icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
16. sep 2011

@lea1333 ahoj moja sa neboj ten bocian kvam urcite jedneho dna zavita 😉 a ty budes po par mesiacoch stastna maminka len nie vzdy sa to podari hned treba prestat nato mysliet a ono to vijde verim tomu 😉 a hlavne ti to zo srdca prajem 🙂

nelustek
16. sep 2011

@natalii6 ze je nejaka vyroza,napisala len probiotika ze 11€ taka mala flasticka. Dnes uz jej je lepsie len ju hlavicka boli z tej teploty a oslabenosti.Dnes sa zobudila cela roztrasena smädna a hladna.

natalii6
16. sep 2011

@nelustek aj ja som dneska ciatala letak a pojdem ich kupit 😉 a v bille maju zase najlacnejsie papierove podlozky (ci ako sa to vola) co som si vsimla 🙂

nelustek
16. sep 2011

@natalii6 myslis na postel podlozky? skoda ze uz mam kupene

natalii6
16. sep 2011

@nelustek ano niektore probiotika su velmi drahe asi mas tie gaja ci ako sa volaju aj my sme ich pouzivali ale potom nam poradili nejake lacnejsie z rovnakym ucinkom..tak nech jej ta vyroza prejde co najskor a bude fit 🙂

natalii6
16. sep 2011

@nelustek ano tie som myslela aj ja mam jeden balik kupenych ale ked sa minu aspon budem vediet kde kupim lacnejsie 😉

natalii6
16. sep 2011

@tun1ska tak vitaj v klube cisarakov ☹ mna to caka v pondelok a uz teraz sa netesim ako to potom vsetkom bude boliet 😢

lea1333
16. sep 2011

@natalii6 no hej urcite dojde len je tazke na to nemysliet kazdy mesiac cakam ze ten to mesiac je urcite nas a nic...ale tak urcite raz ano potom vam dam vediet tak sa drzte babule

nelustek
16. sep 2011

@natalii6 ano ano tie gaja.. mame aj nutrolin ale povedala ze tieto mozu aj babatka tak nam predpisala tie drahe 🙂

wewe22
16. sep 2011

@misic jasne ja som chcela chlapca aj prvy krat aj teraz no nevadi aspon nemusim skoro nic kupovat 🙂 vsetko uz ruzove mame a hlavne nech je zdravca a najlepsie nech spi celu mnoc uz od narodenia 😀

wewe22
16. sep 2011

baby vy sa nebojite cisarskeho? ja mam nocne mori uz teraz a to neni este iste ci ho bude treba rozhodne sa az 13.10. no zatial nepocitujem snahu malej otocit sa dolu hlavou

tun1ska
16. sep 2011

@natalii6 dííík ☹ koniec srandy... 😒

katy2
16. sep 2011

Ja mam cisarak jeden za sebou a dalsi pred sebou a nejako to vobec neriesim..... nemala som ziadne problemy, skoro som bola fit, a kedze nebola ina moznost, brala som to ako nieco normalne....
vsetko sa da zvladnut....

kenya83
16. sep 2011

@wewe22 možno aj mňa čaká cisársky ☹ v 32tt ešte nebol malý otočený dolu hlavičkou, ale idem v pondelok na utz tak som zvedavá či sa už otočil.

kenya83
16. sep 2011

he he moje bruško 35tt a +15kg uf 😀

anita12
16. sep 2011

@nelustek ...prajem skoré zlepšenie obom; my dnes boli v IL v pôrodnici v rámci predprípravy a povedali nám, že anesteziologické oddelenie zrušili, takže anesteziológ je k dispozícii od rána do 16.00 hod. Rozmýšľam , čo robia v prípade akútnej sekcie v noci ... Ide to ozaj dolu vodou .... 😒

nelustek
16. sep 2011

@anita12 Dakujeme, no a keby teda nastal ten akutny cisarak tak budu prevazat do inej nemocky? Ja som si myslela ze sa s toho nemocnica dostala,ale asi nie 😖

anita12
16. sep 2011

...ja som to zahliadla nedávno v TV a videla som tam aj IL nemocnicu a dnes to aj potvrdili, no to neviem, ako je to vyriešené, aj EPI že podávajú len v tých hodínách od 7-16.00 hod. , snáď sa všetkému vyhneme a bude to ok.
A bola som aj na izbe a tam už dve mamičky s babenkami v náručí po pôrode - júuuj aké boli prekrásne a drobunké 🙂 a jedna zrovna po pôrode ešte na sále oddychovala. A že mamičky rodia jedna za druhou 😉

anita12
16. sep 2011

@nelustek ...ja som to zahliadla nedávno v TV a videla som tam aj IL nemocnicu a dnes to aj potvrdili, no to neviem, ako je to vyriešené, aj EPI že podávajú len v tých hodínách od 7-16.00 hod. , snáď sa všetkému vyhneme a bude to ok.
A bola som aj na izbe a tam už dve mamičky s babenkami v náručí po pôrode - júuuj aké boli prekrásne a drobunké 🙂 a jedna zrovna po pôrode ešte na sále oddychovala. A že mamičky rodia jedna za druhou 😉

lucy56
16. sep 2011

@anita12 ja to stale hovorim ze to ide dolu vodou, hlavne ze mame v ustave zakonom danu zdravotnu starostlivost, a ked chceme ist rodit v blizkosti bydliska tak tam vsetko zrusia, fakt netusim ako to budu robit ked bude niekto rodit v noci

tun1ska
16. sep 2011

@natalii6 môže byť manžel pri sekcii? 😲

lucy56
16. sep 2011

@tun1ska myslim ze nie, moja sesternica mala sekciu a bol az potom tam ked uz malych,mala dvojicky osetrovali po zakroku

katy2
16. sep 2011

@tun1ska pri sekcii byt nemoze - je to operacia.... ale babo mu hned ukazu po vybrati....

zuzanamolnarova
16. sep 2011

Ahojte, aj ja budem rodiť s CR. V stredu idem na poradňu a dovtedy sa musím rozhodnúť či budem mať celú narkózu či len spinál. Čo poviete na to? Ja sa hrozne bojím spinálu a neviem sa ešte stááááááááále rozhdonúť čo by bolo najvhodnejšie pre mňa a hlavne pre bábo. Keď máte s týmto skúsenosti prosím poradte. Diky ☹

babulkaa
16. sep 2011

Kocky trosku zavrtam do inej temy. Neviete mi nahodou poradit kde by som kupila nejaky krasny detsky koberec pre dievca za rozumnu cenu? Dik

gianni
16. sep 2011

@zuzanamolnarova ja som rodila prvé spinál a aj mi ho doktor odporučil že je to lepšie aj som hned súhlasila,nechcela som byť uspatá ja sa práve uspania bojím a potom som hned aj malého videla,druhý pôrod bude asi tiež CR,máme sa dohodnúť,momentálne som v nemocnici lebo nemám dobré prietoky a v pondelok idem na kontrolu,by som už nedbala ísť rodiť o tie 2 týždne

jana0706
16. sep 2011

@zuzanamolnarova ja by som si 100%ne vybrala spinal, v porodnici kde budem rodit nam na anesteziologickej prednaske povedali ze sa celkovej narkoze pri porode snazia vyhybat, ze to robia len v akutnych pripadoch a v poslednom roku mali len dva pripady...po spinale mozes hned vidiet babatko, to je podla mna velka vyhoda...

jana0706
16. sep 2011

ale baby ako vas tu citam mam pocit ze budeme mat statisticky v teme viac CR ako prirodzenych porodov...

zuzinka_26
16. sep 2011

...no dievcata, ked uz tak o tych CR pisete, tak zrejme budem patrit medzi Vas 🙂 v 34tt bola stale otocena hlavickou hore a stale citim, ze kopka uplne dole, takze sa zatial nepretocila...a ktovie, ci sa do porodu este pretoci. Uvidime, ale uz som sa celkom aj zmierila s CR....a to ja si mozem vybrat, ci bude spinal alebo uplna narkoza?

katy31
16. sep 2011

@gianni ahoj, aké máš tie hodnoty prietokov? 😕