icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
8. sep 2011

@katuska_za tak my mame vyhodu ze mame pozemok 800mstvorcovych ale nevyhoda ze neni elek. krasny pod lesom zatial na okoli ziadny dom ,ale este dalsie dve mlade rodiny tam chcu stavat

viviem
8. sep 2011

@nelustek @katuska_za no my tiez chceme postavit dom,kym pojde maly do skolky....kukame pozemky u nas na dedine a niekde v okoli ale tie ceny ach....kvoli tomu minuly rok siel muz pracovat do zahranicia, lebo tu by sme potrebovali dva zivoty kym by sa zarobilo na dom....a hlavne sme alebo muz je proti pozicke, on by si pozical ale len max na 5 rokov a nie na 30 rokov...

nelynka18
8. sep 2011

@viviem ja som teiz nad tym rozmyslala a podla mna sa moze vsetko len v primeranom mnozstve....casto tu citam statusy mamiciek,ktore sa pytaju ci mozu jest to ci to a vacsinou su tam odpovede ja jem vsetko len opatrne....tiez asi budem jest vsetko s mierou a uvidime co na to maly.....asi sa vyhnem klasike ako su moc pikantne,presolene,moc kysle jedla....budem jest tak akoby som to jedlo pripravovala pre riska.....take zdrave jedla ale vsetko 🙂

zuzaxa
8. sep 2011

Aj u Vás je taká zima? Brrrr 😖
@nelynka18 Myslíš či mi už dal termín na cisársky, povedal, že je ešte skoro určovať termíny, že podľa toho ako bude malý, ale týždeň pred termínom najneskôr, neviem teraz utorok idem zase tak možno už sa vyjadrí.
@viviem Ty si aká zlatá také mini brušenko!!!! 🙂 Akoby si len čerešničku s kôstkou prehltla! 😀

nelustek
8. sep 2011

@viviem tak my sme sa na 25 rokov zadlzili ale na dalsi rok alebo max za dva roky to ideme vyplatit.Preto nemam ten baldachyn 😀

katuska_za
8. sep 2011

@nelustek mate stastie ze mate pozemok, my enmame a u nas v dedine stoji 100€ m2 co je sialene takze hladame niekde dalej od ZA tak do 20km max, lebo pracu mame obaja v Ziline
@viviem tie ceny su veru niekde katastrofa a ak budeme brat uver od stavebnej sporitelne tak to budeme mat na 10 rokov.. na 30 a zalzoit dom by som nikdy nespravila...

nelustek
8. sep 2011

@zuzaxa
@viviem
keby som sem dala fotku ja teraz tak sa nezmesti na obrazovku 😀 😀 😀

katuska_za
8. sep 2011

@nelynka18 @viviem k tomu jedlu pocas kojenia... ja tiez budem jest vsetko okrem asi citrusov zo zaciatku (tie mi inak nerobia dobre ani v tehu, vzdy z nich vraciam), mna skvor prekvapuje, ze sa nesmie med a to moja starka spomina, ze ekd jej deti plakali tak namocila handricku do medu a dala im cmulat.. nemali ziadne alergie tak preco sa med nemoze??? a samozrejme obmedzi velmi palive jedla... som si minule dala pizzu s nejakou ostrou omackou a maly mi to taaak vratil za celu noc 😀 ale stalo to za to

viviem
8. sep 2011

@nelustek tak to mate uplne super pozemok, presne podla muzovych predstav 🙂 ...za par rokov tam bude domov az az

nelustek
8. sep 2011

@viviem
@nelynka18
@katuska_za
ja sa prvy mesiac budem isto vyhybat cerstvemu pecivu,citrusom,palivym jedlam,kys.kapusty. to je asi take hlavne a dopijala som po malej feniklovy caj ked nevypila a nela vobec problemy s bruskom

zuzaxa
8. sep 2011

@nelustek @katka_za Ja baldachýn budem mať, ale idem ho dať ušiť kamoške z takých perín čo mi trčia v skrine čisto nové krémové s hnedými koníkmi. 😀 Ale tie pozemky a to stavanie Vám závidím v dobrom!!!! My by sme tiež chceli raz stavať, ale pozemok nemáme, a blízko Nitry sú veľmi drahé, a my by sme chceli nejaký veľký, aby tam môj muž už aj dielňu postavil, a to zase by bolo super niekde na samote žiadni susedia, aby sa nesťažovali na hluk. On má dielňu u rodičov, a to nie je žiadna výhra, každý deň je u nich, je to 30km od NR, takže ráno ide a večer príde. No a on má pôžičku ešte na stroje a mojim rodičom splácal dodávku veľkú. A už keď sa zdá, že niečo zarobí, tak sa niečo poserká, buď auto, alebo mu odíde nejaká mašina či náradie.... no na nervy. A ja som 8 rokov študovala, takže príjem skoro žiadny. A moji rodičia nám kúpili 2 izbový byt, kde aj bývame a aj nám platili nájomné celý čas kým som študovala, tento rok sme si začali sami. No však raz sa hádam aj nám podarí, ale tiež tie veľké zadlžovania na 30 rokov to asi nie, kým aj ja nemám stálu robotu určite nie.

nelustek
8. sep 2011

@viviem uvidime vacsinou tam maju pozemky ludia co uz domi maju..to su pozemky ako role a take,nas tiez este neni ako stavebny.Ale uz sme dali ziadost na prepis. A je do kopca neni na rovine to sa mi tiez paci

viviem
8. sep 2011

@nelustek ja tiez nemam baldachyn, zajtra si idem kupit latku a usijem si vlastny 🙂 ....aspon ze mas dobru matersku, lebo ja mam este rok skoly a na matersku nemam narok, tak jediny prijem je muzov, cize bieda, ale ja som stastna ze budeme mat miminko a to je pre mna zaklad a bude len lepsie 🙂

katuska_za
8. sep 2011

@nelustek juuuj ja by som chcela najist nejaky pekny pozemok tak 8arov aby sme tam mohli postavit nas vysnivany bungalov, ovocne stromceky, zahradku so zeleninou a nejaku tu hydinu aby boli vajicka domace 😀 len najist nieoc take do 30-35tisic asi tazko ☹

viviem
8. sep 2011

@nelustek no moj oco ma tiez take pozemky co nie su stavebne, nie su na rovine a nik tam este nebyva, mne aj muzovi by sa take byvanie pacilo, len sa bojime chytit do tych vybavovaciek na prepis na stavebny pozemok....nevies co vsetko k tomu treba? stoji to vela penazi?.....vies ci sa to vlastne oplati cakat, vybavovat

nelustek
8. sep 2011

@zuzaxa to ze sa pokazde nieco poserka ked su peniaze nasetrene ani nehovor..poznam to velmi dobre.. moj muz ma jednu stalu pracu a este bokovku..mysli si ze si nasetri na dialkovy ovladac na lietadlo co ma poskladane na skrini.. on ma totiz rad modelovanie skladanie lietadiel a potom by sa chcel naucit s tym lietat..ked sa niekto spyta co by sme chceli potrebovali pre mimi,tak kazdemu povie ze potrebujeme ovladac na lietadlo,inak vsetko mame 😀 😀 😀

nelynka18
8. sep 2011

no to neviem....ved ked aj nieco mas dr.ti nieco predpise a ty sa do porodu vyliecis...teraz to babu urcite neublizi 😉 ja som bola roztrhana aj vo vnutri pri riskovi ale infekciu som nemala ziadnu...

nelynka18
8. sep 2011

no to neviem....ved ked aj nieco mas dr.ti nieco predpise a ty sa do porodu vyliecis...teraz to babu urcite neublizi 😉 ja som bola roztrhana aj vo vnutri pri riskovi ale infekciu som nemala ziadnu...
@misickab3

viviem
8. sep 2011

@katuska_za da sa zohnat pozemok aj za vyse polovicnu cenu, len treba si vyhliadnut pozemok, zistit komu patri a ist sa ho spytat ci ho nepreda a vtedy je to lacno, nie ako cez inzerat.....ja som si u nas v dedine vyhliadla cast kde by sme chceli byvat, bola na urade a dali mi mapy a vlastnikov tych pozemkov, uz len sa ozvat a pytat sa....len cakame kym bude tolko v hotovosti

nelustek
8. sep 2011

@viviem no mozem ti to napisat neskvor ked sa muz zobudi co vsetko sa vybavuje..to ma nastarosti on 😉 pisala som uz ze len elektrikarov otravujeme 4roky ,dva roky sme pisali ziadosti starostovi o povolenie stavby a schvalil nam to az novy starosta..

katuska_za
8. sep 2011

@viviem hmm takze cez realitku sa to neoplati ? asi aj my tak skusime.. no my na pozemok by sme uz mali a naco susit peniaze na ucte ked mozme mat nehnutelnost a ta jest nepyta...

viviem
8. sep 2011

@nelynka18 no presne tak...stravovanie ako v tehu, mozno trosku si budem davat vacsi pozor, lebo teraz mam dost prehreskov 😀

nelynka18
8. sep 2011

@zuzaxa ano ten....aha no ze uz v 37tt to sa mu zda skoro 😕 no teda a co by sa stalo keby ta to chyti skor a porodis normalne?
@katuska_za med?? 😨 no to pocuj prvy krat....tiez poznam maminy ktore davali svojim miminkam na dutku med aby sa upokojili...to bude asi daaka blbost nie 😕

katuska_za
8. sep 2011

@nelynka18 vraj je med velky alergen pre malilinke babetka ale aj mna to prekvapuje... pocula som to od jednej pediatricky ze by prve tyzdne med vobec nemali ani babetka na cumlik a ani maminy ktore koja..., ale neviem mne sa to tiez nezda 😕

zuzaxa
8. sep 2011

@nelustek Aký zlatý!!!! Náš sníva o motorke takej ako Harley Suzuki intruder, ale mu stále hovorím, že na dôchodku bude mať aj peniaze aj časť na ňu. A minulý rok si kúpil chrobáka rok 1972 a má ho rozobratého, že si ho porobí, ale veru tento rok na ňom nič nespravil, minulý rok na ňom aj s malou jazdili, a malá: mamina všetci nám ukazujú , že palec hore, tá by len na ňom chodila kvôli tomu 😀 ! Taký oranžový je. A muž prevčerom, jáj musím ho spraviť do Veľkej noci, aby sme išli s malým polievať na ňom. 😀 😀 😀 Tí naši chlapi sú ako deti!!! Ale tak čo pre nich nespravíme keď sú oni šťastní tak sme aj my!
@nelynka18 Nie však ja mám číslo na neho keby dačo, ale že nepovie mi teraz, že o dva týždne, lebo to môže byť aj na budúci, že podľa vývinu situácie. On má služby aj v nemocnici, tak preto, a zase NZ sú malé mesto a nemajú tak plno. Som zvedavá čo teraz v utorok povie. A tu na koníkovi to ráta o týždeň skôr, lebo ja som teraz 36tt. Neviem....

viviem
8. sep 2011

@katuska_za no tiez som pozerala pozemky cez realitu, inzeraty a tak a myslela som ze ceny su take az minule ma sesternica vyviedla z omylu, ze to je moc predrazene, lebo ona robi na urade s pozemkami....mam len pozuvat kto predava pozemok alebo si vyhliadnut a ist sa spytat....u nas v dedine ked sa predavaju pozemky cez realitku tak stoja nad 30tis eur a ked kupis priamo tak sa da aj do 15tis eur a to je uz ina rec....len treba trochu elanu a odhodlania a da sa to vsetko 🙂 ....vlastne je vlastne, investovat do cudzieho je pre bohatych

nelustek
8. sep 2011

@zuzaxa jooj o motorke bola aj u nas rec.Muz povedal ze si kupime ked budeme na dochodku,presne ako hovoris ty. Len aby na to boli financie,lebo my ako dochodci neviem neviem a ci sa dozijeme nejakeho toho dochodku ked to stale zvysuju

nelynka18
8. sep 2011

@viviem hej asi tak neako 🙂
@katuska_za hm no ked to ona tvrdi 😨 ja som pri riskovi med neuzivala a ani jemu som ho nedavala ale len preto,ze som nemala na to dovod nie ze by som sa bala kvoli alergii....a ani teraz ho nebudem ja uzivat lebo caj sladim hnedym cukrom aj kavu a ja si zas myslim,ze davat med na dudu aby sa babo upokojilo moze viest k zlemu navyku a tiez neviem ci to nema zly vplyv na zubky..........tak preto 🙂

bv_alexandra
8. sep 2011

@viviem dovolim si oponovať ohladom ceny pozemkov. Pracovala som v realitách a určite realitka nenahadzuje raz tolko nad cenu. To sú len fámy ktoré sa roznášajú.
Prakticky ak pozemok stojí napr. 15000 tak realitka dá proviziu plus k tomu cca 1500 až 2500. nikdy nie viacej. 😉

zuzkazv
8. sep 2011

@katuska_za ja som tiež počula že med by sa nemal ale ani obyč. mlieko sa "nesmie" davať do roka vraj iba tie umelé, ja som umelým dokrmovala do 6 mesiacov a potom už obyč, plnotučným mliekom a malý nemá žiadnu alergiu takže tak to bude asi aj s tým medom