Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
a pravdepodobne ma čaká cisársky rez, lebo malý nie je otočený dole hlavičkou 😒 no ale uvidíme možno si to nakoniec rozmyslí a otočí sa ešte má stále čas, niekedy sa bábätká otočia aj deň pred pôrodom pri kontrakciách 🙂
@misic ale ano vela 😀 ked @kenya83 babo ma teraz len o necelych 200g viac a rozdiel je 6tt ☹ nase babo skutocne nema gen. predispoziciu byt velike....ja som mala 2800g a 48cm pri narodeni a akosi ani teraz nie som vysoka (164cm a start.vaha 54kg) manzel je tiez stihly a vysoky....tak nema byt po kom takato 😀
skor sa viac desim toho tlacenia pri porode, ked tak krasne nabera malinká 😀
@kenya83 ty si tiez pichas fraxik,ze ,dobre si pamatam? dnes som bola na kontrolny odber na hematke a vysledky mam hrozne, ale nejdu mi dvihat davku, aby som nemala prilis riedku krv, kedze sa nevie, kedy porodim.....(az by som bola v mensom tt, tak by mi to dvihli ☹ ) aby sa mi aspon cosi zrazalo pri porode,
ty si ako na tom?
@marikac áno pichám si fraxík, naposledy keď som bola na kontrole na hemato tak som mala v poriadku a teraz idem 23.9. na poslednú kontrolu tak dúfam, že budú tiež OK. a kdesi picháš? do bruška či do ramien?
z tých kíl si nerob nič aj ja si doprajem niekedy aj o polnoci keď ma chytí hlad 😀
@kenya83 ja si picham vyhradne do bruska--teda do bokov bruska....do ramena to nezvladam, bolelo to velmi, najma v noci, ked som na ramene zaspala a zobudila ma strasna bolest a nepomohli ani ladove obklady ☹
dufam,ze to co sa vravi,o kojeni a zhadzovani kil je ozaj pravda.....
lebo neviem,aky rezim si urobim s malou ,ci budem stihat....a pod....a rada by som sa vratila k svojim kg...
aj ked kozu uz nikdy nebudem mat ako predtym 😠 😠
akurat dnes som v tescu vo vypredaji obzerala cele plavky 😀 ale viac by sa mi hodil neoprén 😀
sladké nejem asi pol roka je to strašné čo ja som musela mať vždy sladké za obedom alebo priebežne,už je na trhu tolko noviniek čo som ešte neochutnala ☹

@marikac
@kenya83 myslim, ze je to v norme, ked si predstavim, ze moja dcera ked sa narodila v 42tt a mala 3050g 🙂