Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 no tak vidis a ze ty nic 🙂 tak vitaj v klube. Ja mam tiez od rana take slabe bolesti, ale neni to take strasne ako vcera vecer. Maximko sa v tom brusku riadne mrvi az neviem rozoznat ci je to tlak alebo tlaci maly 😖 tiez som teraz sama doma, mm mi len vyvolava ci je vsetko ok. Uz som tiez bola od rana 3x na WC 😝 Hadam sa tej zajtrajsej poradne dockame.
@nelustek no praveze ani nie len viem rozpoznat tie prave porodne kontrakcie...pred tym nez mi dali vyvolavacku som nic podobne nemala a ked mi ju dali prisli hned silne kontrakcie....ale toto ma este od nich daleko 🙂 muz je v martine preto tie mensie obavy ale za hodku po dialnici je tu 😉
@baby213 no to ako nadschval som sa s tym zmierial,ze nic sa so mnou nedeje a teraz toto....aj ty tak na WC a aj ta to vtedy viac boli lebo mna ano...ale mam pocit,ze sa to zlepsuje,tak snad do zajtra vydrzime 😉 a to cakam na telefonat,kvoli vajicku ze sa niekde stretneme a ja ho prevezmem.....no tak dominik este pockaj 😀
@zuzanazuzana neboj nič,ono to musí ísť už len von,tak to snáď príde ani nevieš ako 😉 ja,no ako kedy,ale čím ďalej sa mi horšie chodí,teda keď dlhšie chodím,tak ma začne bolieť brucho a tvrdne mi hlavne hore.V stredu idem do poradne,tak uvidím,či sa niečo zmenilo.Pri Lee som sa v tomto týždni už otvárala,a v 38tt som porodila ani neviem ako.Tak dúfam,že to pojde aj teraz tak rýchlo.Inak sa chcem dokyho spýtať aj na epiduralku,neviem,čím sa to blíži,tým viac nad tým uvažujem.
ahojte baby, troska som sa teraz ponamahala, lebo bol u nas opravar a som sa zohynala a zrazu pri vareni ma total zacalo boliet brusko, ale nie dole v podbrusku ako ma bolieva bezne, ale tak vstrede na pravej strane, ale dost silno, au au au :( co to moze byt?
@zuzinka_26 skus si dat aj ty sprchu alebo kupel ako nelynka.Mozno si sa len presilila,aj ja mavam krce v poslednej dobe,ale aj ked nic nerobim hlavne vecer a v noci.Tazko povedat baby co vam je 😨
No ja už hura doma z poradne,no otvorená stále 1cm,bral mi vyter,urobil prietoky,srdiečko v poho,je dole hlavičkou aj všetko ostatné,ale povedal,že to bude skôr ako mám termín,o týžden znovu na poradnu.Akurát na chodbe som stretla kamarátku od nás išla už z dvojičkami dievčatkami domou jej aké boli kráááásne 🙂 🙂 🙂
@nelustek aj mna to pri sexe tak boli.. ostra bolest, a preto sa nemilujeme uz dlho ☹ joj ako mi to uz chyba... a stale ma pobolieva to brusko od vcera☹ asi aj ja si dam teplu sprchu
baby ešte som nezačala piť ten čaj z ostužiny malinovej ale neni to zbytočné ked budem rodiť na 80% cisárskym?
@nelustek ...hned som si lahla a uz to trosku preslo, ale stale tam citim taky divny tlak akoby...dovarim a sup do sprchy. Zajtra mam poradnu, tak som zvedava, ci sme sa niekam posunuli.
@katuska_za ako som uz pisala my si teda porod neurychlime sexikom.Ked som muzovi povedala ze ma to boli tak on na to tak naco to robis?chces rodit? 😀
zeby som si dala aj ja teply kupel? pomaha to aj ked nemas este bolenie? alebo uz ked si myslis ze to pride...
@zuzinka_26 tak si sa asi len moc natahovala alebo co si to robila s tym opravarom 😀
@nelustek ja mam praveze bolesti v brusku ale len take slabe vcera vecer to bolo horsie... mozno taky levandulovy kupel padne vhod
@katuska_za hm mna sem tam zaboli brusko az do krizov,ale to je take dvojsekundove a niekedy mi to siaha az do stehna.Krce v brusku mavam zas kazdy vecer a zobudim sa na ne aj v noci.To bolenie a tie krce su ale odlisne..bolenie mam cez den a krce v noci 😨
@nelustek krce mavam aj ja v noci... a tie bolesti z bruska az dole do tej lonovej kosti mavam cez den... ale asi to tak proste uz bude kym maly nepojde von.. treba si len zvyknut 😅 len obcas ma chyta nervozita ci uz nahodou to nepride 😒
Ozaj babule uz dlhsie si necitim pod prsiami akoby som to mala znecitlivene.ked si tade prejdem rukou necitim ze by som sa tam dotykala...neviete preco?

@baby213 pijem poctivo,uz dve salky denne asi treti tyzden, no vsak hadam sa to aj same spusti,musime pridat so sexom,ale manzel sa chysta zacat az vo stvrtok, vraj to zmakcuje krcok a teple kupele,tie zboznujem tak to si uzijem teraz