Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 nie pred 😉 tehu asi 4 roky dozadu. od začiatku tehu ho mám 2 cm,
@bv_alexandra aha no sak preto 😅 takze keby ho mas normalny tak ho mas 0,5cm,dobre chapem? ja ho mam 2,5cm... 😕
@nelynka18 och, nastastie dnes to nemusim pozerat nasilu (mm bol fanusik farmy, sam je farmar-teda ex 😀 )
ani mi nebude smutno, potrebovali sme taku prestavku, uz sme mali ponorkovu chorobu....hadali sme sa casto pre vsetko....a casto mi odvraval a neposluchal ma 😀 😀
zabudla by som, robil aj neporiadok....takze teraz tu budem mat 4 dni cisto 😀 😀
@marikac a nekuknes si finale 😀 teda.....ach to poznam ked clovek potrebuje oddych od opacneho pohlavia....ja dakujem za to,ze moj muz ma pracu,2konicky(ryby a papagaje) a ze chodieva na dom,ktory prerabame....lebo neviem si predstavit,ze by kazdy den po praci co je asi tak okolo stvrtej bol stale doma 😲 asi by mi tiez liezol na nervy 😀 a hlavne to jeho,ze vsade nieco polozi a vsade je nieco jeho.....tam pohar aj tam,tam tanier aj tam,tam sluchadla,tam to a to..... 😀 😀 ach jo ti chlapi neporiadni 😉
@katulka74 gratulujem a prajem vela zdravicka, malicky je krasny, pozerala som vcera fotky 🙂 podla fotiek by som povedala ze je este vacsi ako pises...a do inkubatora musel ist len kvoli vahe? ved 2 a pol kila uz zase nie je tak malo nie...ved urcite bude pekne priberat, budem sa tesit na dalsie fotky nech mozme v dobrom zavidiet 😉
@nelynka18 my sme este dorabali spalnu, lebo zacali sme v juli prerabat, ale mm mal cas na vsetko...pomahal kade-tade,len doma nerobil...ale tak tlaci nas cas, ja som bola ozaj otravna, ale inak by to nedorobil...
mal dovolenku, makal...a ja som mu stala za chrbtom a vravela ,co a ako....co robi zle, co si predstavujem inak...zrejme sa mu to nepacilo 😀 a vedeli sme sa poriadne pohadat.....
no co uz, sme nejaki obaja.....
@marikac no to poznam mm tiez ked niekto nieco potrebuje pomoze a ked chcem cosi ja,tak povie ano urobim a ja mu to musim pripominat,ci urobit nakoniec sama 😒 ale aj tak ho milujem 🙂 akurat som si pozerala septembrovacky a tisko im zavidim,ze to uz maju za sebou....ja sa uz tak tesim na drobca 😵
juuj,ako tak čítam,tak nie som jediná, čo má ponorku s chlapom. Ľúbim ho jak koňa,ale byť spolu každý deň od tretej do večera, je už asi moc. Sa už vadíme za každučkú hlúposť.
@bv_alexandra dufam ze sa citis uz lepsie a babatko este pobudne chvilu v brusku...a s tou vahou sa netrap - ako tu pisu baby teraz na konci by sa to uz nemalo tak tabulkovo riesit - ze 2 tyzdne popredu alebo pozadu...teraz sa uz do toho zapajaju geny ze ake velke babatko vlastne bude, ci su rodicia velki alebo mali, mne napriklad Dr. rovno povedal ze babatko bude mensie, lebo na konci 35 tt este nemalo 2500 g, ale vobec neriesil ze v ktorom tabulkovom tyzdni je a iba na mna zmurkol ze aspon sa bude lahsie rodit 😉 ale tak samozrejme dufam ze za tieto posledne tyzdne este pekne priberie a narodi sa okolo 3 kg...ja som nemala ani tri ked som sa narodila, a ani moj brat...ale rychlo sme to dohnali a boli potom velmi baculate batolata...
spominate tu ze sa vam dni teraz vlecu, ja musim povedat ze som si tieto posledne teple dni velmi uzivala - stihli sme dlhe vychadzky so psom, grilovacky u kamaratov, postretala som kamosky a byvale kolegyne (nieco je este naplanovane na nasledujuce dni), ved ked bude babatko tak dlho nebudem mat na take poflakovanie cas...no a koncom tyzdna som zabila vela casu nakupnou horuckou...som niekolko mesiacov riesila iba vybavicku pre bejby a teraz ked to mam komplet tak som sa utrhla po veeelmi dlhom case na veciach pre seba...v Parndorfe boli skvele zlavy v Salomone a v BA boli tie zlavy s kuponmi z Marianne, tak som to musela vyuzit 😉 ...sa vytesujem hlavne z tenisiek z Geoxu co tam mm pre mna objavil, uz strasne dlho som nevedela ziadne zohnat co by mi tak super sadli na nohu, a su nadherne aj na pohlad, a farebne budu ladit s hnedym kocikom tak uz sa tesim ako sa v nich bude v oktobri dobre kocikovat 🙂
@marikac oooooo, ďakujem, to je teda kompliment...ale v skutočnosti je dosť veľké, hlavne spredu...strie zatiaľ nemám, od začiatku sa poctivo každý deň krémujem Elastiqom, ale za to mám riadne popraskaný zadok a stehná od puberty...a na bruchu škaredá jazva od pupka až dole, po laparoskopii a ďalšia pribudne v dohľadnej dobe po sekcii.. 😒 takže vydávať sa už asi nebudem 😉
ou holky, to se z toho zbláznil.. to byl den nad dny... hlavně ty myšince 😠 .. a teď nemůžu spát -ani sedět pořádně.. ikdyž nemám skoro vůbec břicho, tak je to fakt síla 😕 ... když si lehnu, tak mám problém se nadechnout, když budu spát více méně v sedě, tak se zítra nehnu, když sedim, tak mě bolí břicho a když si stoupnu, tak se mi tak našponuje že chodim chvilku v předklonu... mám už toho akorát dost.. fakt přesně dva týdny a může to přijít! jsem totálně vyšťavená!
Už jsem řekla manželovi že jak bych někdy ještě přišla s tím že bych chtěla ještě jedno miminko -jako vlastní, tak ať mi dá pár facek... fakt v prvním těhotenství jsem neměla nejmenší problémy -vůbec nic! a teď si to vyžírám jako kdyby i za to minulý...
ahojte baby, víkend za nami 🙂 ale dnes to vypadá na horúci deň 😝 . čo idete dnes porábať? mne sa nič nič nechce 😔 a treba mi žehliť 😒
@bv_alexandra no dobre že ťa pustili domov, hlavne oddychuj nech drobec ešte trochu priberie
@iwka3 teda dvojičky, držím palce ja som chcela pri prvom aby to boli dvojičky nech to mám jedným vrzom za sebou 😀
@nelynka18 motylik sa ti ozvala?, dufam že je vporiadku aj s malým
Bré ránko dievčence 😢 Toto je hrozné - nie a nie dostať malého do škôlky 😢 plačem tu jak najatá a bruško poriadne bolí, ja to nezvládam tak ako on, ako sa zobudil tak ani za svet počuť o škôlke a nasilu som ho tam dnes ťahala, 2X sa pokúsil ujsť učiteľke ako som plakala za rohom 😢 Som v koncoch.
Inak víkend som preležala s knižkou - po hádam sto rokoch.
Ahojte, v noci o 10:00 ma chytili divne krce.. taka ostras pichlava bolest sa sirila od branice po pupok, trvalo to par minut a potom za 20 min znova... och ja sa manzel vylakal, ze co sa deje a aj ja... opakovalo sa to asi 3-4 krat a potom prestalo... neviete mi povedat co to mohlo byt? neviem ci mam ist k lekarke sa pytat alebo mam pockat do stredy kedy som objednana na prehliadku.... ☹
@katuska_za prepač že sa zapajam mohli to byt poslíčkovia ak to prestalo a uz nemas krče tak stačí počkat ale ak sa to bude opakovat bude lepšie nech sa nato pozrie lekar
bre ranko 😵 ako sa dnes mate?ja som tuto noc bola len raz na wc ale pridavam to k tomu,ze som sla spat az o 23hodine a do vtedy som bola na wc asi 5krat.....takze tak ale stale chodim na wc sa vyprazdnovat,co zjem to sa hned tlaci von 😕 aj vcera sme boli svokre gratulovat a dala som si chlebik a neaky kolac a po pol hodke uz som sla....zeby to bolo tym ze maly tak tlaci 😕 ale ma to uz toto nebavi 😀
@cabby88 no treba mu najst konicka 😉 alebo vydrz a ked bude mimi bude chodit pravidelne kocikovat 😀
@marikac hej hej teraz sa tie dni budu hrozne vliect a este keby nahodou prenasame,tak to je potom des 😢 ale mne to ide teraz odost rychlejsie predsa uz mam jedno dieta a chod domacnosti je o to zlozitejsi.....ked som cakala riska tak som z nudy stale varila,teraz sa donutit navarit je vyhra pre mna 😀
@zuzkazv ahoj ja sa chystam do mesta riskovi na pyzamo a tak popozerat vyklady 😀 ano pisala som si s nou a vraj je vsetko ok a aj krv nakoniec dopadla dobre,ze je na spicku otvorena tak oddychuje ale ze to bude asi skor....ale inak sa maju dobre 🙂
Ahojte BABULKY!
Tak včera večer sme si vyberali VŠI!!!! 😀 😀 😀 Malá mi v piatok spomenula, že niekto mal v triede, včera som jej umyla vlasy so šampónom na vši a neriešila som to, potom sme boli na návštevu u jej spolužiaka a večer som jej našla jednu dve...... 😕 😕 😕 . Neviem či od neho, ale na obed nemala žiadne živé.
No a dorazilo ma to, že im to učiteľka nedala do zrkadielka, tak som dnes malej nakázala, že nech to láskavo všetkým rodičom napíše, lebo my máme dlhé vlasy a ja nemienim 12 eurové šampóny kupovať každý tretí deň Tak sme si nastriekali večer ešte Difusil najsmradľavejší na celom svete a ráno som jej umyla a išla s čistou hlavou do školy, som zvedavá aká príde domov 😠 😠 😠 !!!! Hovorím im, že však ma do pôrodnice nezoberú všivavú! Ale muž mi pozeral a nemám, ale ako sa o tom rozprávame už aj ma všetko svrbí.... 😀 😀 😀
Vraj je dobré dať taký akoby šampón farbu na vlasy, že to vši nemajú radi farbené vlasy. Počuli ste o tom! Možno by som jej aj to skúsila na pár minút dať. To aká zima sa teraz spravila, povedali, že bude 30st, a ja som dala Lenke šaty a ani vrštek som jej nedala s dlhým, že načo.
@katuska_za pichlave krce 😕 neviem tiez si myslim,ze len poslickovia,neboj kludne to pocka do stredy teraz sa budu diat vseliake veci az do porodu 😀
@zuzaxa ja som to už tiež počula že na farbené vši nejdú. Ale nenič jej vlásky aj ked len šamponovu farbou 🙂 😉 myslím že existuje aj nejaká šampon ako prevencia voči nim. 🙂 inak je to strašne ešte len začal školský rok a už čítam niekoľký krát že sú v škole vši. Otras. 😒
@nelynka18 len manzel ma posiela k dr tak premyslam ci tam sit.. stale citim divny tlak v celom brusku, ale ja si myslim, ze to nic vazne nebude a do stredy by to vydrzalo... ale asi mu spravim radost a minimalne sa pojdem opytat sestricky, alebo jej zavolam 😒

@nelynka18 zde, som sama doma,muz odisiel na sluzobku do stredy ☹