Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte.....aj my sme boli na jarmoku....vcera v novom meste.....bol s nami aj nas pubertalny syn, tak som sa vytesovala aky mame rodinny vylet.....total som sa prezrala....tlacila som do seba vsetko....cez lokse, sisky, cigansku pecienku, kokosovu tycinku atd atd atd....hroza!!!!! a dnes sme isli znova uz iba s priatelom a dnes som si uz davala pozor!!!!! este sme sa stavili aj u nas v trencine na jarmoku, ale to sa neda porovnat s novym mestom!!!!!! takze som nabehana za dva dni az az!!!!!!
@gianni to je dobre, že si v nemocnici.. a hovorili Ti, že pôjdeš cisárskym? Už Ti ho aj naplánovali na termín? Ja idem v utorok na prietoky, tak som strašne zvedavá, či budú v poriadku.. Ja stále beriem na to magnézium.. Tebe to pichajú v tých výživách, tak možno sa Ti to zlepší.... je fajn, že si pod kontrolou...
A konecne doma z nemocnice... tehotenska zltacka, baby nepodcenujte svrbenie!!!!!
@katy31 presne tak, svrbelo ma cele telo, urobili sa mi pecenove testy a mala som zle vysledky - zvysene mnozstvo kyseliny zlcovej. bolo mi to vysvetlene tak, ze: v tehotenstve sa mam vysoku hladinu zenskych hormonov, ktore moja pecen nevie spracovat, preto tvori vela kyseliny zlcovej, ale nevie ju vylucit, tu prijima babatko cez pupocnik a moze mu sposobit aritmiu srdca, az zastavu a uhynutie. brala som lieky, postupne sa mi to znizuje, ale uz som sledovana asi do porodu a picham si aj injekcie. ak by sa mi hladina kys. zlcovej zvysovala, vyvolali by mi porod...
@bibiana20 @nelynka18 jee baby aj ja som dnes robila nepeceny kolac, robim ho vzdy ked mam trochu casu a nejake cerstve ovocie (najlepsie jahody alebo maliny)...a kedze maju nasi na zahrade momentalne maliny, tak som ho dnes tiez narychlo spravila - robim ho z vyslahanej sladkej smotany, kyslej smotany a vanilinoveho cukru (do polovice niekedy zamiesam kakaovy nesquick), na spodok piskoty a medzi tie dve vrstvy a pripadne aj navrch ovocie...jednoduchsi kolac asi neexistuje a ked sa podava dobre vychladeny tak nema chybu...ale ten tvarohovy znie dobre, mala by si napisat recept Lenka
@katy31 no presne aj ja tak budem,konstrukcia v pivnici a vanicku si budem bravat do bytu a budeme to pekene takto vynasat a rychlo zhodime na staru vahu 😀
@jana0706 poznam taky,aj ja sem tam take nieco robim a ja rada pouzivam do toho banany....recept na ten tvarohovy je tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42144 ja som ho robila tiez 1krat a je fantasticky 😵
ahojte, vcera som sedela s navstevou na slnku na dvore, popijali sme kavu a teraz pozeram do zrkadla a na tvari obrovske pigmentove skvrny na licach.Pri predchadzajucich 3 tehotenstvach som nic take nemala, dokanca, ani dievcatko nebudeme mat, ale chlapceka, ako mi lekar povedal na sone... ☹ dufam, ze sa toho po porode zbavim, lebo ma pozrazi.
Dobre ranko babulky,my sme sa konecne dufam vyzdraveli..nela beha uz od rana a mozem povedat ze ma uz aj rozculuje aka je na mna zla.
Tak a mozem sa aj ja pridat k tym co maju uz zbalene..sice sa mi taska este len susi na balkone ale uz mam kopu urobenu len to tam ulozim 🙂 v piatok poradna som zvedava,lebo uz aj ja beham nonstop na WC v noci aj 3x

@katy31 presne aj ja chcem ešte vydržať do 1.10 a potom nedbám aj na ten cisársky,no uvidíme v pondelok či už mám dobré tie prietoky