icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
22. sep 2011

@babulkaa ahoj to som uz zistila pekne davno... 😀 tiez som nieco take akurat absolvovala a dufam ze som sa aj pekne na zajtrajsiu poradnu 😀 nech nerobim hanbu

babulkaa
22. sep 2011

@nelustek aj mna caka poradna 😀 ja som sa vo vani zvalila na chrbat a zostala som ako korytnacka na pancieri a nie a nie sa zdvihnut 😀 😀

nelustek
22. sep 2011

@babulkaa no tak to by som sa isto nezdvihla,ja mam problem sa postavit zo sedu vo vani 😀 je to dost komicke

babulkaa
22. sep 2011

@nelustek to teda je pekne som sa pobavila, musel prist manzelik a doslova ma vytiahnut 😀 😀 😀 😀 samozrejme sa najskor zabaval viac ako ja 😅 😅 😅 😅

nelustek
22. sep 2011

@babulkaa moj sa na mna tiez nakukol a smial sa,keby mi tak aspon pomohol..a kedy ides na poradnu zajtra?

bettyx
22. sep 2011

holky, nemáte některá zkušenost s bolestí jako v trojúhelníku??? prostě na vršku břicha.. nevim jestli jsem jenom tak dokopaná od mrněte, nebo co to je, ale bolí to jak čert, tak se to snažim jako rozmasírovávat, ale je mi to houby platný... mrně se hýbe a nikde jinde to nebolí... jet o fakt nepříjemný a při prvním těhotenství jsem to nezažila -neznáte to některá z vás???

babulkaa
22. sep 2011

@nelustek zajtra hned rano na Antolsku aby som to mala co najskor za sebou, budem totizto s manzelikom strazit sestre synceka tak by sme ho chceli do cirkusu zobrat tak nech to stihame 😅

nelustek
22. sep 2011

@babulkaa aj ja chodim vzdy rano,lebo sa neviem dockat

babulkaa
22. sep 2011

@nelustek no mna naposledy lekar odpinkal za 3 minuty, takze teraz sa nedam a idem k inemu radsej, tak uvidim co a ako lebo krize riadne uz bolia, brusko tvrdne a cely pravy bok pod rebrami boli ako cert, uz by som bola rada keby isla von 😀 😀 😀 😀 😀 a o neustalom curani ani nehovorim 😀 😀 😀 😀 😀

nelustek
22. sep 2011

@babulkaa mne teraz na kazdej poradni robi aj prietoky tak tam trochu pobudnem 😉 mne prekaza hlavne to ze ked sa moc napapam vecer tak v noci mi je tazko od zaludka.A teraz som sa znova prejedla a mala som aj akysi nezdravi salat a stale sa mi po nom grga 😠
Mala nasla cumel pre babo a teraz sa hra ze je babatko a zaspava s nim..boze pomali 4rocna sa nauci na cumel

babulkaa
22. sep 2011

@nelustek to by som aj ja chcela prietoky, ale na poslednej poradni ma ani neskontroloval no hruza to bola 😠 😠 😠 tazky zaludok to poznam, a okrem toho mavam palenie zahy ale take hrozne ze mi az slzy idu do oci a nic nezabera 😖 😖 😖 😖 ale co uz co by sme pre nase babatka nevydrzali.
Mala musi byt zlata 😀

14petulka88
22. sep 2011

@jana0706 Ja som pri dcere pribrala viac ako teraz a pekne sa mi podarilo vratit naspat do povodnej vahy za 2tyzdne tak dufam ze sa mi podari aj teraz aj ked to nemusi byt tak skoro zasa 🙂

nelustek
22. sep 2011

@babulkaa lebo moj dr to robi na jeho sone,ale som si za to zaplatila 15€,inak by ma poslal do nemocky na prietoky a to by mi robili iba raz..tak som si radsej zaplatila u neho..aj ja mavam prisernu zahu az ma to boli a tiez nic nezabera,proste babo tlaci na nejaky organ s tym as nic neurobime,ved to mame za par 🙂
prilozim ti foto a herecka ma aj nahrdelnik..

babulkaa
22. sep 2011

@nelustek 😀 😀 😀 😀 😀 uzasna je

nelustek
22. sep 2011

@babulkaa uzasna je ale serinka ma to lebo ho nechce vyplut..ze linde mame kupit novy 😀 a to cumle ona vobec nemala ako babo

nelustek
22. sep 2011

Dobru noc idem spat, som zvedava na koho to v noci pride ked ste sa tu tak rozbehli 😉 papa

uhlopriecka
22. sep 2011

caute babule, uz som tu dlho nebola, TP mam 9.okt. a gratulujem vsetkym babam, co to uz maju za sebou 🙂

mam na vas 2 otazky:
1) budete niektora rodit v BA na kramaroch ?
2) robia vam na poradni vzdy aj ultrazvuk? lebo mne povedali ze netreba a nerobia mi....
pekny vecer!

katuska_za
22. sep 2011

baby ja sa bojiiiiim mam take divne bolesti v brusku, dost velke ale nepravidelne a cosi mi v bruchu aj puklo 😕 drzte palce nech dozijem zajtrajsu poradnu.. dobru noc

stellamiapiccola
22. sep 2011

ahojte tehulky , prajem vám moc moc šťastia a držte sa možno padnem ku vám na október , zatiaľ som 4 novembra , ale mám sekciu tak uvidíme kam ma dajú 🙂

kukina79
22. sep 2011

@babulkaa ahojky, dakujem za info 🙂 no ja tam pojdem asi v pondelok a kuknem sa na to kto ako ordinuje a potom sa rozhodnem ci ostatnem na poradnu, alebo to skusim v iny den. Na Dr.Rozenberga som mala od kamosky tiez dobre referencie.Mala ho pri prvom dietati pred 3 rokmi a bola s nim velmi spokojna, len teraz pri druhom bola na rizikovom, tak sa k nemu uz nedostala...ale povedala, ze keby nebola na rizikovom, tak by si ho urcite este raz zazmluvnila.....tak uvidim...este som pocula vela dobreho o Dr.Dlhopolcekovi, ze je strasne mily a este je taky "nezkazeny" rutinou 😀 , ako sa mi zda, tak nie je este moc dlho porodnikom.no pojdem tam uvidim a necham sa prekvapit.... 😅

bv_alexandra
23. sep 2011

@babulkaa to si až teraz nato prišla 🙂 ja už dosť dlhu dobu mam s tým problém, ale ešte že vynašli depilačný krém. s tým to ide trochu lahšie. 🙂 😀 Len moja dcéra piští že prečo sa jej ten krém tak rýchlo míňa 😀

tinika
23. sep 2011

čafte, tak konečne som pozhanala ten čaj malinovy 🙂 dnes si dam 🙂)) dufam, ze je chutny

bibi13
23. sep 2011

@uhlopriecka ja budem rodiť na kramaroch.. a nie, na nerobia utz.. robia len monitor a doktor ťa pozre dole a ideš domov.. a samozrejme moč, tlak, vaha..

baby213
23. sep 2011

@bv_alexandra no my s mojim muzom nacvicujeme holenie od 5mesiaca ked mi tak riadne vykuklo brusko, ze uz som aj zabudla ake som pohlavie 😀 spociatku mu to trvalo 3/4hodku, ale teraz to zmakne za 15min aj s nohami 😎

baby213
23. sep 2011

@tinika je taky bylinkovy a to ja mozem, sa tesim lebo cele tehotenstvo som bylinkove cajiky pre istotu nepila (len tehotensky teeekane a ten mi uz isiel hore krkom) tak teraz sa vytesujem, obcas si do neho dam kusok skorice 😉

bv_alexandra
23. sep 2011

@baby213 ten môj sa boji tak preto som zvolila depilačný. a prišla som nato že je to lepšie ako žiletky 🙂 😉 ja si pomáham zrkadielkom 😀

zuzkazv
23. sep 2011

ahojte, práve mi volali z ceptri 😕 ale aspon že pani bola milá a neprehovárala ma, ale aj tak to je sila že takto volajú

baby213
23. sep 2011

@zuzkazv ty brdo, to ako na teba prisli? si sa niekde registrovala aleboco? 😕

nelynka18
23. sep 2011

dobre ranko dievcata.....tak co pordil niekto novy? 🙂 dnes jarmok....idem upratat a na obed pre riska do skolky a pojdeme tam kuknut 🙂 @baby213 @bv_alexandra kedze sa väcsinou holim ked muz neni doma,neviem preco to tak vzdy vyda 😕 tak ja sa holim po hmate 😀 😀
@katuska_za ahoj ako si dopadla?
@nelustek ja neviem co nas tu stale natahuje....sak bud alebo 😀 sa nevie asi rozhodnut 😀 no ty na poradnu dnes,co?som zvedava,potom napis 🙂

nelynka18
23. sep 2011

@zuzkazv to fakt?no sila a ako o tebe vedeli?