icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
19. sep 2011

@nelynka18 kope ma do rebier casto...moze to byt tym? alebo zeby podrazdene z podprdy z kostic? neviem je to dost neprijemne
@zuzkazv

nelynka18
19. sep 2011

@nelustek myslis,no ja neviem ked sa mi to zda take slabe 😕 snad ma to nechyti v noci a ako napotvoru urcite ano 😉 no moze to byt hocicim skus nenosit podprdu po byte.... 😨

nelustek
19. sep 2011

@nelynka18 a budem ich mat vytahane az po pupok 😀 ja som tych 5hodin mala tiez len take slabulinke bolenie.Tiez som si hovorila ze to isto neni ono a nakoniec praskla voda a bolo to jasne

amisa
19. sep 2011

vy teda kvanta pisete..ani vas nestiham citat..
no ja dnes zacinam balit tasku, vsetko pokupene vyvarene,poprane..tak pre istotu aby som ako minule nahladala veci po byte na poslednu chvilu ci doslova minutu
inak co sa tyka podprd ja uz vobec nenosim s kosticami..nosim take bud co su na kojenie alebo trake sportove

nelynka18
19. sep 2011

@nelustek to ich mas uz take tazke ci co 😀 😕 ja si davam obcas cez den dolu podprdu,az tak sa mi ulavi 🙂 no ja to mozem mat take 3 hodky....no uvidime....ale zatial som v poho len nech mi to vydrzi 😀

zuzinka_26
19. sep 2011

@nelustek hihi, srandicky 🙂 nic som s nim nerobila, len som mu musela vypratat spajzu - vsetko, co sme mali na zemi, takze som sa pri tom riadne pozohynala a este som potom musela zmyt podlahu, lebo narobil bordel. uz je to ovela lepsie, este som chcela troska upratat, ale kaslem na to - nohy vylozene do vecera a idem lenosit.

zuzkazv
19. sep 2011

@nelustek podľa mňa to podprdou nemôže byť alebo keď ju dáš dole tak to máš tak veľmi otlačené??
inak to si mala riadne dlho že 5 hodín slabunké bolenie, ja som mala také slabšie kontrakcie každých 10min asi hodinu - to som ale ešte nevedela že to sú kontrakcie, boli fakt slabé ale po hodine hneď 3minútové odstupy a silné bolesti ale vodu mi praskli až v nemocnici aj ten oxitokcín mi pichli
@nelynka18 inak na izbe som vtedy mala druhorodičku a tá sa ešte pred nemocnicou rozhodovala či neísť domov lebo sa jej to zdalo slabé a nakoniec do hodiny porodila a ani klistír jej nestihli dať 🙂

nelustek
19. sep 2011

@nelynka18 tazke ani nie,ale tak sa mi trochu zvacsili z tych mojich jednotiek asi o dve cisla tak preto 😀 a pri nelke som nenosila po byte a trochu sa natiahli 😀 no dost nebudem zo seba robit obludu

nelustek
19. sep 2011

@zuzinka_26 ale jasne sranda musi byt som akurat myslela ci si sa neurazila..kasli na upratovanie a oddychuj 😉
@zuzkazv noo od rana od 8-smej take slabe a zosilneli az po 13-stej a dovtedy to bolo pravidelne kazdych 10min.potom neviem ako casto boli

nelustek
19. sep 2011

@zuzkazv ked ju dam dole mam tam otlacene a cervene

nelynka18
19. sep 2011

@zuzkazv neviem ja to stale porovnavam s prvym porodom....toto je nieco podobne len velmi slabe a nepravidelne...zo zaciatku ma bolelo podbrusko stale a odkedy som si dala tu vanu to na chvilu preslo ale potom to prislo opat a uz akoby v takych nepravidelnych intervaloch,mozno sa mi telo tak pripravuje a porod nastane aj neskor...ved necham tomu volny priebeh a uvidi sa 🙂
@nelustek aj mne sa trosku zvacsili a tiez mam po prvom kojeni vytahanejsie prsia i ked som kojila len 3 mesiace.... ale tak mne to moc nevadi 🙂

zuzinka_26
19. sep 2011

Baby, nejake sme dnes ubolene, nemyslite??? 🙂 ze by sa to uz naozaj blizilo? - no som zvedava, ktora do rana porodi 🙂 hihi

nelustek
19. sep 2011

@nelynka18 do 24hodin stopro porodis... ak nie tak nech sa pod zem prepadnem 😉

zuzinka_26
19. sep 2011

@nelustek 🙂 nie nie, jasne ze neurazila 🙂 este som sa nasmiala, lebo som mu mala platit 50 eur a mala som doma len 40 eur, tak zvysok sme sa dohodli, ze mu vyplatim v stravnych listkoch 🙂

nelustek
19. sep 2011

@zuzinka_26 tak som rada,tak to musela byt kovbojka 🙂 este ze si mala aspon tie stravne a on ich zobral

nelynka18
19. sep 2011

@nelustek neviem nemam ten pocit 😉 uvidi sa tak idem preistotu vyvarit dudku lebo ju potrebujem do porodnice 🙂
@zuzinka_26 no veru,uz teda citit,ze sa to blizi 🙂

zuzkazv
19. sep 2011

@nelustek tak to môže byť aj tým ja nosím teraz športové - sú oveľa pohodlnejšie 😉

katuska_za
19. sep 2011

@nelynka18 ako ju vyvaras? staci zaliat vodou z kanvice? alebo dat normal do hrnca?

nelustek
19. sep 2011

A aky tvar cumlika mate? gulaty zrezany alebo aky..nelka nechcela ziadny tak nemala,ona mala dudku cicik 😀

nelustek
19. sep 2011

@zuzkazv zeby som sa poobzerala aj ja po nejakych sportovych... asi zbehnem do obchodu

katuska_za
19. sep 2011

@nelustek ja mam taky ten zrezany a dobre zenelynka pise o vyvarani ja som na to uplne zabudla a supla som ho do tasky len tak 😅

zuzinka_26
19. sep 2011

@nelustek 🙂 bol zlaty, povedal, ze predsa aj stravne listky su peniaze, ze nie je problem 🙂 a neboli sme dohodnuti, ze dnes pride, len zavolal, ze ma cestu, ci sa moze zastavit...takze preto som nemala pripravene peniaze....inak, co sa tyka podprsenky, tak ja tiez nosim doma len taku sportovu alebo lambadu, tie su ovela pohodlnejsie...s kosticami si dam, len ked idem mimo domu a to ma tak otlaca a dost sa mi pod tym poti.

nelustek
19. sep 2011

Ta moja rebeka v brusku stale nieco vystrkuje,kusok nad pupkom zeby ritka?chrbatik?

zuzinka_26
19. sep 2011

@nelynka18 veru 🙂 tusim viacere budu septembrovky 🙂 ale snad vydrzime niektore aj do oktobra.

zuzinka_26
19. sep 2011

@nelustek ...ja som najskor kupila taky zrezany cumlik, aj v prenatal boxe som mala taky zrezany. Ale potom som bola na takom kurze pre buduce mamicky a tam nam ukazovala taky iny cumlik, co sa ma pouzivat na zaciatku - taky, co tvarom najviac pripomina prso a ma tam take akoby drazky 🙂 tak som taky kupila...a dobry napad, este ho nemam vyvareny.

nelustek
19. sep 2011

@katuska_za hodit do hrnca a nechat prejst varom,nie? ani ja nemam vyvareny este..
@zuzinka_26 pojdem nejaku pozriet mam jednu bez kostic ale tu mam zbalenu do porodnice to je ta na kojenie

nelustek
19. sep 2011

@zuzinka_26 a kde si taky kupila? vobec neviem aky myslis

anita12
19. sep 2011

@nelustek ...neluštek, ja tiež mám niečo podobné pod prsiami, až také štípanie a keď si to chytím akoby také strpnuté, najviac v noci keď ležím na boku, ja myslím, že to nám tú kožu tak ťahá to tažké veľké bruško 😉

nelynka18
19. sep 2011

@katuska_za ja vyvaram v hrnceku asi tak 1minutku...
@nelustek ja mam jednu gulatu a druhu zrezanu,uvidime ktora mu bude chutit 😉
@zuzinka_26 no veru dost ich tu bude ale tak verim,ze dost bude aj oktobroviek 🙂
idem po riska tak papa a drzte palce nech dojdeme v celku 😀 😀

nelustek
19. sep 2011

@anita12 ano presne to mam a ked ma tam zacne pichat ked lezim musim si dat ruku nad hlavu a trochu to prejde.vyznie to blbo ale som rada ze to nemam jedina 😉