Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 neviem ležať sakra idem si dať teplú sprchu snad to prejde. 😖
Čaute baby, prosím Vás neviete, kde by som zohnala oválny (môže byť prútený aj plastový) kôš pre bábätko na kolieskach? No koše značky LUX za 250 eur to zrovna nemusia byť 🙂.. dík
@bv_alexandra boze baby nie ze budete rodit ved sa trochu setrite 😉
@gianni @viviem @raona @bv_alexandra
Hm...preto sa pýtam že mi každý vravel že v poslednom mesiaci sa chodi každý týždeň....No ja som bola teraz v stredu na poradni a najbližšie mam prisť až 27.9. čiže o 3 týždňe. Tak buď som iný prípad alebo môj doki nezaregistroval že som v poslednom mesiaci...neviem čo si mam o tom myslieť 😠
@nelustek no nely neviem či nepojdem tiež na pohotovosť. ležať neviem to mám tlaky do krížov, ked chodim napnuté celé bruško. 😖 už som bola aj v sprche no neprechádza to.
najviac citi tlaky v krížoch a na konečník. tak neviem či to sú len cvičné tlaky abo čo to je 😖
@santerra to je divné však to je aj v knižke tak napísané 😒
@bv_alexandra no veď práve to čitam, že každý týždeň 😖 A ešte mi veselo predpísal Magnezko (počula som že sa už nema brat ku koncu) on je fest zaspaty....och 😠
@bv_alexandra A ty čo tu čítam....hadam nejdeš rodiť užžžžž? 😎
@santerra no je mi kadejako 😠 snažim sa to rozchodiť 🙂
ahoj mam termin az o mesiac a uz dva dni ma hrozne bolia krize a podbrusko ako pri manzese,je to normalne? ma tu niekto taku skusenost?
Ahojte, dievčence hlásim rýchlu správu z postele - po dnešnej poradni (keď si ma chceli nechať v nemocnici) mám krčok mäkký, otvorená na špičku prsta, malá nalieha zadočkom, tlak 120/80, prietoky klesli na 0,42, nohy opuchnuté až celkom hore bolestivo a tvrdo, chrbát boľavý, bruško tvrdé - skrátka na spadnutie pôrod. Ukecala som dr. že budem radšej ležať doma poctivo a keby dačo letím na príjem. Zvýšili mi magne B6 na 3X denne.
Sranda srandička je, že najbližší voľný termín na sekciu má primár možnosť dať až 30.9. 😨hoci môžem každú chvíľu porodiť a ak to príde tak to príde 😨Hlavne, že mi ohrozujú zdravotný stav a aj malej. Dobré, nie??? 😨
Držte sa, ja idem ležať...
@santerra ja mam tiez pocit ze v prvom tehu som chodila potom častejsie a teraz len raz za mesiac, dnes som bola naposledy a az o 2tt na ctg
@michala33 ja mavam take pocity občas posledne 2tt ze občas boli mrchovsky, to su asi posličkovia aj brucho občas tvrdne
@bv_alexandra este kustik počkaj ne? 🙂 ja dufam, tiez vydzim 🙂) bo občs mam divne stavy
@bv_alexandra neblázni, drž sa, ešte počkaj!
@bv_alexandra nemala by si ist radsej na pohotovost? aby sa na teba aspon pozreli.
@bv_alexandra ja som tak dva tyzdne do zadu mala od stvrtka večera do piatka poobede brutalne pichanie brucha, som aj sla do nemocky pre istotu ale vsetko bolo ok, tak ak tak radsej chod nech ta pozru a budes mat klud na dusi,radsej zbytočne stresovat to mi sam lekar povedal v aprili ked osm tam lezala
@jana0706 děkuju mockrát! 🙂... jako můžu říct, že s naším Štěpíkem to byl opravdu oříšek -každý mě odsuzuje za to že jsem ho neučila chodit na nočník včas, ale není to pravda... v šesti měsících začal sedět, tak jsem koupila nočník a vysadila ho... ale on byl totálně naštvanej k čemu ho to nutim, tak jsem to zkusila zase za měsíc a furt do kola, ale malej se mi akorát vždycky vyšponoval a nebylo s nim k hnutí.. děs.. a až letos to ikdyž se slzama začal jako akceptovat.. na nočník sám od sebe jít nehodlá -ale máme to pod kontrolou a plíny mu dokonce už vadí! a to je pro nás velký plus.. Takže budu držet palce aby tvoje miminko nočníček akceptovalo -je to fakt boj! 🙂..
já doufám, že to naše druhý bude chtít dělat to co dělá bráška a usnadní se nám to, ale to fakt jen doufám..
@bv_alexandra tiež si myslím, že by si mala ísť do nemocky aspoň sa dať skontrolovať...
@santerra @misickab3 Však ak pôjdete až o tri týždne dovtedy aj porodíte 😀 😀 😀
Skúste zavolať sestričke Vášho doktora, že či by ste nemali prísť skôr. U môjho dokiho objednáva sestrička, a teraz sa už má chodiť každý týždeň, a 8 mesiac každé dva týždne, však aj v tej knižke to je.
@bv_alexandra No ako? myslím na Teba celý večer.... Držkaj sa! Inak som zvedavá,ktorá v našej téme bude mať prvá bábätko !!!!! Ktovie ako sa má motýlik či už náhodou aj neporodila.
v 36 tt kontrola o tri týždne???? to čo je za haluz, asi sa poriadne nepozreli a treba im objasnitť v ktorom ste týždni... múdri- nemúdri doktori, nenechajte sa.. 😕 teraz to treba kontrolovať častejšie, babo už nemá toľko miesta ani placenta už nie je najmladšia a môže byť prezretá, potom nestíha bábo zásobovať potrebnými živinami. Len sa pekne ozvite, ide o vaše deticky predsa aby ste mali istotu ze sa maju dobre. Bola by skoda teraz ku koncu nieco zanedbat, drzim palceky, nemate co stratit, ak doki na vas nema cas, treba ho vymenit a teda vas ani nemusi mrziet ak sa posekate. 😉

@santerra raz za týžden a už do nemocky 🙂 😉