icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bibi13
22. sep 2011

@nikolka4 držííím palce..

@katy31 aj ja som počula z brucha také puknutie.. najprv som myslela, že mi praskla plodovka, ale nič.. niečo som zhanala o tom na nete a nič som nenašla.. len, že nie sme jediné..

inak, dobré ranko

zuzkazv
22. sep 2011

dobre ránko 🙂
@nikolka4 držím palce 🙂 🙂
aj u vás je vonku taká hmla že fúúúj ale poobede bude zas horúco asi

baby213
22. sep 2011

@nikolka4 jaaaaaaaaj tak uz to prislo 🙂 drzime palce 😉 potom daj vediet

bv_alexandra
22. sep 2011

Dobré ránko aj ja želám všetkým.
Ja som včera večer mala pocit že mi malý sam od seba vypadne, tak tlačil príšerne. Až mi znovu zlatá žila vybehla. ☹
Dnes už len 16 dní tak nech to rýchlo prejde, lebo začínam byť z toho nervozna, aká som nemotorná a stále udýchaná 😒

baby213
22. sep 2011

Dobre ranko tehulky a poniektore uz maminy!
tak nikolka to vcera neprehnala s upratovanim ale sa to uz chystalo 🙂 len skoda ze muza nevycihla doma... ☹
u nas dnes tiez hmla 😠 hnusne pocasie, dufam ze poobede sa to polepsi. Mne vcera ako som sa zohla po prvy krat tiez puklo v bruchu, ale ja som sa zlakla nie ze mi odteka voda ale ze ci som tym nahlym zohnutim nieco nespravila malemu 😅 no snad nic, ved je vo vodicke, ale az to tak nechutne ruplo...

baby213
22. sep 2011

@bv_alexandra hi, o zlatej zile mi ani nehovorte 😢 vcera este aj mm dostal tak sa mocime v bidete jak na striedacke...

nelustek
22. sep 2011

@dadusa26 vies lebo ja som pocula ze na boku su ozvy lepsie ako na chrbate.Aj mna sestricka davala na bok,ale to uz pri porode

nelustek
22. sep 2011

@nikolka4 drzim palce 🙂 vzdy ked tu niekto nieco podobne napise az sa mi srdce rozbusi 🙂

nelustek
22. sep 2011

@baby213 Ahoj mne ked pri malej puklo v bruchu tak mi zacala odtekat plodovka,nemas zvyseny vytok?

nelustek
22. sep 2011

Dobre ranko, ako vas tu pocuvam ze vam puka v brusku? mne tak puklo pri nelke a zacala postupne odtekat plodova voda... aby ste nesli rodit baby 🙂
Zajtra idem na poradnu taaak sa tesim 🙂

baby213
22. sep 2011

@nelustek ono mi to puklo uz vcera poobede ale voda mi neodteka, teda odteka ale len taky ten denny normal pomalicky 🙂 myslim ze ja sa este nacakam 😀
Inak ja ked som bola na pohotovosti v 31tt tak mi robili pasy a na chrbre este nebolo nic moc citit ale akonahle som sa dala na bok tak sestricka len usta otvarala ze ako to krasne ukazuje uz v takom rannom stadiu...

bv_alexandra
22. sep 2011

@baby213 ja si davam ten avenoc aspon nachvilu mi to pomaha. no obávam sa že pri pôrode nepomôže ani svätená voda 😒 😉

nelustek
22. sep 2011

@baby213 ja uz normalne nemozem spat,ked sa tu pomalicky rodi 🙂 ja uz sa neviem dockat...a pocitam ze porodim opat na termin,ze to skor nebude

baby213
22. sep 2011

@nelustek ja som mala taky minuly tyzden cely a aj pondelok. Inak som myslela ze na poradni mi povie doky ze jaaaaj pani vy ste uz otvorena, alebo si ma tam dokonca aj nechaju 😉 ale prv ked povedal ze krcok vydrzi do vianoc, moje nadeje sa rozplynuli 😠 ax jaj, ale ma stve ze muzovi naplanovali buduci tyzden sluzobku do popradu a ani nevie poriadne v ktory den. Som pozerala je to od nas 182km a dufam ze sa maly nebude pytat na svet zrovna ked tatko bude na pol ceste. Viete...murphyho zakony 😝
@bv_alexandra ja mam doma detralex ale ten sa pri tehu nemoze (teda nemal by sa) tak sa len mocim. Do kelu a to pri porode mozem pocitat s tym ze sa mi to zhorsi ze? no zo mna vylezie urcite aj polka creva 😢

gianni
22. sep 2011

@bv_alexandra aj ja používam avenoc masť , ked som to mala horšie tak aj čípky,v nemocnici sa mi to upravilo lebo som len vylihovala, ale teraz doma sa to zase zhoršuje,no nejak to už len vydržať

baby213
22. sep 2011

@gianni aaax co s nami ked sme bohate! 😎

gianni
22. sep 2011

@baby213 ved keby to bolo aspon podla toho ta ojoj,Kolár by na mna nemal 🙂

nelustek
22. sep 2011

@baby213 Ale isto sa vypyta ked nebude doma 😀 ako by to bolo?aj ja na zajtrajsej poradni cakam ze mi povie dobre spravy,ze sa otvaram...chceli by sme asi vela od tych nasich drobcov

zuzkazv
22. sep 2011

jáááj vonku aká kosa ledva som povešala prádlo 😒
@nelustek aj ja som teraz tak nejak na tom že si myslím že to bude až na termín, neviem prečo ale mám ten pocit
@baby213
@gianni
@bv_alexandra ja používam tiež avenoc a tiež sa hrozím že čo bude po pôrode ☹

nelustek
22. sep 2011

@zuzkazv co to mate ten avenoc? naco je to dobre? a preco sa bojite co bude po porode?

misickab3
22. sep 2011

Dobré ránko baby
@nikolka4 držím palčeky, veľa síl...aj keď si to už prečítaš asi až keď bude po tom 🙂
jaj, ale sa nám to tu rozbehlo 😵
@andelusik ja mám to isté a tiež mi dal lekár macmiror (konečne ma čakajú už asi len 2 čípky) ale podľa mňa to závisí od toho, koľko tam toho máš, ja som mala skoro zo všetkého napísané že "početne"...teda až na toho streptokoka, či ktorý to je ten horší, to som našťastie už nevyfasovala 🙂

misickab3
22. sep 2011

@monia_ ahoj, no...myslím, že to tu písali už viaceré, že to máme 😉 neboj, nie si sama....je to normálne, patrí to k tým poslíčkom...snáď je to už tá príprava na pôrod 😵

zuzkazv
22. sep 2011

@nelustek to je na zlatú žilu a tá sa po pôrode isto zhorsí 😖

misickab3
22. sep 2011

😅 píše mi tu už len 15 dní....áááááááááááá.....zajtra sa mi dovŕši 38 týždeň...to som ale zvedavá, kedy sa nám to rozbehne 😵 dúfam, že s rýchlosťou, ako sa to tu medzi októbrovkami rozbehlo nebudem posledná 😀

nelustek
22. sep 2011

@zuzkazv aha nastastie nemam a ani som nemala... uz viem preco sa bojite...

wewe22
22. sep 2011

ahojte tak som mala katastrofalnu noc nespala som asi ani hodinu dohromady stale sa mi snivalo ze som zacala rodit a nemal mi kto postrazit malu no katastrofa najhorse na tom je ze ja tu naozaj nikoho nemam suseda je sice ucitelka v skolke ale neviem ci sa s nou mam dohodnut ze keby to prislo v noci ci by prisla malu postrazit
na druhej strane zda sa ze mala sa zacala otacat aj sa mi troska zdvihlo brusko

nelustek
22. sep 2011

@misickab3 nie nebudes posledna ,mojim stastim budem ja medzi poslednymi 😉

katy31
22. sep 2011

dobré ránko baby @bibi13 @nelustek nestrašte s tým pukaním a pôrodom 😀 ja chcem rodiť až v októbri 😅

katy31
22. sep 2011

@wewe22 to aj ja som riešila predpôrodné plány, ako zabezpečím prvé dieťa, keby niečo prišlo... 😀 😀 pol mesta je už na telefóne mesiac 😀 😀 😀 neboj, toľko by ju aj suseda zvládla... v najhoršom ju väzmeš zo sebou....

nelustek
22. sep 2011

@katy31 co aj tebe puka v brusku?