icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
15. sep 2011

@nelustek ahoj to je to nase super zdravotnictvo 😠 ..chuda male musi byt uplne vycerpana ☹ ...moj maly zase nachladol a tazko dycha a trosku pokasliava tak tiez zajtra idem snim k lekarovi co ma netesi lebo kedze idem v pondelok uz do nemocky tak ak by sa mu zhorsil stav neviem ako si muz poradi keby mu trebalo davat lieky ☹ tak len dufam ze do nedele sa mu polepsi 😉

natalii6
15. sep 2011

@zuzkazv a ako sa prejavuju tie kontrakcie to su nejake bolesti? ja som take nieco nezazila tak preto sa pytam 😉

natalii6
15. sep 2011

@nikolka4 odkedy Pali zomrel placem skoro kazdy den...toho chlapa je skoda este tu mal ostat 😢

zuzanazuzana
15. sep 2011

@gianni a ty mas rucnu odsavacku avent? prosim ta ta pumpicka ma ist tak lahko? lebo ja ju mam a myslela som si, ze to pojde tazsie....ved takto sa s nou narobim....

zuzanazuzana
15. sep 2011

@natalii6 tak nakoniec som bola na stadione sa s nim rozlucit.....no bolo to smutne!!!!!!!

zuzanazuzana
15. sep 2011

@kucminka dakujem velmi pekne za blahozelanie........mozno sa nakoniec stretneme aj v porodnici, no nie? ja mozem prenasat, lebo na rodenie sa ja este vobec necitim a ty mozes ist o dva tyzdne skor rodit....to by bola sranda!!!!

zuzanazuzana
15. sep 2011

@zuzkazv dakujem......ved uz celkovo to mame za par, tak nejaky ten tyzden uz vydrzime kazda, no nie?

zuzanazuzana
15. sep 2011

a nakoniec nevydarene tiramisu zmizlo z tanierov len taky fukot.......oni to tak nespoznali, ze je nevydarena ako ked ja ju robim pravidelne.....

natalii6
15. sep 2011

@zuzanazuzana tak nazivo to muselo byt uplne ine ☹ keby som byvala blizsie urcite tam idem aj ja 😢 Pali zbohom 😢 😢 😢

zuzanazuzana
15. sep 2011

@natalii6 ludia boli velmi disciplinovani.....naozaj vacsina prisla peso, neboli ziadne zapchy....bol odo mna iba o dva mesiace mladsi....jeho deti chodia sem vedla nas na zakladnu skolu, kde som aj ja chodila a naozaj bol taky ako o nom vravia v telke.....sem tam som ho stretla aj so zenou a naposledy hral zapas na zakladnej skole spolu s detmi a bol uplne prijemny, daroval bicykle detom, ktore sutazili......

katy31
15. sep 2011

Ahojte baby, už máte všetky kúpené kočiariky? Ja som totálne bezradná.. Dnes som bola omrknúť nejaké.. páčil sa mi Riko Amigo, Colleto Giovani ale aj Cam a Neonato jeden... No neviem si vybrat. Aké máte vy? 😔

zuzanazuzana
15. sep 2011

@katy31 no ja mam cam....mam ho aj v albume....bola som proti trojkolke, ale nakoniec som rada, ze ho mam.....co sledujem u nas, tak vela mamiciek ho ma a sem tam sa aj nejakej neznamej mamicky popytam, ci su spokojne a zatial som mala len kladne odpovede....ale to je tak sto ludi sto chuti a urcite su aj ine dobre kociky

nelynka18
15. sep 2011

pekny vecer baby 🙂
sme zo ziliny spat a som uplne grogy 😝 uvarila som si caj a ze si vas idem precitat.....risko isiel k babke a tato je na rybach a ja si vegetim 🙂 nachodili sme sa ako kone a kosticky teda bolia auuuuu 😝 no ale kupila som si konecne take polocizmicky na jesen aj s kabelou tak som hrozne rada lebo som nemohla nic zohnat a bola som z toho smutna.....a dominikovi take chutne capicky s napisom born 2011 😵 a vy ako????
@zuzaxa tak trenuj moja trenuj 😀 moj muz ma tiez zopar takych veci co nie a nie zahodit a uz su v takom biednom stave a monterky ani nehovorim,ma jedny co sa mu najlepsie nosia ale ako vyzeraju,strach 😖 tak ale ck s nim 😉 moje chuda ty si doma utrapena 😀 😀 este aj mama je byk no esteze babo bude vahy,nebudes v tom sama a hlavne na nich 😀
@jani74 diky moja no snad pevne v to verim,ak mi dr.povie,ze zase nic tak sa s nim vyvadim 😀 😀 no kupili ale hlavne ja 😉
@zuzkazv fiha to take kontrakcie a nic z toho 😕 boze co to vase babeno sa nevie asi rozhodnut ci uz ci este pockat 😉 vies ze aj ja niekedy rozmyslam,ze ci som uz psychicky pripravena 😨
@nelustek moje chuda ☹ inak asi je neaka vyroza lebo aj moja teta a babka vracali a behali na WC 2 dni a potom to preslo akoby nic.....nech sa jej skoro polepsi,moje male ☹

natalii6
15. sep 2011

@zuzanazuzana tomu verim bol to clovek z velkym C..teraz davaju spravy a zase musim bulit 😢

nelynka18
15. sep 2011

@katy31 ja by som brala colleto 🙂

natalii6
15. sep 2011

@nelynka18 a kde si kupila tie ciakpy v H&Mku? lebo aj ja mam take 😀

katy31
15. sep 2011

@nelynka18 a preco? 🙂

nelynka18
15. sep 2011

@natalii6 ano presne tam 😉 a chcela som este kupit aj tie gatuse k nim ale ked uz mame velmi vela gatusiek 🙂
@katy31 z obrazkov sa mi paci najviac a ja ma doma austin colleto je to starsi model a je vynikajuci....lahky,spratny,jednoducha manipulacia,velka vanicka,konfortny a vyzera super 🙂

katy31
15. sep 2011

@nelynka18 no je veľmi ľahký, aj samotná vanička.. pozerala som dnes naživo kombináciu sivej a svetlo modrej.. len mne sa zdá tá strieška veľmi tenká na zimu... tak neviem... ale vyzerá fakt pekne.. 🙂 Predávajúci povedali, že je to nepremokavý materiál, aj bol tak pekne šitý, že neprefúka ho.. len sa mi to zdalo tenké... pozerala som aj čiernozelený Riko Amigo... ten je tiež dobrý, len tá vanička je ťažšia ale sa mi zdá aj väčšia... a aj pekný je.. tak sa neviem rozhodnúť...

kucminka
15. sep 2011

@zuzanazuzana no ja idem v stredu na poradňu,tak som zvedavá čo mi povie.Ja to mám ešte ďaleko,ale ozaj by bola sranda,keby sme sa tam stretli.Ja by som išla aj hneď,ale ešte mám čas. 😉

nelynka18
15. sep 2011

@katy31 ale ved keby je aj strieska hrubsia nemyslim,ze by to neako ovplyvnilo teplo 😕 no ja som s nim velmi spokojna zatial,uvidime ked ho budem pouzivat,ja mam cierno-cerveny 🙂

zuzkazv
15. sep 2011

@natalii6 no je to také niečo ako krč akoby ti celé podbruško a vlastne celý spodok tak stiahlo ono neviem to nejak dobre vysvetliť, je o taká špecifická bolesť taká auuuuuu
@nelynka18 no veru asi sa nevie rozhodnúť 😒 ale som zistila že teda niesom pripravená vôbec lebo taká panika ma chytila - to som pri riškovi nemala
@nelustek no dufam ze malej sa rýchlo polepší chudatko, niektorí tí dorktori - hrôza!!!!!

nelynka18
15. sep 2011

@zuzkazv ja som zvedava,ze ako sa zachovam ja 😕 som muzovi hovorila,ze ked to uz bude tu tak nech ma rozosmieva a nech mi stale opakuje,ze uz budeme mat dominika pri sebe 😵

zuzkazv
15. sep 2011

@nelynka18 veru aj mna mm hned držal za ruku a utešoval ma 😵 - len škoda že mi to nejak nepomáhalo, asi ešte nebol ani môj ani malej čas, dúfam že sa to dnes večer nezopakuje ☹

jani74
15. sep 2011

Dobrý večer dievčence. Júúúj mňa ide dnes rozhodiť a nie a nie sa ukľudniť 😠 Matej bol dnes ako čert a ešte aj naši ma dnes sr....li poriadne, ja si neviem zo sebou rady čo nevládzem, bruško mi zavadzia, o dýchaní ani nehovorím 😠 Z okien nakoniec nič nebolo akurát čo som poobedie namiesto odpočinku s Matejom pri rozprávke žehlila. Idem do sprchy snáď trochu pomôže.

Ozaj dievčence čo ste boli v celkovej narkóze - už si nepamätám či musím mať odlakované nechty????

jani74
15. sep 2011

@nelynka18 tak to si si urobila pekne radosť, aj ja by som veru potrebovala také niečo ale nakoľko sama už nemôžem ísť nikam tak také nič nebude

gianni
15. sep 2011

@zuzanazuzana hej ručnú a ide lahko,niekedy som mala problém ked sa zle pricuclo tak to prechádzalo naprázdno

missy97231
15. sep 2011

@jani74 tak to teda neviem, ci musis mat nechty odlakovane... ja si nelakujem, tak sa ma to netykalo 😉

jana0706
15. sep 2011

@lucy56 mne sesternica pozicala elektricku medelu a kamoska darovala manualnu Aventku, tak uvidim ktora mi bude viac vyhovovat (ak budem vobec potrebovat)...inak na predporodnom kurze nam laktacna poradkyna hovorila ze by sa malo pri vyberani velkosti toho "prisavadla" prihliadat na velkost bradaviek - malo by to koncit tak nejako za hranicou bradavky, ze je to dolezite aby to spravne fungovalo...to som predtym nikde nepocula ze na to treba dat pri vybere pozor, ani netusim ci existuju rozne velkosti...

jana0706
15. sep 2011

@zuzkazv joj ani nehovor, ze uz prve kontrakcie...ale zase ak sa ti telo takto postupne pripravi mozno potom ani nebudes vediet ako porodis 😉 mne sa dnes po dlhej dobe fantasticky spalo, ale nadranom som sa zobudila a prvykrat ma chytila taka nejaka panika z porodu - ze ako sa to moje babatko dostane von, ci pojde vsetko hladko, co ak sa to niekde zasekne, proste som sa tak nejako samovystresovala 😀 musim sa prepnut na pozitivne myslenie lebo takymto stylom by som si asi vsetky komplikacie akurat tak privolala...