuly tyzden stalo, ze som myslela, ze plodova voda, neviem kde sa to berie a co to znamena 😒 ....hadam len vytok
ahojte baby, teda vám už niektorým odchádza zátka??? my sme oktobrovky dievčatá 😀 hádam to nebudú samé septembrovčiatka 🙂 veď uvidíme,
@nelynka18 tak mini kontrakcie sa už ozvali - to je dobre len nech sa to pekne pripraví a potom to bude pohoda 😎
@nelustek ahoj no hádam to voda ešte nebola 😕 zajtra držím palce na poradňu
inak baby aj u vás je tak hnusne? som ako mechom udretá 🙄

nemam telku a net mi ide pomaly, tak co sa deje, vraj padlo lietadlo, niekto zomrel znamy?