Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ach jaj, ja som včera bola na svadbe, trošku cítim hrdlo a to asi nie je moc dobré...k večeru mám príjem v nemocke a zajtra ma režú......neviem, či sa báť, alebo tešiť, že uvidím drobca....ale viac sa bojím... ☹
@baby213 aj mne v noci trpnu prsty na rukach, mne lekar povedal, ze to miminko tlaci na cievy... presne ako pises, rano ich nemozem ani zohnut
Aaaa ... dnes rano sme mali krstiny, nase nadherne dvojtyzdnove krstniatko ani nemuklo, len chudacik vyvaloval okale, kam ho to rodicia dovliekli 🙂... No a bratrancovi sa narodila dcerka, takze to v buducnosti vidim v nasej rodine na sukromnu matersku skolku 🙂
Idem oslavovat, drzkajte sa a prezite peknu nedelu
@tun1ska neboj všetko bude v poriadku. mysli pozitívne a teš sa že konečne uvidiš svoje bábatko. 🙂 😉
ja tiež nepijem žiadne čaje - keď to má prísť, príde a čo sa má stať, stane sa...
@nelynka18 ved jasne, ja ako prvorodicka tiez netusim ktora poloha mi bude vyhovovat...ale ono to tam vsetko prebieha na polohovatelnej posteli, sa sklada z takych dvoch samostatnych casti co sa daju rozne posuvat...cize sa tie polohy daju aj flexibilne menit...ukazovali nam na tej obhliadke ze je fajn (ked to niekomu vyhovuje) vylozit na tu postel tu porodnu stolicku, zozadu ta podoprie napriklad manzel ak treba, a mozes tlacit v tej gravitacnej polohe...sa mi to celkom pozdavalo, ved na zachod tiez nechodime poleziacky tlacit 😉
ahojte baby, prajem vám krásnu nedelu 🙂
@baby213 mne práve malý veľmi pri pôrode pomáhal takže mi nemuseli na brucho tlačiť vôbec - našťastie ale myslím že v tej chvíli by mi to bolo jedno aj keby mi 5 rebier zlomili len aby už bol von 😀
@bettyx krásne bruško 🙂 buď rada že nie je nejaké obrovské aspoň sa ešte môžeš pohybovať 😎
@lucy56 ahoj ja si myslím že si sa presilila, mala si toho veľa, oddychuj, vylož si nohy a nech ťa manžel pomasíruje 😉
cavte babule,
som utahana ako pes, uz rano som sa zobudila s tym, ze ma bolia nohy. Vcera sme totiz robila oslavu mojej malej babule 🙂 ale to behanie a pripravy mi dali zabrat, vecer som uz len padla do postele ☹ ale mala bola nadsena, tak to stalo za to. No a dnes ma caka este jedna zurka, kedze sme velka rodina a naraz by sme sa vsetci nepomestili... 😒 ale bolo super, mala sa vysantila, tak vam tu dam aspon par foteciek z oslavy 😀
@d_anica hej je to tak bohuzial. Ja som totiz vacsinou natrafila clanky od Ceptry, alebo ludi od nich a samozrejme, kazda liska svoj chvost chvali... ☹ ta som sa na to namotala, dala to aj segra aj kamosky, tak som si to dala aj ja... Bola som rada a spokojna, ale ked zacali prudit aj ine informacie, zrazu som pochopila, ze zase nejaka "super vec" na ktoru naleteli rodicia pri takej citlivej a intimnej chvili ako je porod... a novy zivot, ktory prave uvidel svetlo sveta, samozrejme, ze clovek by tomu drobcovi dal aj to co nema.... no co uz.... 🙄
@iwky ja by som ti strasne rada pomohla a potesila ta, ze ti brusko padlo, lebo aj ja by som to chcela pocut 😀 😀 😀 ale ja som bud slepa alebo nepozorna, ja taketo veci neviem spozorovat. Ani pri segre ani kamoskach som nevidela spadnute bruska a pri sebe by som zase najradsej videla spadnute brusko na zaciatku posledneho mesiaca, ale veru musela som si poriadne dlho pockat 🙂 az do 42.tt tak teraz uz brusko sice sledujem, ale nerobim si nadeje 😀 😀 ze by chcelo spadnut skor ako chce ono samo 😀 😀 😀 xixixi
@bv_alexandra pozeram, ze si si k vizitke doplnila meno, takze veris snu a das malinkemu meno podla sna? To je super, aspon mu budes moct vyrozpravat neskor pribeh ako prisiel ku svojmu menu 😀
@iwky inak este som ti chcela napisat, ty si minule pisala aka si obrovska a ako ta stvu poznamky hlupzch prostorekych ludi.... ale mne sa na tych fotkach zda tvoje brusko uplne kompaktne, take akurat 🙂 ziadne obrovske, potom vam odfotim este moje, to uz je nieco, ale niet sa co cudovat, ked tam sidli moj maly chlap, ktory sa tam hybe o 106 a tlaci sa tak dopredu, ze to brusko vyzera este vacsie 😀 😀 😀
Ahojte 🙂 no aké máte všetky pekné brušká 😵 😵 😵 držím palčeky všetkým, ktoré už v najbližších dňoch očakávajú pôrod 😉
Ďakujem za povzbudivé slová, nejak to zvládneme 😅

@dzuli08 Tak držím palce, ja tiež stále, keď idem na vecko, pozerám, či náhodou niečo nejde už 🙂