icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

gianni
17. sep 2011

@katy31 presne aj ja chcem ešte vydržať do 1.10 a potom nedbám aj na ten cisársky,no uvidíme v pondelok či už mám dobré tie prietoky

zuzanazuzana
17. sep 2011

ahojte.....aj my sme boli na jarmoku....vcera v novom meste.....bol s nami aj nas pubertalny syn, tak som sa vytesovala aky mame rodinny vylet.....total som sa prezrala....tlacila som do seba vsetko....cez lokse, sisky, cigansku pecienku, kokosovu tycinku atd atd atd....hroza!!!!! a dnes sme isli znova uz iba s priatelom a dnes som si uz davala pozor!!!!! este sme sa stavili aj u nas v trencine na jarmoku, ale to sa neda porovnat s novym mestom!!!!!! takze som nabehana za dva dni az az!!!!!!

bibiana20
17. sep 2011

@gianni 🙂 ta ja som dala zavarane marhule a cukor mozem taze mnam 😀

bibiana20
17. sep 2011

@nelynka18 ja ich uvidim vo stvrtok a vobec sa na tie kg navyse netesim 😠

katy31
17. sep 2011

@bibiana20 neboj, vydržíš... 😀 musíš a hotovo...

katy31
17. sep 2011

@gianni to je dobre, že si v nemocnici.. a hovorili Ti, že pôjdeš cisárskym? Už Ti ho aj naplánovali na termín? Ja idem v utorok na prietoky, tak som strašne zvedavá, či budú v poriadku.. Ja stále beriem na to magnézium.. Tebe to pichajú v tých výživách, tak možno sa Ti to zlepší.... je fajn, že si pod kontrolou...

nelynka18
17. sep 2011

@bibiana20 no ved aj ja v utorok 😉

bibiana20
17. sep 2011

@katy31 ok

gianni
17. sep 2011

@katy31 môžem si vybrať lebo prvý bol cisársky,mám problém so zlatou žilou a ešte aj tehotenskú cukrovku tak prenášať ma aj tak nenechajú, dávali mi výživu(dnes už nie),jeden den som brala aj železo a teraz beriem už len oxyphyllin

olencinka
17. sep 2011

A konecne doma z nemocnice... tehotenska zltacka, baby nepodcenujte svrbenie!!!!!

katy31
17. sep 2011

@gianni hmm.. hlavne, aby ste boli obaja v poriadku... už nech rodíš ako máš.. snáď vedia, čo majú robiť... 😔

katy31
17. sep 2011

@olencinka aké svrbenie? Ak Ťa niečo svrbí, môžeš mať žltačku? Či bábo prekonáva žltačku? To som ešte nepočula.. viem, že ak niečo svrbí, treba si dať skontrolovať pečeňové testy...

katy31
17. sep 2011

@nelynka18 Ďakujeme.. aj mne sa páčil, hlavne má veľmi ľahkú tú vaničku.. a to je dôležité, keď budem chodiť so starším do školy.. tak kým zleziem do kočikárne s ním, s jeho školskou taškou a ešte bábo a vanička, tak budem mať dosť.. 😀 😀 Už sa na to hrozne teším... 🙂 😵

gianni
17. sep 2011

@olencinka a aké sú ešte prejavy,mna svrbí asi už mesiac brucho hlavne v oblasti pupka,ale zas to môže byť že sa mi naťahuje koža,dúfam že len to a nič viac

olencinka
17. sep 2011

@katy31 presne tak, svrbelo ma cele telo, urobili sa mi pecenove testy a mala som zle vysledky - zvysene mnozstvo kyseliny zlcovej. bolo mi to vysvetlene tak, ze: v tehotenstve sa mam vysoku hladinu zenskych hormonov, ktore moja pecen nevie spracovat, preto tvori vela kyseliny zlcovej, ale nevie ju vylucit, tu prijima babatko cez pupocnik a moze mu sposobit aritmiu srdca, az zastavu a uhynutie. brala som lieky, postupne sa mi to znizuje, ale uz som sledovana asi do porodu a picham si aj injekcie. ak by sa mi hladina kys. zlcovej zvysovala, vyvolali by mi porod...

olencinka
17. sep 2011

@gianni to by malo byt v poho, mna svrbelo cele telo a tato choroba sa prejavuje najma svrbenim dlani a chodidiel, je to pre nu typicke. mna vsak svrbelo hocico, aj brucho... a znamienka

katy31
17. sep 2011

@olencinka to Ti veľmi držíme palce.. aby bolo všetko ok a všetko dobre dopadlo.. veď ešte týždeň a už by aj mohlo ísť bábo na svet.. nie? Tak sa držkajte...

katy31
17. sep 2011

@gianni neobávaj sa, si v nemocnici, tam Ti brali krv, už by ti boli zistili, ak by niečo bolo zlé... 😉

jana0706
17. sep 2011

@bibiana20 @nelynka18 jee baby aj ja som dnes robila nepeceny kolac, robim ho vzdy ked mam trochu casu a nejake cerstve ovocie (najlepsie jahody alebo maliny)...a kedze maju nasi na zahrade momentalne maliny, tak som ho dnes tiez narychlo spravila - robim ho z vyslahanej sladkej smotany, kyslej smotany a vanilinoveho cukru (do polovice niekedy zamiesam kakaovy nesquick), na spodok piskoty a medzi tie dve vrstvy a pripadne aj navrch ovocie...jednoduchsi kolac asi neexistuje a ked sa podava dobre vychladeny tak nema chybu...ale ten tvarohovy znie dobre, mala by si napisat recept Lenka

nelynka18
18. sep 2011

@katy31 no presne aj ja tak budem,konstrukcia v pivnici a vanicku si budem bravat do bytu a budeme to pekene takto vynasat a rychlo zhodime na staru vahu 😀
@jana0706 poznam taky,aj ja sem tam take nieco robim a ja rada pouzivam do toho banany....recept na ten tvarohovy je tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42144 ja som ho robila tiez 1krat a je fantasticky 😵

katy31
18. sep 2011

dobré ránko babenky @nelynka18 no to dúfam, že sa udržíme vo forme.. 😀 😀 😀 aj keď ja sa dosť obávam zimy... prvé mám narodené v apríli, to už na zimu šlo.. ale s takým malým bábätkom zima, no snaď nebude veľmi tuhá 🙂

kostka211
18. sep 2011

ahojte, vcera som sedela s navstevou na slnku na dvore, popijali sme kavu a teraz pozeram do zrkadla a na tvari obrovske pigmentove skvrny na licach.Pri predchadzajucich 3 tehotenstvach som nic take nemala, dokanca, ani dievcatko nebudeme mat, ale chlapceka, ako mi lekar povedal na sone... ☹ dufam, ze sa toho po porode zbavim, lebo ma pozrazi.

kostka211
18. sep 2011

@katy31 :aj ja mam dve deti narodene v zime, jedno v oktobri, druhe v novembri..je to uplne v pohode, cez zimu ti deticky raz dva vyrastu a v jari a lete mas uz velke ratolesti 😀

santerra
18. sep 2011

@olencinka Cavky, no teraz si mi dala chrobaka do hlavy. Mna tiež všetko svrbi, hlavne dekolt, ruky a nohy semtam...rozmyšlam či skociť do nemocky či len zbytočne stresujem :-/ Baby poraďte 😖

katy31
18. sep 2011

@kostka211 aj ja mám pigmentové hnedé škrvny na tvári, ale už zopár mesiacov, konkrétne od polky tehu.. a tiež čakám chlapčeka.. 😉 vraví sa, že by to malo po pôrode zmiznúť, tak dúfam, že sa toho zbavíme... ja som si už za tie mesiace zvykla 🙂

nelynka18
18. sep 2011

@katy31 ja mam maleho v auguste narodeneho a bolo to ok na vianoce mal 4 mesiace a pekne som ho zababusila a jemu sa vonku dobre spinkalo a na jar uz bol mladenec a sedkal v kocari a bolo to pekne...ja sa praveze tesim,ze na jar akurat budeme sedkat v kocariku 😵

katy31
18. sep 2011

@nelynka18 no ja hlavne kvôli tomu, že neviem, ako ho poobliekať, aby mu zima nebola.. také malé mŕňa ešte... 🙂

nelustek
18. sep 2011

@nikolka4 ahoj skoro sa uzdravte,nela prelezala vcera cely den s teplotou,dnes uz je konecne po troch dnoch v pohode.Je to strasne ked sa musime divat ako sa nase deti trapia ☹

nelustek
18. sep 2011

Dobre ranko babulky,my sme sa konecne dufam vyzdraveli..nela beha uz od rana a mozem povedat ze ma uz aj rozculuje aka je na mna zla.
Tak a mozem sa aj ja pridat k tym co maju uz zbalene..sice sa mi taska este len susi na balkone ale uz mam kopu urobenu len to tam ulozim 🙂 v piatok poradna som zvedava,lebo uz aj ja beham nonstop na WC v noci aj 3x

nelustek
18. sep 2011

@nelynka18
@katy31 ja mam nelku v januari narodenu a pekne sa da zvyknut co obliect..sice ked sme isli na poradnu vela krat mi dr hovorila ze ju mam az moc oblecenu ked bola aj v perinke aj v deke a vo fusaku 😀