Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katuska_za pánečky 😲 tie sú krásne 🙂 výsledok môjho pečenia je síce väčšinou chutný a servírovateľný, ale že by to bolo také krásnučké 🙂 no....ja by som mala problém to vôbec zjesť- veď by som sa necítila na to, aby som to vôbec nakrájala... 😀
@bv_alexandra veľa šťastia, snáď ťa vezmú 😉
@katuska_za nádhera... ja občas tajne zájdem do cukrošky na jahodovú kocku alebo krémeš.. tiež asi nemôžem, lebo malý je veľký a ja ho ešte vytučujem... ale keď ja tak ľúbim sladké.. 🙂
no nič...idem ja niečo porobiť a potom sa tu na vás opäť mrknem...snáď nikto ďalší neodíde rodiť 😀 lebo tu na október nikto nezostane 😉
dobre ranko - teda uz za chvilku obed, pozeram ze vy tu uz veselo rodite, jaj tisko vam zavidim - ale v dobrom, ze uz to mate za sebou a mate drobcekov pri sebe 🙂 my este musime chvilku pockat, ale kde ste sa vsetky rozbehli ved este je september? 😀 😀 😀 😀
U nas je tiez riadna hmla a nic sa mi nechce. Od vcera mam nadchu a dnes ma zacalo strasne boliet hrdlo a to som nikde ani nebola, neviem kde som to mohla chytit, len dufam ze mi to do porodu prejde a este ku vsetkemu syn chytil v skole nejaku crevnu virozu, cely cas travi len na zachode, este ked aj toto chytim tak to bude parada 🙂 Mna zajtra caka poradna tak som zvedava co nove🙂
A samozrejme gratulujem vsetkym maminkam, uz je vas hodne tak to tu nebudem vypisovat komu 🙂 ku krasnym detickam, nech ste rychlo doma, zotavite sa a aj deticky nech su v poriadku a robia radost .-)
ahojte dievcata, chcem sa opytat tych co budu rodit na Antoslskej v BA, ako to tam prebieha na prvej poradni. Na buduci tyzden idem uz tam na poradnu a neviem ci si treba zo sebou zobrat moc do skumavky, alebo mi daju taky pruzok na ocikanie, ako som to mala u mojej dr. a hlavna dilema je ku ktoremu lekarovi tam ist...este som neni ani rozhodnuta, ci si budem niekoho zazmluvnovat. 🙄 Moja dr. mi poradila Dr.Niznansku, alebo Dr.Korbela, ale ako som si tak troska zistovala okolo tychto lekarov, tak oni maju tusim len rizikove poradne. dakujem za poradenie a drzte sa, ja by som uz najradsej rodila uz aj dnes, sa citim uz ako velryba na suchu ☹ a gratulujem vsetkym co uz maju svoje diticky pri sebe 😉
jaj holky, tady se to rozbhá! taky bych se už ráda rozeběhla! ale to asi všechny, že... s tou pohřební náladou tady a s tím vším.. děs!!!! no, ale my opět budeme jistojistě přenášet, páč každý den uklízim jak veverka -furt se ohýbám, nerovnává, pak už se sotva narovnává a pak už lezu jen po 4 a všichni řikají že si to miminko takhle vyštvu a ono se drží jako to klíště 😉 😀 .. tak jsem na něj zvědavá, kdy se rozhodne...
na klesání břicha a pod. věci bych se nespoléhala, páč mě bolí si sednout jak mimi talčí dole a zároveň se mi furt zvedá kufr a špatně dejchá jak tlačí zase nahoře.. ale co vám budu vyprávět..
@nelynka18 Ajaaaaaj to mne vsetci vypisuju sms, emaily, mojej mamine pisu emaily, na ulici ked ma stretnu tak nic ine nepocujem len: este sa gulas? este sa trapis? na ty si este tu? a este male neplace? a to mam 15dni do terminu 😠 a lezie mi to na nervy riadne, kazdemu stale to iste odpovedat a este sa pri tom usmievat 😝
@katuska_za ty vies takto piect? Klobuk dole 😉
@katy31 ja tiez kremujem a olejcekujem od zaciatku, lebo moja mamina popukala od prs az ku kolenam ked ma cakala. Do toho 30tt to bolo ok, potom mi popukali boky 😖 tesne pred tehu fotenim a teraz nakoniec uz aj stehna hore a okolo pupceku. Moj maly je v brusku taky natlaceny, ze dobre ze necitim este aj nostek. Jaj a ked sa trosku najemm mam pocit ze vybuchnem, ta moja koza sa fakt uz nema kam roztahovat, tak uz len pukam jak popcorn 😀 no co uz, ked je to raz v genoch mozem sa aj na hlavu postavit. Niekto ani nevie co je to krem a nepopraska...
@baby213 no aj mna sa stale vypituju, kedy to uz bude a take podobne veci ako vas, ja na to kaslem, nic si z nich nerobim, ved nech sa pytaju ked nevidia ze este mam brucho 🙂 Akurat vcera mi kamoska pisala ze ci este chodim s bruchom tak som jej zo srandy odpisala ze jasne, ze ci ona chodi bez brucha (nie je tehu) 🙂 ale uz mi to brusko zavadzia uz by to aj mohlo byt, ze? Ja sa tiez chystam na okna ale az buduci tyzden ale nejako som leniva a este pri tomto pocasi ☹ No a po 38 tt ideme na tury, nech tomu trosku prirodzenou cestou pomozeme 🙂
@katuska_za jemine to mate jak u nas... muz najprv ze jeeeej upec upec a ked upecem tak aj babovku jeme 3dni 😖
@baby213 heh veru nas mesiac a to kole uz su maminky 😀
@baby213 ale moj drahy lubi sladke a zbasti vsetko len potom je nestastny ze nam rastu bruska obom 😀 on kedysi taky sportovec...a problem je v tom, ze ja co napeciem nikdy nejem 😀 neviem nejako sa toho "najem" pri peceni a potom mi nejde nachut, ale keby upecie niekto iny zbastim aj cely plech😀
no idem si navarit obedik, nakupene aj poprate uz mam, este pozehlit a upiect tu maskrtu pre draheho na veceru 🙂
@kukina79 ahoj ja som bola minuly piatok tiez prvy krat, prebieha to tam tak ze potrebujes so sebou moc do skumavky, zmeraju ti tlak. K lekarovi mozes ist ku komu chces, neodporucam Mudr.Kostolneho odbil ma za 3 minuty a ani ma nevysetril zo spodu pritom som hovorila ze brusko tvrdne skoro stale a on nic... no skoda reci. Velmi dobre ohlasy su na doktora Rozemberga a Hammerovu. Ja sa prave k Rozembergovi v piatok chystam na 2 poradnu tak snad mi uz niekto povie ci sa otvaram a tak. Vela stastia prajem 😅
@katuska_za nadherne torty, klobuk dolu, to je marcipan navrchu alebo nejake polevy?
@jana0706 potahovacia hmota K2, nieco ako marcipan a dobre sa s tym robi🙂
ahojte, ja som doma z posledne dia poradne, comu sa neskutocne tesim, uz len o rok na kontrolu a doktorka ma pochvalila ako som zvladla tu cukrovku bez inzulinu ,pri vysokej hodnote po zatazovom a este mi aj zablahozelala k porodu nech mam uspesny,
a ked som dnes behala po obchodoch tak ma zacala lonova kost boliet, moze to byt tym zeby sa malicky zosunul dole nizsie? ja uz tiez chcem byt mamina, na buduci tyzden najlepsie niekedy, tento tyzden mam este na vikend plany , dve oslavy a navstevu kamosky co ma mesacne babo
Ahojte babuľky ,tak tu je už kopu maminiek ako čítam ,všetkým prajem veľa zdravia aj malým a hlavne veľa mliečka...ja už by som možno tiež išla. Ani sama neviem , hoci ako som spomínala manžel išiel v nedeľu do IT ,tak možno by som aj na neho chcela počkať. Mám z toho zmiešané pocity...mala som už pár poslíčkov no zatiaľ nič z toho...a to pri prvom som poslíčkov vôbec nemala ,len som išla naostro. Inak sa cítim fajn.
@katuska_za Ahoj ,ty ešte pečieš ?? Ja som v sobotu robila poslednú a už som aj rada ,lebo neviem ako bude do ďalšej soboty 😀 no hneď v nedeľu som si už na 22.10. zobrala tortičku na svadbu ,tak som zvedavá ,či dovtedy ešte nebudem (ako tu babenky píšu) kinderko 😅 😕 Ja ale robím iba s MMF 🙂

Babulky frčím tam snad ma zoberu mimo poradia držte mi palce lebo dovolať sa tam už nedá 😉