icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bv_alexandra
8. sep 2011

@santerra raz za týžden a už do nemocky 🙂 😉

bv_alexandra
8. sep 2011

@nelynka18 neviem ležať sakra idem si dať teplú sprchu snad to prejde. 😖

andelusik
8. sep 2011

Čaute baby, prosím Vás neviete, kde by som zohnala oválny (môže byť prútený aj plastový) kôš pre bábätko na kolieskach? No koše značky LUX za 250 eur to zrovna nemusia byť 🙂.. dík

raona
8. sep 2011

@santerra ja som bola teraz po mesiaci v stredu, a na buduci tyzden v stredu idem znova a este stale nie do nemocky ale k svojmu dr. .. akurat mi robi testy na toho streptokoka, tak som zvedava, ze ci ho zas mam alebo nemam..

viviem
8. sep 2011

@santerra kazdy tyzden, v stredu ku svojmu gyn a v piatok do nemocnice

gianni
8. sep 2011

@santerra od teraz(utorka)už každý týžden

nelustek
8. sep 2011

@bv_alexandra boze baby nie ze budete rodit ved sa trochu setrite 😉

santerra
8. sep 2011

@gianni @viviem @raona @bv_alexandra
Hm...preto sa pýtam že mi každý vravel že v poslednom mesiaci sa chodi každý týždeň....No ja som bola teraz v stredu na poradni a najbližšie mam prisť až 27.9. čiže o 3 týždňe. Tak buď som iný prípad alebo môj doki nezaregistroval že som v poslednom mesiaci...neviem čo si mam o tom myslieť 😠

bv_alexandra
8. sep 2011

@nelustek no nely neviem či nepojdem tiež na pohotovosť. ležať neviem to mám tlaky do krížov, ked chodim napnuté celé bruško. 😖 už som bola aj v sprche no neprechádza to.
najviac citi tlaky v krížoch a na konečník. tak neviem či to sú len cvičné tlaky abo čo to je 😖

bv_alexandra
8. sep 2011

@santerra to je divné však to je aj v knižke tak napísané 😒

santerra
8. sep 2011

@bv_alexandra no veď práve to čitam, že každý týždeň 😖 A ešte mi veselo predpísal Magnezko (počula som že sa už nema brat ku koncu) on je fest zaspaty....och 😠

santerra
8. sep 2011

@bv_alexandra A ty čo tu čítam....hadam nejdeš rodiť užžžžž? 😎

bv_alexandra
8. sep 2011

@santerra no je mi kadejako 😠 snažim sa to rozchodiť 🙂

michala33
8. sep 2011

ahoj mam termin az o mesiac a uz dva dni ma hrozne bolia krize a podbrusko ako pri manzese,je to normalne? ma tu niekto taku skusenost?

santerra
8. sep 2011

@michala33 ja sa cítim rovnako 🙂

jani74
8. sep 2011

Ahojte, dievčence hlásim rýchlu správu z postele - po dnešnej poradni (keď si ma chceli nechať v nemocnici) mám krčok mäkký, otvorená na špičku prsta, malá nalieha zadočkom, tlak 120/80, prietoky klesli na 0,42, nohy opuchnuté až celkom hore bolestivo a tvrdo, chrbát boľavý, bruško tvrdé - skrátka na spadnutie pôrod. Ukecala som dr. že budem radšej ležať doma poctivo a keby dačo letím na príjem. Zvýšili mi magne B6 na 3X denne.
Sranda srandička je, že najbližší voľný termín na sekciu má primár možnosť dať až 30.9. 😨hoci môžem každú chvíľu porodiť a ak to príde tak to príde 😨Hlavne, že mi ohrozujú zdravotný stav a aj malej. Dobré, nie??? 😨
Držte sa, ja idem ležať...

michala33
8. sep 2011

@santerra a je to normalne?uz sa bojim kazdej aj nepatrnej bolesti ,pred mesiacom som si odlezala desat dni v nemocke lebo ma bolelo brucho -ze to boli kontrakcie,tak teraz uz ani neverim ze to dobojujem az do terminu 😒

tinika
8. sep 2011

@santerra ja mam tiez pocit ze v prvom tehu som chodila potom častejsie a teraz len raz za mesiac, dnes som bola naposledy a az o 2tt na ctg
@michala33 ja mavam take pocity občas posledne 2tt ze občas boli mrchovsky, to su asi posličkovia aj brucho občas tvrdne
@bv_alexandra este kustik počkaj ne? 🙂 ja dufam, tiez vydzim 🙂) bo občs mam divne stavy

jani74
8. sep 2011

@bv_alexandra neblázni, drž sa, ešte počkaj!

bv_alexandra
8. sep 2011

@jani74
@tinika ja neviem čo to však celý den mi absolútne nič nebolo. ☹ chodim hore dole lebo neviem ani ležať. sú to však len tlaky žiadne kontrkcie, tak dúfam že to prejde 😒

berus222
8. sep 2011

@bv_alexandra nemala by si ist radsej na pohotovost? aby sa na teba aspon pozreli.

tinika
8. sep 2011

@bv_alexandra ja som tak dva tyzdne do zadu mala od stvrtka večera do piatka poobede brutalne pichanie brucha, som aj sla do nemocky pre istotu ale vsetko bolo ok, tak ak tak radsej chod nech ta pozru a budes mat klud na dusi,radsej zbytočne stresovat to mi sam lekar povedal v aprili ked osm tam lezala

bv_alexandra
8. sep 2011

počkám na babulku kým sa vráti nech mi povie kto má službu 😀 ale nie snažim sa trochu nato nemyslieť, moja malá sa chodí na mna pozerať každých 5 min. či som ok. skúsim ešte chvilu vydržať snád to prejde. ☹
@tinika
@berus222

bettyx
8. sep 2011

@jana0706 děkuju mockrát! 🙂... jako můžu říct, že s naším Štěpíkem to byl opravdu oříšek -každý mě odsuzuje za to že jsem ho neučila chodit na nočník včas, ale není to pravda... v šesti měsících začal sedět, tak jsem koupila nočník a vysadila ho... ale on byl totálně naštvanej k čemu ho to nutim, tak jsem to zkusila zase za měsíc a furt do kola, ale malej se mi akorát vždycky vyšponoval a nebylo s nim k hnutí.. děs.. a až letos to ikdyž se slzama začal jako akceptovat.. na nočník sám od sebe jít nehodlá -ale máme to pod kontrolou a plíny mu dokonce už vadí! a to je pro nás velký plus.. Takže budu držet palce aby tvoje miminko nočníček akceptovalo -je to fakt boj! 🙂..
já doufám, že to naše druhý bude chtít dělat to co dělá bráška a usnadní se nám to, ale to fakt jen doufám..

misickab3
8. sep 2011

@santerra ja som tiež objednaná najbližšie až 27.9.- po troch týždňoch a termín pôrodu mám 7.10., takže nie si sama...tiež mi to je divné, ale čo už....dúfam, že to bude ok...

misickab3
8. sep 2011

@bv_alexandra tiež si myslím, že by si mala ísť do nemocky aspoň sa dať skontrolovať...

zuzaxa
8. sep 2011

@santerra @misickab3 Však ak pôjdete až o tri týždne dovtedy aj porodíte 😀 😀 😀
Skúste zavolať sestričke Vášho doktora, že či by ste nemali prísť skôr. U môjho dokiho objednáva sestrička, a teraz sa už má chodiť každý týždeň, a 8 mesiac každé dva týždne, však aj v tej knižke to je.
@bv_alexandra No ako? myslím na Teba celý večer.... Držkaj sa! Inak som zvedavá,ktorá v našej téme bude mať prvá bábätko !!!!! Ktovie ako sa má motýlik či už náhodou aj neporodila.

misickab3
8. sep 2011

@zuzaxa problém je, že síce ma objednala sestrička, ale podľa slov doktora, ktorý povedal o tri týždne...

zuzaxa
8. sep 2011

@misickab3 Čo je on Hu? 😀 😀 😀 A kedy máš termín?

luckaprima
8. sep 2011

v 36 tt kontrola o tri týždne???? to čo je za haluz, asi sa poriadne nepozreli a treba im objasnitť v ktorom ste týždni... múdri- nemúdri doktori, nenechajte sa.. 😕 teraz to treba kontrolovať častejšie, babo už nemá toľko miesta ani placenta už nie je najmladšia a môže byť prezretá, potom nestíha bábo zásobovať potrebnými živinami. Len sa pekne ozvite, ide o vaše deticky predsa aby ste mali istotu ze sa maju dobre. Bola by skoda teraz ku koncu nieco zanedbat, drzim palceky, nemate co stratit, ak doki na vas nema cas, treba ho vymenit a teda vas ani nemusi mrziet ak sa posekate. 😉