Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
pisem v mene natalii6 čaute dnes pred 14 hod sa jej narodil syn jeho vaha je 4400g a 51 cm meria 😉
mam otazocku... ako vyzera ked odteka plodova voda? bolo by mozne ze je cira uplne bez primesi nejakej ruzovkastej a podobne co som citala na nete? uz par dni (som to aj pisala predtym) mam uplne ciri a riedky totalne vodovy vytok, lenze normal vytok ked som mala bol mliecny a husty (taky mam skoro cely zivot) a parkrat do dna. Ale toto mam stale vlhke nohavicky respektive kazdu chvilku citim vlhky fliacik, ked si dam intimku tak to az tak casto nezbadam ale bez nej to citim ze to je akosi moc casto.... Napadaju ma uz kadejake blbosti 😅 plodovka to byt urcite nemoze kedze nemam pocit ze by sa mi uvolnila ta zatka a minuly tyzden som bola na sto zamkov uzavreta, vsak? 😅 😅
@katuska_za otvorit sa mozes velmi rychlo a hocikedy..a take vlhke nohavicky aj bez mliecneho vytoku mam aj ja stale , ale ked si si nie ista trak sup vlozku medzi nohy a na pohotovost, tam ti to hned zistia na vlozke takym roztokom ze co to je.
mamickam a babetkam vela zdravia stastia a len tie najkrojsie gratulacie 🙂
@amisa a bolo by mozne ze to po "kvapkach" uz asi 4-5 dni kvapka?
@katuska_za ja to mám tiež,už pár dní chodím s intimkou,lebo inak sa nedá.Ale nejako to neriešim,myslím,že to je len výtok čo je u tehu normálne.Ale ak by si chcela vedieť či je to plodová voda,dá sa kúpiť v lekárni nejaký roztok na určenie plodovej vody.Tak sa skús spýtať,aby si si bola istejšia.
@katuska_za aj ja nosím intímky,ale plodová voda tečie vo väčšom aj ked po kuse trebárs,mne pred 3 rokmi pomaly odtekala 2 dni ale intímka mi nestačila proste som to cítila ináč akoby mi unikal moč
@katuska_za no to ti neviem povedať,to mi len kamoška hovorila,že to zháňala tiež na poslednú chvíľu,lebo nevedela,či je to plodová voda,či má utekať do porodnice.Ale keď sa spýtaš v lekárni,určite budú vedieť o čo ide.
@katuska_za ak si nie si ista daj si vlozku a chod do nemocnice oni tam maju nejaku latku ktora reaguje s plodovou vodou
katuska-za kukla som na nete a nejaký takýto roztok je pod menom -temešvaryho roztok.Tak sús.
@kucminka dakujem a to sa da kupit v lekarni? zajtra sa asi na to spytam, lebo moja dr. ma dovolenku myslim ze este aj zajtra takze k nej nemozem ist 😒
@katuska_za áno v lekárni by to mali mať.Tak držím palce,potom daj vedieť či si to zohnala,lebo aj ja som nad tým uvažovala,že si to pre istotu kúpim.
@kucminka jasne zajtra napisem, no som zvedava ci to nieje len zas prehnana obava, ale radsej nech si je clovek na istom lebo tato nevedomst ma zabija... uff ked ja netusim co cakat a uz sa asi az moc sledujem kazdu chvilku ☹
@katuska_za neviem ja som si to nekupovala,proste som vedela že to už neni výtok ale plodová voda a ked som volala do pôrodnice asi vyše 60 km vzdialenej tak povedali nech prídem ráno tak som aj urobila a tam ma nechcali ešte do dalšieho dna
@gianni uff, to cakanie na tu "spravnu" chvilu je neskutocne... bojim sa asi uz fakt vsetkeho 😅 maly sa akosi moc hybe a zakazdym ma picha tam dole ☹ uvidim co zajtra ak to neprestane pojdem aj ja do nemocky ale urcite si kupim aj ten roztok nech som kludnejsia
ahojte ja som bola vcera na poradni, a neviem co si mam myslet,v mynulej poradni mi dr. povedala ze babo je o tyzden starsie a vcera po merani povedala ze je akurat podla tyzdna velke .vazi 3100 gramou,uz som sa tesila ze to bude skor a tak teraz neviem .. 😒 ,termin mam 14.10,krcok ze sa mierne stiahol
@katuska_za ahoj a kedy presne mas termin??
teda baby, vy uz rodite ostosest, ved je este len september! 🙂 ja dufam, ze vydrzime do terminu, doma je este stavenisko, ved by sme si nemali ani kam lahnut, postielku ma mala zapratanu vecami, chudatenko male 🙂
ale krasne babatka, gratulujem!
@michala33 12.10. mi urcili este v prvom trimestri
@wewe22 tak som rada, že tu s týmto problémom nie som sama 🙂 tak nechajme to na našich drobcov, teraz je už len na nich či sa otočia 😉 a mala si ho už otočeného alebo ešte nie? Ja ho nemám otočeného od začiatku. Hlavičku má rovno pod ľavým rebrom a keď sa vzprieči tak mi tam navre riadna hrča 😀 a tie kopance do mechúra 😀
@kenya83 no moja mala tiez nebola otocena ja mam hlavicku na pravej strane tesne nad pupkom uz tam mam prelezanu maternicu normalne to na dotyk boli tak asi neni ani uplne KP lebo mam strasne nizko brucho vsetci si myslia ze uz kleslo a budem rodit len mne ani vyssie nevybehlo stale mi kope len na lavej strane aj to je uz dost bolestive a kopance do mechura to je samostatna kapitola niekedy mam pocit ze nedobehnem na WC 😒
no ked sme pri uzatvarani ja mam terminy dva a ten neskorsi je 27.10. a pri prvej som prenasala 9 dni aby som nesla este az v novembri
@wewe22 u mňa je to to isté, tiež mám dole klesnuté brucho už od začiatku a ani som ho nejak vyššie nemala.V noci som hore stále a na WC chodím aj 15x za noc, strašne mi tlačí na mechúr, zrejme tlačí asi celou svojou váhou aj keď niekedy idem na wcko a moc sa nevycikám ale stále mám pocit, že ten mechúr je plný 😒

@kenya83 ja som na tom rovnako doktor dal malej cas do 13teho ak sa ani dovtedy neotoci bude to CR