Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra hihi no teda a radsej siel na ryby 😀 moj muz sa tiez trosku boji je taky uplne opatrny ale som mu povedala,ze sa nemusi bat a ze tym pomahame mojmu telu na porod,tak v poho....ja tiez posledne dni nosim intimku lebo tiez mam pocit z toho vytoku,ze sa ta zatka zase uvolnuje.....taky ten "soplik" a je taky uz tmavsi nie biely ako pred tym ale ci to je fakt ta zatka bohvie 😕
@katuska_za no, mužíčkovia by v tomto mali byť chápaví- veď sa na tom stave podieľali 🙂 ale máš pravdu, ono to nie je samozrejmosť...
@katuska_za
@viviem presne je to dost neprijemne ked som niekde v obchode a zrazu taky sust az sa musim spytat muza ci som nepretiekla.. a chod na tie hnusne hajzle smradlave a spinave..fuuj 😠
@misickab3 niekedy mam pocit, ze ja som z toho total mimo a je mi to luto viac ako manzel... niekedy mam strach lebo viem ako mu to chyba a on ma len utesuje ze "nase" brusko je dolezitejsie a vzdy ma po nom nezne hladi a laska.... 🙂
@nelustek no v obchodaku by som nikdy na wc nesla bleeeeee, asi by som mala zacat nosit intimku uz aj ja bo obcas fakt stresy
ahojte dievcata...tak dnesnu poradnu mam za sebou,krcok mam skrateny na 2cm a som na spicku prsta otvorena 😉 v pondelok idem na ultrazvuk v steredu do poradne ale naprv vraj mam ist k prednostovi sa ukazat a ten rozhodne aky porod ma bude cakat 😒 ale nech uz je aky chce uz to chcem mat za sebou lebo ma uz neskutocne tlaci vsetko a kazdy den ma boli brucho ako pri mrche 😠 a picha ma dole pri chodzi a brucho mam tvrde ako kamen 😒 ..budem sa ja musiet pre istotu uz do tej nemocky pobalit lebo jeden nikdy nevie 😉 zelam pekny den
@katuska_za a nemas to len neaky blok?ze zo strachu ci neake obavy alebo sa nedokazes uvolnit?lebo ja ked som porodila,tak po skonceni sestonedeli sme chceli ale nemohli a nemohli sme 9 mesiacov....stale som chodila k dr.a vsetko bolo ok ziaden problem a pravdepodobne to bol len moj strach,nemohla sa som sa tomu oddat a uvolnit sa az neskor som sa tak troska pripila z vina s muzom vecer pri TV ze vyskusame a veru som sa potom uvolnila a slo to 😀 takze to bol len neaky blok v mojej hlave 😕
@katuska_za ja intimky musim mat stale aj doma aj v noci menim stale.. my byvame v malom meste tak hned bezim domov na WC
@nelynka18 no- čo ja viem niečo ako svrbenie a zo zvlhnutím je tiež problém- najprv aj áno a potom ma to začne trochu svrbieť a opäť vyschnem a celá predohra nanovo....ešte že môj manžel je trpezlivý, ale niekedy to nestačí. Mne sa stávalo po zubárke, že som mala potom ranky v ústach- z tých nástrojov. Oni to majú sterilné, ale aj tak. Takže si to vyvodzujem aj z toho steru teraz....či môže to byť z niečoho iného?
@nelynka18 neviem, mozno je to fakt vo mne lebo u dr. je vzdy vsetko v poriadku... ale ako dokazete sa uvolnit a vnimat manzela ked sa vam krpec hybe v brusku??? mna to vzdy tak preberie a schladi☹
@zuzinr No to Ti verím, ja mám jednu a tiež som sa už tešila, že začne škola, ale zase je mi aj smutno, celé dni sme boli spolu, mne zomrel 4.júla tatino, ona zvykla stále k dedkovi chodiť sa hrať, a teraz sme boli len spolu. Mamina má teraz na krku sama celú firmu, a nejako sa jej ozvali všetky zdravotné problémy, ktoré pri starostlivosti o tatina odsúvala bokom. A malá je zase smutná, že malý sa mal narodiť cez prázdniny, lebo ona chcela byť doma, a takto s ním nebude, lebo bude v škole. Hovorím jej, počkaj ešte sa budeš tešiť od neho do školy ako bude plakávať 😀 . A mne je zase dnes smutno, som si aj poplakala ráno, dávajú samé smutné veci okolo smrti Demitru, a mne sa pritom vybaví hneď môj tatino. A ako veľmi mi chýba, ešte keď bol zdravý, chodil mi s malou po krúžkoch, ja som vtedy nešoférovala, tak všade nás vozil, teraz by mi tak veľmi pomohol s ňou, keď už budeme mať malinkého. Ale hádam malý bude zlatúšik a zvládneme krúžky aj s ním. Tvoj malý má krúžky aj také mimoškolské? My 2x anglinu pondelok a stredu v Eku, tralaškolu výtvarku v piatok a v zime sme chodili ešte na korčulko ľadové vo štvrtok,sobotu a nedeľu. Ten víkend chodil muž s ňou, ale cez týždeň všetko ja. nudiť sa veru nebudeme....
@viviem take malilinke brusko? waw 😕 to mas to babo v rupsaku asi😀😀
@nelynka18 išiel veru vraj posledný krát kým som ešte doma. 😀 je tam od pondelku a mal by sa vrátiť až v nedeľu.
baby, pisete, ze chcete rodit skvor hmm a ja tak rpemyslam ekdy je babo teda cele vyvinute, ze mu to neublizi... az v tom 38tt? ci uz aj skvor??? no ja len dufam, ze sa nenarodi na svoje meniny 😀 by ma za to nemal asi rad
@katuska_za mňa malé prestane kopať keď máme sex - vždy sa smejeme že ideme malé uspať lebo inak sa hemží stále - alebo je dobre vychované 😀
@nelynka18 ani ja som po pôrode dlho nemohla po 7 mesiacoch sa to síce podarilo ale normálne to bolo asi až po roku, tak teraz mm vravím nech si užije lebo potom bude sex až v ďaľšom roku 🙂
@nelustek no som pocula, ze niekde tie pasy uz nerobia, ale v nasom meste to stale praktizuju posledny mesiac pred porodom, na tych pasoch zistili sesterke, ze maly ma malo kyslika a pomalsie mu bije srdiecko, tak este dva tyzdne pred porodom bola na par dni v nemocke na pozorovanie, prenasla jeden den...na pasoch som mala byt uz v piatok ale akosi mi to zabudol povedat lekar, ale do knizky to napisal, ale ja som nevedela precitat ten lekarsky krasopis, tak ide 1x zajtra a kazdy piatok....uz len aby som vydrzala lezat v jednej polohe 20 min
@zuzkazv no u mna presne naopak.. az manzela odtlaca take hrce vyduva.. my sa zas smejeme ze sam ma malo miesta a nechce do svojho domceka dalsich surodencov 😀 proste MOJA MAMINA, OCINO RUKY PREC!!!! 😀
@katuska_za keby malo uz porodnu vahu tak aj skvor by sme mohli,nie? som zvedava kolko mi povie zajtra kolko vazi a ak pribrala to kilecko za mesiac tak by som aj mohla.myslim..len sa bojim ze mi povie ze sa nic nedeje a ze to bude este na dlho
@viviem naozaj mini bruško 🙂 zato na mne je to dosť vidno a to ešte nemám také veľké ako niektoré iné baby- ale mňa sa stále ľudia pýtajú, že koľko sa ešte budem gúľať a keď im poviem, že mesiac, tak každý prekvapene povie- ešte mesiac? 😀 ale zisťujem, že sa málo fotíme s manželom....kým sme spolu chodili, tak každú chvíľu a teraz málo....a nehovoriac teraz, keď som tehotná...mám v podstate posledné foto v 30 tt...asi....potom už len také na mobile sem tam niečo...
@nelustek tam asi nejde ani tak o vahu ale o to ci uz ma dovyvijane pluca a cievy v mozgu.... alebo sa mylim? a aka je porodna vaha pri ktorej by sa uz mohlo?
@katuska_za co som citala na nete tak v 36-37 je uz v vsetko vyvynute,ale keby malo vahu pod 25OO g tak by muselo do inkubatora

@misickab3
@nelynka18 ako vam zavidim ja uz par mesiacov akosi sex nemozem.. mna to vzdy dost pri tom boli mam jedine stastie ze manzel je naozaj chapavy ☹