Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lucy56 super ze si to tak s tou cukrovkou zvladla, urcite si na seba hrda 😉 inak mna zacala asi pred troma dnami bolievat ta lonova kost pri chodzi a aj vcera na gravidjoge som citila ze sa nieco zmenilo, tiez som rozmyslala ci je to tym ze by bolo babatko nizsie, ale kamoska ked ma videla sa len smiala ze mam brusko presne ako predtym, tak neviem
ja si na jednej strane zelam aby to uz pomaly prislo, na druhej strane si uzivam ze este mozem spat do kedy chcem a mam kopu casu na vsetko...najradsej by som bola keby sa malicky narodil prvy oktobrovy tyzden, to uz asi zacnem byt nervozna z toho aby som nahodou neprenasala..
ahojte. konecne som tu, dnes som ani nestihala, najprv som bola s dvomi detmi, segra mi dala na chvilku na postrazenie nelku 1 rok a moja k tomu, potom som varila, sla s malou aspon na chvilku von... teraz sme sa najedli, moja mala zalahla, dufam, ze aj spat bude a ja sa potom chystam este do skolky na rodicovske... teda sa mi nechce velmi, no ale prejdem sa aspon... u mna ziadne zmeny, citim sa rovnako dobre... takze u mna asi nic 😀 juuj a dnes mi prisiel balicek s plienockami latkovymi co som si objednala, su take krasne a makucke... sa vytesujem z nich 😀 😀 😀
@jana0706 no stastna budem ked mi maleho donesu a povedia ze je zdravy,az vtedy budem spokojna ze som to zvladla,ale potesilo ma ze doktorka si dala namahu a este aj ruku mi podala, clovek to nevidi kazdy den od doktorov, skor sa spravaju nadradene, mne tiez brusko neklesa ale to pichanie veru nebolo prijemne ked som chodila, chcem dnes este umyt posledne okno a vysavat by som mala,ale nejaka som unavena tak asi az zajtra
esteze som vas docitala az po obede, ked ste tu tie jedla rozoberali 😉 my sme mali pecene srncie masko spikovane cesnakom so zemiackami a brusnicami, je to super jedlo - super chuti a pritom sa robi same 🙂
@nelynka18 aj náš dostane občas sladkosti 😉 veď to je jasné bez toho by to nebolo ono 🙂 a má najradšej cukríky, radšej ako čokoládu to má po mne mm ten je na čokoládu ten sa vytešuje že mu vždy ostane celá 😀 Tento týžden ešte riško dojedal tie sladké pelendreky ( po našom hadíky 😀 ) z jarmoku tie zbožńuje
@jana0706 ja som zas dnes mala lososa so syrovo-spenatovou omackou so zemiacikmi na masle, to bolo tak super jedlo, skoda ze losos je skor slavnostnejsie jedlo , tento bol filetik v zlave,inak by som to jedla aj tri krat do tyzdna
no to umyvanie podlahy ma tiez caka, pridu navstevy cez vikend tak nech sa to tu leskne
@jana0706 mna tiez straasne boli cely spodok, neviem co to je, ci lonova kost, ci co, nemozem ani chodit, ani sediet, doktorka mi povedala, ze niektore tehotne to mavaju, cosi sa deje s kostami. bola som dost ohybna a teraz nemozem rozkrocit nohy ani na 15 cm, neviem si predstavit, ako budem rodit. taktiez by som na jednej strane mala porod za sebou a na druhej strane mam vycitky, ze nedavam babatku dost casu dozriet a chcem to urychlovat. ach jaj.
@katuska_za to su krasne torticky, sikovnica si!!! 🙂 🙂 🙂
@nelynka18 jej karfiolove placky a zem. kasu sme mali my vcera. ja som este vecre robila na zelanie mojho mm rizoto (on by ho mohol jest aj kazdy den) aby si mohol zobrat do roboty, tak mi zostalo aj na dnes. Ale ja som nan nemala nejako chut, tiez by som najradsej jedla len sladke, tak som si spravila slize s orechami a synovi len suchy zemiak, kedze ma virozu 🙂
@misic ja idem tiež latkovat ale uplne normal stvorcove plienky ake som mala este aj ja 😀 znamy a rodina uzatvara stavky, ze ako dlho ma to bude bavit prat a zehlit😀
@katuska_za ja tiež rozmýšlam že budem látkovať 🙂
Pozrite baby čo som našla na rok 2011 - Rok Zajaca, či Mačky praje rodine. Zvýši sa populácia. Deti, narodené v tomto roku mäkkého kožúška, bývajú úspešné a šťastné, obdarené talentom so schopnosťou urobiť aj kariéru.
mam take zvlastne tlaky v brusku... co to je? nie su to krce skor len tlak a tvrdnutie bruska 😕
ahojte,tak rano som bola v nemocnici,doky povedal,ze vysledky nie su az take strasne ale pre istotu mam prist zajtra na prijem 😒 a samozrejme ze ostanem do porodu. joooj tak sa mi tam nechce 😒 a asi pojdem na cisarsky,mozno uz na bud.tyzden bude nasa Emka na svete 🙂
aka som len sikovna stihla som vsetko co som dnes chcela... oprala, pozehlila, navarila, napiekla a este aj oddych stihnem kym dojde manzelicek z pace....len ten tlak v brusku neprestava akosi☹ nieje to silne ale velmi neprijemne ☹

@katuska_za ani ja nestresuj,mne to len vadi,ze som taka smädna a neviem cim ten smäd aspon nachvilku zahnat 🙂