icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzaxa
14. sep 2011

@nelynka18 No jasné pošlem Ti smsku a ty to sem dáš please!!!! 😀 😀 😀 Ťa akože aj využijem trošku!!!! 😀
No ani nevrav, že Lev však to je taká pohoďáčka pohodlná, nechá sa obsluhovať a kto je ona!!!! Ale inak je zlatá!!!
Dnes mi prišli tie bavlnené plienky kapsové a ja som si jednu farbu pomýlila a prišla mi že hnedoružová 😀 😀 😀 , tak ju dám tej kamoške. Ozaj večer o pol deviatej sa jej narodila LInda 51cm a váha 4190 a to má ešte týždeň do termínu!!!! 😵 A s mojím doktorom sa jej to narodilo, spravil jej tú sekciu, keby ešte prenášala tak malá má aj 5kg 😀 😀 😀 . Tak som spravila dobrý skutok, čo zato veľké nič ako vždy!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
Šúpeme orechy, teda manžel šúpe v rukaviciach gumenných, ale tu pindá, lebo ho tlačia on by potreboval veľkosť XXXL, hihi a ja mám také normálne! No a mám už také hnedé ruky, a on, že nech ich už nešúpem, lebo s takými rukami pôjdem do nemocky jak pracovníčka z farmy!!! 😀 😀 😀 Mňááám ale tie orechy sú neskutočné, ešte sa dá šúpať tá šupka!!! Dúfam, že mi niektorá nenapíše , že sa to v tehu nesmie jesť!!! 😠 Mňáááám! Leni pošli mi to číslo na mobil do správy. Ak ťa teda môžem poprosiť! papa

natalii6
15. sep 2011

pekne sviatocne ranko 😉 tak u mna zas az take dobre nie je zobudila som sa z bolestou hlavy 😠 vcera az kym som nezaspala som mala cele poobedie zahu 😠 a maly mi nejako tazko dycha a ked mu odsajem spole tak tam skoro nic nie je tak neviem preco sa mu tak tazko dycha ☹
@zuzaxa juj orechy najme tie mliecne zboznujem 😀 mame nazahrade orech tak mam take iste krasne prsty ako ty lebo tomu sa neda oddolat a to mam doma este za tasku v tej zelenej supke ale zakazala som sa toho co len dotknut skrz toho ze pojdem uz do nemocky aby namna nepozerali ako na nejaku spindiru 😀
@jani74 ahoj moja mama kasle na nas takze z jej pomocou nemozem pocitat ☹ ale ved muz si hadam dako poradi a aspon uvidi co je to starat sa cely den o dieta 😀 a budeme musiet byt silne a vydrzat to bez nasich cecikov ved v nemocke budeme mat dalsie ceciky 🙂

lucy56
15. sep 2011

@misic viem pocula som o tom, ze sa to teraz da,ale ja som v podlstate s unionom spokojna takze ani nemam dovod,

baby213
15. sep 2011

@jani74 no my sme mali tiez cele tehu sexik zakazany, ale teraz ku koncu sa uz pokusame 😅 a ani nejde o tom ze co po porode ale co pri porode, som mala cele svalstvo vo vnutri take stuhnute, ze som rada ze sme s tym zacali ☹ ved ja ako prvorodicka by som toho maleho ani nedostala von 😝

zuzaxa
15. sep 2011

Dobré ráno!
Strašne ma bolí päta na nohe, ani stúpiť na ňu ledva ledva, akoby mi tie ostrohy rástli alebo čo, dúfam že nie a rýchlo to prejde. Zajtra idem ráno na tie predoperačné vyšetrenia, sami nechce.... 😠
@natalii6 No už je neskoro, tie ruky mám hrozné, ale hádam do pondelka trocha vyblednú, a dorazili sme ich včera už všetky! 😀 Neboj manžel to zvládne neboj!!! 🙂

zuzanazuzana
15. sep 2011

Dobre ranko.....musim sa postazovat aj pochvalit....vcera som robila tiramisu a sekla sa mi troska slahacka a nakolko som uz vecer doma nemala druhu, tak som to zmiesala aj s tou seknutou....no a teraz som skusala a troska to citit, ale chutovo super....co uz.....zjeme iba my doma!!!!!.....a dnes mam narodeniny a zrovna je vonku tak "krasne"!!!!!......tak mozno dame nejako kino!!!!!
premyslam ci pojdeme na stadion pozriet demitru....ale asi skor nie, lebo by som zbytocne iba plakala----

zuzanazuzana
15. sep 2011

@bettyx tak zmaturovala som, ale v zdravotnictve som nikdy nerobila......ja tam chodim len ako pacientka a dost casto....tak si to vynahradzujem....hihi!!!!

bettina
15. sep 2011

@zuzanazuzana vsetko najlepsie k narodeninam.ja mam zajtra 😉
my sa mame celkom dobre. samozrejme so vsetkymi podobnymi neduhmi ako aj vy vsetky v tomto stadiu tehotenstva.
@zuzaxa drzim palce na pondelok. nech vsetko prebehne co najlepsie, a vyobjimas si drobceka 😵

zuzaxa
15. sep 2011

@zuzanazuzana Gratulujem k narodeninkám!!!!! 🙂 🙂 🙂 Všetko najlepšie Ti z celého srdca prajem, super pôrod a krásne zdravé bábätko! Všetko dobré!!! Veru radšej nechoď aj cez telku to bude dosť emotívne nie ešte naživo. My sme včera revali všetci pri modrom z neba. Ach chudáčik škoda ho je!!! ☹ ☹ ☹
@bettina No dúfam, že všetko bude OK. Ešte aby ma domov neposlal, že je čas... 😀 😀 😀 Uvidíme!

nelynka18
15. sep 2011

@nikolka4
@gianni tak to vase manzelstvo musi byt sranda 😀 😀 😀 mne doma staci jeden lev a niekdy mam pocit,ze chce vsetko riadit on a to ma 4 roky 😀 😀 my s muzom sme kozorozci,takze tvrdohlavy tiez nie moc velka vyhra 😀 😉
@misic no veru sa ma teraz seka dobrotu 😀 nazaciatku tehu sme tiez stale skoro,potom prisla pauza kedy s ami vobec nechcelo a teraz sa mi zase chce ale ked si predstavim,ze po porode nebudeme mat sex mozno zas aj 9 mesiacov,tak to teraz musisme doplnit 😉

jani74
15. sep 2011

Bré ránko prajeme 🙂 hmm ja, že si dnes pospinkáme dlhšie ale Matejko vstával ako do škôlky a huncútik jeden, že prečo dnes nejdeme do škôlky, že chce ísť (a zajtra sa mu nebude chcieť, keď bude mať ísť) 😀 A Hanka sa zobudila tiež naraz s ním tak sme sa ešte túlinkali všetci 3 pod paplónom, juj milujem tieto chvíľky 😎

@baby213 veď práve, svalstvo je celé...keď ma dr. pozerá tak to pekne bolí 😒 Ale keď príde mm tak som povedala, že ideme povymetať pavučiny 😀

@zuzanazuzana všetko najlepšie 😉

@zuzaxa kedy ideš na sekciu?Ja idem na predoperačné teraz v stredu, nesmie byť staršie ako 2 týždne.

Držte sa, ja som si dnes naplánovala umývať okná u nás na spálni, obývačke plus balkón, ale neviem či sa dokopem 😎

nikolka4
15. sep 2011

@nelynka18 😀 tak to ozaj niekedy dosť škrípe ale niet sa čudovať 🙂 manželia v rovnakom znamení nie je výhra

nelynka18
15. sep 2011

@zuzaxa tak dalsia co to ma za sebou 🙂 a ty si este pokope,pockaj na mna aj ja uz chcem ist,v noci som sa zobudila na to ako si zavadzam,to brusino je uz teda riadna zataz 😝 ale sak to by az tak nevadilo,ze je tam aj ruzova,no nie?ci muz zakazal?lebo nas risko mal taku ruzovu chlapcensku koselu s hnedou a muz mi zakazal ju mu obliekat,ze z neho spravim teplosa 😀 trdlo 😨 jasne idem ti poslat to cislo a ked budes mat potom,tak mi napis a ja to roztrubim celemu svet 😀 alebo mi mozes poslat aj MMS s fotkou 😵
@zuzanazuzana krasne narodky ti prajem a z tej slahacky si nic nerob 😉

baby idem sa obliect,namachlit,zaviest babke obed a pojdeme do ZA na nakupiky malinke bo mi prisla materska s PNkou,takze povinne si kazdy nieco pekne male kupime sa tesim 🙂 a este musim sa pochvalit asi sme sa zas kus posunuli bo rano zas kus-kusisko tej zatky na toaletaku ani som sa nemohla doutierat...takze moj dominik sa predsa len mna tesi 😵 😉

zuzaxa
15. sep 2011

@jani74 No v pondelok mám prísť zbalená na 12 k môjmu dokimu ma vyšetrí a povie či sa otváram ďalej, lebo v pondelok má poslednú službu v nemocke, potom ide do Litvy na konferenciu, a rozhodne či vydržím,kým sa vráti alebo sa ide v pondelok večer nato. Ale ja sa cítim nanič, takže asi to postupuje ďalej.... Uvidíme

natalii6
15. sep 2011

@zuzkazv pri tych velkych poctoch porodov budu radi ze sa nas zbavia 😀 samozrejme ze ak bude vsetko ok 😉

zuzaxa
15. sep 2011

@nelynka18 No ja a MMS to nejde dokopy, ale nacvičím si to dopredu hádam to zvládnem. Nie muž nezakázal,ale keď je nová posuniem ju, mám ich už dosť celkom, on má toľko ružových vecí, však musí ladiť s nami babami 😀 😀 😀 , a on ich má aj rád celkom. On mi skôr lezie na nervy, že keď ide do roboty v starom pofľakovanom tak viac vymýšľa ako v normálnom keď niekam ideme, vtedy si oblečie čo mu nachystám. 😀 😀 😀 Tak som robila zase poriadky, nech to čo nenosí zoberie do kelu, on má pár vecí obľúbených a dosť, ale asi ak je vtom celý deň tak sa mu nečudujem, ale za pravdu mu dať nemôžem hihi!!! 😀 😀 😀 Ale tie gate majú také vačky, tie ich zase nemajú, tie majú neviem čo.... A plná skriňa monterkových a starých fľakatých vecí!!! 😠 No my sme doma, že on býk, malá lev a ja ryba, si vieš predstaviť aká nadvláda nado mnou!!! Ešte aj moja mama je býk! Ale so zaťkom sa radi spoja proti mne 😠 😠 😠 !!! Ale dobre je to tak ako to je!!! 😀 😀 😀

cutty
15. sep 2011

Ahojte 🙂 Tak po minulotyzdnovej poradni som sa tesila lebo maly sa konecne otocil dolu hlavickou. Lenze vcera som pre istotu zasla k lekarke lebo maly sa akosi nehybal a on je zase hore hlavickou a dolu zadockom :( Sa Dr. boji ze ked sa tak bude este aj teraz tocit aby sa neomotal pupocnou snurou. Robila mi aj CTG a nebolo to velmi dobre tak som po dvoch hodinach mala prist znovu. Potom povedala po dalsom CTG ze nie je to sice idealne ale ze je to OK. Navyse dosli vysledky z vyterov a mam kvasinky a stafilokoka a este aj tu escherkia coli ci ako sa to vola. Takze musim si to preliecit. Mi dala Macmiror. No hruza. V utorok idem zasa na kontrolu. Tak uvidime.
Okrem ineho tiez ma straaaasne pali zaha ale len vecer. Cez den nic. Ale ked pijem len cistu vodu cez den a nejem sladke a kysle tak nepali. Uz by som to mala najradsej za sebou.

jani74
15. sep 2011

@nelynka18 juj tak ste sa pohli, držím palčeky 😉 a kúp niečo pekné, daj potom vedieť 😉
@zuzaxa aha, tak sržím palčeky 😉
Uff, žeby sme rozbehli októbrovky vo veľkom? 😀
Idem sa ja rozhýbať 😀

lucy56
15. sep 2011

baby ktore mate skusenosti uz z odsavanim, ktore odsavacka je lepsia avent, medela, rucna, elektricka, netusim sice ci ju budem potrebovat, to sa uvidi ako sa kojenie rozbehne ale chcela by som mat prehlad ked pridem domov z nemocky a bude mi ju treba ze aku si zakupit

zuzanazuzana
15. sep 2011

@zuzaxa
@jani74
@nelynka18 dakujem velmi pekne za gratulaciu....uz sa tesim ako za chvilocku dostanem ten najkrajsi darcek!!!!!

zuzanazuzana
15. sep 2011

@bettina ....dakujem......aj ja tebe takto o den dopredu prajem vsetko najlepsie k narodeninam!!!!!!!

nikolka4
15. sep 2011

Dnes mam asi vrtulu už mam navarené,upečený koláčik,a idem si povysávať a umyť dlážky a na dnes fajront včera sa mi nič nechcelo a dnes sa sama sebe čudujem ja vládzem
🙂 🙂

kucminka
15. sep 2011

@zuzanazuzana prajem krásne narodeninky,nech sa Ti splní čo si žiadaš,a nech ťa tá slečna v brušku poslúcha 🙂

gianni
15. sep 2011

@lucy56 ja mám avent,ostatné nepoznám,ked som išla do pôrodnice som myslela že ju nebudem potrebovať a veru som si musela požičať od kolegyne bo ručné odsávanie mi tak nešlo a mala som vela mlieka,je to individuálne ,teraz ju už mám nachystanú pri veciach pre istotu,človek nikdy nevie

zuzinka_26
15. sep 2011

ahojte tehulky (este malu chvilku si tak budeme hovorit 🙂 )...ako sa mate? Citam, ze niektore to uz budete mat v pondelok za sebou @natalii6 a @zuzaxa - drzim Vam palce, aby vsetko dobre dopadlo, aj Vam trosku zavidim, ze uz budete mat babatka pri sebe 🙂 ale aj my ostatne sa coskoro dockame...co dnes porabate? ja uz som stihla upratat polovicu domu - zvysok sa mi nechce, nevladzem 🙂 ... navarila som a teraz chvilku oddychujem. A asi pojdeme niekam na prechadzku - teda najskor zajdeme do obchodu zistit, co je s tym nasim kocikom, lebo nejako sa zo 4-tyzdnovej dodacej lehoty stalo uz 10 tyzdnov a stale ho nemame...snad to do porodu pride.
Pekny den Vam prajem.

missy97231
15. sep 2011

@lucy56 ja mam medelu, rucnu... ale da sa pripojit aj na elektricku. kupila som si ju v nemocke pri prvom, kedze maly bol v inkubatore, a ja som sa odsavala, aby sme mliecko rozbehli. v nemocke som pouzivala v spojeni s tou ich elektrickou 10dni, co sme tam boli, a potom doma rucnu... ale som spokojna s nou ... ine som neskusala 🙂 myslim, ze to bude aj o zvyku... ked si kupis avent, budes s nou spokojna asi tak isto, ako ked by si si vybrala medelu... 😉

natalii6
15. sep 2011

pozerali ste baby rozlucku z Palim Demitrom 😢 bolo to take dojimave som si aj velmi poplakala aj vcera ked som pozerala reflex som musela 😢 taky dojimavy pribeh tam dali 😢
@zuzinka_26 dakujem pekne 😉 a uz sa tesim ked aj ostatne budete pisat ze uz je to tu 🙂

nikolka4
15. sep 2011

@natalii6 😢 😢 😢

zuzkazv
15. sep 2011

@zuzanazuzana ahoj prajem krásne narodeniny, na ten najkrajši darček si ešte síce počkáš ale príde 😉 prajem veľa zravia 🙂
baby ahojte, musím sa vyrozprávať, včera keď sme si ľahli prišli také kontrakcie že strach 😕 normálne som už myslela že to prišlo a ideme rodiť 😲 😲 som bola taká vyplašená, od strachu mi vystúpil pot na čelo, mm si tiež myslel že to je už tu .asi 15 tých kontrakcií bolo ale fakt silných potom našťastie prešli, mm povedal že to ešte nebol asi ten správny dátum a malá sa na poslednú chvíľu rozhodla že pobudne ešte v brušku - našťastie, lebo som zistila že asi ešte nie som psychycky pripravená ☹ ☹ normálne sa teraz bojím čo bude večer aby to neprišlo znova ☹ , no nejak to už dobojujeme hádam

nelustek
15. sep 2011

caute ako vidim dnes ste moc nepopisali 😉 tak u nas je dnes frmol,zacal asi o 14-stej. Nelka z nicoho nic zacala zvracat a trva to doteraz.Boli sme aj na pohotovosti,muza som musela volat z roboty domov.Za dve hodky total vsetko ovracane ☹ ☹ ☹ chuda moje male a dotoho dostala aj hnacku.V kupelni total smrad dokym to stihnem poprat bude asi aj polnoc 😖 a doktorka na pohotovosti ma tak nahnevala..uz rano nechcela moc papat tak som bola rada ze si dala aspon tvarohove slize..to este som nevedela ze bude taka pohroma.A dr.ked sa pytala co dnes jedla a ked som povedala ze polievku nejedla tak zacala noo polievka musi byt pred kazdym hlav.jedlom a zacala ma poucovat ako keby som polievky nevarila a nedavala jej! Som sa tak nahnevala a este sa tvarila ako ze naco sme tam prisli ved iba zvracia. Hruza,tak zajtra musime este k nasej Dr.lebo od pohotovosti vracala zas asi3x.