Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzkazv ja som rodila cez den a bolo mi tak veselsie ked som z okna videla slnko 🙂 no ja mam tu vyhodu,ze ked mna to chyti v noci,tak zavolam mame a ta pride k nam k riskovi a nemusim ho budit,to som rada 🙂 vam sa to tak neda zariadit?ked pre mna je noc deprimujuca 😀
@jana86 hej tak to asi z kazdej bude najsatnejsi clovek 🙂 ked vyteka hlienova zatka moze byt napr.ako voda alebo ako soplik bielej az cirej farby,vtedy len odteka porod moze nastat az o par tyzdnou,ked je zatka tak hruda ruzovkasta odteka rychlejsie a porod nastane pravdepodobne do par dni ale moze aj skor aj neskor a ked ti odtecie akoby naraz s primesou krvy a s bolestami vteda az treba ist do nemocky 🙂
@zuzaxa joj moja budem na teba mysliet 😵
Ahojte 🙂 Ako Vás tak každý deň čítam, tak vám aj závidím 🙂 Niektoré to už budete mať dnes za sebou..a ja stále nič...a veru už by som aj prijala...lenže na poslednej poradni som bola otvorená na špičku prsta, nič ma nebolí, teda okrem bedrových kĺbov, ale ani nohy nepuchnú..nič.....a to už ma každý posiela do pôrodnice, že ako mám dole brucho..Jedna mi dokonca v sobotu povedala, že mi dáva tri dni..tak som zvedavá 😀 😀 Ale po pravde, ja to asi aj v podvedomí mám tak, že ešte nejdem rodiť, lebo veď len dnes som si pobalila tašku 😎 😎
A dnes budeme mať poobede aj kočík, tak sa vytešujem, že mám o program na poobedie postarané.
Zajtra idem do poradne, tak uvidíme čo a ako...
Ak môžem poradiť @jana86 ja tiež používam žabku, alebo lanza mydlo. to si trochu nastrúham na starom strúhadle, dám do práčky medzi šaty a fľaky sú preč. Poradila mi to kamarátka, ktorá pri druhom používala látkové plienky, a hnedé fľaky vždy pekne vyprala.
@nelynka18 no rozmýšlala som aj nad touto možnossťou, že by prišli naši k nám ale riško sa aj tak v noci budí a presúva sa do našej postele takže by na to tak či tak prišiel že tam niesom a asi by mal väčší šok keby sa s ním nerozlúčim lebo on je taký že všeeetko musí vedieť a všade musí byť 😎 , mne ten pokoj noci práve vyhovoval sranda - každý inak 😉
@baby213 no moj mm zas ma sestru pannu a preto ze pozna jej povahu tak nechce tiez take iste mat doma, no som doma z poradne, zas nic nove, stale len na spicku prsta otvorena, tlak obrovsky, 140/100, doma uplne normalny, a na ctg vraj malickemu bilo rychlejsie srdiecko,ako je normal ale doktor nepovedal na to nic, len ze ci bol nervozny, no neviem ci bol nervozny maly ale ja som bola dost, ja uz tie navstevy nezvladam, a musim tento tyzden nejako posunut otvaranie,lebo povedal doktor ze keby som na 1.5 cm tak uz mi s tym vie pomoct
Včera sme poskladali postieľku a môj 9-ročný syn sa do nej vteperil..tak som sa zľakla, ked som ho tam videla, ani nohy nevedel poskladať...A ráno to isté- prišiel už aj so svojim paplónom 😀 Nevie sa stým zmieriť, že to už nieje jeho postieľka, ale prichystaná pre súrodenca..Veď ju načisto rozbije...a ke´d dôjdem z pôrodnice, môžme ísť kúpiť novú 😉
@lucy56 ja idem k nemu zajtra do poradne, tak som tiež zvedavá čo a ako. Ty budeš asi rodiť normálne, však? aj keď máš tú cukrovku? To nevadí? Už si sa s ním aj dohodla, že bude on pri pôrode?? Ak áno, aj mu plánuješ niečo dať? Ja mám z tohto hlavu ako melón...neviem či sa dáva a hlavne čo sa dáva, keď nemám zazmluvneného dr, ale len tak dohodnutého medzi vami dvomi.. A veď Dr. nehovoril, že teplý kúpeľ a sex pomáha??
@zuzkazv aha no tak nas risko by v noci keby ho zobodim rozruseny z toho vsetkoho a v noci sa uz nebudi,tak bude pre neho lepsie ked sa rano obudi sam a moja mama mu povie,ze sme sli pre dominika 🙂 neviem mozno,ze by to aj bolo lepsie v noci,len ked ja radse v noci spim 😉 😀
@nelustek ja maleho budit nebudem podla mna by bol z toho rozruseny a radsej budem ked ma pride pozriet do nemocky,citala si status weri?ona v noci pisla,ze sa jej zda,ze jej trocha vody odtieklo a ze pocka do rana....ale preco na CR 😕
@baby213 no vedeli by mi uz vyvolat porod, teda napichat oxitocinom a tak, to som sice moc nechcela ale koli cukrovke a tlaku do terminu asi aj tak nevydrzime
@monnika no zatial som na normalny porod nachystana, nespominal sekciu, cukrovka pokial je dobre kompenzovana a dieta nie je moc velke,co vraj moj nie je, ze bude akurat na mna , povedal a ze som sikovna a zvladnem ho normalne porodit, a to ze bude on pri porode som sa ho na to pytala, dal mi vizitku a ak by nemal sluzby mam volat,ale aj tak mam pocit ze uz tam ostal sam a nema kto iny chodit k porodom, on pride tusim momentalne ku kazdemu porodu, v pe sa nezazmluvnuje aspon zatial, a chcem mu nieco dat, teda manzel ked bude uz potom ak bude vsetko ok
a kupel mi spominal aj sex, vsetko praktizujem, upratujem, prechadzky, na zahrade som robila a stale ten isty nalez uz 3 tt
@lucy56 a co sa mu chystate dat? nejaku flasku alebo aj peniazky?? my mame z toho dilemu, lebo mame par znamych co tam rodili, a niektorí dali a niektorí nie..tak ja teraz neviem...
a tak do 10teho sa to hádam ešte rozbehne, keď takto všetko možné robíš 🙂 Ja som zas nejaká lenivá, ale to preto, lebo sme menili okná aj dvere, všade bol pred 2 týždňami bordel, keď som konečne doupratovala, tak zase malý mal oslavu, sme tu mali 16 ludí, a teraz sa mi nič nechce...len tak sa motkám 😎
A chcela by si aj epi?
jáj a ma napadlo som vám zabudla napísať, min. týžden stredu som šla do tej poradne a vravím mm že mi bude brať aj ster na streptokoka tak nech drží palce aby to bolo negatívne a on sa ma spýta že: to ti z hrdla budú brať? 😀 😀 😀 vravím mu že však už si bol pri pôrode tak by si mal vedieť kade ide dieťa von 😀 😀 a on že streptokok je iba v hrdle 😀 ale ma pobavil
@zuzkazv ja praveze nechcem taky porod ako pri prvom lebo bol vyvolavany 😉 ale inak bol cez den a trval len 6 hodin ale vyvolavacku nechcem...no do nedavna sa este budil,niekedy koncom juna som mu kupila skrecka s takou mini klietkou a povedala,som mu ze musi spinkat pekne so skreckom v izbicke aby sa skrecok nebal a ze ani on sa nebude uz musiet bat,ze uz budu dvaja 🙂 stalo sa nam na zaciatku,ze dokapal aj so skreckom v ruke do spalne 😀 ale vratila som ho spat a zasvietila take mini svetielko to ani poriadne nesvieti a potom prestal chodi a uz asi 2 mesiace spava sam 😵 neboj poskusaj kadeake finty na neho mozno nieco zaberie 😉
Skocim na intimnejsiu temu 😉 po dlhsej dobe sme mali ten tu vami vyspevovany sexik..ale mna to dost bolelo ale taka ostra pichlava bolest vo vnutri..nema to niekto tak ako ja? tak ja si porod neurychlim sexom
@monnika no netusim este presne co mu dame, asi sa zariadim podla pocitu z porodu, ci bude dobre vedeni z jeho strany, pokial viem on nie je zastancom epi, teda ja som sa ho na to ani nepytala,lebo som ho raz pocula to vraviet jednej mamine ze aka epi, nebojte to zvladnete, a viac som citala ze je negativ pri tom podani epi, aj kamoska rodila z epi a meleho jej priduseneho vytiahli,doteraz je postihnuty lebo ona necitila kedy ma tlacit, vraj..
a ja oslavu chystam tento tyzden v nedelu muz ma narodky, ale zas pre menej ludi, a neboj tiez som leniva, celkom dost maximalne jednu vec denne spravim lebo brucho tvrdne
@zuzkazv 😀 😀 tak to by bolo keby dokapal aj s rybyckami,som sa pobavila ked som si to predstavila....no vidis take mini akvarko by nebolo naskodu....zvlhci to vzduch,maly bude mat radost a aj svietit mu ho mozes nechat 🙂
@nelustek no mne sex nic nerobi ani ma neboli a ani len naznak na zlepsenie cesty k porodu...aspon sa mi lepsie spi 🙂 a ako pise @zuzkazv tiez radsej cez den ked je risko vonku s babkou alebo nahodou cez vikend cez obed zaspi 😉 inak baby pisala som,ze ja ziadnych poslickov ale uz asi od desiatej ma boli podbrusko,stehna a krize ako pri menstruacii a vobec to neustupuje ani nezosilnuje,stale len boli presne ako ked som mavala kramy....neni to ani v ziadnych intervaloch ani nic len proste boli a je to trosku neprijemne....davala som si teplu sprchu aj deku mam teraz obmotanu okolo ale nic sa nedeje....co mylsite?zeby som sa mozno trosku zacala otvarat alebo ma len maly tlaci i ked som uz 100x zmenila polohu alebo co to je?ked uz skoro 2 hodiny to trva 😕
baby pamatate sa, ako som tu pred tyzdnom pisala, ze mna nic neboli? Noo tak ako sa hovori, nechval den pred vecerom, vsak, par dni dozadu ma fest bolelo podbrusko, lekar, ze to sa vsetko tak zacne, aj krcok mam vraj uz makksi... a dnes mi take ostre sekundove bolesti strielaju dospodu, ze sa idem zblaznim, co vy na to, je to normalne?
@zuzkazv stale cakam,no nic je to take divne nepohodlne 😲 ale snad je to len poslicek 😉 joj ked to takto citam,ze pri sebe vecer mat dominika,az husia koza po mne presla 😕 no muz je dnes v martine sice po dialnici cez zilinu je tu za hodinu ale aj tak....ale mam pocit,ze to ustupuje 🙂

@zuzkazv tak dakujem za radu,aj tak sa dnes chystame do tesca tak urcite pohladam 😉