Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
holky, potřebuju radu...
myslíte si, že je trapný abych řekla nějaký sestřičce na sále jestli by mi vyfotila miminko??? při Štěpánkovi nám odveleli tátu že to bude za dlouho ať se jede domů vyspat a domluvil se setřenicí která měla směnu o patro níž že kdyby náhodou to bylo dřív, jestli by mi vadilo že by u porodu byla ona.. tak odešel a za 20minut bylo po akci -což mě naštvalo, ale nafotila mi malýho a já bych teď to miminko měla ráda nafocený zas, ale nevím co dělat! manžel na sál se mnou nechce, ale je ochotný tam jít aby tím prošel taky, ale na druhou stranu si řikám že by asi měl být doma se Štěpíkem.. on hrozně pláče když odcházim, ale když je doma on, tak to snáší líp...
Můžete mi některá poradit? Fakt nevím jestli to je vhodný, protože nepočítám s tím že tam budu sama a budou toho mít dost...
aj vas tak silno kopu deturence teraz v brusku?lebo mna to neznesitelne boli az to citim niekde na panvovom dne ako keby stipajucu bolest ked mi tam narazi hlavou,akoby uz uz chcela vyskocit ..🙂 ale nie mna to skutocne boli aj nohami ako ma kope do boku ani nie do rebier ale do boku az tak ze ked mam ruku na tom mieste tak citim ze ma riadnu silu...
@kinkinga děkuju... já se asi zeptám... on jako manžel vyložen nechce jít -že se bojí, tak mu řikám že je teda fakt dobrej, že co mám řikat já -jemu nebude nic... a na druhou stranu si zase řikám že by asi fakt měl být doma -kvůli malýmu... stále ještě si nedvedu představit že budeme od sebe...
@missy97231 nie si sama. ja som hore dnes od pol piatej ☹ 😒 a nie a nie zaspať. ja som sa začala otvárať cca v 7 mesiaci a tiež sa to vrátilo späť, tak asi je to možno 🙂 😉
ahojte baby 🙂
tak dnes som sa vyspala celkom ok, ta som rada. Rozmyslam, ze zmenim poistovnu. Zatial som vo vseobecnej, tak rozmyslam, ci si ju nezmenit, ked sa to este do konca mesiaca da. V akych ste poistovniach vy a ako ste spokojne? Rada by som to stihla aj pre to, aby uz aj maly bol v tej poistovni co ja... 😉 dik za nazory
@cabby88 ahoj ja som pocula ze vraj to prestala vseobecka preplacat, tak ak mas tu je mozne ze to musis platit, jedna tiez oktobrovka to spominala, ja som bola v nemocke a neplatila som nic ale ja mam union, a momentalne sa da prestupovat z poistovne do poistovne tak ak niekomu nevyhovuje moze skusit, lebo podla mna zo vseobeckou to pojde dolu vodou
@missy97231 ahoj nebud smutna,nie si sama 😉 mna dr.strasil,ze to bude skor,ze sa mam setrit,ze sa mi krcok zacal skracovat,zatka odtiekla a vcera na poradni sa od minuleho tyzdna nic nezmenilo,jednoducho sa to zastavilo,tak s muzom mame kazdy den sexik nech sa to zaase rozbehne 😅 😉 a chystam sa vygruncovat byt,tak snad sa to do buduceho utorka o kusok zas posunie i ked si tiez myslim,ze zas budem prenasat i ked to by mi ani tak nevadilo ako ta hnusna vyvolavacka 😒
@bettyx podla mna s tym sestricka nebude mat problem a velmi rada ti nafoti mimi 😵
@kinkinga ahoj mna ked maly niekedy neviem asi rucickou trafi na mechur ci na kost tam dolu,tak vidim hviezdicky 😀 😀 veru niekedy to vie byt pekne neprijemne 😒
@misic ahoj ja s riskom sme v union a nevidim ziadny rozdiel,pred tym sme boli vo vseobecnej..... 😕
@bettyx s tym ako to zvladnem bez maleho alebo on bezo mna na viac ako den si robim aj ja starosti 😒 ja uz len teraz ked chodim do poradne idem rano a vratim sa okolo 12stej, tak to ma hlada a tak... som fakt zvedava. ale zas vcera bol zlaty, ked som prisla tak spinkal, lahla som si k nemu a zaspala aj ja... a ked som sa konecne zobudila o 3tej, uz bol hore, a prve co - poklopkal na brusko a hovori Adelka tam? Este neprisla? 😉 ☹
@bv_alexandra to si ma teda nepotesila 😀 vedela som ze sa to zastavi,,, ale ze sa zatvorim? to som si nemyslela 😀
@berus222 tiez by som bola rada kebyze mozem spat 😀 😀 holt - neda sa akosi zaspat... a potom cely den rozlamana 😀
@nelynka18 akoze tebe uz teraz ta zatka odtiekla ? tak to po tom este moze byt aj 2-3tyzdne,,, vsak?
ahojte.....tak som prisla z poradne, vsetko je v poriadku....posledne mesiace mam bezproblemove tehotenstvo na to, ze som od februara na rizikovom a oni teraz zacnu riesit moj tlak....mam ho uplne v norme a stale sa dohaduju, ci vysadit alebo nevysadit lieky 2 tyzdne pred terminom porodu....uplne rozdielne nazory......a este idem aj na predoperacne v pondelok, lebo ze mam velky vekovy rozdiel medzi detmi a som ako prvorodicka a mam vela rokov a aj kvoli tomu tlaku.......to mi uz davno mohli povedat, ze mozno budem mat sekciu......viem, cisarsky rez je v dnesnej dobe uplne bezny, ale nie pre mna, lebo som total padavka..... pred kazdou narkozou mam velky respekt.....mam ich asi 7 za sebou a zle skusenosti.......naposledy len pred kyretom ma daval cely personal do poriadku po psychickej stranke....tak som sa triasla pred narkozou na tej koze!!!!! vtedy boli vemi mili, ze to este nestretli niekoho takeho co sa tak boji!!!!!!
ja len verim tomu a budem kludna ako doteraz, ze porodim prirodzene bez problemov!!!!!!!
@missy97231 mne zacala len odtekat pred 2 tyzdnami ale potom sa to zastavilo 😕 a aj krcok sa prestal vstrebavat 😕 neviem preco sa to zastavilo,vyzeralo to tak slubne 😉
AHojte! i ked prispejem len vynimocne, citam vas a sledujem kazdy den 🙂
misic-ja som dlhe roky v Dovere a fakt sa nestazujem, teraz sa tam dal aj mm a ked sa nam narodi malicky, tak budeme v klube rodina a dostaneme plno vyhod. Napriklad na monitor dychu dostaneme -33Eur zlavu a este k tomu kufrik s knizkou Nase dieta a nejakymi vzorkami vsetkeho mozneho.
Hm, ja som cele tehotenstvo na rizikovom, vraj najprv hrozil spontanny potrat, potom v 5mesiaci sa zacal krcok skracovat, teraz zas maly tak tlaci ze mam uplne znicenu panvovu klenbu a vraj ci chcem porodit uz v 35tt... Ale najlepsie je, ze po vcerajsej konrole co som myslela ze uz pojdem hadam aj rodit v 37tt mi doky povedal ze ten krcok stale dobre drzi a je uzatvoreny a ze to vydrzi do terminu, xixix 😀 no co vam poviem, 9mesiacov strachovania a nakoniec este aj prenasat budem...
Chcela som sa popytat ze ked je ten nas malicky tak strasne nizko a tlaci mozme aj tak tutumutu? nemozu mu to nejak ublizit? z tohto mam panicky strach...
ahojte baby 🙂 no ja som bola na poradni včera a vôbec sa neotváram a v tehu mám napísané CS: 0 😕 to je normálne v tomto týždni? dúfam, že sa malý nenarodí až dakedy na Vianoce 😀 😲
@zuzanazuzana neboj nič,určite to oni robia len pre prípad,keby čosi,ale určite s aslečna vypýta aj sama 😉 Veď ešte máte chvíľu čas,tak treba ponaháňať obchody a uvidíš,že sa to rozbehne.Myslím na teba.Mne začalo nejako tvrdnúť brucho,ale zaujímavé je to,že len v hornej časti,neviem či je to normálne.Dolu pod pupkom ho mám meké.Tak neviem čo si mám o tom myslieť.Držte sa kočky. 😉 určite to zmáknete v pohode.
@nelynka18 @lucy56 dakujem baby, to som rada ze ste mi napisali co ste napisali a mm bude este radsej 😎 xixi a dnes konci v praci skor 😉 pozeram ze nas tu naplasili viacere a teraz ked uz to moze byt, tak nic 😖 ja uz tiez chcem mat vonavy batoztek pri sebe... ved tolko na neho uz cakame, ze tie 3tyzdne do terminu mi pridu ako vecnost 😝
@elenaakiko ja som v 35tt len lezala s nohami hore a cakala ci to nepride. Teraz som sa pustila do upratovania a uvidime co to spravi. Vidis ja som v 37tt a vcera mi povedali ze krcok pevne drzi a neotvara sa, a pritom je maly posunuty velkostne o tyzden popredu tak by som tiez nerada pretahovala 😒

ahojte... To som sama, co trpim nespavostou? 🙂 to iste som mala pri davidkovi... Tiez sa mi do polnoci nedarilo spat, niekedy aj dlhsie. Dnes z poradne (z nemocnice, kde budem rodit) som odchadzala stym, ze sa idem zmierit aj s tym ze budem prenasat. Na utz mala je 4dni pozadu podla terminu, ani vahu mi nepovedali,,, vraj nie som otvorena, pritom minuly tyzden mi moj mudr povedal ze na spicku prsta ci ako sa to hovori... To som sa za ten tyzden zatvorila, ci ako si to mam vysvetlit? Pocity a bolesti brucha , tvrde brucho furt... To nepoznam od Davidka, tak som si aj bola ista ze pojdeme na to aj 2tt skor... Holt, asi to tak nebude ☹