Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte baby, čítam, čo máte nové. Veru, už sa nám to blíži. Chcem sa Vás opýtať, beriete ešte magnézium? Mne môj doki kázal až do pôrodu. Ale sa mi zdá, že sa to má skôr prestať, aby som sa otvárala a boli kontrakcie. A ešte som sa chcela opýtať, od ktorého TT sa pije maliníkový čaj? ďakujem...
Baby katulka74 už ma Filipka 🙂
termín mala až po nás, dlzku ani váhu neviem ale ked sa trochu zotavia tak hádam napíše, to je už druhé oktobrovčiatko
@bv_alexandra no ja tiez ked nemusim, tak nebezim hned do nemocky a hlavne na tych pohotovostiach sa tvaria mimoriadne vyrusovani niektori doktori a sestricky... Ale na druhej strane ked sa clovek citi blbo, tak sa moze na nich zvysoka vykaslat a nech pomahaju ved su tam na to... 😉
@jani74 navykanie na skolku je obcas tazke a cloveku fakt nie je do smiechu ani nevie nad tym len tak mavnut rukov, ked dieta place a nechce ist do skolky. Predstav si, ze sestrin maly, ktorý ma 4roky a teraz zacina 3rok chodit do skolky, teda ostrielany a udomacneny (ale mal prazdninovu 2mes. pauzu) vcera taku scenu robil, co v zivote nie, ani ked zacinal chodit. Krical na zive raty a hadzal sa o zem, ze nejde, ze chce ist domov... 😢 ta sme z toho boli dost prekvapeni a aj nestastni, ale poobede uz bolo zase vsetko ok... Asi maju nove deti v triede tak asi odkukal... inak si to neviem vysvetlit... 😖
@jana0706 no tebe kazál tri týždne pred pôrodom...ale mne len 10 dní pred termínom dal poradňu....
inak pením ako sopka 😠 😠 😠 zase mám nejakú mykózu...a miesto toho, aby som už dnes mohla ísť po recept, nech sa cez víkend dám dokopy, tak mám prísť až v pondelok...a mne je to už začína byť aj nepríjemné, ale musím celý víkend čakať.... 😠 volala som o pol desiatej, no že majú toho veľa, nech zavolám o pol jednej...nedvihali mi to až do štvrť na dva a potom jasné, že už ma nemôže hneď zobrať- pričom to mám peši asi 5 minút.... 😠
ale musím sa upokojiť...asi sa najem...
@zuzinka_26 neboj sa neni to nic strasne, ale samozrejme je prijemnejsie ked clovek nemusi nic take riesit. Ak mas streptokoka, tak ti par hodin pred porodom daju antb. aby si pri porode nenakazila babo. Ten streptokok je v posve a ked sa bude babo tlacit, tak by sa tym nakazilo. Potom su z toho sopliky a zapal a potom ak sa to neprelieci nacas, je neprijemne, ze babatko hned po narodeni musi brat antb. 😒 ale kamosky dve co viem, nejako nakazili svoje deti a nebolo to nic smrtelne ale je to neprijemne, ked babo place nie len kvoli takym beznym veciam ako je brusko a pod. ale este k tomu ma plny nostek, sopliky alebo zapalene ocka..... Tak treba pred porodom ist radsej asi pri prvotnych kontrakciach, nie az na poslednu chvilku, aby ti stihli dat tie antb... ale neboj sa budete obaja OK 😉
@katuska_za no to neviem o tom, ze by bol streptokok smrtelny... 😕 pretoze dve kamosky nakazili svoje deti a nebolo to az take strasne. Akurat neprijemne, lebo mali sopliky a museli drobci hned uziat antb. 😒 ale smrtelne je to asi v extremnych pripadoch
caute 🙂 ako citam tak katulka74 to uz ma za sebou 😉 a ma krasneho synceka ako som pozerala tak jej gratulujem 😉 dufam ze aj ja to uz budem na buduci tyzden mat za sebou 🙂 chcem sa vas spytat je to normalne uz 4 den chodim na velku potrebu aj 4x za den 😠 uz ma to normalne otravuje 😒
už len 22 dní... 🙂
@nelynka18 citam ze bude u vas jarmok my zajtra ideme na banicke dni do Prievidze tak sa uz tesim ako si lupnem burcaku 😀 aj u nas v BA budu 😀 hody ako som ti uz raz pisala v tej race ale pochybujem ze sa mi tam podari ist kedze vtedy asi budem uz v nemocke 😠 ale ved neobetujem daku tu loksicku koli nasmu malemu pokladu 😉
@nelynka18 a kedy sú hody v Rači? tam by som aj ja rada.... 🙂
@misickab3 no musis vydrzat co ine 😒
@lolko_lenka je to ja neviem to sa opytaj natalii 😕
@nelynka18 prepáč, prešvihla som riadky 🙂
@lolko_lenka ok 😉
@natalii6 inak vies ze som to aj ja spominala dnes mame,ze zas kupujem toaletak 😀 😀 to ano 1x za noc je krasa 🙂 tak ale snad to,aspon pre mna,znac ,ze pojdeme i my tak o tyzden na to 😉 😀 lebo uz fakt nevladzem ani chodit,tak mam maleho natlaceneho dolu a po schodoch ani nehovorim a to nemame vytah 😕 ale nastastie byvame na 2ke
@lolko_lenka ano racianske vinobranie je 23,24,25.9 😉
@natalii6 ďakujem 🙂 už som si to tiež pozrela, a tak som si povedala, že asi nehrozí 🙂)))

@zuzinka_26 no ma ho az 60% zien v tehotenstve, ak by sa to zanedbalo a nepovedala by si to pri porode tak babo po porode bez liekov moze do par hodin az zomriet ☹ takze neustale pripominat lekarom aj milion krat dokola.... pred porodom ti daju infiziu s ATB asi cca 2h by sa to malo predtym aby sa to vstrebalo a aj malinke po narodeni dostane nejake lieky.... ak sa to podchyti neublizi to babatku len sa to nesmie podcenit.. snad som ta moc nenastrasila