Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Urobila som si ten test znova a vysiel mi chlapec, potom o chvilu zas a vyslo mi znovu dievca......Spravte si to viac krat kym vam nevyde to co chcete... 🙂
Čaute baby, robili Vám kultivačné vyšetrenie? Mne vyšlo, že mám nález Staphylococcus epidermidis a Lactobacillus species. Na nete som našla, že je to dobre, že sú tie baktérie tam, ale aj také reakcie, že treba podať antibiotiká.. tak neviem, lebo mne žiadne lieky nedal a povedal, že ok, keď videl tie výsledky.. dík
Mne pri tom teste vislo pri prvom tehu chlapcek - bola dcerka a teraz vislo dievca a cakame chlapca 😠
@tun1ska @dianap @jana86 @14petulka88 tak tam pisu, ze pravdepodobnost je na 80% mne to vyslo aj pri dcere aj teraz podla usg to ma byt chlapcek, aj tak mi to vyslo, tak ja asi spadam do kategorie tych 80% 😀 😀 😀
Ale cudne je, ze niektorym vam na 2.raz vysiel iny vysledok... 😲 ja som si to pozerala aj podla tejto tabulky, neviem, ci je v niecom ina ako ta na www.tehotenstvoacademy
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
@tinna13 @babulkaa @nelustek @renatkas @lutsy @bibiana20 tak vy baby spolu so mnou ste v tych 80% 😀 😀 😀 sranda, ze mne to spolu s kamoskami a mnohymi znamymi z okolia vychadza.
baby aky je ten maly filipko od natalli vlasaty,ze?juj krasny sa tesim na toho svojho krpana 😵 i ked podla toho kalendara mi vyslo dievca 😀
@andelusik ahoj, aj mne vyšiel staphylococus, doki mi dal na to ešte teraz macmiror.. a urobil mi kopiu do tehu knizky, aby detsky lekari vedeli, ak by boli nejake sopliky, alebo kasel.. Vraj staphylococy nie sú nebezpečné pri pôrode... horšie a zlé sú streptokoky... takže sa neobávaj.. bude to ok... 😉
baby, mam asi blbu otazku, ale ak lezite a chcete sa otocit alebo postavit, tiez vas vsetko boli? akoby vazy tam dole, ci co... A ak lezim na boku a babo sa jeduje, musim hned menit polohu, je mu to neprijemne? ja som uz uplne zblbnuta zo vsetkeho asi... Aspon nam teraz zacne zasa humbuk na stavbe... dvere, parkety, pucovanie, takze nebudem mat cas rozmyslat nad hlupostami
Inak mne tiez podla tej tabulky pohlavie nevychadza a asi by som bola sklamana, keby sa mi teraz narodil chlapec, ked som sa navnadila na dievcatko. Ale meno pre istotu mame aj pre chlapceka...

@dianap mne pri 1. tehu odišla deň pred pôrodom 😉