icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tun1ska
21. sep 2011

@dianap mne pri 1. tehu odišla deň pred pôrodom 😉

tun1ska
21. sep 2011

@misic nuž, mne vychádza chlapec podľa tohto a má byť vraj dievča, podľa usg 😲

lutsy
21. sep 2011

@misic mne to vychadza chlapec a aj by to mal byt chlapec podla utz 🙂

dianap
21. sep 2011

@misic Dufam ze to je neaka hlupost, lebo mi vyslo dievca a podla ultrazvuku mame mat chlapca. Normalne som sa zlakla. Mame vsetko modre,zelene a zlte..... Budeme znova malovat??? 😅

renatkas
21. sep 2011

@demons nadherny chlapcek, gratulujeme 🙂
@misic ani mne to nejako nevychadza podla toho cinskeho kalendara 😀

dianap
21. sep 2011

Urobila som si ten test znova a vysiel mi chlapec, potom o chvilu zas a vyslo mi znovu dievca......Spravte si to viac krat kym vam nevyde to co chcete... 🙂

andelusik
21. sep 2011

Čaute baby, robili Vám kultivačné vyšetrenie? Mne vyšlo, že mám nález Staphylococcus epidermidis a Lactobacillus species. Na nete som našla, že je to dobre, že sú tie baktérie tam, ale aj také reakcie, že treba podať antibiotiká.. tak neviem, lebo mne žiadne lieky nedal a povedal, že ok, keď videl tie výsledky.. dík

nelustek
21. sep 2011

@demons jej je krasny a gratulujem 🙂

nelustek
21. sep 2011

@duska88 a co to je tachykardia?

nelustek
21. sep 2011

@misic mne vyslo dievca na prvy krat 🙂

babulkaa
21. sep 2011

@misic mne vyslo dievca a cakame dievca 😀 😀 😀

tinna13
21. sep 2011

@misic mne vyslo dievca aj cakame dievcatko

jana86
21. sep 2011

@misic mne vysiel chlapec a cakame dievcatko

14petulka88
21. sep 2011

Mne pri tom teste vislo pri prvom tehu chlapcek - bola dcerka a teraz vislo dievca a cakame chlapca 😠

bibiana20
21. sep 2011

@misic wau,skusila som to a vyslo mi dievcatko 😀

raona
21. sep 2011

@andelusik to mas streptokoka /mala som to pri prvom tehu/, atb sa podavat nemusia /bo potom pri porode by ti nemuseli zabrat tie, ktore ti musia pri porode podat/, musia ti ich dat pred porodom.. aby sa nenakazilo dieta porodnymi cestami...

misic
21. sep 2011

@tun1ska @dianap @jana86 @14petulka88 tak tam pisu, ze pravdepodobnost je na 80% mne to vyslo aj pri dcere aj teraz podla usg to ma byt chlapcek, aj tak mi to vyslo, tak ja asi spadam do kategorie tych 80% 😀 😀 😀
Ale cudne je, ze niektorym vam na 2.raz vysiel iny vysledok... 😲 ja som si to pozerala aj podla tejto tabulky, neviem, ci je v niecom ina ako ta na www.tehotenstvoacademy
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...

@tinna13 @babulkaa @nelustek @renatkas @lutsy @bibiana20 tak vy baby spolu so mnou ste v tych 80% 😀 😀 😀 sranda, ze mne to spolu s kamoskami a mnohymi znamymi z okolia vychadza.

dadusa26
21. sep 2011

@nelustek ten prvy krat som sa dala na bok..lebo na chrbte je to fakt neprijemne..ale potom som ten 2x bola na chrbte ...takze netusim...zajtra sa skusim poriadne najest a dat si obvykle rannu kavu a dufam ze to bude ok

nelynka18
21. sep 2011

baby aky je ten maly filipko od natalli vlasaty,ze?juj krasny sa tesim na toho svojho krpana 😵 i ked podla toho kalendara mi vyslo dievca 😀

misic
21. sep 2011

@nelynka18 a aku mas alternativu na dievcenske meno??? 😀

nelynka18
21. sep 2011

@misic nemam 😀 😀 i ked moja mama je presvedcena,ze to bude baba 😉 no porozmyslam nad menom 😀

katy31
21. sep 2011

@natalii6 srdečne gratulujeme, nádherné bábätko 😵

katy31
21. sep 2011

@nelynka18 ja si myslím, že to je blbosť, to by všetky, napr. 31 ročné, ktoré otehotneli v januári, mali rodiť chlapcov, alebo všetky 23 ročné, čo otehotneli v marci, mali rodiť dievčatá... 🙂

misic
21. sep 2011

@katy31 tak podla toho asi.... 😉

katy31
21. sep 2011

@andelusik ahoj, aj mne vyšiel staphylococus, doki mi dal na to ešte teraz macmiror.. a urobil mi kopiu do tehu knizky, aby detsky lekari vedeli, ak by boli nejake sopliky, alebo kasel.. Vraj staphylococy nie sú nebezpečné pri pôrode... horšie a zlé sú streptokoky... takže sa neobávaj.. bude to ok... 😉

katy31
21. sep 2011

@misic mne to tiež vychádza... ale neviem si predstaviť, ako by čínania vedeli jednotne zariadiť delenie buniek... 😀 ako všetko sa robí v číne... to je fakt... ale toto je vec matky prírody... 😀 😀 😀

nelynka18
21. sep 2011

@katy31 ved jasne 😉 ale keby fakt nahodou sa narodi baba meno nemam 😕
vy baby mate preistotu pre opacne pohlavie meno?

katy31
21. sep 2011

@nelynka18 nemám... mne keby že sa narodí baba, tak reklamujem, že nie je moja... 😀 😀 😀 traja nezávsilí lekári mi potvrdili chlapca a mám aj fotku pindíka... 😀 😀

babulkaa
21. sep 2011

@nelynka18 jasne ja mam teda manzel ma po nom cize Peto ale asi by som tiez reklamovala 😀 😀 😀 😀 😀 vsetko doma ruzove aj izba 😀 😀 😀 😀

peta_k
21. sep 2011

baby, mam asi blbu otazku, ale ak lezite a chcete sa otocit alebo postavit, tiez vas vsetko boli? akoby vazy tam dole, ci co... A ak lezim na boku a babo sa jeduje, musim hned menit polohu, je mu to neprijemne? ja som uz uplne zblbnuta zo vsetkeho asi... Aspon nam teraz zacne zasa humbuk na stavbe... dvere, parkety, pucovanie, takze nebudem mat cas rozmyslat nad hlupostami

Inak mne tiez podla tej tabulky pohlavie nevychadza a asi by som bola sklamana, keby sa mi teraz narodil chlapec, ked som sa navnadila na dievcatko. Ale meno pre istotu mame aj pre chlapceka...