Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
baby vy sa nebojite cisarskeho? ja mam nocne mori uz teraz a to neni este iste ci ho bude treba rozhodne sa az 13.10. no zatial nepocitujem snahu malej otocit sa dolu hlavou
Ja mam cisarak jeden za sebou a dalsi pred sebou a nejako to vobec neriesim..... nemala som ziadne problemy, skoro som bola fit, a kedze nebola ina moznost, brala som to ako nieco normalne....
vsetko sa da zvladnut....
@nelustek ...prajem skoré zlepšenie obom; my dnes boli v IL v pôrodnici v rámci predprípravy a povedali nám, že anesteziologické oddelenie zrušili, takže anesteziológ je k dispozícii od rána do 16.00 hod. Rozmýšľam , čo robia v prípade akútnej sekcie v noci ... Ide to ozaj dolu vodou .... 😒
...ja som to zahliadla nedávno v TV a videla som tam aj IL nemocnicu a dnes to aj potvrdili, no to neviem, ako je to vyriešené, aj EPI že podávajú len v tých hodínách od 7-16.00 hod. , snáď sa všetkému vyhneme a bude to ok.
A bola som aj na izbe a tam už dve mamičky s babenkami v náručí po pôrode - júuuj aké boli prekrásne a drobunké 🙂 a jedna zrovna po pôrode ešte na sále oddychovala. A že mamičky rodia jedna za druhou 😉
@nelustek ...ja som to zahliadla nedávno v TV a videla som tam aj IL nemocnicu a dnes to aj potvrdili, no to neviem, ako je to vyriešené, aj EPI že podávajú len v tých hodínách od 7-16.00 hod. , snáď sa všetkému vyhneme a bude to ok.
A bola som aj na izbe a tam už dve mamičky s babenkami v náručí po pôrode - júuuj aké boli prekrásne a drobunké 🙂 a jedna zrovna po pôrode ešte na sále oddychovala. A že mamičky rodia jedna za druhou 😉
Ahojte, aj ja budem rodiť s CR. V stredu idem na poradňu a dovtedy sa musím rozhodnúť či budem mať celú narkózu či len spinál. Čo poviete na to? Ja sa hrozne bojím spinálu a neviem sa ešte stááááááááále rozhdonúť čo by bolo najvhodnejšie pre mňa a hlavne pre bábo. Keď máte s týmto skúsenosti prosím poradte. Diky ☹
Kocky trosku zavrtam do inej temy. Neviete mi nahodou poradit kde by som kupila nejaky krasny detsky koberec pre dievca za rozumnu cenu? Dik
@zuzanamolnarova ja som rodila prvé spinál a aj mi ho doktor odporučil že je to lepšie aj som hned súhlasila,nechcela som byť uspatá ja sa práve uspania bojím a potom som hned aj malého videla,druhý pôrod bude asi tiež CR,máme sa dohodnúť,momentálne som v nemocnici lebo nemám dobré prietoky a v pondelok idem na kontrolu,by som už nedbala ísť rodiť o tie 2 týždne
@zuzanamolnarova ja by som si 100%ne vybrala spinal, v porodnici kde budem rodit nam na anesteziologickej prednaske povedali ze sa celkovej narkoze pri porode snazia vyhybat, ze to robia len v akutnych pripadoch a v poslednom roku mali len dva pripady...po spinale mozes hned vidiet babatko, to je podla mna velka vyhoda...
ale baby ako vas tu citam mam pocit ze budeme mat statisticky v teme viac CR ako prirodzenych porodov...
...no dievcata, ked uz tak o tych CR pisete, tak zrejme budem patrit medzi Vas 🙂 v 34tt bola stale otocena hlavickou hore a stale citim, ze kopka uplne dole, takze sa zatial nepretocila...a ktovie, ci sa do porodu este pretoci. Uvidime, ale uz som sa celkom aj zmierila s CR....a to ja si mozem vybrat, ci bude spinal alebo uplna narkoza?

@lea1333 ahoj moja sa neboj ten bocian kvam urcite jedneho dna zavita 😉 a ty budes po par mesiacoch stastna maminka len nie vzdy sa to podari hned treba prestat nato mysliet a ono to vijde verim tomu 😉 a hlavne ti to zo srdca prajem 🙂