Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bibi13 no ved vlastne ano, ale predsa bude to nase prve mimco a ked sa to tu tak rozbieha... 😒 od zaciatku mi vsetci vraveli ze porodim skor tak som sa modlila nech tam maximko zostane aspon do toho 30tt a ked si to tak prepocitam tak uz 8tt cakame ci nepride, tak preto sa mi zda ze je tam uz pridlo, ale ked sa na tom pozriem z inej stranky ze vlastne este mesiac mozeme kludne spolu potiahnut tak mas svatu pravdu 🙂
akosi ma chyta divna nalada... total nejako bez nalady a to som doteraz bola v celku usmiata a spokojna.... ☹
@katuska_za to mozno tie hormony 😉 my sme s mm dopozerali svadbu nasich kamosov co sa brali mesiac po nas minuly rok v oktobri a tiez uz cakaju... tak mam tiez teraz zmiesane pocity, obe si tam tancujeme bez brusiek a ked si predstavim ze zachvilu budeme maminy 😅 a vsetko sa zmeni...
inak som si aj poplakala pri odobierke aj sa nasmiala nad rano vsetci pod parou, xixi
@baby213 ja som tehu nalady nikdy nezazila... ale mozno to trsoku sposobil mm... trosku ma zamrzelo lebo som zistila ze si pisal zas s jednou zenskou ktoru moc nemusim...
Babuľky v noci sa mi snívalo že sa nám narodil náš krpček a dali sme mu meno Jozef Sebastián Bodorik. Vzhladom k tomu že sme neni ešte uplne dohodnutí na mene čo vravite na takúto kombináciu? 😉 😝
Dobré ranko.. natali veľkááá gratulacia..
kokos baby, nerodia sa nejaké veľké babätká???
Bré ránko....všetkým už šťastným mamičkám prajem všetko naj, naj...rýchlo sa zotavte. A malým bábätkám nech sú zdravučké a nech sa im na tom našom svete páči 🙂
Pripájam sa ku gratuláciam novopečným maminám 🙂
žienky, tak uvažujem ešte nad tým....čo robíte s novými vaničkami? Čím ich čistíte, kým sa v nich bábätká prvýkrát okúpu? To len vodou, alebo tým čo používam na našu vaňu?vôbec netuším....
Gratulujem všetkým novopečeným mamičkám a bábätkám prajem hlavne veľa zdravíčka. 🙂
@katuska_za aha... tak to moze byt 😒 ja mam zas take nalady, ze sa cudujem ze mm to pri mne vydrzal 😝
Dobre ranko, noc bola hrozna vobec som nemohla spat..Dnes bude asi pekne pocasie tak idem prat..
Dobré ránko, túto noc som takmer vobec nespala a nechapem preco, kedze vinimocne any babo neominalo nejako vela ani na wc som nechodila, och asi to bude vazne uz predporodny stres 😅
@lolko_lenka gratulujem aj tebe maminka 🙂 ved ja uz nemozem kvoli vam spat,kazdy den tu niekto rodi 😉 prajem vela vela zdravia a stastia
@katuska_za ja som tiez nemohla spat a myslim ze preto ze tu kazdu chvilu niekto rodi a uz kazde spichanie berem vazne.. 😀
ahojte baby, u nas je skaredo, zatiahnute a tmavo, idem trosku poupratovat a asi aj prat ale naozaj je hnusne vonku ☹ stastie, ze nikam nemusim ist, malu mam doma, lieci sa...
Inak co je s nelynkou? Vobec ju tu nevidim, ze by sa jej to rozbehlo? Lebo ona je taka casta pisatelka kazdodenna 🙂
Inak som rada, moj zub sa mi ukludnila aj to uz pekne odpucha 😉
@bv_alexandra mas pocit, ze to bol taky prorocky sen? Inak ked sa Ti paci takato kombinacia, tak ju daj malemu, ja som sice za take klasickejsie mena, ale to je na kazdej maminke co sa jej paci, zase moje mena sa nemusia pacit ostatnym, tak pri vybere by som odporucila vsetkym rodicom nech sa drzia svojho pocitu a to co sa im paci 😉
@nelustek
@katuska_za
ja som sa po tom ci mi napisala bibi tak ukludnila ze som po tyzdni spala ako zarezana. Ani neviem kedy mm odisiel do prace 😅 najblizsi tyzden s porodom nepocitam tak dufam ze sa este naposledy dobre vyspim xixi...
a mozno to teraz ked nebudem cakat pride 😝

@kenya83 neviem ako tvoj, ale moj maly bol otoceny hlavickou dolu, tak som sa tesila a po 3tyz ako som sla do poradne, ta mi vravela dr., ze je opat otoceny hlavkou hore... a teraz sa mi zda, ze asi sa opat otocil, lebo pri rebrach citim take hrudky a hrbolceky ako nozky... tak hadam je uz nastaveny... no, ale aj tvoj maly sa kludne moze otocit, ja som to tu uz pisala, ze moja mladsia segra sa otocila 2tt pred porodom 😀 takze nadej umiera posledna 😉 😉 😉