icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

misic
19. sep 2011

@marikac
@kenya83 myslim, ze je to v norme, ked si predstavim, ze moja dcera ked sa narodila v 42tt a mala 3050g 🙂

kenya83
19. sep 2011

@gianni myslím, že norma je do 0,7 takže si mala tiež prietoky OK 😉 Sebastián je krásne meno 😵 😵 😵

gianni
19. sep 2011

@marikac áno to už je fakticky v 36tt, ja som 36 plus 3 a je to už 37tt

kenya83
19. sep 2011

@marikac no áno koník mi ukazuje o 2 dni dopredu, ale už to nejdem upravovať, možno nakoniec porodím aj skôr 🙂

@misic a ja keď som som narodila som mala 2,65kg tiež som bola maličká 🙂

misic
19. sep 2011

@kenya83 tak to mate asi geneticky, ze nebudes mat velke babo 🙂

gianni
19. sep 2011

@kenya83 ved preto som v nemocnici bo som mala zlé prietoky a dnes o.k. tak zajtra idem domov,ani som nevedela kolko má byť aká hodnota

kenya83
19. sep 2011

@misic asi áno možno bude po mne 😉 a nakoniec nech je veľké aké chce hlavne že bude zdravučké 😉 😉 😉

kenya83
19. sep 2011

@gianni ani ja som do dnes nevedela tie hodnoty ale dnes som sa dr. opýtala takže norma je do 0,7 😉 a čo Ti dávali ? niečo na upravenie prietokov? alebo prečo tam ležíš?

kenya83
19. sep 2011

a pravdepodobne ma čaká cisársky rez, lebo malý nie je otočený dole hlavičkou 😒 no ale uvidíme možno si to nakoniec rozmyslí a otočí sa ešte má stále čas, niekedy sa bábätká otočia aj deň pred pôrodom pri kontrakciách 🙂

gianni
19. sep 2011

@kenya83 dávajú mi ešte stále tabl.oxyphyllin na vyživovanie a pred tým aj infúzie a asi jeden den aj železo,tak sa to napravilo

marikac
19. sep 2011

@gianni
@kenya83 no nechcem sa hadat, teda mna caka velke dieta ☹ my sme v 30tt mali 2000g 😀

kenya83
19. sep 2011

@gianni tak to je dobre, že sa Ti to upravilo. Nech ešte troška priberie a môžeš rodiť 😵

marikac
19. sep 2011

@kenya83 v piatok mam posl.poradnu ,USG a prietoky u mojej gyn. tak hodim cerstve info, kolko vazi moje díte 😀

kenya83
19. sep 2011

@marikac netráp sa každé bábätko rastie a priberá individuálne 🙂 zober si, že niektoré bábätká sa rodia 54cm a niektoré 48cm a tiež pri týchto mierach nemôžu byť váhovo približne na rovnako 🙂

misic
19. sep 2011

@marikac 2000 v 30tt sa ti zda vela? Podla mna akurat, si myslim, ze vsetko su to vahy v norme, nemozu byt babatka rovnake ved kazde ma svojich rodicov 🙂 a ked su rodicia vysoki alebo vacsi, tak aj babo je po nich... 😉 neboj sa, tvoje babatko bude akurat 😀

kenya83
19. sep 2011

@marikac no to som zvedavá koľko bude vážiť tvoj pokladík 😉

marikac
19. sep 2011

@misic ale ano vela 😀 ked @kenya83 babo ma teraz len o necelych 200g viac a rozdiel je 6tt ☹ nase babo skutocne nema gen. predispoziciu byt velike....ja som mala 2800g a 48cm pri narodeni a akosi ani teraz nie som vysoka (164cm a start.vaha 54kg) manzel je tiez stihly a vysoky....tak nema byt po kom takato 😀
skor sa viac desim toho tlacenia pri porode, ked tak krasne nabera malinká 😀

kenya83
19. sep 2011

@marikac neboj zvládneš musíš 😉 a to si zober, že som už pribrala 16 kíl ☹ tak som čakala, že nakoniec bude maličký veľký chlapisko a ono nie 🙂

marikac
19. sep 2011

@kenya83 ty si tiez pichas fraxik,ze ,dobre si pamatam? dnes som bola na kontrolny odber na hematke a vysledky mam hrozne, ale nejdu mi dvihat davku, aby som nemala prilis riedku krv, kedze sa nevie, kedy porodim.....(az by som bola v mensom tt, tak by mi to dvihli ☹ ) aby sa mi aspon cosi zrazalo pri porode,
ty si ako na tom?

marikac
19. sep 2011

@kenya83 ja som nabrala 14kg ☹ 😠 a hnevam sa sama na seba, nemuselo to byt tolko....ked ja si vecer bars co doprajem, zmrzku, pizzu...a pod......no moja chyba 😠

gianni
19. sep 2011

@kenya83 hej ved ešte nejaké 2 tyzdne a môžme ísť na to 😉

kenya83
19. sep 2011

@marikac áno pichám si fraxík, naposledy keď som bola na kontrole na hemato tak som mala v poriadku a teraz idem 23.9. na poslednú kontrolu tak dúfam, že budú tiež OK. a kdesi picháš? do bruška či do ramien?
z tých kíl si nerob nič aj ja si doprajem niekedy aj o polnoci keď ma chytí hlad 😀

gianni
19. sep 2011

@kenya83
@marikac baby sa máte ja pri mojej diete mám navyše len 5-6 kg sladkosti neprichádzajú v úvahu,dúfam že po pôrode to doženiem,pri prvom som pribrala kolo 17 kg

kenya83
19. sep 2011

@gianni a ja zase dúfam, že po pôrode tie kilá zhodím 😉 budem musieť asi nabehnúť na fitko, lebo už som naozaj ako sloník 😀

marikac
19. sep 2011

@kenya83 ja si picham vyhradne do bruska--teda do bokov bruska....do ramena to nezvladam, bolelo to velmi, najma v noci, ked som na ramene zaspala a zobudila ma strasna bolest a nepomohli ani ladove obklady ☹
dufam,ze to co sa vravi,o kojeni a zhadzovani kil je ozaj pravda.....
lebo neviem,aky rezim si urobim s malou ,ci budem stihat....a pod....a rada by som sa vratila k svojim kg...
aj ked kozu uz nikdy nebudem mat ako predtym 😠 😠
akurat dnes som v tescu vo vypredaji obzerala cele plavky 😀 ale viac by sa mi hodil neoprén 😀

marikac
19. sep 2011

@gianni zavidim 😨 😨 😕 😕

tun1ska
19. sep 2011

@marikac na fotke vyzeráš byť štíhlunka...určite ti to neuškodilo, tých pár kg naviac, to ešte nieje veľa, a si mladá, tak to raz -dva zhodíš, resp. "vycikáš" 😉 😀

gianni
19. sep 2011

sladké nejem asi pol roka je to strašné čo ja som musela mať vždy sladké za obedom alebo priebežne,už je na trhu tolko noviniek čo som ešte neochutnala ☹

kenya83
19. sep 2011

@marikac aj mňa už bolia ramená som už dopichaná poriadne 😒 ale keď ja som bojím pichať do bruška 😒

marikac
19. sep 2011

@tun1ska bola som 😖 😖 a akosi moje telo nebolo ani prednastavene na tuto sucasnu vahu,lebo moja pokozka ale vobec nezvladla tie kg......rozpraskala vsade, stehna, zadok, brucho, prsia 😕 😔 😔
(kremovala som stale, od zaciatku tehu)tak sa necitim najlepsie v tomto tele 😀