Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@jana86 Mne sa páčia obidve, ale dala by som Noemi, aj kvôli manželovi a je nezvyčajnejšie ako Ema, v našom okolí je samá Ema, a sú si veľmi podobné tie mená, a skratkou ju môžeš volať Emi. A iniciálky s priezviskom by mala NN to je pekné.
@duranovaz No tak pekne oddychuj a čaj by som určite prestala piť radšej. 🙂
@natalii6 Hlavne nech je bábätko zdravé a v poriadku, a neboj zvládneš to!!!! Radšej malého bucka ako nedonosené bábo čo musí byť ešte mesiac dva v inkubátore, to by ťa netešilo viac určite.
@nelynka18 no ale ty cakas druhe,tak aspon vies co ta caka a tak a ja len rozmyslam ci bude isto taka velka.ci budem rodit normalne alebo pojdem na cisarsky ,a ked normalne tak sa najviac tesim na to zosivanie- to je vraj najhorsie 😒 az sa bojim z domu vyjst,lebo sa bojim,ze mi zacne dakde vonku plodova voda odtekat abo co...vcera sme boli s mm na prechadzke a som musela stat kazdych 10 krokov bo ma tam dole tak pichalo,som myslela ze mi uz hlavicku vystrcila von abo co 😀 no a mm chce ist dnes popozerat na dajake auta,lebo my nijake nemame,tak chce kupit,ze on nebude volat sanitku keby daco.. 🙂 a v noci staci ze sa pretocim na druhy bok a on uz ze co sa deje,mam pocit dakedy ze ani nespi len ma sleduje ci to na mna este neprislo 😀
@nelustek máš takú zlatú dcerku 😵 aj riško pusinkuje bruško a na všetko čo zjem sa pýta či to aj bábo papalo a najlepšie na tom je že keď sa pýtal či aj kávu spapá a ja že nie tak vraví, no tak tá káva potom vytečie keď sa narodí 😀 😀 sme sa s mm smiali na ňom že čo ho nenapadne 😀
@jana86 no ved prave,ze cakam druhe 😒 o to horsie ked viem aka bolest to je a ja som prenasala 8dni a porod bol vyvolany,takze ja take,ze odtecenie vody,zatky alebo zaciatok kontrancii nepoznam....takze ver ci nie je lepsie byt niekedy prvorodickou....kedze viem ake bolesti a aky taky priebeh ma caka,tak sa bojim o mnoho viac ako pri prvom 😒 mm bol pri prvom tiez taky ze kazde pichnutie povazoval za porod ale kedze uz aj on vie co sa deje so zenou ked ma ozajstne kontrakcie,tak uz neni taky panicky 😀 dobry napad to auto 😉 a co sa tykatoho sitia...jedna povie,ze to boli druha ze nie ja neviem bo mi este ucinkovala epi ale toho sa bat nemusis,poziadaj o umrtvenie 😉
@zuzkazv no niesu zlaty? mne zas nelka ze nemozem pivko,raz som mala taku chut sa napit piva aspon glg.. tak som si otvorila plechovku a ked som pocula ako cupita do kuchyne tak som to schovavala ako nejaka pubertiacka.Ani som sa nenapila 😀
vsetkym detom na dvore ukazuje brucho a svokre dokonca povedala aby dala linde pusu 😀 😀 😀 sme sa smiali ze mi bude svokra bozkavat pupok
Dnes som tak rozmyslala co si mam obliect na krst,my budeme mat aj tu svadbu tak neviem co mam zhanat.Ci nejake saty ,kostym alebo co a v akej farbe? poradi mi niekto?
Ahojte ja už doma z poradne bola som už v nemocke kde budem rodiť na prietokoch robil mi aj sono a mam potvrdené chlapa že je veľky 🙂 na pritokoch sa stále skovával točil,je to vymyselník už teraz.Hlavičkou je už dolu,na prst otvorená 🙂 o týžden znovu 🙂 joj jaká som spokojná waw a ten primár ja ozaj jeden milý príjemný človek.
@nikolka4 ja chodim hned skoro rano,byva tam menej ludi aj ked dnes mali uplne prazdno, no primar je super clovek, a aj dobry odbornik, ja som stale na spicku prsta otvorena, prietoky ok, a aky je velky netusim,mne ho naposledy meral v 32tt,tiez idem vacsinou z nemocky na nakup do tesca a tak a nemam streptokoka tak som spokojna
@natalii6 no mojej susede sa pred mesiacom narodil syn a vazil nejakych 4890g a to prenasala tyzden, potom po vyvolavacke nakoniec rodila ale nechali ju rodit normalne, ziaden cisarsky a to uz aj prve mala velke 🤐 ☹ Neboj ved ty uz to mas za par to uz nestihne nejako moc pribrat 🙂
@marikac ešte neviem, ako to tam bude s pôrodom, nepýtala som sa. Teraz ked som bola, bolo tam asi 15 žien a prišiel len jeden doktor, ktorý robil rad za radom poradňu a usg všetkým...myslím, že to bol zástupca primára...Nikto sa ma nepýtal, že prečo som tam išla...na chodbe som stretla ešte jednu babu od MI...ja som už ani na poslednej poradni u svojho gyn.nebola...
Myslím, že sa volal dr. Pisak...v pohode, odpovedal na všetko, na čo som sa ho pýtala, posťažoval sa na to, že dostal nádchu 😉 ...ale mal toho dosť, veľa žien, takže mu to išlo od ruky...hlavne na usg to bola rýchlovka..sestrička tiež veľmi zlatá, tiež tehu v 7 mesiaci 🙂 je dobré, ak si donesieš so sebou ranný moč
@marikac no ved, práveže spinálom, ja by som radšej brala celkovú narkozu...odrodiť a pretrpieť tie bolesti po operácii .....deň-2dni na JISke, hadičky...naposledy som takto bola pred 16mesiacmi 3 dni na JIS-ke po mimomaternicovom, ..hrozný zážitok...a teraz sa ešte starať o bábo...radšej by som išla na prirodzený pôrod ☹
Dr. povedal, že 1-2 týždne pred termínom, podľa stavu a obsadenosti lôžok, v piatok sa máme dohodnúť...takže predpokladám, že do 2 týždňov som tam...už teraz ma z toho "preháňa" 😝 😝

@marikac bola som tam pred týždňom, len tak na blind, zač.36tt....poradne pre tehu sú tam PO, ST, PIA, 10-12hod.,nepoznám tam nikoho a počula som, že sa ani pôrodník nedá vybrať...tak snáď si ma tam aj niekto všimne 😉 ale vážne, všetci sú tam milí, pekné prostredie...sekciu mám odporúčanú od neurologa, kvôli problémami s platničkou 😝 Ty sa kedy chystáš do nemocky?Pozerám, že na budúci týždeń by sa ti aj patrilo 😉