icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

elannor
10. sep 2011

dievčatá a monitory dychu riešite? niekde viem, že ho vie zapožičať nemocnica, prípadne viem že ak je dieťa ja rodičia v Unione, tak im vedia požičať... My plánujeme nejaký kúpiť, asi tu z bazáru, len rozmýšľam, že vlastne netuším, čo by som robila, keby začal pípať 😒

nelynka18
10. sep 2011

rozputala som fotomaniu 😀 😀 mate vsetky krasne pupiky 😉
@gianni teda ty mas teda riadne spicate 😀 viete co cakate 😕 ja tipujem chalana 🙂
@marikac no ako vidim tebe tiez uz pekne klesa 🙂 neprijemne ked tak babo nalieha,ze? 🙂
@nikolka4 ake mini pekne 😵 ja by som tipla babu 😉 ale neda sa spolahnut na tvar bruska 😉

nelynka18
10. sep 2011

@elannor union zapoziciava monitor dychu?ja som tam poistena...u nas union nesidli,zeby im poslem e-mail 😕

nikolka4
10. sep 2011

@nelynka18 hm no ja len dufam,že sa nepomylil ale bolo vidieť gulky tak pevne verím že nie,lebo výbava je modrá 🙂

marikac
10. sep 2011

@nelynka18 hm,ja ti poviem,ze to ani necitim, teda ak myslis hlavicku,ze nalieha.....
akurat sem tam ma picha v bruchu okolo pupka, minule som s tym na pohotovost utekala, moja dr. mala sluzbu akurat...tak mi natocili CTG (uz mam odskusane aspon,ako to vyzera) kontrakcie to neboli nastastie, vybavili ma injekciou mangnezka do zadku.....a bolo mi lepsie....
ale to moje mega brucho je teda zataz...
vcera som ledva chodila co ma tak bolela lonova kost uplne dolu.........teda rodidla, presnejsie..
vydrzat este 3tt a skusim vsetky ludove sposoby ako vyvolat porod 😀

nikolka4
10. sep 2011

baby čo poviete na tuto pestunku?chcela by som ju kúpiť ale stále ešte váham či ano či nie 😕

bibi13
10. sep 2011

@nelynka18 ak je poistený aj manžel aj ty v unione a plánuješ aj malého tam poistiť, tak ti požičaju monitor tuším do 6. mesiacov dieťaťa.. ja som mala požičaný pri Alexovi a nebol ani raz zapnutý a doniesli mi ho, až ked mal malý asi 6-8 týždnov.. skus si zavolať na nejaku infolinku a využi to..

bibi13
10. sep 2011

@bv_alexandra mnaaaam, to salko tíško zavidím..

jana0706
10. sep 2011

@elannor ahoj, ja mam sice trochu pochybnosti ci to ziarenie nie je zbytocna zataz pre babatko, ale mm je presvedceny ze je to dobra vec a rozhodne monitor dychu chce, takze ho kupime - zatial sme si vybraly ten Nanny... inak ono to ma obmedzenu zivotnost, ja by som taketo elektronicke pristroje z bazariku radsej nekupovala...

marikac
10. sep 2011

@elannor ja som kupila monitor na bazariku....a myslim,ze lepsi je falosny poplach,ako nemat monitor doma vobec.... ☹

jana0706
10. sep 2011

@nikolka4 no podla fotky sa neda povedat ci je ta pestunka dobra alebo nie, najlepsie je nastudovat si referencie na internete...my sme kupili digitalny monitor Avent 535, vsetkym nasim kamaratom sa tie Aventy najlepsie osvedcili, mali rozne modely a boli spokojni...

misic
10. sep 2011

@misickab3 inak ak nevydrzis do pondelka, tak si daj namiesat v lekarni (len neviem, ci ti aj cez vikend namiesaju) BORAX GLYCERIN - to je na mikozy, moze sa to aj v tehotenstve. Treba to skladovat v chladnicke a max tusim 1-2mesiace. Je to taka vodicka s ktorou sa robi vyplach zo spodu, najlepsie ak mas taku ako striekacku, co byva pri detskych sirupoch a zo spodu si robis vyplach. Na prvy raz to moze dost stipat, segra ked si to dala, vravela, ze az slzy v ociach mala ale za dva tri dni bolo po mikoze. Tak vyskusaj, namiesany roztok stoji okolo 3-3,50 eur

misic
10. sep 2011

@katuska_za jasne, ja tiez nastastie len z rozpravania druhych to viem... 😉

katy31
10. sep 2011

@bv_alexandra tak vieš čo? Môžem vyvrátiť, že len baba uberá na kráse.. aj chalaniská.. aj pri prvom sa mi zmenila tvár, no a teraz budem mať chlapca, potvrdili to traja nezávislí lekári a od polovice tehu mám pigmentové hnedé fľaky na tvári a neskutočné vyrážky každú chvíľu, hrozne boľavé, potom sa mi z nich urobí chrasta... no des... 😠 Ten môj zázrak bude asi krásny prekrásny....🙂 najkrajší chlap v okolí... lebo mame teda zobral veľa 😀 😀 😀

gianni
10. sep 2011

@nelynka18 ešte neviem čo budeme mať bo vždy je otočené tak že nevidno a špicaté aj preto lebo mám diétu(tehu cukrovka) 😉

bv_alexandra
10. sep 2011

čo idete zajtra variť? ja normálne rozmýšlam že urobim majonezový zemiakový šalát, mám naň chuť 😝

bv_alexandra
10. sep 2011

Práve sa ma moja dcéra opýtala že keby chcela ist sama s chalanom von či ju pustím. Povedzte mi kde sa tie dnešne dievčatá preboha ponáhľajú ☹ 😒

lolko_lenka
10. sep 2011

@bv_alexandra zemiakový prívarok 🙂

bv_alexandra
10. sep 2011

@lolko_lenka mnam a to je dokonca jednoduchšie a rýchlejšie ako šalat. šalat asi nechám na drahého ked sa vráti z rýb.urobim prívarok a k tomu dáke mäsko 🙂 😉

elannor
10. sep 2011

@nelynka18 tú info som našla niekde na ich stránke, keď som sa rozhodovala kde poistím malého a myslím, že tam bol aj presný postup ako o neho požiadať 🙂
@jana0706 @marikac tak mi ho určite chceme, len teda neviem, kde, aký a tak... nad tou životnosťou som sa ani zatiaľ nezamýšľala... ach jaj 😉

nelynka18
10. sep 2011

@nikolka4 tak snad sa nepomylili 😉
@marikac hlavicku ani ja necitim,ze nalieha....skor to citim tak,ze stale cikam,niekedy mi na intimku aj cvrkne a to som bola 5minut do zadu na WC,bolieva ma ta lonova kost a krize hrozne bolievaju ale zas sa mi dobre dycha 🙂 hej ja tiez pijem ten caj,snazime sa kazdy den tutumutu 😉 a na druhy tyzden tiez zacnem upratovat vo velkom 😀
@bibi13 no muz neni poisteny u nich iba ja a risko a planujem aj dominika....no skusim si to najst na nete....nebolo by od veci to vyuzit 🙂
@gianni mozno ale spicate ho mas 😉 tak ked je take hamblive,tak mozno to bude baba 🙂
@bv_alexandra hihi mi ho mavame väcsinou na vianoce malokedy cez rok a ja som mame hovorila,ze by som si dala taku vianocnu kapusnicku,ze ci si neurobime 😉
@elannor dakujem urcite si to kuknem 🙂

nelustek
10. sep 2011

Ahojte teda kolke ste pridali bruska 🙂 vsetky su velmi pekne 😉
My sme dnes varili gulas od 10 rana som sedela u svokry na dvore do teraz,cely zadok ma boli...

bv_alexandra
10. sep 2011

@nelynka18 my ho robime občas aj v roku. ja ho mam strašne rada 😉

nikolka4
10. sep 2011

@bv_alexandra ja som šalát majonézový mala v stredu aj filé mnamky to bol obedík 😀

marikac
10. sep 2011

@nelynka18 ty uz mas skusenost....kedze sa citim tak, ako pises....bolest kosti, brucho ledva nosim, krize ma bolia...je mozne,ze skor porodim? teda nemienim cakat do 40tt 😀

zuzaxa
10. sep 2011

Ahojte všetky!
Som taká unavená, dnes sme boli, že ja, moja mama, segra a malá v Trnave na jarmoku, a to teplo čo bolo, no zase som si ušila búdu na seba a ešte som to aj odšoférovala. 😀 A toľko ľudí tam bolo..... My sme vždy chodili v piatok a na vlaku z Nitry do Trnavy, ale to už by som nezvládla do Trnavy a späť na vlaku a s prestupom v Leopoldove, v aute to bolo už pohodlnejšie. Oplieskali sme kopec euráčov na kolotočoch!!!! Dnes sme samé doma, muž išiel za Trenčín montovať skrine a zostal na dome po mojom dedkovi, že pokosí, porobí ..... bla bla bla a zobral si dvoch kamošov a ďalší prišli ešte a grilujú si a popíjajú vodku. Jáááj byť tak chlapom, im je sveta žiť!!! Ale volal nám a líškal sa ako nás ľúbi 😀 😀 😀, tak som mu povedala nech sa neopováži zajtra prísť neskôr ako na obed!!!! 😠 Že mi pekne pomôže poupratovať!
@nelynka18 Ty už si začala 38tt, to už? Ja som pozerala tehotenskú kalkulačku a mne píše 36+5 počuj to akože už keď je 37+1 tak to je akože začatý 38tt, však ja som mimo z toho. 😀 😀 😀 Ty máš kedy termín? Ja 3.10. Jarmok, no som zvedavá ako pôjdeš 😀 😀 😀 a či vôbec!!!!

kostka211
10. sep 2011

Ahojte, dievcata, aj vas svrbi cele telo? Boze, stale , pri kazdom tehotenstve ma posledne 3 mesiace svrbia ruky nohy, chrbat.Pecenove testy mam v poriadku, cukrovku nemam, ale mam sa zblaznit, kym vecer zaspim, aspon hodinu sa skrabem.

gianni
10. sep 2011

@kostka211 mna svrbí jedine brucho a to v oblasti pupka a boli zlata zila ☹

kostka211
10. sep 2011

@gianni : Ale nam tie deti davaju zabrat co? 😀 Ja som sa rozhodla od 36 tyzdna zacat pit caj z ostruziny malinovej, som citala, ze to ulahcuje porod, som zvedava, ci fakt.

gianni
10. sep 2011

@kostka211 hej aj ja som si teraz kupila,ale som pri mame na navsteve,zajtra idem domov tak zacnem pit asi od pondelka, i ked budem asi rodit cisarskym uvidim