icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katy31
22. sep 2011

@nelustek hej... aj mne... už asi štvrtý deň 🙂 ale ja mám plánovanú sekciu na v prvý októbrový týždeň... 🙂

katy31
22. sep 2011

@nikolka4 fuha, držíme palce... 🙂

nelustek
22. sep 2011

@katy31 tak to je zvlastne 😨 mne puklo a odtiekla voda

nelynka18
22. sep 2011

dobre ranko baby
tak nikolka uz v porodnici,joj take zimomriavky po mne behaju 🙂 ako ste sa vyspali?ja hrozne kazde dve hodiny som bola hore a behala na WC a teraz ma priserne boli hlava 😖 joj a hmla je tu a ja asi zalahnem a pojdem spat 😉 to puknutie co tu spominate,tak to vam ale musi puknut dolu aby sa pustila plodovka nie?mne tiez par dni dozadu puklo ale hore pri pupku....mozno si maly puka prsty ako ja 😀 😀

nelustek
22. sep 2011

@nelynka18 ahoj uz som na teba myslela 😀 aj u nas je hrozna hmla,dufam ze sa to do pobedia vyjasni

wewe22
22. sep 2011

juj dievcata moja mala ma neska 3roky normalne som melancholicka ked sa na nu pozeram nechapem kedy stihla tak vyrast

nelustek
22. sep 2011

@wewe22 gratulujem k narodeninam 😉

nelynka18
22. sep 2011

@nelustek ahoj,diky neviem zacinam mat pocit,ze doktor sa zmylil 😉 a ze skor ako na termin to nebude....ale urcite sa to vyjasni,u nas je zajtra jarmok,tak som sa ho dockala a tesim sa nan 😵 aj maly nic ine nespomina len kolotoce a pelendreky 😀 vcera sme boli na prechadzke a stretla som par znamich,susedov a tak a tie blebe otazky mi uz liezli na city,ze "este si tu?este sa gulas?este 2v1?" sak co im vcera sibalo?sak ja mam este 9 dni do terminu 😒

katuska_za
22. sep 2011

Dobre ranko, manzela som odprevadila do pace a zasa sama doma och... zakazal mi okna umyvat 😠 pretoze byvame na stvrtom poschodi a okna mame tak debilne spravene ze stredne je na pevno vzdy takze ak ho chcm umyt musim sadnut, pripadne sa postavit na parapetu a natahovat sa z vonku 😠 😠 , vraj ich umyje on ale to som fakt zvedava kedze sa boji vysok 😀 ... Taaak @nikolka4 mauz mozno aj babo v naruci.. nadhera, drzim moc prsteky.
Ja mam od rana brusko ako balon a maly sa tam toci a kedze ma fest malo mietsa tak mu to ani poriadne nejde 😀 Zajtra ma caka monitor a moj porodnik si ma chce pozriet tak som zvedava ci sa uz otvarame, alebo vydrzime do vianoc ako tu pisala baby213 😀 😀

Ste pisali o tej zlatej zile och 😢 to vazne pri porode je az take zle? ja mam vnutorne aj vonkajsie hemeroidy takze sa bojim bojim a teraz este viac.... niekedy mi krvacaju inokedy nie... ale odkedy jem tie lanove semienka sa to akosi zlepsilo 😉

misickab3
22. sep 2011

@wewe22 tak všetko najlepšie maličkej 😉

katy31
22. sep 2011

@nelynka18 @nelustek no presne, to pukanie je pri pupku.. ja si myslim, že je to tým, že malý nemá miesto, alebo sa ozvú jeho kostičky... mám tak natiahnutú kožu a veľké brucho, že mám pocit, že mi praskne.. 😀 😀 a napriek krémovaniu a olejovaniu sa mi zas urobili nové strie 😖

katuska_za
22. sep 2011

@nelynka18 mne sa paci hlaska mojej kamosky "stale stav kinderko?" 😀 ale tiez ma to vytaca ked kazdy stale dookola to iste bleeee

katy31
22. sep 2011

@nelynka18 no len pekne vydrž ešte tých 9 dní... čo chcete byť všetky septembrovky? 😉

katuska_za
22. sep 2011

@katy31 juj strie su neprijemne.. ja som sa vobec nekremovala a zatial nemam ani jednu, ale vraj mozu vzniknut aj pri porode. Akurat na prsiach mam po dve take malinke inak nic tak som celkom happy len radsej este sa nejdem tesit bo vazne mozem este popraskat ☹

bv_alexandra
22. sep 2011

do frasa teraz pozerá na chladničku a ja som mala byť včera na SONE. dúfam že mi nedajú další termín o dva týždne to už by bolo asi neskoro 😀 😒

zuzkazv
22. sep 2011

@wewe22 prajem malej všetko najlepšie 🙂
@nelynka18 toto aj mňa rozčuluje, nedávno som stretla dve kamošky ( každú samostatne) a obe že ty si už na rozsypanie!!!!!! no reku díky

misickab3
22. sep 2011

@nelynka18 nič si z toho nerob, ber to tak, že ti závidia 😉 o chvíľku budeme mať maličké v rukách, tak je jedno, čo si kto hovorí- ja som si tým už tiež prešla, teraz keď mi také niečo niekto povie, tak sa snažím to už nevnímať....najlepšie je, keď sa so mnou už niekoľko ľudí lúčilo po návšteve alebo niečom spoločnom s tým, že sa vidíme poslednýkrát pred pôrodom a potom sme sa ešte aspoň raz stretli- a to ešte nemám porodené 😀

@katuska_za môj drahý odišiel už o 7:15 a bude preč až do prib. 20:30, lebo po práci ide na bedminton....povedala som mu, že nech si to ešte teraz užije, ale nech má stále vo vrecku mobil 😅 ale je mi už teraz smutno- budem celý deň sama a ešte je aj tak škaredo a nič sa mi nechce ☹

nelynka18
22. sep 2011

@katuska_za hej aj to poznam 😉 niekedy ked to niekto povie tak milo tak mi to nevadi ale ked to povie niekto tak neprijemne a este sa zacne smiat,ze do vianoc budem pokope mam chut im dat zaucho 😀 😉
@katy31 ja by som kludne aj vydrzala ale mne hrozne vadi ten moj tlak hrozne mi skace.....z 75/49 na 150/90 a niekdy aj vysie....a dost to dava zabrat a hlavne takto rano som prisla zo skolky peso a bola som este v obchode na cerstve pecivo a zmeram tlak a zas taky nizky 😝

baby keby ste videli co tu domino stvara 😀 dava si rannu rozcvicku,brucho sa mi priserne roztahuje 😀

katuska_za
22. sep 2011

@misickab3 ved to aj mne bude samej smutno, ale dala som prat, musim pozehlit aby som kde mala povesat 😀 a chcem drahemu na veceru urobit taku pizza strudlu z listkoveho cesta takze este musim zbehnut do obchodu pre sunku a syr, ostatne suroviny najdem aj doma 😉

misickab3
22. sep 2011

@katuska_za noo....mňa tiež čaká žehlenie a ešte aj vysávanie a musím vyčistiť záchod a kúpľňu...ale nechce sa mi...snáď sa rozkývem... 😠

katuska_za
22. sep 2011

@misickab3 mne sa dnes v celku aj chce a aj tie okna som chcela umyvat ale mam zakaz 😠 a zas nechcem ho porusit, viem ze sa manzel o mna boji a velmi.... juj premyslam co este upeciem ja taaaak rada peciem, uz som davno ziandu tortu nepiekla aj mi to chyba, ale ked nikto nema v blizkej dobe sviatok

tun1ska
22. sep 2011

@misickab3 ja som tiež taká lenivá..a toľko toho ešte musím urobiť... 😠

tun1ska
22. sep 2011

zajtra poradňa... 😀
v sobotu svadba... 🙂
v nedeľu príjem 😢
v pondelok sekcia!!! 😅 😲 😅

katy31
22. sep 2011

@nelynka18 aj ja mám nízky tlak.... 😔 to nevadí, to je lepšie, ako vysoký... už od tretieho mesiaca s tým bojujem... piješ kávu? Ja si dávam jednu denne... a potom mi je lepšie.. najhoršie mi je, keď vonku prší.. vtedy mám až závrate... ale teraz je počasie také normal... tak sa to dá... 🙂

katy31
22. sep 2011

@tun1ska fuha, nabitý program 😀 😀 😀 držíme palce... ozvi sa potom, ako to prebehlo... nech ste zdravučkí a veľa mliečka želáme 😉

katy31
22. sep 2011

@katuska_za len ty na žiadne okná nelez... tie vydržia... a počkajú... sa Ti môže zakrútiť hlava, alebo stratíš rovnováhu... 😠 pekne radšej upeč koláčik... a pošli holuba s ochutnávkou 😀

katuska_za
22. sep 2011

@katy31 no ved to je problem ze ked aj upeciem, manzel to sam nezvlada jest 😀 musim si kupit nejaky mikrospokopicky plech pre 2 osoby 😀 holub by ti to cestou zjedol asik 😀 treba dojist radsej osobne...

misickab3
22. sep 2011

@katuska_za
@katy31 mne bude stačiť aj priložená foto výsledku- mám pocit, že v poslednej dobe papám dosť sladkého...celé tehu som mala viac chuť na slané a teraz toto ☹

tun1ska
22. sep 2011

@katy31 ďakujem, napodobne, no neviem či to vydržím do pondelka..od včera ma dosť bolí brucho....a zajtra mám MM narodky 😉
to by bolo.... 🙂

katuska_za
22. sep 2011

@misickab3 u mna rovnako... cele tehu nic sladke len slane a posledny mesiac kazdy den by som len sladke jedla aspon nejaku drobnost. Prikladam teda foto mojich najoblubenejsich 😝 jednu som piekla kamoske na svadbu a druhu segre na narodeniny (Ma strasne rada tu postavicku z rozpravky - spongebob) 😀