icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

skybaby
11. sep 2011

@katulka74 gratulujem a nech ste čím skôr doma a drobcek ti robi len len radost 😵

iwka3
11. sep 2011

Tak ja mam tiez termin v oktobri-5......ale cakame dvojicky takze dufam ze to do vtedy vydrzim a hlavne nasi chlapcekovia......nech sa im v brusku paci.....a vsetkym prajem aby to dopadlo dobre a narodili sa im kraaasne a hlavne zdravee deticky..... 🙂 🙂 🙂 🙂 ..je mi do smiechu pretoze ako piem tieto riadky tak chalani tak silno kopu 😀 😀 😀

bettyx
11. sep 2011

no a na dovršení všeho!!! teď jsem otevřela komodu kde maj dětičky moje pleny a oblečení... holky.. mě trefí šlak, protože to je normálně PLNÝ MYŠÍCH HOVEN! takže já teď musim všechno vytáhnout a vyprat! všechno!!!!!! to se z toho víte co...

cabby88
11. sep 2011

Baby,ako tak pozerám vaše včerajšie fotky s bruškami,tak vám aj ja jednu prihodím. Ja mám teda riadne brušisko oproti vám 🙂 .A až mi je ľúto,keď vidím aké krásne brušká bez strií máte,a je som potrhaná až hrôza, a to som sa poctivo krémovala od tretieho mesiaca každučký jeden deň-fňuk, fňuk.Ale čo pre toho svojho drobčeka neurobím,snáď mi až tak z krásy neubudne, veď ten môj chlap ma bude ľúbiť aj tak. 😀

luckaprima
11. sep 2011

@nikolka4 tuto pestunku mam aj ja, hlavne som chcela s videom a tato bola cenovo najpristupnejsia, uz sme ju aj vyskusali, je super, obraz uplne cistucky a kvalitny, zvuk rovnako. teraz caka zabalena kym bude mat koho strazit, takze ja odporucam.. sice je skusana len 5 minut zo zvedavosti ale paci sa mi

bv_alexandra
11. sep 2011

@amisa
@bettyx tak som doma, mám ležať a iba ležať. Krčok úplne mäkky, monitor mi nameral aj kontrakcie, ale ja som nič necítila. Mala som vyšší tlak ako bežne ja som nízkotlaková, tak že z toho tie slabosti.
Krpec sa až na monitore začal hýbať a cvičiť gymnastiku.
Prietoky sú ok. Ale bábätko je mänšie o dva týždne. Váha cca 2414g čo zodpovedá 34+1, mala som štastie na dr. Dubčákovú ku ktorej chodím aj do poradne tak povedala že si tú váhu odsleduje. V utorok sa mám prísť ukázať.
Keby čokolvek tak mám okamžite prísť.
@katulka74 blahoželám k miminku, nech ste čím sk§r doma. 🙂

natalii6
11. sep 2011

@zuzinka_26 to ano uz sa to blizi mozno to vypukne uz v Piatok 😉 ale ved blizi sa nam to vsetkym niektore ktore to mali neskor uz to maju za sebou a maju svoje pokladiki pri sebe 🙂

natalii6
11. sep 2011

@bv_alexandra ahoj citala som ze si musela ist na pohotovost esteze je vsetko v poriadku,tak len pekne oddychuj a nenamahaj sa 😉 nie ze ma predbehnes 😀
@amisa ani sa nenazdas a uz budes 2nasobnou maminou 😉
@bettyx prepana jana ty mas ale malicke brusko 😉 to ako kde sa schovava tvoj drobcek 😀
@katulka74 ahoj ale si dal tvoj drobcek ale fofry 😉 ale dolezite je ze ste v poriadku a skory navrat domov 🙂

natalii6
11. sep 2011

@cabby88 kaslat na strie dolezite je ze malicke je v poriadku a pekne rastie 😉 a ja mam tiez velke bruco niektory si myslia ze cakam 2 😀

natalii6
11. sep 2011

inac dosli sme zo zahrady a to ake teplo je vonku 😠 tieklo tomna ako z kona a este aj v chladku bolo teplo..ale sme si grilovali a maly rozhadzal dedovi co sa len dalo 😀 a este taky sikovny nasiel kluce z auta a normalne ich dal do startera a zapol svetla sme pozerali ako puk 😀 ale najlepsie bolo ze sme prisli domov a zistili sme ze kluce od bytu nemame som ich nechala v aute za autosedackou a otec uz pil tak nam ich nemohol ani priniest esteze sused bol ochotny a ma tam odviezol 😉

natalii6
11. sep 2011

@jana0706 citam co si radila babulkaa ohladom tych masticiek a ako to tak citam miesto toho ze mozes mrknut som precitala ze mozes mrkvu 😀 tak kukam ako blba ze ci si ma mrkvou potierat bradavky ale nedalo mi to tak som si to este raz precitala a potom uz spravne 😀 😀 😀

amisa
11. sep 2011

@katulka74 gratulacie k babetku
@bv_alexandra hufff no este ze tak, maly ta asi dost vystrasil..a kolko mas lezat ked si v 37tt? do 38? ci az do porodu?
@natalii6 posledne tyzdne su tie najhorsie na cakanie.. ale ved to poznas nie 🙂 ty to uz mas fakt za par a budes 2*mamina 🙂. INak aj mne to hovoria o brusku .. si myslia ake je to vtipne :(

natalii6
11. sep 2011

@amisa ako tym ze sme to mali u nas doma posledny mesiac take hekticke (sme prerabali byt) tak som si to ani dako neuvedomovala ze uz to za chvilu pride 😉 a okrem toho ze ma pycha pri chodzi a maly tlaci na kosti tak inaksie problemy nemam a mozno dopadnem ako pri prvom nepoznam co je to ze odtecie plodovka co su to kontrakcie len ma prijali na druhy den skonstatovali ze cisarak a bolo..ved to uz 2 nasobna mamina tak som zvedava ako to vsetko zvladnem a ako Davidko prijme surodenca 😉 a ved pozeram ze aj ty budes 2 nasobnou maminkou 🙂

bv_alexandra
11. sep 2011

@amisa dr povedala že sa porozprávame v utorok ked prídem do poradne. Dosť sa jej nepáčila veľkosť bábätka kedže váha zodpovedá 34 +1, vravela že hlavne kvôli bábu by som mala vydržať čo najdlhšie 🙂

tun1ska
11. sep 2011

@katulka74 Srdečne gratulujem a držím palce, nech čím skôr priberiete... 😀

amisa
11. sep 2011

@bv_alexandra fuha no tak drzim palce..u nas je to naopak..o dva tyzdne popredu. Tak len lez a nech ta doma vykrmuju 🙂

nelynka18
11. sep 2011

@bv_alexandra aj ja ho mam rada 🙂
@marikac mozes ale aj nemusis....babetka su nevyspitatelne 😵 pri riskovi som bola na 2prsty otvorena uz dva mesiace pred terminom a nakoniec som sla vyvolavackou ale je pravda ze pri nom som ziadne taketo bolesti ci neprijemnosti nemala.....ja teda tiez tentokrat prenasat nemienim 😀 😀
@zuzaxa hej ja som teraz 37+1 cize to je zaciatok 38tt a ked je 38tt ukonceny mozem rodit 😉 ale uz teraz by sa maly nebral ako predcastne narodeny....no to som zveda aj ja 😀 dufam,ze uz bez pupku 😀

tun1ska
11. sep 2011

pripájam aj ja svoj "bachorček" 😉

amisa
11. sep 2011

@natalii6 no to je skoda aspon jeden porod zazit naozaj nieje zle. Ja sa natahujem akurat tak bezne okolo domacnosti a malej, tak si to uvedomujem viac..ale zas ked to porvnam s Veronikou tak tam to cakanie bolo este strasnejsie..v robote soms a nudila ako pes..a doma som len funela a cakala

nelynka18
11. sep 2011

a inak niekto sa tu pytal na motylika tak su este pokope 😵

bv_alexandra
11. sep 2011

Inak ešte dr bola zlatá najskôr ma vyspovedala či mam domáce ulohy urobené - sono, krv a ekg a prednášku na EPI ked som povedala že na EPI som nebola tak rovno mi povedala že to teda ešte rodiť nemožem 🙂
Normálne zvažujem či si ju nezazmluvním. aj ked som nemala v plane dr zazmluvnovať 😉

nelynka18
11. sep 2011

@bv_alexandra aj ho mas skrateny?myslim ten krcok 😕 a ta vaha,uzv sa moze mylit aj o pol kila a ako pri riskovi sa tak pomylil doktor mal stale tabulkovu vahu a nakoniec 4kila 😀 neboj nic pekne oddychuj a papaj a vsetko bude ok 😉

bv_alexandra
11. sep 2011

@nelynka18 mne sa ale aj váha zastavila posledný mesiac ale dr povedal že to nevadí. uvidim v utorok porozprávam sa nou riadne. krčok s pôvodných 2cm je 1,5, ja som po konizácii. takže zatial len 0,5cm je skrátený 😉

marikac
11. sep 2011

@tun1ska v porovnani s mojim ty mas take krasne drobne brusko....a dokonca bez strii......zavidim. Ja uz mam riadny bachor na 35tt 😠

nelynka18
11. sep 2011

@bv_alexandra pockaj tebe ju robili teraz cez tehu?kedy si mala 2cm?

lucy56
11. sep 2011

@katulka74 gratulujem a v dobrom zavidim, tiez by som uz chcela mat malickeho pri sebe, ale to asi kazda z nas, my sme boli tiez v prievidzi na banickych, bolo fajn, obehli sme trhy a vecer pozreli na program a isli k nasim,ktory tam byvaju, inak dlho som tam nevydrzala ,lebo aj ked som sedela brusko tvrdlo, zajtra mam poradnu uvidim ci sa nieco zmenilo od minula a ako ster na streptokoka

nelustek
11. sep 2011

@katulka74 gratulujem Kati, tak si sa poponahlala 😉 este ze ste v poriadku.Drzim palce aby vas co najskor pustili a tesili sa doma s krasneho drobatka 😲

bettyx
11. sep 2011

@bv_alexandra tak to je dobře... to jsou dobrý zprávy a že je miminko menší.. no co... u nás to je furt totéž.. nejdřív bylo miminko vidět dřív než se očekávalo, pak bylo menší, pak odpovídalo, pak zase o dva týdny menší jak na dýlku, tak na váhu a ve 31tt na určení polohy zase odpovídalo s rozdílem dvou dnů... to jsou prostě ty jejich tabulky.. jak je jinak možný že se narodí miminko donošený a má 49cm/sotva 3kg a jiný 52cm/3,5 a víc kg.. 😉

bettyx
11. sep 2011

@natalii6 ani nevim... a určitě to zase bude pořízek... 😖 🙂

nelynka18
11. sep 2011

baby ste tu ktosi??? som sama doma,maly spi a muz je na rybach.....