icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
14. sep 2011

@zuzaxa Odnaucali aj spala vedla nas v postielke ale potom ochorela a aby sa neodkopavala tak som si ju zas vzala k sebe ,to mala asi rok a zas sme boli na tom istom.Teraz ked sme jej spravili izbu ma tam svoju postel tak sa o pol noci zobudila a bud zakricala na mna ,alebo pricupitala k nam.A uz vyse mesiaca zas pri nas.Ze sa tam boji..skusim ju tam dnes uspat.

nelustek
14. sep 2011

@zuzaxa aha mna tak zadok neboli mne ked si sadnem tak ako keby mi moc tlacila dole ako keby mala vypadnut.neviem preco ale zas to neni stale

jana0706
14. sep 2011

baby pozrite aka bola u nas doteraz krasna duha, som sa nevedela z okna vynadivat...akurat skoda ze fotak nezachytil aj take zlatiste svetlo co sa odrazalo od striech..

didia
14. sep 2011

@bv_alexandra ahoj ja som bola na prednaske o epi v pondelok a pani primarka anesteziologie vravela ze to najprv umrtvia a az potom pichnu epi. tak to asi bude potom v pohode🙂

baby213
14. sep 2011

@nelynka18 dakujem, asi pojdem pohladat ja do mesta niekde 😀

misic
14. sep 2011

@bv_alexandra ja som mala epi a bolo to super, vobec som neriesila ihlu v tom momente 😀 to mi ani nenapadlo, ani som na nu nekukla, tak neviem aka bola velka a hruba... ani na ten vpich si nejako nespominam, tak to asi nebolo take strasne a ta ulava uz hned mozno po 10min ked mi tam dali 1.davku a zacalo to ucinkovat, to bola parada, moj muz si zo mna robil srandu, ze potom som uz mala dovolenku na tej koze 😀 😀 😀 na fotkach vysmiata, ziadna utrapena 😉 ak sa bude dat, dala by som si aj teraz....

zuzkazv
14. sep 2011

@jana0706 no veru sila, ale asi ak to ešte viac priplatíš tak asi príde dr. to pichnúť, no neviem to isto lebo som to nezisťovala
@nelustek už prší aj u nás 😀
@zuzaxa chudák tvoja kamoška taký zážitok 😠 niektorí sú fakt 🙄 😠 otrasníííí hlavne že jej to dobre dopadlo a dieťatko je ok, ale takýto zážitok a fakt zanevrieš na všetkých lekárov, ja som tiež pri pôrode mala takého idiota že som sa bála tlačiť že malého nechytí lebo tak bokom ku mne stál 😠 a ked ma šil tak mi asi nejak blbo pichol to umrtvenie alebo mi ho dal málo lebo som všetko cítila tak som si pýtala a on že som precitlivelá a že sa nemám vrtieť aby som mala peknú hračku pre manžela 😠 😠 😠

nelustek
14. sep 2011

@zuzkazv si sa dockala co? u nas na vecer vyjasnilo tak som zvedava ako bude zajtra

zuzkazv
14. sep 2011

@nelustek veru dočkala len škoda že to ochladenie prišlo až večer 😝 ale radšej neskoro ako vôbec 😉

lucy56
14. sep 2011

@cabby88 no s umionom nemam jediny problem ,nic som zatial pri vysetreniach neplatila za seba,ale myslim ze dovera ma este viac vyhod, ja dam maleho tam a keby sa mi to chcelo vybavovat tak aj seba dam do dovery,ale teraz pred porodom sa mi s tym uz nechce zapodievat

cabby88
14. sep 2011

@lucy56 ja som si pred týždňom menila trvalý pobyt a meniť ešte aj poisťovňu by som už nezvládla, ale platiť každý týždeň 7eur sa mi tiež nepozdáva...No musím mrknúť na tú dôveru,len sa bojím aby mali doktori s ňou zmluvu...ach joo.Tehotným by mali dávať nejaký manuál s poučením o poisťovniach,sporeniach a pod. lebo ja už mám z toho riadny guláš...

nelynka18
14. sep 2011

@zuzaxa to fakt by si mi poslala spravu ked budes mat potom?no mna ako kedy niekedy ma bolia tie kosti je to neprijemne a chodim ako by som mala celodenny sex 😉 😀 a niekedy je to ok a chodim normalne 😕 ale my mavame sex normalne niekdy aj 2 krat za den 😉 a pocuj ty pupakovy zadok 😀 😀 ty mas malu leva?aj risko je lev to su deti co 😕 😀 niekedy neverim vlastnim usiam a ociam

nikolka4
14. sep 2011

@nelynka18 ako prepáč ja som tiež lev hehe 🙂

gianni
14. sep 2011

@nelynka18
@nikolka4
ked ste pri levoch tak ja som tiež a priatel tak isto 😉

nikolka4
14. sep 2011

@gianni haha aj muž je lev 🙂

nikolka4
14. sep 2011

čo všetky pozeráte modré z neba?bol Demitra s tým chlapcom ach jaj ☹ posledné budu tie vianoce a je to chalan z vedľajšej dediny

jana0706
14. sep 2011

@zuzkazv no hrozne, to je asi najvacsia nocna mora mat takeho porodnika - si tam nemala mm pri sebe ze bol taky drzy? mne je az zle ked pocujem take historky, co si ti doktori o sebe myslia 😠 a ides rodit do tej istej nemocky?

jana0706
14. sep 2011

@nikolka4 no sme to pozerali, ale zavolala mi do toho kamostka tak som videla len zaver...sa mi nepacilo ze toho chlapceka po tom prispevku tak trapil s otazkami, taka sou pre ludi, chudacik ako plakal...mal ho nechat tak, nemam rada taketo medialne onanovanie...tak sme to vypli a ideme pozerat film 🙂

nikolka4
14. sep 2011

@jana0706 no to by nezniesol ani dospelý človek nie dieťa ach jaj,ale ak ozaj pozri si ten posledny pribeh

zuzkazv
14. sep 2011

@jana0706 mm bol akurát s malým keď ho kúpali potom keď prišiel tak dr. už nebol ani taký drzý ale aj tak mi nič nedal a musela som to vydržať 😠 už teraz mám obavy z toho šitia a ešte som čítala tu na koníku o šití fórum a to som nemala robiť ☹ teraz sa bojím ešte viac 😒
@nikolka4 ja som kukala a veru slza a nie jedna mi vyšla 😔

misic
14. sep 2011

@lucy56 ale teraz do konca septembra mozes podat prihklasku do novej poistovne a zacne ti to platit od januara, ak to das neskor, tak az od januara 2013. Ja si to idem zmenit, myslim, ze to neni az tak vela papierov k tomu. Kupila som dnesne SME a idem si to nastudovat 😉

misic
14. sep 2011

@nelynka18 pani sex 2krat do dna, ta tvoj manzel sa ma, ten moj moze o takom len snivat... ked mne sa az tak nechce tak je uplne super ked mame raz do tyzdna, ale teraz ma v poslednom case furt daco pichalo a bolelo, tak manzel abstinuje... 😀

misic
14. sep 2011

@nikolka4 ja to radsej nepozeram, bo ja revem pri modrom z neba aj jked nie som tehotna a teraz som este precitlivenejsia, tak to radsej nepozeram, aby som nemala smutne sny... 😖

jani74
14. sep 2011

@zuzaxa áno NR 😖 Ďakujem za ochotu a pomoc, keby som mala ako ísť aj by som išla ale skúšam sa skontaktovať na jedného dr. v NR tak som zvedavá čo povedia v piatok na rizikovej poradni a ak sa to nepohne, že mi dajú skorší termín sekcie cez víkend idem na pohotovosť. Neviem čo ma stále prekvapuje NR nemocnica, česť výnimkám 😒

Dievčence píšete o dušu, veď Vás nemám šancu prečítať 😎 Nechcem sa tu len sťažovať a dodávať negat. energiu, práve som zjedla celú tabuľku orieškovej čokolády na šup 😎

jani74
14. sep 2011

@misic jej, že sexík to je čo 😀mi sme také dačo nerobili odkedy som tehu bo sme mali zakázané tak len tak ...sa normálne bojím ako to zvládnem po pôrode 😅
@nelynka18

jana0706
14. sep 2011

@zuzkazv no to si si fakt nemala citat 😀 ja sa snazim mysliet pozitivne, uvidime ako to dopadne 🙂

misic
14. sep 2011

@jani74 ono to po nejakom case asi spontanne nabehne.... my sma asi tak 2mesiace po porode zacali 😉 ale trochu som sa bala ci to nebude bolet, aj to sitie, ale dalo sa 😀

jani74
14. sep 2011

@natalii6 juj držím palce, v pondelok už budeš mať drobčeka pri sebe 😉 a to, že sa bojíš toho, že malý bude pár dní bez maminky sa aj ja bojím a viem, že budem revať ako najatá za ním 😔už teraz keď je v škôlke som ako mátoha bez neho a ledva čakám kedy bude 15h a bežím pre neho. On je taký môj cecok a tatko chytá hisák čo bude s ním robiť keď budem v pôrodnici a nebodaj ak nebude ani tatko doma tak všetko bude na mamu a toho sa zas ja desím, lebo to ju neposlúchne vôbec 😒

jani74
14. sep 2011

@misic hahaha budeme ako 1X keď to budeme robiť 😀 😀 😀

bettyx
14. sep 2011

ááá holky, dnes opět na rozsypání... břicho mi zfialovělo jak mi začlo najednou růst -zatím bez strií... po Štěpíkovi mi zůstali tři o velikosti centimetru a ty už mám fialoví taky, tak snad se nezvětší! už toho mám dost... všechno mě bolí! klouby, většina pohybů mrněte, když se zvedám, tak mám problém se narovnat a furt tu lítám jako blázen a uklízim hračky -to je furt ohnout se, zvednout se.. ve spánku už neexistuje vhodná poloha, ráno křeče v nohách... ach jo 😢 .. už aby to bylo za mnou!
a do toho všeho zítra přitáhne pán dělník pokračovat v kopání elektriky, tak to se úplně zvencnu, protože tu na něj budu sama a Štěpíka budu mít za zády, teď si pána dělníka hlídat jestli dělá a do toho máme psa -je malej, jezevčík, ale je to rapl... i pošťačka se k nám bojí chodit a jednou si manžel přived kámoše a kamarádovi psíček ztrhal tričko! takže to bude fakt terno tohle...
a co píšu, tak se mi stahuje břicho, tak se o mě asi zase pokouší poslíčci -pěkně to v podbřišku začíná tlačit