icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bv_alexandra
12. sep 2011

neboj kuknem 🙂 😉

nelustek
12. sep 2011

@bv_alexandra keby nahodou mala dostala v skolke jej mozem tiez pridat tej olej do vlaskou?

d_anica
12. sep 2011

@katuska_za 😀 ked mas znamosti na co sa branit! byvame v strede dediny, takmer naproti kulturnemu domu. A vasi kde? Ja uz sa strasne tesim na prechadzky do okolia, je tu nadherne a okrem kocika mame este dvoch psikov, tak si to uzijeme ...

tinika
12. sep 2011

kočky kto tu papa tie lanove semienka? kde sa daju kupit? hradzu masirovat nemozem, lebo zase mam dajaku pliagu tak aspon takto troska chcem ovplyvnit porod a este malinikovy čaj od kedy sa ma pit?

katuska_za
12. sep 2011

@d_anica rodicia byvaju dole pri futbalovom ihrisku.. a Rosina je naozaj nadherna... dokazali sme sa s manzelom neskutocne dlho prechadzat.. och aj mi to chyba, neznasam mesto.... ste tam kupili dom?

bv_alexandra
12. sep 2011

@nelustek nely ten tea tree sa dáva ako prevencia aby ich nedostala. takže v prípade že sa vyskytnú v škôlke tak by som ho hned nasadila, kým ich nemá. resp. ak ich už chytí umyť šamponom proti všiam a potom aspon dva týžden kvapať ten olejček ako prevenciu 🙂 😉

katuska_za
12. sep 2011

@tinika kupis ich v ktorom kolvek obchode s potravinami aj v kauflande🙂 alebo dokonca aj jednote 😀

zuzkazv
12. sep 2011

@nelynka18 mne je dnes celkom dobre - až sa čudujem lebo už dávno som nemala taký pokoj, a neboj možno to nebude tých 19 dní možno len 9 😉 alebo ešte menej, však už si 38tt tak už možeš kľudne rodiť 😎

nelustek
12. sep 2011

@bv_alexandra aha dobre vediet dakujem.. 🙂

tinika
12. sep 2011

@katuska_za vdaka .)

d_anica
12. sep 2011

@katuska_za Ano, kupili sme dom, uz par rokov dozadu, ale vyuzivali sme ho len viac menej vikendovo a natrvalo sme sa prestahovali az koncom marca. My sme zili dlho v Prahe, takze mne zas chyba mesto, ale ked som otehotnela rozhodli sme sa vratit a usadit blizsie pri rodine. Okrem toho panelakove byvanie obaja neznasame, takze domcek zo zahradou nam vyhovuje...

katuska_za
12. sep 2011

@d_anica take dobre poznam.. ja na byte idem zosaliet, ale kym nasetrime aspon cosi na domcek + zoberieme nejaky uver a ideme stavat🙂, ale v Rosine asi nie, pre nas je to dost financne narocne tie pozemky tam teraz uz, kedysi to take nebolo, ale teraz je to hruza co za to pytaju...

misickab3
12. sep 2011

Dobré ránko baby...to asi nesthnem prečítať celý víkend, lebo ste toho popísali... 😉 ale tak sa vám aspoň hlásim po príchode od dr.- takže je to opäť raz mykóza, nejaká pleseň a mikroorganizmy, či jaká pliaga...takže zase čípky...a máme po rozhodovaní, či robiť, alebo nerobiť masáž hrádze- moje telo za mňa rozhodlo ☹ dúfam, že som mm nestihla nakaziť ☹
Inak aký je stav už narodených oktobrovčatiek? Viem o dvoch...zmenilo sa niečo cez víkend? 🙂

@tinika ja som začala malinový čaj piť asi okolo 35tt...tak nejako sa má zažať. A potom som pridala aj sem tam alchemilku- podľa toho, ako sa mi chce piť čaj, či je vonku horúco, alebo chladno... 🙂 a tie ľanové semiačka kúpiš v kauflande určite, ale myslím, že aj v Tescu...no a každý bioobchod... 🙂 ja som to raz kúpila v zelovocí...

nelynka18
12. sep 2011

inak baby ten tea tree olej je dobre mat doma stale on je na vsetko snad a je velmi dobry......my ho mame doma a pouzivame ho na vyrazky,ustipnutia,na ranky a este na mnoho dalsich veci 🙂
@zuzkazv mne bolo vcera fajn tiez som sa cudovala 😨 az na to WC mi bolo super a dnes sa to otocilo.....joj kiezby si mala pravdu ze uz len 9 😀 ja som uz z toho tehu unavena.....zavadzam si 😀

nelustek
12. sep 2011

Dobre ranko, citam ze vela z vas chodi casto na WC, ja za noc len raz a niekedy ani to..ale zato ked vstanem mam total tvrde brucho ze sa ani postavit nemozem.V noci som sa zobudila na taku dychavicnost 😨 nemohla som sa nadychnut a zacalo sa mi tvorit tolko slin ze som nestihala prehltat.. som myslela ze sa povracam 😕 nie aby aj mne prisli poslickovia ale ja sa radsej dusit budem.
Pichava ma dost pod rebrami musim lezat tak aby som mala ruky nad hlavou a vtedy to az tak neboli,som akasi divna tento posledny mesiac 😀

nelynka18
12. sep 2011

@tinika lanove semiacka su vraj lepsie pomlete a pomlete ich maju v DMdrogerii a ten caj sa moze pit od 34tt ja som zacala od ukonceneho 34tt cize od 35tt.....a ten som kupila jeden cez net a druhykrat v bioobchode 🙂

tinika
12. sep 2011

@nelynka18 vdaka

bv_alexandra
12. sep 2011

babule myslím že som konečne našla plienky aspon trochu kvalitnejšie. ale je to len rozmer 70x70 mám si kupiť len jeden rozmer abo radšej aj väúščie 🙂 😉

nelynka18
12. sep 2011

@nelustek ahoj joj bud rada ze nechodievas na wc i ked to asi znamena,ze ti mala este nezostupila dolu a aj ta dychavicnost je toho priznakom,tak mi dr.aspon hovoril 😨 ale este mate cas 🙂 mozno budes ta ststna,ktorej mala klesne den pred porodom 😉

zuzkazv
12. sep 2011

@nelynka18 aj ja si zavadzám 😀 😀 normálne som začala premýšlať nad tým že aké to je bez bruška, môcť sa zohnúť a tak, už som to normálne zabudla keď v telke ukazujú baby s plochými bruchami až ma rozčulujú 🙄 no stále si vravím že už ani nie mesiac a bude to!!!!!
@nelustek ahoj asi ti malé viac talčí na horné orgány, už sú veľké tie naše bábätká, potrebujú viac miesta

d_anica
12. sep 2011

@katuska_za No to mi hovor, jedna kamaratka bola tiez obzerat pozemky tu v rosine a ja som jej nechcela verit co za to pytaju 😨 To su troj az stvor nasobne vacsie cifry ako ked sme kupovali my. Teda, v konecnom dosledku pre nas dobre, keby sme sa rozhodli predavat aspon zarobime 😅

nelynka18
12. sep 2011

@zuzkazv ja zas tisko zavidim babam ked maju oblecene normalne rifle 😀 😀 no veru aky je to pocit sa normalne obut ci oholit? 😀 joj ked tu na fotoblogoch vidim tie male novorodeniatka uz aj ja chcem 😀 😵

nelustek
12. sep 2011

@nelynka18 to som rada tomu ver,ale jeden tyzden som mala taky ze pri kazdom pohybe som myslela ze sa pocuram.Tak neviem..ale ani Dr.nehovoril nic o naznaku ze by klesla alebo co.Ale moj lekar sa aj tak o takych veciach nerad vyjadruje si myslim.Aj ci ma hlavicku dolu som sa pytala ja.Ale ved mas pravdu mam este cas.Nozicky citim uplne hore nemozem sa ani nad stolik naklonit hned ma skope do rebier 😀

katuska_za
12. sep 2011

@nelynka18 ja sa chodim bavit s malilinky susedom, ma 5mesiacov a take zlatulinke babo... uz sa tesim na to moje... juj a co sa tyka toho, ze normalne sa obliect? na to sa tesim zo vsetkeho najviav😀

nelustek
12. sep 2011

@zuzkazv presne ja som zacala rozmyslat nad tym ake to bez bruska ked mala chce aby som sa s nou isla hrat do izby na zem stavat kocky a lego.Nemozem jej vysvetlit ze sa mi neda a nemozem sa potom ani postavit 😀

d_anica
12. sep 2011

@katuska_za ale verim ti, ze je v panelaku na zblaznenie, ja som si tiez presla takym, ked som ostala v byte sama zavreta aj cele dni a uz som myslela, ze budem steny skrabat za chvilu... aspon to nemas daleko k rodicom 🙂

katuska_za
12. sep 2011

@d_anica heh zkrabat steny? ja sa smejem ze ich tu obhryziem ak ma necha manzel samu 😀 no k rodicom to je tak hodinka peso cez lesopark, to je v poho.... ale uz sa tesim na nas vysnivany bungalov.....a ako zvladas tehulkovanie? ake planujete meno?

zuzkazv
12. sep 2011

@nelustek no presne toto je aj u nás problém "maminka poď sa hrať na zem s autami" a ked mu poviem že nemožem lebo mám bruško tka len prosíííím a mňa ide poraziť ako rada by som sa s ním zahrala, ja ho stále ťahám za stôl, že nech si kreslíme alebo tak. ale to ho až tak nebaví ako autá 😒
@nelynka18 ja som normálne rifle obliekla až po šestonedelí tak si na ne ešte počkám 😖, veru také voňavé bábätko ....teším..... 😵

katuska_za
12. sep 2011

idem si ja po vysledky z endokrinologie.. drzte palceky nech je vsetko v norme....

nelustek
12. sep 2011

@zuzkazv presne potom mi je aj luto lebo pocut iba maminka prosim prosim.Tak si sadni na postel...lenze v izbe ma poschodovu a ta vrchna je nizko tak sa tam nezmestim 😀 chudatka nase male