Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra ahoj ja som bola na prednaske o epi v pondelok a pani primarka anesteziologie vravela ze to najprv umrtvia a az potom pichnu epi. tak to asi bude potom v pohode🙂
@bv_alexandra ja som mala epi a bolo to super, vobec som neriesila ihlu v tom momente 😀 to mi ani nenapadlo, ani som na nu nekukla, tak neviem aka bola velka a hruba... ani na ten vpich si nejako nespominam, tak to asi nebolo take strasne a ta ulava uz hned mozno po 10min ked mi tam dali 1.davku a zacalo to ucinkovat, to bola parada, moj muz si zo mna robil srandu, ze potom som uz mala dovolenku na tej koze 😀 😀 😀 na fotkach vysmiata, ziadna utrapena 😉 ak sa bude dat, dala by som si aj teraz....
@jana0706 no veru sila, ale asi ak to ešte viac priplatíš tak asi príde dr. to pichnúť, no neviem to isto lebo som to nezisťovala
@nelustek už prší aj u nás 😀
@zuzaxa chudák tvoja kamoška taký zážitok 😠 niektorí sú fakt 🙄 😠 otrasníííí hlavne že jej to dobre dopadlo a dieťatko je ok, ale takýto zážitok a fakt zanevrieš na všetkých lekárov, ja som tiež pri pôrode mala takého idiota že som sa bála tlačiť že malého nechytí lebo tak bokom ku mne stál 😠 a ked ma šil tak mi asi nejak blbo pichol to umrtvenie alebo mi ho dal málo lebo som všetko cítila tak som si pýtala a on že som precitlivelá a že sa nemám vrtieť aby som mala peknú hračku pre manžela 😠 😠 😠
@lucy56 ja som si pred týždňom menila trvalý pobyt a meniť ešte aj poisťovňu by som už nezvládla, ale platiť každý týždeň 7eur sa mi tiež nepozdáva...No musím mrknúť na tú dôveru,len sa bojím aby mali doktori s ňou zmluvu...ach joo.Tehotným by mali dávať nejaký manuál s poučením o poisťovniach,sporeniach a pod. lebo ja už mám z toho riadny guláš...
@zuzaxa to fakt by si mi poslala spravu ked budes mat potom?no mna ako kedy niekedy ma bolia tie kosti je to neprijemne a chodim ako by som mala celodenny sex 😉 😀 a niekedy je to ok a chodim normalne 😕 ale my mavame sex normalne niekdy aj 2 krat za den 😉 a pocuj ty pupakovy zadok 😀 😀 ty mas malu leva?aj risko je lev to su deti co 😕 😀 niekedy neverim vlastnim usiam a ociam
čo všetky pozeráte modré z neba?bol Demitra s tým chlapcom ach jaj ☹ posledné budu tie vianoce a je to chalan z vedľajšej dediny
@nikolka4 no sme to pozerali, ale zavolala mi do toho kamostka tak som videla len zaver...sa mi nepacilo ze toho chlapceka po tom prispevku tak trapil s otazkami, taka sou pre ludi, chudacik ako plakal...mal ho nechat tak, nemam rada taketo medialne onanovanie...tak sme to vypli a ideme pozerat film 🙂
@jana0706 mm bol akurát s malým keď ho kúpali potom keď prišiel tak dr. už nebol ani taký drzý ale aj tak mi nič nedal a musela som to vydržať 😠 už teraz mám obavy z toho šitia a ešte som čítala tu na koníku o šití fórum a to som nemala robiť ☹ teraz sa bojím ešte viac 😒
@nikolka4 ja som kukala a veru slza a nie jedna mi vyšla 😔
@zuzaxa áno NR 😖 Ďakujem za ochotu a pomoc, keby som mala ako ísť aj by som išla ale skúšam sa skontaktovať na jedného dr. v NR tak som zvedavá čo povedia v piatok na rizikovej poradni a ak sa to nepohne, že mi dajú skorší termín sekcie cez víkend idem na pohotovosť. Neviem čo ma stále prekvapuje NR nemocnica, česť výnimkám 😒
Dievčence píšete o dušu, veď Vás nemám šancu prečítať 😎 Nechcem sa tu len sťažovať a dodávať negat. energiu, práve som zjedla celú tabuľku orieškovej čokolády na šup 😎
@natalii6 juj držím palce, v pondelok už budeš mať drobčeka pri sebe 😉 a to, že sa bojíš toho, že malý bude pár dní bez maminky sa aj ja bojím a viem, že budem revať ako najatá za ním 😔už teraz keď je v škôlke som ako mátoha bez neho a ledva čakám kedy bude 15h a bežím pre neho. On je taký môj cecok a tatko chytá hisák čo bude s ním robiť keď budem v pôrodnici a nebodaj ak nebude ani tatko doma tak všetko bude na mamu a toho sa zas ja desím, lebo to ju neposlúchne vôbec 😒
ááá holky, dnes opět na rozsypání... břicho mi zfialovělo jak mi začlo najednou růst -zatím bez strií... po Štěpíkovi mi zůstali tři o velikosti centimetru a ty už mám fialoví taky, tak snad se nezvětší! už toho mám dost... všechno mě bolí! klouby, většina pohybů mrněte, když se zvedám, tak mám problém se narovnat a furt tu lítám jako blázen a uklízim hračky -to je furt ohnout se, zvednout se.. ve spánku už neexistuje vhodná poloha, ráno křeče v nohách... ach jo 😢 .. už aby to bylo za mnou!
a do toho všeho zítra přitáhne pán dělník pokračovat v kopání elektriky, tak to se úplně zvencnu, protože tu na něj budu sama a Štěpíka budu mít za zády, teď si pána dělníka hlídat jestli dělá a do toho máme psa -je malej, jezevčík, ale je to rapl... i pošťačka se k nám bojí chodit a jednou si manžel přived kámoše a kamarádovi psíček ztrhal tričko! takže to bude fakt terno tohle...
a co píšu, tak se mi stahuje břicho, tak se o mě asi zase pokouší poslíčci -pěkně to v podbřišku začíná tlačit

@zuzaxa Odnaucali aj spala vedla nas v postielke ale potom ochorela a aby sa neodkopavala tak som si ju zas vzala k sebe ,to mala asi rok a zas sme boli na tom istom.Teraz ked sme jej spravili izbu ma tam svoju postel tak sa o pol noci zobudila a bud zakricala na mna ,alebo pricupitala k nam.A uz vyse mesiaca zas pri nas.Ze sa tam boji..skusim ju tam dnes uspat.