icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jana0706
25. sep 2011

@misic ja som tiez v stredu kamoske hovorila ze ma zacalia boliet ta lonova kost a ze urcite mi uz kleslo brusko a ona sa len smiala ze ale kde 😀

reanda
25. sep 2011

caute,
tak sa aj ja pochvalim teda bruchom, to prve je pred dvoma tyzdnami a to druhe vcera 🙂 obvod pasu 113 - stastne cislo 😀

bettyx
25. sep 2011

@wewe22
@tinika
@baby213
@nelustek
Stejně to neni žádná výhra... každý den se mažu abych neměla strie a stejně je mám... s pohybem problém nemám, ale stejně je všechno těžší -halt se to miminko cpe někde jinde a pokud jde o váhu, tak přibírám jako ostatní.. nyní 67kg.. výchozí 60, ale zhubla jsem na 54 a po prvním porodu jsem zhubla jen 3kg -což nechápu.. zbytek mizel téměř rok.. a stejně mi zůstalo 5kg, ale původní oblečení mi bylo větší.. ale je fakt že hned jak byl malý venku, tak nebylo poznat že tam bylo mimčo..

bettyx
25. sep 2011

@andelusik
@tun1ska
@katy31
@jana0706
@zuzkazv
viz. první odpověď.. nejde to napsat na všechny když je to na dvou stránkách 😅

reanda
25. sep 2011

@nelynka18 a tebe posielam na povzbudenie moje nohy 😀 ..ja ich mam uz hadam tri tyzdne take, niekedy trosku odpuchnu, ale do normalu ani za svet, aj tlak mi skace na vyssi, moj gyn ma uz aj do nemocnice na hospitalizaciu poslal, nastastie tam som mala tlak ok, aj ctg, tak mi len kazali brat magnezium (co mi ale absolutne nezabera).. pokial su to len nohy, tak este ok, ale niekedy sa citim opuchnuta uplne cela, ako keby aj vnutorne organy a nemozem ani dychat, ble.. a prsty na rukach? rano ich ledva do praveho uhla zohnem 🙂 .. za cele tehu som pribrala 5 kil a teraz za tie tri tyzdne dalsich pat - zrejme vsetko ta voda, som ako poziarna nadrz 😀

bv_alexandra
25. sep 2011

@reanda fú tie nožky vôbec nevyzerajú dobre. 😒
Inak dievčatá mne sa dnes akosi búria hormony, chytajú ma hrozné nálady. ☹ 😒

nelynka18
25. sep 2011

@tun1ska jeee drzim palce,ty sa mas ze zajtra uz uvidis svoje babenko 😵 urcite mysli na mimi,nie na CR 😉
@jana0706 no sak jasne vyskusas a uvidis 😉 to som ti len napisala ako sa rodilo mne 🙂
@misic ahoj,krasne fotky,tak vy takto zurujete 🙂 dve oslavy,mala sa ma tolko darcekov 😉

nelynka18
25. sep 2011

@reanda no mas ich ozaj riadne,len vies mne nepuchly vobec a dr.ma pri mojom tlaku upozornoval,ze si mam davat pozor na opuchy,kedze mam uz len tyzden do terminu....ja som pri riskovi tiez mala take papuce ako ty ale ale toto je trosku iny opuch....no ved uvidime pockam do utorka,zatial 😉
@bv_alexandra ahoj inak aj ja mam dnes cudne nalady,mm sa ma stale vypytoval co mi je a ja sama som mu nevedela odpovedat 😅 teraz isli aj s malym na rybky,ja si trosku oddychnem a neskor pojdem po nich 😎

jana0706
25. sep 2011

@nelynka18 @bv_alexandra ja som mala trochu vyborneho burciaku k obedu a musim povedat ze naladicku mam skvelu, neviem ci to spolu suvisi 😀 mame tu krasne slnecne jesenne pocasie, sme obedovali u nasich na terase a teplo bolo ako v lete, si to este uzivam kym sa da...tak sa vytiahnite aj vy na slniecko, urcite sa vam nalada zlepsi 🙂

iwky
25. sep 2011

@misic a možno ani nekleslo, len si to nahováram, lebo by som rada 38+0 tt porodila :D ale to je len sen .... však keď sa jej v brušku bude páči, vydržím 🙂 A s tým bruškom ... no si zlatá ... ja tiež nemám pocit že by bolo až také veľké ako ostatní tvrdia, ale už aj môj gyndoš a sestrička to poznamenali, dokonca aj sestra na pásoch :D ale to je v pohode ... skôr ma štve to okolie .... aj včera mi jedna povedala že: "preboha aká obrovská žena sa sem rúti" .... no priznám sa, že sa mi až slzičky potlačili von :D
Možno je to taký dojem z tej veľkosti. lebo mi aj prsia o 3 čísla narástli a celkovo som nejak napuchla ... zrejme preto každému prídem taká veľká. A mimo tehu som tiež nikdy nebola nejaká chudučká .... ale cez bruško mám 108 cm, čo sa mi nezdá až také hrozné :D

katulka74
25. sep 2011

jana0706,rezim sa zaviedol nejak sam 🙂,maly len papa,kaka a spinka a mam problem sa k nemu dostat,ked ze sa stale o neho handrkuju moje dve dcery,do toho tatino,takze mi je vzacny,uz nech su babi v skole,aby som si ho uzila 🙂

natalii6
25. sep 2011

caute babule 😉 tak ja som uz z nemocky konecne doma 🙂 porod som mala cisarskym ale uz nikdy viac ☹ nevedeli mi pichnut spinal tak som dopichana ako jezko a chceli ma uspat ale som ich prosila ze nie ved som si aj na sale poplakal 😢 bol to premna strasny zazitok ale vysledok bol neskutocne krasny syncek Filiplo 😉 ale to povie kazda mama na svoj poklad 😉 prvi den po cisarskom bol hrozny najme to vstavanie sa na nohy ale to vie kazda co to zazila ☹ tak velmi som chcela zazit normalny porod ale kedze rodim len valibukov 😀tak mi to nie je dopriane ☹ ale uz je celkom dobre a som stastna ze som doma a najma ze drobec je v poriadku a zatial je to dobre babo 😉 nemam vas sancu precitat tak aspon by som chcela vediet ktora z vas co som tu nebola porodila 😉 prajem vam pekny den 🙂

lolko_lenka
25. sep 2011

@natalii6 ja som porodila, ešte 11.9. 🙂 našťastie prirodzene, ale nie sme teda žiadni "valibuci" 🙂 Prajem ti rýchle zotavenie 🙂 a veľa radosti z Filipka 🙂

marikac
25. sep 2011

@iwky to poznam, ja tiez stale pocuvam,ake mam velke brucho,ci cakam dvojicky....a kde som to brucho vzala....lebo jedine,co na mojom tele porastlo je brucho......
foto je z 35+6 ☹

natalii6
25. sep 2011

@lolko_lenka dakujem a aj tebe prajem aby si mala z babatka len radost 😉

juliam
25. sep 2011

mňa tiež všetci strašili, že cez leto budem celá opuchnutá, ale chvalabohu nič. a bruško mám tiež také, ako na dvojičky a všetci sa divia, že čo tu ešte robím, že som ešte neporobila s takým brušiskom 😅 mne všetko išlo do brucha, zatiaľ som pribrala ani nie 12 kg.
teraz som si fajne pospala s malou a manžel odišiel na služobku, takže je zo mňa slamená vdova do stredy 😒

gianni
25. sep 2011

uf konečne som doskladala baldachýn

@natalii6 gratulujem k synčekovi,áno poznám aký je CR , mne tiež nevedeli nejako pichnúť spinal i ked sestrička povedala že mám dobrú polohu , ešte k tomu kontrakcie a dobre to aj bolelo,no a to vstávanie na nohy ☹ , teraz ma čaká pravdepodobne tiež cisársky, ale nejako to už prežijem 😉

bv_alexandra
25. sep 2011

@gianni na kolký krát sa ti podarilo ho správne natiahnuť na tyč 😀 mne na piaty 😀

katy31
25. sep 2011

@natalii6 blahoželáme k Filipkovi, nech ste zdravý a šťastný... aj my ideme na sekciu.. tak ako Ťa nakoniec robili, si všetko cítila a nespala, či?

katy31
25. sep 2011

@gianni a ak Ti nevedeli pichnúť dobre spinál, tak ako Ti to robili, na viac krát? 😕 ja mám z toho des a hrôzu 😠

d_anica
25. sep 2011

@misic presne ako hovoris! o to sa mi to zda nechutnejsie, ze sa zneuzivaju ludia v takej citlivej chvili 😒 no ale ja pevne dufam a vsetkym mamickam prajem aby deticky boli zdrave a nikdy nic take nepotrebovali 🙂

baby213
25. sep 2011

@peta_k ax jaj to fakt? dufam ze to nebude nic vazne a ze hned ako porodim toa zmizne 😒

baby213
25. sep 2011

@lolko_lenka jej blahozelam k nelke, narodila sa na nase rocne vyrocie svadby, este sme s mm uvazovali ci aj ten nas sa nevypyta v tento den ale nie, jemu sa nechce, pocka na oktober 😉

katulka74
25. sep 2011

natalii6,blahozelam k Filipkovi,aj mne dlho napichovali spinal,uz mi bolo do placu,mala som 8 vpichov,uz to vypadalo na celkovu narkozu a posledny tyzden ma boli chrbtica,tak dufam ze nie z toho...

gianni
25. sep 2011

@bv_alexandra no mne na druhý,ale dačo som si pamätala možno z pred 3 rokov, to pripevnenie o postielku mi trvalo dlhšie 🙂

@katy31 ani neviem,bola som unavená z kontrakcií, nakolko to bol neplánovaný cisársky, možno na druhý či tretí krát ale dosť to bolelo,som sa aj mikla ked ma pichla

bv_alexandra
25. sep 2011

@katulka74 kati kto ti robil sekciu mala so zazmluvneného lekára?

katy31
25. sep 2011

@gianni už na to asi nejdem myslieť, začínam sa báť 😕 a to mám ešte nejakých 10 dní čas na to.. 😠

katy31
25. sep 2011

@katulka74 blahoželám k malému.. tak ste sa poponáhľali 😉 veľa zdravíčka želám...

bv_alexandra
25. sep 2011

Moja malá ide ibyť asi chorá, dúfam že to od nej nechytim. 😒 už soplí, kýcha. som zvedavá čo z toho bude 😝

nelustek
25. sep 2011

Ahojte,dnes sme boli u svokry na obed..normalka slepacia polievka a druhe mali cinu..pred hodinou to islo vsetko zo mna von.Asi som to schuti zjedla 😝 od pobedia ma picha dole a teraz sa to zacalo stupnovat... ach jaj keby sme aspon vedeli co sa s tym nasim telom zrovna deje 😨